|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to co¶ co lubimy otrzymywaæ i dawaæ. Podpowiadamy jak wyszukaæ odpowiedni prezent. Gdzie kupiæ po okazyjnej cenie prezenty ¶wi±teczne i nie tylko. |
Poka¿ wyniki sondy: Który plecak wybraæ? | |||
Rekin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Pies |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 100,00% |
G³osuj±cy: 2. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#331 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 799
|
Dot.: Prezent dla 8 latka - nie zabawka?
My¶lê ¿e u nas modele by siê o tyle nie sprawdzi³y, ¿e m³ody jest strasznie energiczny i nie wiem czy by wysiedzia³ przy sklejaniu, a to wymaga sztuki wy¿szej
![]() Za to wstêpnie znalaz³am zestaw edukacyjny o robalach w smyku: ![]() bo encyklopedii nie mogê znale¼æ, no i jeszcze dowiedzia³am siê, ¿e gra w Angry Birds (cokolwiek to jest) wiêc tematycznie mo¿e dorzucê po¶ciel z takim motywem: http://hippo-sklep.pl/posciel_dla_dz..._birds_02.html- fajny wzorek, bo samej gry nie kupiê (brat by siê w¶ciek³). Jeszcze szukam tej encyklopedii - jakby¶ mia³a gdzie¶ linka do takiej wersji dzieckowej to by³abym wdziêczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
![]()
Kup mu ksi±¿kê.
____________________ Masz tu to czego szukasz http://rowerowezycie.bloog.pl/ zapraszamy! Edytowane przez PRISCILA1195 Czas edycji: 2014-11-27 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Rozeznanie
|
przy zwyk³ej ksi±¿ce nie wysiedzi, mo¿e przy tej o robalach to tak, ale nie mogê co¶ znale¼æ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 175
|
¶wietny pomysl taki album
![]()
![]() |
#335 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Dot.: Prezenty dla dziecka/ch³opiec
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42469503]Pami±tka na ca³e ¿ycie ALBO fajny prezent dla 3latka. Razem - wyklucza siê
![]() Fajny prezent dla trzylatka... wymarzony, plastikowy karabin, który ¶wieci, wydaje strasznie g³o¶ne d¼wiêki i jest nieod³±cznym elementem zabaw mojego siostrzeñca (on go uwielbia - rodzice znacznie mniej ![]() Lub tradycyjny, ekologiczny, drewniany konik na biegunach. S³u¿y mu te¿ ¶wietnie w roli krzese³ka (podczas ogl±dania bajek siada na nim ty³em). I polecam w³a¶nie drewnianego konika, nie pluszowego (nie zbiera kurzu i nie uczula). Ja¶ dosta³ na ¶wiêta takiego konika (http://www.konbujany.pl/konbujany.html) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
Ja kupi³am swojemu chrze¶niakowi w sklepie internetowym zegarek Swatch, w którym mo¿na siê k±paæ, a nawet nurkowaæ http://http://www.sell-watch.pl/swat...page=5&sort=2a. Pomy¶la³am, ¿e mo¿e ten fakt sk³oni go do noszenia zegarka. Teraz coraz mniej osób je nosi, aja je uwielbiam. Pomy¶l mo¿e o czym¶ takim. Mój chrze¶niak lubi p³ywaæ, dlatego mam nadziejê, ¿e mu siê prezent spodoba³.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
mOLDerator
Wiadomo¶ci: 10 392
|
Nie wiem, o jak± kwotê chodzi, ale mój syn ( 6 lat) za¿yczy³ sobie od Miko³aja lunetê i teraz ogl±da niebo (na razie przez veluxa, bo jest zimno) i do tego atlas nieba. Fajny prezent, ale musia³aby¶ siê dowiedzieæ, czy co¶ takiego zadowoli³oby tego ch³opca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
![]()
A mo¿e gry edukacyjne.
____________________ Tanio wygra³o, drogo przegra³o http://naukaiwiedza.blog.com/ pora na inspekcjê! Edytowane przez Sara78 Czas edycji: 2015-04-08 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Rozeznanie
|
bett, wiesz, dla 8 latka taki zegarek to ciupeczkê przesadka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
Mo¿e jaka¶ ciekawa gra planszowa? Jest teraz naprwade duzo ciekawych wydawnictw dla dzieci w ró¿nym wieku. Mogê z czystym sercem poleciæ "Pêdz±ce ¿ó³wie"-sama lubie w nie graæ, choæ raczej dla dzieci jest przeznaczona. Widzia³am kiedy¶ te¿ w empiku Angry Birds w wersji gry planszowej. Wtedy bratanek by³by zadowolony i brat nie by³by z³y, ze gre komputerowa kupi³a¶
![]() Jest tylko jedno niebezpieczeñstwo: kto¶ musi potem grac z dzieckiem w gry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 29
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
Ja widzia³am fajna propozycje w empiku - do sk³adania drewniany model dinozaura albo du¿y model szkieletu cz³owieka - fajnie jako ozdoba pó¼niej pokoju, a mo¿e i siê ch³opak anatomia zainteresuje
![]()
![]() |
#343 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 184
|
Ksi±¿kê? Polecam "Babcia Rabu¶" Walliams David. Ksi±¿ka z humorem i przes³aniem
![]()
![]() |
![]() |
#344 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Prezenty dla dziecka/ch³opiec
Drogie Forumowiczki, zapraszam na Nasze wydawnictwo czyni z dziecka prawdziwego bohatera bajki. Prezent jedyny w swoim rodzaju.
Pozdrawiam Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2014-02-18 o 18:08 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 56
|
Ja bym postawi³a po prostu na grê planszow± mo¿e tak± bardziej ambitniejsz± np monopoly. Lub scrable, je¶li ju¿ mówimy o ma³ym mê¿czy¼nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#346 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 242
|
Dot.: Prezent dla czternastolatków... Co¶ oryginalnego albo po¿ytecznego :-)
Cytat:
£atwo jest nie trafiæ w gust. Stawia³abym w³a¶nie na bon do sieciówki,je¶li nie chcesz daæ pieniêdzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 33
|
Pen- drive jest opcj± uniwersaln±. Poza tym p³yty z ulubion± muzyk±, czyli rzecz, która mnie cieszy³a i cieszy do tej pory. Wszelkie drobiazgi typu hi-tech ciesz±. S± te¿ ¶wietne gry typu "czarne historie". Doskona³a zabawa dla grupy znajomych. Dla dziewczyny mog± byæ te¿ jakie¶ akcesoria do w³osów tudzie¿ ogólnie je¶li chodzi o dbanie o urodê. W empikach czêsto mo¿na zobaczyæ zaskakuj±ce prezenty, wiêc do dzie³a
![]() |
#348 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 139
|
Polecam bon podarunkowy np do Empika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
A maj± laptopy?
![]() |
#350 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
W dzisiejszych czasach dzieciaki dojrzewaj± szybciej
![]() ![]()
![]() |
#351 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Cytat:
Edytowane przez Norella Czas edycji: 2014-03-24 o 09:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Ja polecam voucher na park linowy albo gokarty... Mo¿e akurat odkryj± swoj± pasje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 542
|
Kupony to dobry prezent, ale tylko je¶li interesuj± siê ubraniami, bo je¶li ch³opak ca³ymi dniami przesiaduje przed komputerem i gra w strzelanki, to Twój kupon najpewniej wyl±duje w koszu albo zapomniany na dnie szafy...
Co¶ oryginalnego - wej¶ciówki na painball (zestaw startowy, umundurowanie + kulki ok 50 z³), squash (zapewne nigdy nie spróbuj±, ok 30 z³ za wej¶cie). Albo ch³opakowi da³abym voucher na wyj¶cie do kina (wypada³oby daæ dwa bilety, ¿eby móg³ kogo¶ ze sob± zabraæ ![]() Dobrym pomys³em by³oby dorzuciæ np dobr± ksi±¿kê do nauki jakiego¶ jêzyka (byle nie angielski) - w³oski, hiszpañski, rosyjski, japoñski... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 164
|
![]()
hejka
ostatnio corka mojej kolezanki rozlubowala sie w zabawach z kolorami.Kolezanka polecila mi plansze z gotowymi seriami wycinanek ktore mozna naklejac w dowolny sposob.Bardzo ciekawe i dzieciaki to kochaja ![]() mozna zamowic ze strony zajrzyjcie na facebookowa strone i na oficjalna witryne www.wycinanki-naklejanki.pl
![]() |
#355 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: naklejanki,wycinanki dla dzieci
Widzia³am je, fajna sprawa - podoba mi siê to jako fajny pomys³ na prezent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Prezent dla 4-ro latka
Witam. Szukam fajnego prezentu dla ch³opczyka. Uwielbia autka ale ma juz ich tyle, ¿e do przesady. Mo¿e podrzucicie jaki¶ ciekawy pomys³.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 542
|
Dot.: Prezent dla 4-ro latka
Mam w tym do¶wiadczenie, wiêc na ile mogê - pomogê
![]() Najlepiej celowaæ w zainteresowania, wiêc skoro maluch kocha samochody id¼ tym tropem, niezale¿nie czy ma 2, 10 czy nawet i 50 - bo dasz mu np. mi¶ka czy samolot i bêdzie le¿eæ w k±cie, a nie o to przecie¿ chodzi ![]() Mo¿esz mu sprezentowaæ np. tor samochodowy albo zje¿d¿alniê/gara¿ dla samochodów (niby tylko 40 z³, a okaza³o siê absolutnym hitem). Do tego polecam do³o¿yæ ksi±¿eczkê/album o autach (bo coraz mniej dzieci czyta...) i prezent jak ta lala. Mo¿esz równie¿ poszukaæ puzzle z samochodami, wielki tir lub wywrotkê - albo co¶ w ten deseñ i wierz mi, te¿ bêdzie zadowolony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 164
|
z Lidla to sa takie kolorowanki bardziej.
Wycinanki-naklejanki maja w zestawie premium oprocz pieknego wykonania kartonik,2 plansze ,klej I zero wycinania.Elementy gotowe do zabawy. ![]() zrobilam w prezenie urodzinowym party dla dzieciakow.Kazdy otrzymal zestaw premium z wlasnym imieniem ![]()
![]() |
#360 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 53
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.