|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Raczkowanie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
Co do przełuzania włosów moge ostrzec prze dziewczyną która je robi,a do której ja niestety wybrałam się skuszona ceną.Włosy miały być słowiańskie i wszystko miało być ok i bardzo pięknie,a tak było naprawde-włosy w ciągu 2 tygodni wypadły lub je wyczesałam.Najgorszy koszmar to to ze włosy filcowały się i plątały.Po pierwszym myci zrobiły się z nich sztywne i drapiące 'druty'.Zaznaczam że już wcześniej miałam przedłużone włosy w Kenzo i byłam bardzo zadowolona,więc pielęgnacja ich z mojej strony była właściwa.Ta stylistka fryzur ogłasza się już wszedzie wiec możecie na nią trafić,jak ją rozpoznać?!Po nicu- KATMEY2006,przyjmuje u siebie w domu tj.w Poznaniu na Przemysława.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Rozeznanie
|
za kilka dni przedłużam sobie włoski sama
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Przyczajenie
|
Hej,
ringi z gwintem przecinają włoski, więc proponuję Ci ringi z silikonem, które są o wiele lepsze i bezpieczniejsze od tych z gwintem Do zrobienia pasemek, jeśli nie masz hot pota, proponuje użyć prostownicy, jeśli masz w posiadaniu taką do zniszczenia. Jeśli dość mocno sie nagrzewa, to bez problemy na niej możesz rozpuścic keratyne i wykonac pasemka ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
BAN stały
|
Heeeja wam wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko nie wiem czy to normalne ale niektóre widze ze się zsuwają i sa niżej niz powinny byc podsówam sobie je sama, ale to denerwujące.. :Pczy któraś z was tez tak moze ma? a moze to norma? A i dodam ze mam 150 pasemek ..:P Buuziaki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 |
Raczkowanie
|
Jak można nie umieć zdjąć keratyny? przecież ona w rękach się niamalże łamie
![]() Wybaczcie kochane, za brak zdjęć ale póki co nie mam czasu zjeść a co dopiero zdjęcia włosą robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 |
Raczkowanie
|
gwiazdeczka90 - na placzace sie i szorstkie wlosy polecam najcudowniejszy kosmetyk swiata (poza jedwabiem) - nierafinowany olej kokosowy....
proponuje tez sprobowac innych szamponow i odzywek, bo stan Twoich wlosow moze byc spowodowany wlasnie tym.... ja dopiero po odstawieniu tych niby cudownych zalecanych do przedluzanych wlosow kosmetykow za niebotyczne ceny i zastosowaniu najzwyklejszej serii panteen dla brunetek uzyskalam mieciutkie blyszczace wlosy... maja juz 5 miesiecy i sa w doskonalym stanie mimo codziennego mycia, suszenia i prostowania. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3397 |
BAN stały
|
To musze koniecznie wypróbowac co innego , jak narazie używam szamponów i odżywek nawilżających (Sunsilk,Timotei)
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2007-06-19 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do MoniQue, przy jakiej temperaturze najlepiej zgrzewac tulejki termokurczliwe? Mam zgrzewarke z regulacja temperatury
|
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Raczkowanie
|
i jeszcze jedno pytanie. Kupilam pistolet i keratyne aby samej porobic zakonczenia keratynowe do mikroringow. TOTALNA PORAZKA!!!! Keratyna tak szybko stygnie ze nie nadazam uformowac zakonczenia. Z klejek bylo inaczej....
tylko popazylam sobie paluchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No niestety do tego potrzeba wprawy, a zeby paluszków nie poparzyć trzeba kupić sobie osłonki na palce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Przedłużanie włosów w domu
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
BAN stały
|
MINQUE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Kraków nie jest tak daleko. Przyjeżdżają do mnie regularnie z dalszych części Polski ![]() Od września będę w Kielcach lub w Lublinie na szkoleniach jako instruktor. Może wtedy uda nam się spotkać ... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3406 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja widzę się z nimi tylko na targach w Warszawie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
BAN stały
|
MONIQUE- W avatarze to Twoje zdjątko?
![]() ![]() Kiedyś marzyłam o długich włosach, i mam a teraz marze żeby były miękkie i lśniące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Raczkowanie
|
Tak, moje
![]() Edytowane przez M O N I Q U E Czas edycji: 2007-06-19 o 09:04 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
BAN stały
|
Sweeet
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Gwiazdeczka90 tez jestem ze szczecina
![]() dziewczynki wiecie co? mam wlosy juz prawie 5 miesiecy i nadal jest ok ![]() to zn zadne pasemko mi sie wypadlo, nic sie nie stalo z wlosami ale jest inne ale - mam juz odrost 5cm a wlosy juz mnie naprawde mecza, zwlaszcza w te upaly, nie mam sily juz ich myc, suszyc, prostowac..... zastanawiam sie czy juz nie sciagnac, z jednej strony chce a z drugiej troche mi ich zal ![]()
#3412 |
BAN stały
|
MONIQUE
![]() ![]() ![]() ![]() Svinecka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Raczkowanie
|
A ja przedłuzalam sobie samodzielnie w domu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
od poczatku planowalam ze ponosze je tak do wakacji, chociaz myslalam ze nie wytrzymaja tyle, no ale w koncu robila mi je mistrzyni ![]() ja robilam w salonie MATRIX na krasinskiego, otworzyla go moja znajoma fryzjerka ktora ma bardzo duze doswiadczenie w doczepianiu wlosow
![]() |
#3415 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3416 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
nic dziwnego ze nie slyszalas bo moja kolezanka dopiero niedawno go otworzyla, salon nazywa sie MATRIX bo jest przez ta firme wyposazony i wszystkie produkty sa tej firmy ja zaplacilam duzo bo 2000zl, mam metode na kera-wax a wlosy mam 40cm chyba ale siegaja mi do pasa
![]() |
#3418 |
BAN stały
|
UUU 2000 zł to rzeczywiście dużo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3420 |
Raczkowanie
|
Ja też juz jestem po przedłużaniu a efekt mozecie zobaczec tu
http://abercrombie.ownlog.com/Moje-w...5338,link.html Jestem strasznie zadowolona. Mialam zamiar zamowic włoski na allegro ale w ostatecznosci zalatwila mi moja fryzjerka. Edytowane przez tually Czas edycji: 2007-06-19 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.