|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 20+
Cytat:
![]() nova 79 z jakiego stanu jestes?
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#873 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi dzięki za zdjęcia.
Siostra widać mały urwis, ładniutka Eh ale fajnie, że odzyskałaś część rodziny
|
#874 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Marzena7777. Mieszkam w Michigan, a ty? Hey! Jesli cie dobrze kojaze, to chyba mamy cos wspolnego (dieta z przeszlosci typu ciasteczka i jogurty, problemy zoladkowe, IBS...chyba,ze cos mi sie pomieszalo ?
|
|
|
|
|
#875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stweirdziłam ze lepiej wysle i bez pytania, bo potem mi sie dostanie ze nie wysłałam ![]() siostra jest straszny urwis.. nie wiem jak mogloby byc inaczej, moje geny w koncu na TŻeta nie narzekam ![]() ![]() odzyskałam wlasciwie całą rodzinę, a jesli już to tą duuużo większą część ![]() Cytat:
odwagi trzeba było, ale i strachu sie najadłam co nie miara ![]() a watek to tylko od strony technicznej mój
|
||
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic się nie pomieszało, ale ja powoli wychodzę na prostą
|
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
heeejj !
jaki piekny poranek! ahh ... rozmarzona szykuję sie do pracy, nadal mam podniesioną adrenalinę po WTCC aaahhhh ..... a tu trzeba czekać około roku, na tą imprezę no cóż ... jem śniadanko piję kawę i zaraz do pracy rodacy ![]() pozdrawiam , miłego dnia wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-06-19 o 08:20 Powód: literówka |
|
|
|
#878 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pingwinku piszę tutaj, bo nie chcę zawalać Ci skrzynki. Byłam wczoraj w Body Zone i kupiłam te batony (jakiś PeakTonic35 i Matrix Low Carb Bar) Co o nich sądzisz? Martwi mnie trochę ta ilość tłuszczu przy tylu ww.... A może o jakiś innych wspominałaś? Zjadłam wczoraj w pracy tego drugiego i wrażenia takie - bardzo słodkie to coś - nawet woda nie pomagała... Ale szło zjeść... Dziś zjem drugiego. I nie wiem co dalej - jeść nie jeść? I jeszcze jedna rzecz? czy np serek brie może być posiłkiem? czy za tłusty jest? tonic: 35,0b12,0tł 38,0ww 400kcal Matrix: 32,5b10,5tł 26,5ww 311kcal
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te batony to nie przypadkiem dla takich co na masę idą?
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
ja batony matrixa uwielbiam
kupuję jak tylko mam kasę i trzymam na szybki zabiegany dzień lub dzień z ochotą na...coś slodkiego tylko te moje mają o wiele mniej tłuszczu |
|
|
|
#881 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale za to jakie mam muły ![]() Cytat:
![]() biedna pupa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#883 |
|
Raczkowanie
|
też sie podpinam pod pytanie
![]() http://www.allegro.pl/item205053372_...mp_zobacz.html coś takiego znalazłam na allegro PS. można wogóle wklejać linki?
Would you die tonight for love? 59 miech!!!! ![]() ![]() _________________________ _________________________ ____ Misja w Zambii!! Pomóż!! Edytowane przez Ecstasy1985 Czas edycji: 2007-06-19 o 09:58 Powód: dopisek |
|
|
|
#884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3m się i nie daj się nikomu ! a chłopom przede wszsytkim ![]() Marzenko oczy mi z orbit wyszły! hmmm kto by się po rzęsie spodziewał takiej silnej reakcji na auta ! ![]() no nikt! a już na pewno nie rzęska ![]() chyba pójdę się przeprosić z moim starym żółtkiem
|
|
#885 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja je kupiłam tak "przypadkiem". Chciałam zobaczyć co to jest i czy jest jadalne.... Ale ujdzie w smaku (choć ten tonic jest mniej słodki i lepszy jak dla mnie). Chyba od czasu do czasu będę je pałaszować w pracy... jeśli można oczywiście....
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tu moge za to co powiedziałaś w kolejnym akapicie ![]() Tobie kalafior? chyba na mózgu |
|
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Naoglądałam sie zdjęc I stwierdzam, ze pojechałabym sobie gdzies Nie chce mi sie dzisiaj siedziec w pracy. Nienawidze sie nudzic i nie miec nic konstruktywnego do roboty.
|
#888 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi dzięki za zdjęcia
Batony matrix również uwielbiam, szczególnie waniliowe. Idealnie sprawdzają się przy 'smakach' na słodycze Szkoda, że nie są tańsze Bo mogłabym je jeść codziennie![]() I wakacje też mi się marzą. Ale niestety nie zapowiada się Spędzę je za granicą, ale w pracy Ehh.. jak sobie pomyślę o zeszłorocznej Grecji Ale bym się poopalała
|
#889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wyjechalam na 4 dni, to potem wrocic do siebie nie moglam.. to co dopiero bedzie po wakacjach! ale po wakacjach to ja zmieniam prace na bardziej konstruktywną KONIEC!!! ![]() Aneczko cała przyjemnosc po mojej stronie ![]() wyjezdzasz do pracy? powiedz cos wiecej ![]() EDIT: ja na wakacje jade na tydzien na Mazury do kolezanki na działke i mooooooooooze na tydzien do hiszpanii na camping na plazy.. oh jak bym chciała ![]() ![]()
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-08-19 o 22:09 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#890 |
|
Wtajemniczenie
|
No wybieram się na jakieś 10 tygodni do Niemiec lub Holandii
Tylko odkąd otworzyli granice dosyć ciężko jest podobno.No ale zobaczymy, mam nadzieję, że się uda.
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
a mi być może uda się wyjechać na wakacje
jak wszystko dobrze pójdzie i ekipa się zgra to pojedziemy na Chorwację, choć na razie nic pewnego,........byłoby cudnie......
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chcę na urlop
ale niestety dopiero we wrześniu lub październiku teraz ewentualnie na urlop a najgorsze jest to że mąż ciagkle gdzieś służbowo lata buuuuuuuuuuuuuu miałam jechać z nim do Międzyzdrojów, ale mam egzamin i nie mogę misiaczek wybierz raczej matrixa ja lubie czekoladę lub kokos - ale pamietajcie, ze to jest syf - same sztuczne rzeczy i tylko w sytuacjach kryzysowych je jemy
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#894 |
|
Wtajemniczenie
|
Nic jeszcze na 100% nie wiem, jadę przez biuro pośrednictwa. A wygląda to zazwyczaj tak, że dzwonią kilka dzi wcześniej, że jest praca, no i się jedzie. Byłam rok temu, sama, i świetnie było. Mieszkałam w Niemczech, przy holenderskiej granicy, a pracowałam w Holandii, koło Venlo.
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#896 |
|
Wtajemniczenie
|
Praca typowo fizyczna- pakowałam pomidory do takich małych pudełek
Czasem było ciężko, 12 h na nogach, ale wspominam bardzo pozytywnie ten wyjazd,szczególnie ze względu na ludzi
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba lepsze takie pakowanie niz zbieranie czegos w słoncu i upale.. ![]() a moge wiedziec ile placili mniej wiecej? planowalismy wyjazd do pracy w tym roku, ale ze tak powiem nie wyszło
|
|
|
|
|
#898 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tego co pamietam około 7 eurona godzinę. Ale głowy nie dam sobie uciąć
No mam nadzieję,że w tym roku, też mi się dobrze trafi
|
#899 |
|
Raczkowanie
|
navi dziękuję bardzo za zdjęcia poprostu cud miód i malina
![]() a batony matrix.. mniami |
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dopiero sie zorientowalam ze Ty z Krakowa jestes!! brawo dla mnie ![]() KOCHAM Krakow!!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

)

Siostra widać mały urwis, ładniutka
Eh ale fajnie, że odzyskałaś część rodziny
?

cudowne fury.....
Mam caly pozdzierany...wrrrrr a krewka sie lala jak strumien wody

Spędzę je za granicą, ale w pracy
Ale bym się poopalała