|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Aliena Extraordinarie już kupiony
Do Cristalle EV dołączył w podobnych klimatach zapas Versense ![]() Teraz to mam chyba 2 największe chciejstwa Elle Collector na zapas, bo mam tylko końcóweczkę i porzeczkowe Eau d`Italie
|
|
|
#3932 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Prawda , że piękny ?
A moje marzenie teraz to : Flowerbomb Bonbon Chanel Coco Noir Po ich otrzymaniu....mogę już umierać, bo im dłużej żyję tym droższa lista chciejstw
|
|
#3933 |
|
Guerlain Lover
|
Aktualizacja:
1. Cristalle Eau Verte 2. Alien edp ![]() 3. Gucci Guilty Black - nie wiem czy chcę 4. Honey MJ - nie wiem czy chcę 5. Flowerbomb edt 6. Five o'clock, Ambre Sultan oraz Arabie 7. Jimmy Choo edp 8. Zapas Winter Delice 9. J'adore Voile de Parfum 10. Zapas Black Cashmere stara wersja 11. Angel Aqua Chic 2012 12. Tresor In love i Midnigt rose 13. Balanciaga L'eau rose i L'essence 14. Balanciaga - Paris - już mam odlewkę
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3935 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj miss dior edt upolowane
zostało tylko w maju Moschino I love I love i mam pusta listę do jesieni:P |
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 1.Cinema edt 2.Bronze Goddess 3. Viva La Juicy 4.Demeter Ylang Ylang 5.Vanilla Fields 6.SDV Guerlain 7.Eclat weekend 8.Lacoste Pour Femme 9. Fancy Jessica Simpson Dokładnie w tej kolejności Jeden musz-mieć będę miała, więc nie zaznaczyłam na liście. Zgodnie z tradycją: wątku, działaj! EDIT: zapomniałam o VLJ EDIT2: jedno zdobyłam, ale wleciało kolejne
Edytowane przez Kaataarzynaa1 Czas edycji: 2014-04-02 o 17:25 |
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
1. Flachon SDV
2. Encre Noire 3. Volutes, Tam Dao i Philosykos
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mam jedno, jedyne.....
Na razie....Hmmmm...
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda tylko odlewki, ale na razie wystarczy
|
|
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Króciutka lista, ilości nieduże, flaszkowo jestem zaspokojona:
- Bois d'ombrie, - New York Oud, - Prada Intense, - Opus IV. Wąteczku, nie musisz działać tak od razu
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualna lista marzeń cz. II
Jour d'Hermes Hermes for women
DKNY Pure CK Euphoria Alien Eau Extraordinaire Thierry Mugler for women - MAM Viktor & Rolf Flowerbomb EDP To teraz musze sie zastanowić czym zastąpić Aliena w chciejliscie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3942 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Od jakiegoś czasu hardo trzymam się tych samych pozycji, więc spiszę je nieśmiało.
![]() Agent Provocateur Agent Provocateur L'Agent Escada Magnetism(będzie na pewno) DKNY Be Delicious EDP, ew. Eau So Intense(również będzie) YSL Cinema TM Angel EDT Chopard Casmir Samsara EDP(liczę na to, że dostanę na nadchodzące imieniny ) John Galliano Parfum no. 1 Mgiełka waniliowo - śliwkowa z Avonu Chopard Noble Cedar(dla ukochanego, kupię najpewniej w przeciągu dwóch tygodni) Masaki Matsushima Chocolat Mat. I jeszcze zastanawiam się po cichu nad Katy Perry Killer Queen Oh So Sheer, bo właśnie pozbyłam się klasyka, który moim zdaniem był jednym z lepszych gwiazdorskich zapachów: gęstym, słodkim, niezwykle kojącym i ciepłym. Ale bywało, że mnie irytował, więc może lżejsza wersja będzie dobrym pomysłem. Za czerwoną na pewno będę tęsknić. A wątek działa. Naprawdę działa!
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-04-02 o 23:22 |
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jeszcze tylko jedno jedyne i już mogę więcej nie chcieć... na razie...
Może jeszcze tylko poznać nowego Hermesa Jour
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego którego mam na chciejliscie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.fragrantica.pl/perfumy/He...olu-23907.html
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa jeszcze nowsza wersja tego co ja chce ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3947 |
|
Wtajemniczenie
|
Zachcialo mi sie Allure.
Kiedys to byl prawie moj SS a teraz nie mam kompletnie nic. Jakas zgrabna 50tka by mi sie bardzo przydala
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Na chwilę obecną marzenia zrealizowane
.
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
A co to było?
![]() Moje się chyba prędko nie zrealizuje .... L'Or de Torrente Ale uzupełniłam zapas Smoka co mnie już dręczyło od pewnego czasu więc na razie nie ma pośpiechu
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa
|
|
|
#3951 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I teraz udaje sie na zasluzony odwyk.... ciekawe na jak dlugo
|
|
|
#3952 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam tylko jedną pozycję na liście chciejstw: L'ambre des merveilles
|
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
1.Gucci EDP 2
2.La Perla J`aime 3. Kenzo Jungle Elephant zdobyłam 20ml ![]() 4. J.Simpson Fancy 5.Gucci Rush - mam ![]() 6.Molinard Habanita L`Esprit 7. Shiseido Zen mam ![]() 8. Versace Bright Crystal Absolu - do przemyślenia jednak - skreślam 9. Escada Cherry In The Air - mam 2x-0 10ml ![]() kolejność przypadkowa ![]() Wątku, działaj ten wątek po prostu działa! ![]() natomiast do listy doszły: 10. Bond no 9 Central Park South mam 15ml ![]() 11. Perles de Lalique - z tym że czekam na flakonik to nie wiem czy się liczy.. :P ![]() 12. Feerie edp - skreślam ![]() 13.Farbonarg Violette (albo i jeszcze 2 inne..) doszło : Ellie Saab Le Parfum aczkolwiek czekam na 20 ml z wymiany to nie wiem jak traktować..oraz powrót do lat młodzieńczych ;P Acqua di Gio którą właśnie rozbieram
Edytowane przez Ania_november Czas edycji: 2014-04-30 o 18:21 |
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za marka? Nie chodziło o Fragonard?
|
|
|
|
|
#3955 |
|
spin doctor
|
Ja mam w sumie tylko 2 marzenia: Alien Extraordinaire
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
:d
|
|
#3957 |
|
Konto usunięte
|
Poznałem kilka zapachów z listy i dochodzi kilka do poznania
Musz-mieć: - Montale (?) Kabul Aoud - Guerlain Homme - Diesel Loverdose EDP - Compagnia Delle Indie Africa Desert Tobacco - Azzaro Visit - Tom Ford Grey Vetiver (odlew z 10 ml) - Escentric Molecules: Molecule 01 (strasznie kusi mała flaszka, ale mam nadzieję, że mi przejdzie) - Paco Rabanne Black XS L'Exces PH (odlew 10 ml wystarczy) Musz-wąch: - Acqua di Parma: Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi; Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Cipresso di Toscana - Ajmal: Carbon - Amouage: Beloved Man - Annick Goutal: Les Orientalistes - Encens Flamboyant - Bond No 9: Bleecker Street, Bond No. 9 Perfume, Coney Island, Gramercy Park, Great Jones,Little Italy, Riverside Drive, Saks Fifth Ave. Las Vegas, So New York, Texas - Clive Christian: 1872 Men, No. 1 Men, V Men - Comme des Garcons: Amazingreen, Blue Cedrat, Blue Encens, Blue Santal - Creed: Bois de Cedrat, Bois du Portugal, Chevrefeuille, Cypres Musc, Erolfa, Green Valley, Himalaya, Imperial Millesime, Neroli Sauvage, Original Santal, Original Vetiver, Royal Delight, Royal Oud, Royal Water, Santal Imperial, Vetiver - Demeter: Cypress - James Heeley: Agarwood - Maison Francis Kurkdjian: Absolue Pour le Matin, Acqua Universalis, Acqua Universalis Forte - Montale: Aoud Collection - Aoud Flowers, Embruns d'Essaouira, Fougeres Marines, Moon Aoud, Royal Aoud - Olivier Durbano: Jade - Profumum Roma: Alba, Ambra Aurea, Aquea Nobilis, Vanitas - Tom Ford: Italian Cypress, London, Moss Breches, Oud Wood - Serge Lutens: La Vierge de Fer - Adam Levine: Adam Levine for Men - Angel Schlesser: Essential PH - Avon: O2 PH - Carolina Herrera: Herrera Aqua PH - Chanel: Allure Homme Eau Fraichissante Pour l`Ete - DSQUARED²: He Wood Ocean Wet Wood, Potion Royal Black - Ermenegildo Zegna: Indonesian Oud - Giorgio Armani: Emporio Armani Diamonds Black Carat PH - Guerlain: Guerlain Homme Intense Pininfarina Collector - Issey Miyake: L’Eau d’Issey Edition Bois PH, L`Eau d`Issey Gold Absolute PH, L’Eau d’Issey Noir Absolu PH, - Jaguar: Vision - Lalique: Encre Noire Sport - Lanvin: Oxygene PH - Oriflame: Dark Wood, Signature Heritage - Shiseido: Zen Sun PH - Vercase: Oud Noir PH, V/S Homme, Versus Uomo * - priorytety do obwąchania * - lista rezerwowa chciejstw * - już poznałem/ rezygnuję z chęci poznania Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2014-04-20 o 18:07 |
|
|
|
|
#3958 |
|
Wtajemniczenie
|
Edytuję. Wiedziałam, że tak będzie jak się na nowo "wkręcę" w testowanie
Do listy dołączają Bottega Veneta obie wersje. Chcę już, natychmiast i najlepiej po 75ml Chcę tak pachnieć
|
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?1sze slodko-owocowo a po chwili sliczna zamszowosc jak w Bottega ![]() Mam i Bottege i Rogue i bardzo blizniacze a Rogue taniutkie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#3960 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

Do listy dołączają Bottega Veneta obie wersje. Chcę już, natychmiast i najlepiej po 75ml
Chcę tak pachnieć