|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
Cytat:
Pani pracująca w drogerii poinformowała mnie, że książeczki rabatowe dostarczane są jedynie pocztą.Jakie było moje zdenerwowanie kiedy przeczytałam regulamin, i to co Pani powiedziała nie jest prawdą. Niestety przez taką także mam ograniczony dostęp do promocji.
|
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja tak trochę z innej beczki
Mam pytanie do Wizażanek, które załapały się do testów nowego podkładu Loreal. Dostałyście już swoje podkłady do testów? Jest jakieś opóźnienie., podkłady miały zostać wysłane tak aby każda z nas dostała podkład do końca zeszłego tygodnia. Pisałam do Moderatora, ale nikt mi nie odpisał. Zastanawiam się, do kiedy trzeba wystawić recenzję? Z góry przepraszam za offa.
|
#3453 |
|
Wredny kotecek
|
A ja nie czekam na żadne -40%
Nawet z tą promocją kolorówka jest kilka razy droższa niż w drogeriach internetowych Nie dajcie się robić w konia |
|
|
|
#3454 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3455 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3457 | ||
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Zamawiałam ostatnio ze strony kosmetyki z ameryki i jestem bardzo zadowolona, przebitka w rossmannie straszna Z ezebry też zamawiałam i wszystko ok, przynajmniej mam pewność że kosmetyki nie były macane, wszystko oryginalnie zapakowane i świeże ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Bo na tych stronach co podałam kosmetyki l'oreala, astora np są w cenach rossmannowych wibo ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Przy ostatnim zamówieniu kupiłam cienie l'oreala Infaillible po 9,99 (w rossmannie 37zł ) Następnym razem zamówienie złożę z siostrą więc koszty przesyłki też już mniejsze
|
||
|
|
|
#3458 |
|
Konto usunięte
|
Ja do tej pory jestem stlamszona cenami kosmetykow z Ameryki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dużo osób nie ma takich możliwości, a np kupić żel do skórek za 15 zł w rossie na -40%, a kupić na ezebrze ten sam za 8 zł plus przesyłka to wychodzi na to samo prawie. a kupować coś na przymus czy dobijać do darmowej wysyłki, czasem bez sensu.
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przestaje i ja takie rzeczy kupować w rossie ![]() a z cocolity zamawiałam już i jestem zadowolona
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę się zraziłam, bo nic z nim nie mogę teraz zrobić, niby wiem, że mogę kupić z Inglota dura line, ale to dodatkowe koszty i nie mam pewności, że uratowałoby to sprawę
|
|
#3462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3463 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
W rossmannie też można często kupić coś zaschniętego, a zamawiając z neta warto przy kurierze otworzyć paczkę i ewentualnie spisać protokół, myślę że przysłaliby nowy
|
|
|
|
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc szukaj w allegro możliwości odbioru kosmetyków w swoim mieście, albo gdzieś niedaleko.
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3466 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też
![]() [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;45921413]A ja kupię filtr babydream bo śmiesznie tani jest a 50 spf ;d[/QUOTE] Z tą ceną, to chyba się pomylili, ale nawet jakby był za te 4 zł to nie polecam ![]() Z tymi kuponami, to ja już się pogubiłam. Dostałam książeczkę w Rossie (nawet 2 ), a teraz patrzę na stronie, że mojej drogerii (w której dostałam te kupony) w ogóle nie obejmuje ta promocja. Chyba, że http://www.rossnet.pl/Portals/0/inau...a-drogerii.pdf to jeszcze jakaś inna lista?
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3469 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i chyba nie wszystkie produkty przez nich sprzedawane są z Ameryki. Ktoś o tym gdzieś pisał niedawno... Ale chcę sprawdzić cienie Infaillible które rzeczywiście są strasznie tanie. ale czy ktoś wie, czy one są wszystkie nadal w sprzedaży? Mam ich sklep stacjonarny bardzo blisko więc zamierzam wpaść, choć już mi napisali, że ceny w sklepie są wyższe i nie można zamówić online z bezpłatnym odbiorem. Edytowane przez Moviolka Czas edycji: 2014-04-07 o 15:04 |
|
|
|
|
#3470 |
|
Raczkowanie
|
Z nowy CND widziałem dezodoranty męskie Gilette i Fa, jakiś lakier do paznokci z brokatem i podpaski Always. Pani ze sklepu powiedziała, że codziennie drukują im się nowe CND
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
O matka, jakoś w drugą stronę czytałam i myślę "WTF?! Podpaski z brokatem?!"
|
|
|
|
#3472 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
z OS też jest ok,ale nie wiem,coś mi to OS nie do końca pasuje-może dlatego że miałam 3 inne "smaki" i z żadnego nie byłam zadowolona...a tą Luksją z opuncję kusicie opuncja figowa tak? a to to samo co figa? bo mam płyn do kąpieli wanilia/figa z Avonu i tak pachnie że po prostu i myślę potestować inne figi
|
||
|
|
|
#3473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() innowacja dla lubiących być glamour w " te" dni mnie cnd jakoś nie kręcą (aż tak bardzo )
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
ja to gdyby nie wątek to bym o większości nie wiedziała bo nie ma plakietek
|
|
|
|
#3475 |
|
Zadomowienie
|
czy to jest ta pianka, którą tak polecacie? http://www.rossnet.pl/Produkt/Facell...ntymnej,325786
Widziałam ją dzisiaj w cnd za niespełna 3 zł (nie pamietam dokladnie ) i dumałam brać czy nie.... i nie wzięłamAle kupiłam granatowy lakier wibo z efektem piasku w cdn za 3,50 ![]() Poza tym w cdn widziałam sporo tamponów ob, podpaski always, makaron, halls pomarańczowy, jakieś herbaty |
|
|
|
#3476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXI
Cytat:
COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2014-04-07 o 16:49 |
|||
|
|
|
#3477 |
|
Raczkowanie
|
wchodzę dziś do Rossesmanka a tu niespodzianka zielono
lakiery wibo wow glamour sand i extreme nails, tampony dużo rodzai, płyny do higieny intymnej, sprzęt agd, przybory kuchenne
|
|
|
|
#3478 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widziałam podpaski Always 7 sztuk coś poniżej 3zł Tampony OB super 8 szt 2zł z groszami Tampaksy 16szt coś ponad 6zł Jakieś tampony z Belli Płyn do hig intymnej z Ziai Lakierów wibo nie widziałam, może i dobrze. Nic w tych CND dla mnie ciekawego nie było. Ciekawe czy jutro dadzą coś nowego? |
||
|
|
|
#3479 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj kupiłam z nowej kolekcji piaskowy Wibo Candy Shop, cudo
Chcę mieć wszystkie
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

Pani pracująca w drogerii poinformowała mnie, że książeczki rabatowe dostarczane są jedynie pocztą.
Mam pytanie do Wizażanek, które załapały się do testów nowego podkładu Loreal. Dostałyście już swoje podkłady do testów? Jest jakieś opóźnienie., podkłady miały zostać wysłane tak aby każda z nas dostała podkład do końca zeszłego tygodnia. Pisałam do Moderatora, ale nikt mi nie odpisał. Zastanawiam się, do kiedy trzeba wystawić recenzję? Z góry przepraszam za offa.
06.09.2014 

Z ezebry też zamawiałam i wszystko ok, przynajmniej mam pewność że kosmetyki nie były macane, wszystko oryginalnie zapakowane i świeże 

przestaje i ja takie rzeczy kupować w rossie

bo mam płyn do kąpieli wanilia/figa z Avonu i tak pachnie że po prostu
i myślę potestować inne figi