|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III
dodoo i fitnesowa... troche przesadziłyście. Jesteśmy tutaj żeby się wspierać i szczerze czytając co napisałyście to aż mi się flaki skręciły... i nie powinno nas obchodzić ile kto ma w pasie czy gdzieś indziej a powinnyśmy się motywować.
Mamuśka, przepraszam za dziewczyny i nie przejmuj się tym co napisały. Jak zajdą w ciąże to i tak w obwodzie będą miały 100 I bez wojen mi tutaj
Myśl pozytywnie i częściej się uśmiechaj! Edytowane przez Marcusia Czas edycji: 2014-04-07 o 18:13 |
|
|
|
#2972 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Piątek, sobota, niedziela chorowałam i nie ćwiczyłam Dalej kaszlę ale się zawzięłam I dobrze mi taka przerwa zrobiła, dzisiaj nawet nie zauważyłam kiedy minęła godzina ćwiczeń Wszystko z FB - cardio 30 min, uda i pośladki 26 min i jeszcze ich 100 squatów z obciążeniem 3 kg. Według pulsometru spaliłam 400 kcal i 51 g tłuszczu W ogóle mam ten pulsometr od jakichś dwóch tygodni i to może być śmieszne, ale... ja na nim poczułam że chyba mi ubyło sadła pod biustem Wątpię żeby to gumka się naciągnęła, nie robię jakichś wymachów rękami ani nic
|
|
|
|
|
#2973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2974 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za wsparcie dziewczyny ;-) dobrze ze są tutaj jeszcze kobiety które chcą się wspierać motywować a nie naśmiewać
i nie przepraszaj za nie....
|
#2975 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dziewczyny póki co nie poddaję się (a przypominam, że walczę 2 lata ;-)) i za Was też trzymam kciuki, dużo siły życzę ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Chwilkę odpisywałam a tutaj takie szopki... Dziewczyny takie klimaty nie są nam potrzebne. Mamy faktycznie się wspierać a nie kosztem kogoś podbudowywanie się. Ja rozumiem, że można mieć słabszy dzień ale... |
|||
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o co w ogole chodzi? Z mojej strony to byly zarty, ze laska jestem informuje WAS WSZYSTKIE, ZE OSTATNI RAZ SIE TLUMACZE Z TEGO, nie mam zamiaru tlumaczyc sie tutaj nowym osoba. Zrobilam turbo i czuje sie swietnie, Wam tez radze zrobic trening... Widze, ze przez male nieporozumienie wyszedl dym. Rozumiem, ze osoby ktore nie maja dzieci nie maja prawa sie tutaj udzielac, nie maja prawa miec zlego dnia i nie maja prawa napisac, ze 91cm w talii to duzo, nie no jasne to jest malutko... to jest moje zdanie i tego bede sie trzymac tak samo jak 100 cm w biodrach to dla mnie duzo (tyle mialam/mam) . Cholera jasna i z babami... idzcie wszystkie na trening sie zresetowac i pisze to w dobrej wierze... Jesli sa jakies skargi, zazalenia prosze pisac na pw.
|
|
#2977 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak po za tym nie musisz przypominać o treningu każdy o swoim pamieta
|
|
#2978 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
ja w swoim życiu kilka razy podchodziłam do "odchudzania" czyli ćwiczenia i dieta, no i zawsze męczyłam się, starałam a zmian nie było
a potem jakoś samo mi się schudło kilka kilo, nie robiąc nic, w ogóle nie myśląc o tym dlatego podejrzewam, że teraz też tak będzie, wiele pracy a efekty marne pewnie latem i tak automatycznie zimowe zapasy tłuszczyku znikną, ale kurcze zależy mi na ładnym ciele, nie tylko szczuplejszym ale zdrowo wyglądającym, jędrnym i silnym same widziałyście zdjęcia, póki co jest kiepsko, a nawet jak latem byłam 4 kilo lżejsza i tak szału nie było, bo wszystko wisi jak u staruszki ja podziwiam wszystkie z Was, które są wytrwałe i walczą, codziennie wylewają z siebie poty i nie poddają się po tygodniu chciałabym żeby ruch i ćwiczenia weszły mi w krew, nie tylko żeby schudnąć i odpuścić, ale zdrowo żyć i dbać o siebie człowiek staje się coraz starszy, wszystko przychodzi wtedy z większym trudem talię mam jak osa, zawsze taką miałam, ale cóż z tego jak tyłek i uda wyglądają jak szafa trzydrzwiowa, jak ramiona wiszą i straszą jestem krótka i szeroka zawsze mogło być gorzej, ale muszę zrobić wszystko co się da, żeby było lepiej
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaz mi w ktorym miejscu ja sie wysmiewam??
|
#2981 |
|
Wtajemniczenie
|
Zainspirowałyście mnie i postanowiłam się zmierzyć dzisiaj jednak :P
wzrost: 172cm Biust: 89 talia: 66 pas: 78 ( nie wiem czy w dobrym miejscu się mierze ) ale wydaje mi się, że to jest strasznie dużo :P biodra: 93 udo: 51 łydka: 33 Mój cel to mniej w talii i PRZEDE WSZYSTKIM W PASIE więcej w udach i łydkach ![]() Poćwiczyłam dzisiaj godzine do tego mma @ i chyba zaraz umrę
Edytowane przez Oliwiabb Czas edycji: 2014-04-07 o 19:13 |
|
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
po pierwsze ja tu nikogo nie obrazam, napisalam tylko ze jesli sie ma wiecej to szybciej jest ten wow, nie rozumiem zarzutów.
Logiczne jest ze jak ma się wiecej to wiecej spadnie, super ze mamusia robi coś dla siebie. ale bez przesady, wyluzujcie trochę mozna ponarzekać i posłodzić sobie od tego jest ten wątek. Wrzuccie na luz, bo tu naprawde nikt nikpogo nie obraza. a w naszych wypowiedziasz doszukujecie sie drugiego dna |
|
|
|
#2983 |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie tu
"Dokladnie tak, 91 w talii to bardzo duzo, wiec poprawilas mi humor Fitka masz racje, jestesmy szeksi "
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak nadal uwazam, ze tyle w talii to jest duzo. Po co mamy sie oszukiwac?? Motywacja ma polegac na cukrowaniu sobie wiecznie? Chyba nie w ten sposob. Nie no ja nie moge po raz kolejny poprawiacie mi humor takimi wpisami . Uczepily sie babska jednego i teraz beda walkowac temat, a prosze bardzo ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- dokladnie tyczylo sie tego co napisala fitka, ze im wiecej masz do zrzucenia to szybko to spada. Poprawila mi humory tym, ze zaczyna cwiczyc i dlatego jej tak ladnie szybko spadly cm, myslalam ze cwiczy od dawna i jej caly czas tak cm szybko leca bo ja mam jakis zastoj. Wystarczy czytac ze zrozumieniem i zwracac uwace na przecinki i kropki w zdaniu. Ech. Witki opadaja narmalnie, zeby czlowiek musial krok po kroku pisac co mial na mysli w jednym krotkim zdaniu,
Poskramiasz we mnie bestie, poskramiasz we mnie lwa, pojawiasz sie dzis we snie mym niechaj sen trwa... Edytowane przez DoDoo Czas edycji: 2014-04-07 o 19:07 |
|
|
|
|
#2985 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że na tym forum to ma panować całkowita powaga. Pożartować sobie nie można, ech dziewczyny... nie mówię, że jestem idealna, że moja figura jest ale chyba można pożartować, nie?
Nikogo nie obraziłam, i nie rozumiem tego ataku ale okey poużalajmy się wszystkie nam mamusiami. I też uważam że ten wątek nie jest tylko do pokazywania tych naszych stron na + ale fajnie gdyby właśnie osoby trzecie pokazały to co warto jeszcze poprawić, na co warto zwrócić większą uwagę przy ćwiczeniach.
|
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tobie duzo od poczatku spadlo z piersi?? W lydkach to i ja chetnie bym przytyla, a mam chyba 33 lub 32cm, takie dwa patyk patrzac na uda, a lydki. Fitka, widac tylko my dwie jestesmy takie wyluzowane i ekstra cool. A moze po prostu mamy dystans do pewnych spraw??
Poskramiasz we mnie bestie, poskramiasz we mnie lwa, pojawiasz sie dzis we snie mym niechaj sen trwa... Edytowane przez DoDoo Czas edycji: 2014-04-07 o 19:13 |
|
|
|
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
Taką mam budowe, dość duże cycki zawsze miałam. Nie pamiętam ile miałam wcześniej cm ale spadły mi na pewno, widzę po stanikach. Chociaż ja akurat się z tego cieszę bo do mojego drobnego ciała wcale takie wielkie piersi dobrze nie wygladaja.
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Chwilę mnie nie ma a tu się tyle dzieje Oo Nie wtrącając się zupełnie, chcę tylko powiedzieć, ze dziś już po treningu: * 5min rozgrzewka Mel; * 10 min ABS Mel; * Killer Chodakowska 40 min; * Tiff boczki 10 min. Nie wiem jak Wy, ale ja proponuję troszkę wyluzować i spokojnie do tego podejść, bo atmosfera robi się niemiła... Tak nie do końca wiedziałam, czy w ogóle wyskakiwać tu z treningiem w tym momencie.... Oo
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
Trzeba nauczyć się śmiać się samej z siebie
trochę luzu jeszcze nikomu nie zaszkodziło . . .
|
|
|
|
#2991 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
boże jedyny, to chyba działa nie jem słodyczy choć bywa to trudne, owszem czasem skubnę coś, ale czipsów od dawna nie miałam w ustach piłam namiętnie pepsi (wiem, wiem to mega nie zdrowe), a teraz woda, sok pomidorowy, herbatka czy meliska (bo nerwowa bywam) i normalnie poszło coś, to mi dało kopa żeby nie odpuszczać kurka wodna czyli jest dla mnie nadzieja sorki moją wylewność, ale się cieszę ja cycki mam okropne, ale nie pokazuję ich więc je olewam, no i oczywiście jak przytyję to one troszkę rosną, a jak chudnę to maleją są obwisłe, ale w staniku nie ma tragedii a jeśli chodzi o ćwiczenia to lubię się spocić, ale nienawidzę jak ćwiczenia mnie wykańczają, ze oddechu nie mogę złapać i umieram dlatego totally fit mi się spodobało, nie jest aż tak kondycyjne ale mokra po nim jestem dziś po abs z mel b mam zakwasy w dole brzucha, wcześniej po abs a Gacką miałam na górze zakwasy, ale to po pierwszym razie dziś popracuję nad udami, pośladkami i chyba znowu ramiona zrobię z Fittapy bo nadal galaretowate a tak mi się marzy na solarium chodzić... jeszcze nigdy w życiu nie byłam, a stara już jestem
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2014-04-07 o 19:24 |
|
|
|
#2993 |
|
Zadomowienie
|
Egie bo tu dziewczyny źle interpretują i zaczynają walkę z tym, z moją i nie tylko moją opinią "ze jak ma sie duzo to ladnie cm uciekają" a ja mam tyle co mam i mniej pewnie miec nie bede w talii.
Ale to wielkie oburzenie mnie z lekka zdziwiło |
|
|
|
#2994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Trzeba się motywować !
|
|
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2996 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
Dlatego zmieniłam taktykę i robie cardio na poczatku :P
|
||
|
|
|
#2997 |
|
Zadomowienie
|
brawo Zanka
oby tak dalej do przodu
|
|
|
|
#2998 |
|
Rozeznanie
|
Fitka no i powiedz, po co to? No przecież właśnie tym pokazujecie, że to chyba właśnie Wy jesteście przed okresem...
Dziewczyny dajcie już na wstrzymanie. |
|
|
|
#2999 |
|
Zadomowienie
|
tak więc ogłaszam koniec tematu- nieporozumienia.
Za nieścisłości przepraszam. Mamuśka jesli poczułaś się dotknięta to również wybacz. Ale tak między nami kobietami, nie bierz pewnych spraw az tak bardzo do siebie. Powodzenia w dalszej walce! |
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

Dalej kaszlę ale się zawzięłam
I dobrze mi taka przerwa zrobiła, dzisiaj nawet nie zauważyłam kiedy minęła godzina ćwiczeń
Wątpię żeby to gumka się naciągnęła, nie robię jakichś wymachów rękami ani nic
i nie przepraszaj za nie....

nigdy w to nie wierzylam ale teraz?...
kurde bo to niesprawiedliwe niektóre poćwiczą tu kilka tygodni i takie spadki mają, a ja , a my?! 
o co w ogole chodzi?