|
|
#2311 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LII
Stazja, Unisono? A jak całkiem szmatławe to Demobaza
|
|
|
|
#2312 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Aaaa to swiezo robiony zomp? To odwoluje wszystko,swiezy moze pobolewac nawer dlugo,bo po amputacji miazgi to troche jak po amputacji nogi musi tam dojsc wszystko do siebie . Wazne zdby nie byl ostry bol...z jakis czas powinno przejsc---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Red zastanaiwalam sie czy didke tez ubierasz nindZopSzowo?
|
|
|
#2313 |
|
Nindżopesz
|
Polly, niee, zadusiła by się zwisami
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma taki sam, skład, jak brodacid na kurzajki, a dwa razy tańszy. Tak samo acerin
|
|
#2316 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie nie chcą Ci przeszkadzać z okazji Dida Cytat:
Cytat:
ja też nie jestem fanką cienkich ramiączek, czuję się w nich słabo ubrana ale w tej sukience jakoś mi pasują w miarę, moze przez to że są skrzyżowane na plecach więc nie będą się zsuwać ![]() no a że wesele już za niecały miesiąc więc chyba upału nie będzie, to przez większość czasu będę mieć coś na ramiona narzucone ![]() ale kilka kg temu wyglądałam lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
ale nie miałam czasu mierzyć minus jest taki że z okazji wiosny już nie ma tak dużo burych ubrań tam, jest sporo pastelowych, niestety ![]() Nadrobiłam i spadam bo goście idą
|
|||||
|
|
|
#2317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybacz, ja wiem, ż e to nie jest śmieszne ale tak zabrzmiało ![]() Cytat:
Tamowałam krwotoki ( bo higienistka 3 razy w tyg tylko po kilka godz) i dalej prowadziłam lekcje. Może coś z ciśnieniem? stres? Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-04 o 19:42 |
|||
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś wie, ile kosztuje odzyskanie danych z uszkodzonego dysku w laptopie (uszkodzenie mechaniczne)?
![]() Na stronach są tylko ogólne info, że cena od iluś tam setek zł do nieskończoności
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. dlatego u pilotów zdrowe zęby są bardzo ważne w routerze internet niby mam a w kompie niet ![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- bo to zależy od uszkodzenia. mi znajomy za piwo odzyskiwał, ale musiałam na all upolować identyczny sprawny dysk żeby talerze przełożyć.
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym dół jak diabli czemu to życie musi być takie chujowe i po☠☠☠☠☠☠☠one ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-04 o 21:43 |
|
|
|
|
#2321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój organizm w soboty żąda odespania tygodnia a nie wstawania przed 7 no ale cóż, trza do pracy
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Mój opóźniony budzik ma ustawiony na niedzielę
|
|
|
|
#2323 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę mnie uspokoiłaś, dziś np nie bolał ale tak mnie głowa nap.....a ze może odwróciło to moją uwagę ![]() Cytat:
![]() Lete zaraz do pracki, trzymajta się
|
|
#2324 |
|
To ja :)
|
Dobry... Znów wszędzie Niemcy... Ja rozumiem, że to KIEDYŚ było ich miasto, ale nadal mnie to drażni. Tylko się słońce po zimie pokaże, a już w Olsztynie łatwiej Niemca, niż Polaka na Starym Mieście spotkać...
Także ja spaceruję po rodzinnym mieście, a mój małżon... Cóż, korporacja go do pracy w weekend zmusiła...
|
#2325 | |||
|
Zakorzenienie
|
Niech mi kto ś znajdzie wytłumaczenie senności przemęczenia non stop. Zasnęłabym najchętniej o 17stej, morzy mnie, i nie wstawała przed południem. W kościach łamie słaba jestem wszystkie czynności robię na śpiocha. Gęby nie mam siły otworzyć. To jest to przesilenie?
Bo ja nie kce choroooooooooby ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
tulam, to na prawdę masakra skandal
|
|||
|
|
|
#2326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I słoneczka! ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Rejcz może zmęczenie, może przesilenie wiosenne po prostu? Jesz witaminki w warzywkach? Magnez? ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Miłego dnia całemu Baru (i mnie samej też... przyda się)
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad znalezienia idealnego dania obiadowego: podsmażone pomidorki koktajlowe, kapary, pesto, czarne oliwki i szynka parmeńska
Pytanie do muzycznie zorientowanych: poszukuję jakiejś muzyki w klimacie smętnego bluesowo-jazzowego babskiego zawodzenia bez popowej kaszany, umcania i przytupu. Idealne przykłady to: Give me a reason Portishead Otherwise Morcheeba Don't know why Norah Jones Z podobnych "przypadków" znam jeszcze Lanę del Rey (ale jakoś nic mi nie podeszło) i Katie Melua (za słitaśny głosik ma). Może mylę gatunki ale się nie znam, ogólnie chyba wiadomo ococho. |
|
|
|
#2329 | |
|
|
Cytat:
Strasznie skrzywdziłam nietoperza. Poprosiła, żebym jej chleb kupiła. Byłam akurat w pobliżu super piekarni, tania nie jest, ale chleb doopę urywa. Weszłam, kupiłam i co? I foch.Niekrojony kupiłam i ona teraz będzie musiała się męczyć i kroić sama. No nie wiem, co może człowieka w życiu gorszego spotkać. Wojna? Nie, chyba nie, jednak chleb gorszy...
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak się znęcać nad biedną kobietą, sumienia nie masz ![]() Ja bym na Twoim miejscu nie kupila, powiedzialabym że było zamkniete, albo braklo. Albo że mi się nie chciało lub nie mialam czasu ![]() Wiem, to ja jestem potworem
|
|
|
|
|
#2331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale no nie kaszaną ![]() Problem w tym, że nie znam podobnych lub sobie nie przypominam, na chilli zet katowice (można online) często trafiają się takie typy Ja ostatnio jestem w fazie rzępolenia pianinowego knajpianego bez wokalu. Chodzę do takiej knajpki u nas, i chyba kopsnę się kiedyś za ladę i spytam laski co tam za muzę wrzucają. Nic mnie tak nie uspokaja, nie nastraja łagodniej do świata, odcina od świata niż własnie takie instrumentalne jazzowanko nazwijmy to po laicku . W domu odpalam chilli zet online. Ale fajnie by było mieć włąsną kompilację. ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2332 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2333 |
|
Nindżopesz
|
A któryś konkretny chilli zet? Bo jak zapodałam to nie wyszło mi miastami tylko np. wokalistki, ladies, soul i nie wiem którego najlepiej się trzymać, chyba ladies?
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Już sobie zarzuciłam w tle i może coś wyłapię.
|
|
|
|
|
#2336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rykarda Parasol Kristine Hersh Eva Cassidy Joan Baez Nico Bonamassa & Beth Hart Ren Harvieu Sarah Jaffe ![]() Cat Power . . . . i polecam radio 8tracks ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
ja wolę z wokalem ale kiedyś namiętnie słuchałam ruskiego relax-fm
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-04-05 o 12:41 |
||
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Betty - pięęęęękne
Ja uwielbiam z wokalem, ale nie zawsze, akurat ostatnio mam fazę na intrumenty. Wokale mnie poruszają, emocje słowa etc wymagają ode mnie skupienia i słuchania, muszę być w nastroju, natomiast brzękolenie jest właśnie tłem, lub wschłuję się i sobie rozmyślam na swoje tematy nie zawracając sobie lyrics głowy. |
|
|
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chuop ma jakieś nadprzyrodzone zdolności w wyszukiwaniu muzyki. często przed snem wołam o kołysankę, a ten w max 5 min znajduje coś ładnego, spokojnego z idealnym tekstem. zawsze inną, najczęściej indie. właśnie pojechał obstawić 2 konie w Grand National ja strzeliłam w Last Time Dalbain 50/1 TZ - Shakalakaboomboo
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-04-05 o 13:25 |
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoś z Wawy lub okolic ma namiary na kogoś, kto może odzyskać dane z być może uszkodzonego dysku twardego?
|
#2340 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja tez szukam czegos podobnego, ale to co zapodałas jest dla mnie baardzo popowe, ja bym chciala cos w stylu lany badrziej, no i najlepiej z saksofonem ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

i o tym, że miała szyty palec dowiaduję się od siostry. która prowadzi wywiad śledczy u bratowej. która jest na miejscu.
ale nie miałam czasu mierzyć 
ale upierdliwa przypadłość,