|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Małe piersi na ręce inteligenta, duże - robotnika.
Dziewczyny nie karmcie go, bo on se (można tak do/o intelYgencie pisać?
) wymyślił i sieje prowokacje. ![]() Szkoda słów...
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moren ![]() Ja uważam natomiast , że na to nie ma żadnej reguły ![]() Leon to ja gratuluję inteligencji |
|
|
|
|
#63 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Albo nie przeczytałaś wszystkich moich postów,albo ich nie zrozumiałaś Nie dyskryminuję nikogo,ponieważ nie jest to moim celem,nie jestem osobą,która wytyka innym niższe wykształcenie (z jakiegoś powodu lub własnego wyboru) i byłoby to bezsensownością w moim przypadku,bo 1 rok studiów nie czyni ze mnie osoby po studiach wyższych,a więc sama mam na razie średnie wykształcenie.Ironizuję jedynie,żeby ukazać płytkość myślenia i łatwość,z jaką dokonuje on podziału:na ludzi po i bez studiów.To jest dla mnie śmieeszne,dlatego po trosze śmieję się z tego, a po trosze jestem złośliwa.
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może Leon opowiada dziewczynom o swoich obserwacjach,bo chce uchodzić za inteligentnego (naukowca :p ),a one słysząc te bezedury uciekają gdzie piepsz rośnie Żadan z małym biustem w pobliżu Leonku,czy coś inego jest na rzeczy??
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak prosiłeś, pomyślałam. ![]() Nie, nie zauważyłam takiej zalezności, a nawet przeciwnie, zauważam radość inteligencką gdy dziewczę ma fajny, jędrny i niemikroskopijny biuszt. Z tego co się orientuję, Azjaci wolą kobiety z mniejszymi piersiami, ale żeby 'my'... Poza tym, chłopcy na piersi zaczynają patrzeć dużo wcześniej, niż w dzienniczek z myślą o studiach czy maturze... A może dyplom, jak piersi, wg Ciebie - w genach? ![]() Cyganeria artystyczna; literaci, malarze, nie gardzą dorodnymi samicami... ![]() A może taki inteligient to głównie zakompleksiony filozof, który uderza do tego, co jurny, dziarski robotnik pozostawi mu łaskawie na stole miłości, i stąd ten podział według preferencji..? To trzeba przestać miętolić w ręku gazetkę tylko odważnie na miacho uderzać. ![]()
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-19 o 23:55 Powód: Post pod postem. Przypominam o Edycji i MULTIcytowaniu. |
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Prowokacja
.Co ma piernik do wiatraka...za przeproszeniem :-]
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
No i proszę.
Tu się dziewczyny martwią te co mają małe piersi ( w tym JA) , wątki zakładają, że żaden facet nie będzie chciał takiej dziewczyny, a tu najwyraźniej, Nam posiadaczkom małych piersi taka fucha może przypaśc w postaci doktora wyższego stopnia.ŁaŁ!!!!A co z facetowymi penisami? Tu też jest jakaś specjalna generalizacja?
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
To dlatego wybierają roboli, szukają zawsze gotowego konkretu, a nie frustracji: drogi doktorze Pasikonik. Jestem impotentem. Podpisano - Pasikonik. A niewykształciuchówki preferują małe przyrodzenia, nie boją się, że chłopiec je rozerwie.
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-20 o 00:01 Powód: Post pod postem. Przypominam o Edycji i MULTIcytowaniu. |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
Aha
Czyli nasz drogi Leon ma małe....pole do popisu?
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też tak jakoś sobie Pana Intelygenta wyobraziłąm
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
no i co ma zrobic moj jakby nie bylo inteligentny TZ??
skoro on mowi ze najbardziej kreca go pupy ![]() to juz chyba w ogole inna klasa spoleczna??
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe,czy i na to Leon ma jakąś teorię?Czy w parze z małym biustem idzie chudy,czy grubszy tyłeczek??A może jeszcze coś innego??
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem..
w kazdym razie napewno nie mam malych piersi.. acha.. brat TZ czlowiek po dwoch kierunkach studiow.. jego pociagaja tylko kobiety w rozmiarze XL + inteligencja nie zawsze idzie rowno w parze z wyksztalceniem Leonie
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sobie teraz przypomniałam,że kuzyn mojego byłego,który wraz z grupą naukowców wymyślil jakiś tam nowy laser (który napewno zostanie sprzedany Chińczykom,bo Polacy nie mają pieniędzy,aby go doskonalić i zrobić z niego użytek) ma kobitke niezadużą za to krągłą i z wielkim biustem
Taką fajną wesołą,mądrą babeczkę
|
|
|
|
#76 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
szpiegu straszliwie lubie cie czytac
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to przestane sie dla Ciebie wstydzic
![]() Powiedzialby kto ze mam 3 lata wyjete z zyciorysu edukacyjnego przez pobyty w szpitalach? Inteligencji mi chyba nie braknie. Umiem oddychac bez walkmana ![]() P.s. Moj TZ wlasnie przeczytal temat watku dotknal mojego cyca i stwierdzil "Jestem robotnikiem." Trzyma dalej i mowi ze lubi byc robotnikiem.
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem.. moze niech powbija pare gwozdzi.. bedzie inteligentem majsterkowiczem
![]() ps. pamietam najbardziej z watku o dozorczyni na klatce.. oj wspolczulam pobytu w szpitalu nie ma sie co wstydzic.. zdrowie najwazniejsze.. i rodzina..
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście że zauważyłam taką prawidłowośc. W końcu wszyscy wiedzą że dziewczyny z dużym biustem są głupie jak but, do tego zauważylam jeszcze jedną zaleźnośc(aż dziw że autor o tym nie wspomniał) a mianowicie inteligentnie faceci wolą brunetki, bo blondynki to idiotki.
A więc jako blondynka z większym biustem od jutra rzucam polibude, hmm no może zaczekam z tym do piątku bo wtedy mam ostatni egzamin. |
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
własnie dzis, dzieki wizażowi dowiedzialam się, że na mnie polecą sami inteligenci
jejku ja to mam szczescie, ktorego nie docenialam
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Człowiek się uczy przez całe życie...Ciekawych rzeczy się dowiaduje...Ja jestem brunetką z dużymi.To może jestem pół...hmmm..mmm,co mogę być pół?? Półgłówkiem??
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
to niestety zostaja Ci tylko robotnicy bo kolor włosow nie ma nic do rzeczy, liczy sie tylko rozmiar biustu![]() ![]()
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Tylko nie wiem co z nażeczonym, chyba napisze do dziekana żeby go wyrzucił bo tak to mi psuje opinie, ja jemu chyba też
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
A co ja mam powiedzieć?
Co pasuje do średniaczka? Bo pominięto tych panów w klasyfikacji ![]() Pół-inteligent,pół-robotnik?
|
#86 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
Myśle że masz szanse u jakiegoś polityka. Oni właśnie stanowią taką klase pośrodku ani robotnicy, ani inteligenci.
Edytowane przez korin Czas edycji: 2007-06-19 o 23:02 Powód: literówka |
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ano.Racja. Tak to już jest - odwieczne prawo.....Leona.
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#90 | |
|
BAN stały
|
Zawsze są wyjątki, być może opisane przez was przypadki są wyjątkami? Nie zastanawiałyście się na tym, zamiast się ekscytować, że kilka z was ma chłopaka inteligenta?
Poza tym dla mnie przynależność do inteligencji nie oznacza skończenia jakichkolwiek studiów. Byle jakie studia może skończyć każdy, zwłaszcza prywatne. Uniwersytety, Politechniki, Akademie Ekonomiczne - to domena prawdziwej inteligencji. O takich uczelniach myślałem stosując kryterium inteligenta w niniejszym temacie. Mój penis mierzy 17 cm, więc chyba nie mam powodów do kompleksów, jeśli na to kilka z was liczyło. Cytat:
Inteligencję ma się w genach, nie da jej się wyrobić. Być może zainteresowanie inteligentów mniejszymi biustami ma także swoje uwarunkowanie genetyczne. Nie można tego wykluczyć. Czy za "dorodne samice" uważasz kobiety biuściaste? No cóż jeśli chodzi ci o kobiecość to nietrafiłaś, bo nie takie kryteria o tym decydują. A jeśli o atawistyczny aspekt postrzegania kobiet to ... inteligenci nie postrzegają kobiety w zwierzęcych kategoriach samicy. Artyści jeśli mogę coś dodać, to w większości bi lub homoseksualiści. Sugerujesz, że robotnicy bardziej pociągają kobiety ![]() ![]() . Może i tak, ale napewno nie z tej sfery, w której ja się obracam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

) wymyślił i sieje prowokacje. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie dyskryminuję nikogo,ponieważ nie jest to moim celem,nie jestem osobą,która wytyka innym niższe wykształcenie (z jakiegoś powodu lub własnego wyboru) i byłoby to bezsensownością w moim przypadku,bo 1 rok studiów nie czyni ze mnie osoby po studiach wyższych,a więc sama mam na razie średnie wykształcenie.Ironizuję jedynie,żeby ukazać płytkość myślenia i łatwość,z jaką dokonuje on podziału:na ludzi po i bez studiów.To jest dla mnie śmieeszne,dlatego po trosze śmieję się z tego, a po trosze jestem złośliwa.

.

Człowiek się uczy przez całe życie...Ciekawych rzeczy się dowiaduje...