![]() |
#10591 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Choćby nie wiadomo co się działo - nie wolno rozdzielać ludzi, którzy się kochają
![]() Wymyślone przed chwilą dla moich przyjaciół...ale może komuś się przyda na bardziej wesołe okazje...
![]() |
#10592 |
Zakorzenienie
|
Dziś już wiem, będziesz zawsze blisko mnie...
Patrzę w niebo i moknę w nadziei, że poznam Twój anielski szept... ... lecz póki tu jestem nadal kochaj mnie... Kochaj mnie nieprzytomnie, jak zapalniczka płomień, jak sucha studnia wodę... Niezwykłe miłości spełnienie, w blasku słońca i melodii fal... Niestrudzona wołam Cię, rozmarzona płynę gdzieś... Mała smutku łza kiedy uśmiech trwa, sen i jawa – miłość dwa oblicza ma.. I lift my hands and pray to be only yours... // Podnoszę moje ręce i modlę się, by być tylko twoją.. I give you my destiny, I'm giving you all of me... // Daje ci mój los, daje ci całą mnie.. I know now you're my only hope... // Wiem teraz, że jesteś moją jedyna nadzieją.. Your spirit gives me hope to carry on... // Twój duch daje mi nadzieję, bym się nie poddawała... I don't want your money honey, I just want your love... // Nie chcę twoich pieniędzy kochanie, po prostu chcę twojej miłości.. If you feel the same, just whisper my name... // Jeśli czujesz to samo, szepcz moje imię.. |
![]() ![]() |
![]() |
#10593 |
Rozeznanie
|
*WięcNieBójSięDeszczuBoJa JestemDeszczemCoPadaNaTwo jeWłosyINaTwojeRęce
*Ty przyszedłes jak pierwsza letnia noc...i wniosłeś pogodę w me dni ![]() ![]() *Tylko na Tobie naprawde mi zależy, tylko Ciebie naprawdę potrzebuję.... *Uwierz mi chcę byc blisko....telepatycznie.. ...telefonicznie ![]() *Kiedy znikasz...kiedy Ciebie nie ma w powietrzu czuje czegoś mi brakuje ![]() *Nie skarże się..bo po co...i tak nie mam gdzie.... *Będziesz czule patrzeć na mnie nim opadnie przedostatni wsytd... *Miłość...widzę jej lęk, słyszę jej smiech, czuję że jest ![]() *A jeśli deszcz zaskoczy znowu mnie i Ciebie nie bedzie co stanie się... *Nie oddalaj się teraz... trzymasz w dłoniach mój świat *Mieliśmy dla siebie tyle chwil, przed nami otwierał się świat ![]() ![]() ![]() *Nie znałam prrzy Tobie srogich zim, barwami rozkwitał nam mrok ![]() ![]() ![]() ![]() *Kiedy dotknąłeś mnie tego dnia...rozpaliłes ogień *Baw mnie..zepsuj lub zbaw mnie ![]() *Gdy świat się sraje czarno-biały, Ty uśmiechem mu przywracasz barwy ![]() Na razie tyle, mam nadzieje że sie nie powtarzam ![]()
#10594 | |
Miuoshowa
|
Cytat:
Chce sie wydostac Nigdy nie pytajac mnie dlaczego Ta sama stara historia, ten sam stary koniec
![]() |
#10595 |
Zadomowienie
|
** Są powody do mruczenia
![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#10596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje opisy jak zwykle świetne ![]() I widze,że avatar zmieniłaś ![]() ![]() "No i co? Spójrz na siebie powiedz, kim ty jestes...?" ...przyjaźń jest jak wino, czasem tylko szkło jest za słabe... Bracie bracie daj jej troche ciepła i juuuuuuż...
![]() |
#10597 |
Zakorzenienie
|
Je serai ton reve, je serai ton amour, je serai tout ce dont tu as besoin...
'Bede twoim marzeniem, bede twoją milością,bede wszystkim tym czego potrzebujesz'
#10598 |
Konto usunięte
|
Quando corpus morietur,
Fac, ut animae donetur Paradisi gloria. ktos wie co to znaczy.?:P |
![]() ![]() |
![]() |
#10599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kradnę pogrubiony ![]() i daję jeszcze dwa moje: Rób co chcesz, niczego nie żałuj! Chciałeś - wybrałeś. Ej? W dupe mnie pocałuj! ZIMNA Monalisa _ Wylałbym na nią teQuile, potem zlizał... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje slicznie ![]()
![]() |
#10601 |
Miuoshowa
|
#10602 |
Zadomowienie
|
Twoja druga strona nie jest ani lewa, ani prawa
Jedynie kochankowie chodza ubrani w promienie slonca Życie nie jest sprawiedliwe. Tyle, że jest bardziej sprawiedliwe niz smierc W niektore rzeczy trzeba najpierw uwierzyc, zeby je zobaczyc Dzieki temu, ze jest czas, nie wszystko dzieje sie naraz W ciemni strachu powstaja wylacznie czarne obrazy Czy swiata wystarczy i dla mnie?? W twoich oczach jestem doskonala... Marz tylko o tym, czego pragniesz. Na to, czego potrzebujesz musisz zapracowac Twoje czyny przemawiaja tak glosno, ze nie slysze twoich slow Poniełkaniek. Łzorek. Szlochda. Czwarjęk. Płacztek. Ślozbota. Jesli rozrzucasz ciernie, nie chodz bez butow Milosc jest jak wojna- latwo ja zaczac, ciezko skonczyc
![]() |
#10603 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4588276]Quando corpus morietur,
Fac, ut animae donetur Paradisi gloria. ktos wie co to znaczy.?:P[/quote] Niech gdy ciało śmierć pokona dusza wejdzie wyzwolona do Twego królestwa. To jest kawałek poezji średniowiecznej pt. Stabat Mater i tłumaczenie wzielam z mojego podręcznika do laciny bo akurat ta poezja jest przetlumaczona ale wlasnie takim językiem poetyckim. Ja bym to przetłumaczyła: Kiedy cialo śmierć pokona, spraw,żeby dusza weszła do raju sławy/chwały.
#10604 |
Zakorzenienie
|
Tęsknie - nawet gdy jesteś.......
optymizm jest ważny bez niego świat był by straszny Maybe I'm just blind..
#10605 |
Zadomowienie
|
![]() |
#10606 |
Wtajemniczenie
|
Hm coś mi ten tekst przypomina bajkę "Herkules"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10607 |
Zakorzenienie
|
to shrek
![]() ![]() być tam zawsze tam gdzie Ty <jeee> nie pytaj mnie o jutro , to za tysiąc lat "Czym sen dla ciała, tym przyjaźń dla ducha - odświeża siły" ![]() "Aleją straconych szans jedyną drogą którą naprawdę znam " I'll always love You ![]() Ten świat to TY i JA, to MY- motyle i ćmy... już czas zatrzymaj się...!! ![]() Weź mnie jak wiatr, skrzydła ptaka szkoda ze mam Cie tylko we śnie
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10608 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie może opisy o czekaniu w stylu "ile jeszcze każesz mi czekać?" dziekuuje
![]()
#10609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#10610 |
Zadomowienie
|
a macie coś gdy najwspanialszy związek, gdy najwspanialszy chłopak jakieggo mogłby byśCiesobie wymarzyć zostawia was mówiąc że sie wypalił po pół roku wspaniałego związku, gdy byliśmy nierozdzielni, pół roku związku bez żadnej kłutni czy sporzeczki.. najwspanialszego związku po 4 letniej przyjaźni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#10611 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
* Czy nie czujesz,że jakoś tak...do siebie bliżej nam.. * Ty przeciez dobrze...dobrze o tym wiesz... * Stoję tu i czekam, widzę Cię z daleka, nadzwyczajnie mijasz mnie... * czuć dotyk..mój dotyk mieć...Czy chcesz? * Pozwól,że nauczę Cię jednej tylko rzeczy - miłości nie można odrzucić... * Spojrzysz na mnie w końcu już nie obojętnie tak i jednego będziesz pewien… *Jeżeli ktoś komuś coś,ewentualnie nikt nikomu nic,to myśle że wątpie * Tylko Ciebie chcę, możesz dotknąć mnie, bardziej zbliżyć się * pozwól mi spełnić Twoje marzenia... * Każdy kto kocha, poczeka.. gorzej gdy nie potrafi czekać.. *. byś zechciał zechcieć jak ja chcę. * Co Zrobić Gdy Ma Się Dość Czekania? * Błękitny smok spoczywa na twym ramieniu On jedyny wie o moim pragnieniu... * Tylko czasem... gdy ktoś dzwoni... mam nadzieję, że to Ty... * Jeśli szukasz miłości, rozejrzyj się, bo jestem blisko... * Drzwi mojego serca nie sa zamkniete na klucz - wystarczy, ze zapukasz.. * Tak wielu na mnie patrzy,dlaczego Ty masz zamknięte oczy? * Ona zagubiona i on zagubiony... Tego samego chcą i tak samo się boją... coś powinno podpasować ![]() LifUnia znam ten ból... najgorzej, gdy nie wiadomo dlaczego wszystko się skończyło... * Po coz bylo calowac i klamac?Po coz bylo zabierac mi czas?Po to tylko by mi serce zlamac.Po to by sie teraz smiac!!!! * Miłość chłopięca jest jak puzzle, wystarczy trochu nieuwagi i się zburzy!! * Byliśmy tak blisko siebie, że zabrakło miejsca na uczucie... *Meduzy rozrzucone niedbale, muszle, które piasek grzebie, i ryba opuszczona przez fale, jak serce moje przez Ciebie. * CzymDzisiajJestem?TykoCie niem... CzymChcialabymByc? NajwiekszymPragnieniem... . *odszedłeś, a twój zapach, dotyk i smak twych ust pozostał ze mną ![]() * jeszcze długo bedę odwracać głowe na dźwięk twego imienia ,jeszcze długo wśród tłumu będę szukać tewgo cienia * ...Od teraz musze iśc, musze żyć bez uczuć dalej.. * Serce nie jest praktyczne bo wciąż można je złamać... * Ludzie mówią, że bez miłości nie istniał by świat, mój świat przez miłość zawalił sie w mgnieniu oka =( *CzułamSięJakKSIĘŻNICZKAm yślałamŻeDobrzeJestAleMił ośćPrysłaZmieniłeSię * Serce moje na 1000 kawałków rozdarte, a na każdym z nich imię Twoje... * Kiedyś może wymażę Cię z mojego serca i pamięci. Teraz jednak nie potrafię i nie chcę... *Pokochałeś, zraniłeś i odszedłeś Czy wiesz, że ja nadal kocham? * Czy Pamiętasz Jeszcze Jak Kocham Mówiłeś? Czy Sam W To wierzyłeś? *961. Czy Pamiętasz Jeszcze Jak Być Ze Mną Chciałeś? Czy Wiesz, W Której Chwili Mnie Kochać Przestałeś? * Wierzyłam twemu sercu, ono rytm zmieniło, więc, w co mam teraz wierzyć? W prawdę, której nie było? * Dla Ciebie byłam tylko chwilą... Zwykłą zabawką, która już CI się znudziła... *WJednymUczuciuPodzielony mNaDwieDrogi,OnaMówi"Koch am"SłyszącGorzkie"Zapomni j!" * I powiedz mi, powiedz mi teraz dlaczego jesteś tak daleko,skoro ja nadal jestem tak blisko... * Miało być dobrze nam jak w marzeniach.Jak to jest czemu czas wszystko zmienia * Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:czyjeś ciało i ziemię całą,a zostanie tylko fotografia,to - to jest bardzo mało... * Wieczność woła daremnie o jeden twój pocałunek!Nieśmiertelnie płacze we mnie zawiedziony, nieśmiertelny gatunek... * Na złocistej fajerce spalę różową różę czarne pióreczko kurze i jedno ludzkie serce. * Mały Książe odwrócił głowę, a Różyczka zapłakała:Już sie nie zakocham * Odczekać 6 godzin, Albo kilka Dni, pare Miesięcy, Rok. Potem znów zaświeci słońce * rozbite lustro śmieje sie szyderczo... nie tylko ono teraz pękło *Jestem kolejną twoją lalką na półeczce obok słoiczka, gdzie w formalinie zanurzona jest miłość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10612 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
DZIEKUJĘ - to krótkie magiczne słowo. Aż chce sie pomagać innym by je usłyszeć... czasem niewarto sie starać -dla kogoś kto niezna słowa dziekuje... czasem zdało by się powiedzieć DZIĘKUJE nie uważasz ze mógłbyś chociaż podziękować....? myślałam że za przysługi się dziekuje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10613 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10614 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym jakiś opisik o tym że się zakochałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10615 |
Wtajemniczenie
|
Wiem, że to brzmi banalnie, ale Amor zdusił mnie swoim chwytem...
And I know it sound so old but Cupid got me in a chokehold... Ale gdybym miała wybrać jego lub słońce, byłabym jedynym nocnym draniem... If I had to choose his or the sun I'd be one nocturnal son of a gun... Uśmiecha się tak, że niedołężniejesz... He's got a smile that would make the most senile... A gdy zaczynam budować swoją przyszłość, on jest głównym jej składnikiem... And when I start to build my future he's the main component...
#10616 |
Adwokat diabła
|
uśmiech otwiera to co zamkniete
oto mężczyzna...oto kobieta...nikt nie uwierzy,że się kiedyś kochali Good Girl Gone Bad Świat jest mały, ostatecznie wszyscy kiedyś spotkamy się w łóżku.
![]() |
#10617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poznała księcia i juz go nie oddała...Chroniła go i kochała... Inne Po prostu bądź, przytul jak nikt..! Aż serca kiedyś przestaną nam bić...Pomyśl tylko o mnie i zobaczysz anioła który unosi się obok Ciebie... Czyżby to miłość zapukała do mego nieczułego, skutego lodem serca? "..mieć kogoś blisko.. i kochać Go mimo wszystko..." Z ust Twoich smak ukojenia wysysam.... bo przy Tobie zapomniałam, że gwiazdy gasną ![]() Niech ten sen słodko trwa. Bo ty masz mnie a Ciebie ja.. Chociaz jestem jaka jestem, mocno do mnie przytul sie ![]() Podaj mi swa dlon, wez marzenia i ze mna chodz... Z dnia na dzień coraz bardziej się w Tobie zakochuję..Podaruj mi swiat, podaruj mi sny, podaruj mi siebie ![]() ![]() Może coś Ci sie spodoba ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ![]() "Only Hope" z filmu Szkoła Uczuć, który zapewne większość widziała ![]() piękny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie ten - to nastepny. Na jednym frajerze świat się nie kończy. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10619 |
Zakorzenienie
|
lista:
Lets take a ride,vanish into world!Close Ur eyes be child for a while. d(*)_(*)b ..:: Music Is My Life ::.. d(*)_(*)b WMoichOczachJesteśTyNieUm iemSięPoruszaćPoŚwiecieBe zCiebie.. NieRezygnujNigdyZCeluTylk oDlatego,ŻeOsiągnięcieGoW ymagaCzasu Gdy wypijesz piwo, masz butelke warta co najmniej 30 gr ;p [S]ystem [E]liminacji [S]tudentów [J]est [A]ktywny
#10620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chciałeś? wybrałeś? teraz w dupe mnie pocałuj. Nie ten to nastepny, na jednym frajerze świat się nie kończy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.