|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 17 :)
a u mnie dziś cały dzień cieplutko słoneczko. może nie będzie padać. nie mam już na nic siły
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- i cały tydzień zrobiłam sobie wolne od zajęc tzn prawie. bo środa i piątek i tak wolne w tym tyg mam.
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie tylko tempo się liczy i w dół jakoś tak szybciej a kompromis oczywiście być musi naturalnie ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Serial oglądaliśmy i 1 sezon to jakaś masakra ciągłe gołe dupy i rzeź ale fajne w sumie dopiero do 2,3 zaczyna być tego mniej
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
dla wszystkich kociar
to nie są tylko fajne futrzaki ![]() https://www.youtube.com/watch?v=3uNitD4dIcs Ten kot to jakiś diabeł wcielony.. Normalnie jak obcy 3 Edytowane przez aga99792 Czas edycji: 2014-04-08 o 19:49 |
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
mam wlasnie kwasy.na buzi i umieram od smrodu
Sent from my GT-I9070 using Wizaz Forum mobile app
|
#1506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja pochłonęłam wszystkie sezony w 2 tygodnie a mój TŻ czytał wszystkie ksiązki a w niedzielę dzwoni moja mama że jako klineci cyfrowego polastu dostali z tatą na maila darmowy dostęp do obejrzenie 1 odcinka 4 sezonu w internecie więc byliśmy wniebowzięci że po necie szukać nie musieliśmy
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Zadomowienie
|
ja przyszlam do domu iz aczelo lac i sypac gradem
. Pierwszy ra zmi sie udalo zdazyc przed deszczem he he. A ja czasem to nadwrazliwa jestem. Dzisiaj robiłam kopie dla pewnego starszego Pana, dokumenty lekarskie odnosnie chorob jelit tak mi sie go zal zrobilo, bo wygladalo to na cos powaznego a on taki zyczliwy, usmiechniety, i jeszcze , wiem ze to nie moja wina, ale przez przypadek nie wzial jednej kartki, a ja zauwazylam to jakies 5 minut pozniej.. ale mi zle z tym było:/. Niby moze przyjsc zapytac czy nic nie zostawił, ale kurcze, tak mnie to caly dzien 'uwiera' a nic nie moge zrobic:/.
|
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie burza przeszla bokiem (mam nadzieje)
Sent from my GT-I9070 using Wizaz Forum mobile app
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Majelka my z TZ'tem bylismy w Paryżu w styczniu rok albo dwa temu, było tak pieronsko zimno, ze masakra. Nigdy wiecej juz w zimie sie tam nie wybierzemy :P. Śniegu nie było, jakiegoś strasznego mrozu tez, bylismy ciepło ubrani, ale jednak jak sie jest non stop na zewnatrz to idzie zmarznąć. Ale w pozostałe pory roku polecam bardzo
.Jak nam sie uda dostać na lipiec/ sierpien urlop 2 tygodniowy to jedziemy autem do PL i moze znowu sie na Chorwacje wybierzemy . A poza tym jak dobrze pojdzie to na urodziny we wrześniu/ pazdzierniku chcielibyśmy wybrac sie w "podróż zycia" .Pierwszy dzien w nowej pracy za mna- podobało mi sie . Czas tak szybko zleciał, ze nie wiem kiedy . Od jutra bede jeździć autem, bo autobusem z przesiadką dojazd zajmuje prawie godzine, a bede miała na 6:30 rano...I.... TZ zabronił mi dzisiaj isc na siłownie . Wg lekarki mam typowe objawy grypy i od wczoraj sie "kuruje" paracetamolem z ibuprofenem....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Duuużo zdrówka
|
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje . W sumie "objawy grypy" troche mnie uspokoiły, bo wczoraj czułam sie strasznie. Nigdy czegoś takiego jeszcze nie miałam, zero siły, ból głowy, gardła, szyi, uszu, pleców, napady zimna/ gorąca, problemy z oddychaniem... calosc była na tyle mocna, ze sama troche strachu sie najadlam i 3 h czekałam na "emergency" lekarza...a i tak musze isc na dodatkowe badania .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1512 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz mi parapet rozwali, tak mocno pada
|
|
#1513 |
|
Zadomowienie
|
brzmi groznie.. ja dawno nie bylam u lekarza... ogolnie im jestem starsza to rzadziej, czesto jak czuje zblizajace sie przeziebienie to zawsze wypijam lipe na wieczór, i smaruje sie olejkiem kamforowym, + strepsils na bol gardła. Moze to dlatego, ze teraz wybieram Ciepłe,wygodne > ładne, dopasowane
wiecie co mam na mysli hehe
|
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż wybrał się akurat na spacer do kauflandu i wrócił cały mokry
idealnie sobie trafił nie ma co właśnie aporpo joasia! mamy to piwo we freshu także już masz bardziej po drodze
|
|
|
|
#1515 |
|
Konto usunięte
|
Ja też byłam w Egipcie, w zeszłym roku z TUI, opcja All na siedem dni w Sharm. Powiem Wam, że bajka - ciepełko, woda... My pojechaliśmy z zamiarem leżenia 7dni, ale pojechaliśmy na snorekling. Było bajkowo, nawet zrobiliśmy intro-nurkowanie - ale tż przez to "zepsuł" sobie ucho - do tej pory go męczy. Co do zemsty faraona - ja to nawet zęby myłam w ich wodzie - w trakcie pobyty zaczęło mnie w jeden wieczór mdlić, ale tam wystarczy iść do apteki - dostaniesz wtedy leki które działają od razu (Nifuroksazyd, który u nas jest dostępny na receptę, tam jest w podwójnej dawce bez). Mi przeszło jak ręką odjął. W hotelu mieliśmy ładnie, czysto, jedzenie dobre... Ale już powiedziałam, że mi kultury arabskiej wystarczy tak na przynajmniej 5 lat zanim znowu wybiorę się w tamte rejony na wakacje. Jednak teraz będę wypoczywać w Europie
![]() I polecam aparat do wody - mieliśmy z tego największą atrakcję. Mi się przyfarciło - kolega mi pożyczył. ale na następny wyjazd kupujemy swój - jest to warte tej ceny, poważnie
|
|
|
|
#1516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1517 |
|
Zakorzenienie
|
nie obchodzi nikogo moje upiekszanie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;45948241]Ja też byłam w Egipcie, w zeszłym roku z TUI, opcja All na siedem dni w Sharm. Powiem Wam, że bajka - ciepełko, woda... My pojechaliśmy z zamiarem leżenia 7dni, ale pojechaliśmy na snorekling. Było bajkowo, nawet zrobiliśmy intro-nurkowanie - ale tż przez to "zepsuł" sobie ucho - do tej pory go męczy. Co do zemsty faraona - ja to nawet zęby myłam w ich wodzie - w trakcie pobyty zaczęło mnie w jeden wieczór mdlić, ale tam wystarczy iść do apteki - dostaniesz wtedy leki które działają od razu (Nifuroksazyd, który u nas jest dostępny na receptę, tam jest w podwójnej dawce bez). Mi przeszło jak ręką odjął. W hotelu mieliśmy ładnie, czysto, jedzenie dobre... Ale już powiedziałam, że mi kultury arabskiej wystarczy tak na przynajmniej 5 lat zanim znowu wybiorę się w tamte rejony na wakacje. Jednak teraz będę wypoczywać w Europie
![]() I polecam aparat do wody - mieliśmy z tego największą atrakcję. Mi się przyfarciło - kolega mi pożyczył. ale na następny wyjazd kupujemy swój - jest to warte tej ceny, poważnie [/QUOTE]to samo powiedziałam po Tunezji generalnie było super ale tam się czułam tak nieswojo nie wiedziałam do końca co mogę co nie, no jakoś tak mi było mało swobodnie a w Tunisie w niektórych bocznych uliczkach to się zastanawiałam czy mnie zaraz nie porwie tłum i hejaaa pożegnanie z Polską na amen planujemy kiedyś Egipt odwiedzić ale to za kilka lat my aparat mamy taki "jednorazowy" ale już był z nami 3 razy na wakacjach i wywołujemy zawsze tą kliszę na płytkę cyfrowo a zdjęcia robi naprawdę zadowalające aż w szoku byłam dało nam go biuro podróży wraz z dwoma ręcznikami jak kupowaliśmy tą wycieczkę do Egiptu, która nie doszła do skutku no ale gadżety zostały |
|
|
|
#1520 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dziś intensywnie szukam kamerzysty, mój wymarzony odpada, okazało się, że cena za film jaki chcę jest za wysoka (5000zł) a 1600zł o jakim kamerzysta mówił wcześniej to za jakiś okrojony pakiet i o ogólnie nie byłby to taki film jak chciałam. Kolejny kamerzysta, którego biorę pod uwagę, miał wysłać tydzień temu cennik i mimo przypomnień do tej pory nie wysłał... Co myślicie? Przypomnieć sie jeszcze raz, czy odpuścić go sobie? |
|
|
|
|
#1521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a z wycieczkami sama nie wiem jak to jest bo wtedy nie było żadnych wycieczek tam bo to by było samobójstwo ale kurde mam nadzieję, że są bo chciałabym te 2 miejsca połączyć bo się bardzo wtedy tym Marsa Alam zajawiłam i kurdeee chciałam mieć w miarę ciepłą zimę byłam taka happy i dupa blada nie chcę tego wspominać, czasem to wypieram
|
||
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://obiezyswiat.org/index.php?gallery=9508
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem coś tam gdzieś kręcił jakiś spot reklamowy no i tak się przesuwało ale zawsze informował odpowiednio wcześniej no i warto było czekać zwłaszcza, że czasu mieliśmy wtedy duuuużo na to może jest zajęty albo sobie zapomniał zapisać, w sumie to tylko człowiek jak każdy inny jak przypomnisz i zaś oleje to bym sobie odpuściła wtedy bo to już takie mało poważne.
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;45948241]Ja też byłam w Egipcie, w zeszłym roku z TUI, opcja All na siedem dni w Sharm. Powiem Wam, że bajka - ciepełko, woda... My pojechaliśmy z zamiarem leżenia 7dni, ale pojechaliśmy na snorekling. Było bajkowo, nawet zrobiliśmy intro-nurkowanie - ale tż przez to "zepsuł" sobie ucho - do tej pory go męczy. Co do zemsty faraona - ja to nawet zęby myłam w ich wodzie - w trakcie pobyty zaczęło mnie w jeden wieczór mdlić, ale tam wystarczy iść do apteki - dostaniesz wtedy leki które działają od razu (Nifuroksazyd, który u nas jest dostępny na receptę, tam jest w podwójnej dawce bez). Mi przeszło jak ręką odjął. W hotelu mieliśmy ładnie, czysto, jedzenie dobre... Ale już powiedziałam, że mi kultury arabskiej wystarczy tak na przynajmniej 5 lat zanim znowu wybiorę się w tamte rejony na wakacje. Jednak teraz będę wypoczywać w Europie
![]() I polecam aparat do wody - mieliśmy z tego największą atrakcję. Mi się przyfarciło - kolega mi pożyczył. ale na następny wyjazd kupujemy swój - jest to warte tej ceny, poważnie [/QUOTE]a ja miałam aparat i mega się jarałam że takie ąłdne zdjęcia będą jak snorkuję a po powrocie okazało się że wszystkie są całe fioletowe i nic nie widać chyba jakiś felerny miałam..Cytat:
ale faktem jest że my z bliższej safagi jechaliśmy nocą przez 7h przez pustynię i było meeega zimno
Edytowane przez Majelka Czas edycji: 2014-04-08 o 20:51 |
|
|
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślałam początkowo, że się zapłaczę
|
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój TŻ był kilka razy jako dziecko i nastolatek tam i kiedys tez tam była jakas mega napięta sytuacja to ich autokary wojsko w nocy eskortowało do Kairu żeby tylko wycieczka się odbyła
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
pirogronowy kwas
|
#1529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde to o takim nawet nie słyszałam nieźle jestem nieobeznana a spytasz świadkową czy migdałowe są fajne? ![]()
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
migdałowy jest dość delikatny, nie daje spektakularnych efektów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

tzn prawie. bo środa i piątek i tak wolne w tym tyg mam.

znaczy nie męczy mnie to jakoś dramatycznie, w sumie tak umiarkowanie ale nie widzę w tym nic fajnego
dopiero do 2,3 zaczyna być tego mniej 
tak mi sie go zal zrobilo, bo wygladalo to na cos powaznego a on taki zyczliwy, usmiechniety, i jeszcze , wiem ze to nie moja wina, ale przez przypadek nie wzial jednej kartki, a ja zauwazylam to jakies 5 minut pozniej.. ale mi zle z tym było:/. Niby moze przyjsc zapytac czy nic nie zostawił, ale kurcze, tak mnie to caly dzien 'uwiera' a nic nie moge zrobic:/.

chyba jakiś felerny miałam..