Miłośniczki Zary - część XXXIX - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-09, 17:15   #1861
blackangel88
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary - część XXXIX

Cytat:
Napisane przez kikikaka5 Pokaż wiadomość
U mnie też nie było 34, ja mierzyłam 36 i była dobra, a w zarze noszę z marynarek 38. Ogólnie nie skusiłam się na nią- mam jedną biała zarową jeszcze z metką. To ją rozdziewiczę.
Też się na nią nie skusiłam Wczoraj odłożyłam ją telefonicznie, dziś po nią specjalnie pojechałam i rozczarowałam się. Jak dla mnie materiał byle jaki.
blackangel88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 17:23   #1862
saandy
Wtajemniczenie

Dziewczyny oszaleje z Wami teraz zaczęłam myśleć czy nie chcę też Kupisza, nadmienię że mam już 4 koszulki Ja mam ciuchy Kupisza stacjonarnie, chyba pojadę sobie wybrać najbardziej wybarwione sztuki i najszersze
Stary 2014-04-09, 17:25   #1863
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

[QUOTE=dzej lo;45960890]
Cytat:
Napisane przez magda20003 Pokaż wiadomość

Bardzo proszę
nie udzielam się na wątku zbyt często ale jestem stałą czytelniczką
Zarę mam daleko i rzadko bywam stacjonarnie, online szaleje na wyprzedażach raczej, ale uwielbiam Was czytać
i tez planuje Kupisza kliknąć
witaj

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez saandy Pokaż wiadomość
Dziewczyny oszaleje z Wami teraz zaczęłam myśleć czy nie chcę też Kupisza, nadmienię że mam już 4 koszulki Ja mam ciuchy Kupisza stacjonarnie, chyba pojadę sobie wybrać najbardziej wybarwione sztuki i najszersze
znamy Twoje ukryte potrzeby
Stary 2014-04-09, 17:54   #1864
magda20003
ex Moderator

[QUOTE=dzej lo;45960890]
Cytat:

Bardzo proszę
nie udzielam się na wątku zbyt często ale jestem stałą czytelniczką
Zarę mam daleko i rzadko bywam stacjonarnie, online szaleje na wyprzedażach raczej, ale uwielbiam Was czytać
i tez planuje Kupisza kliknąć
Oczyma wyobraźni widzę tę armię klonów w Kupiszowych koszulkach

saandy, ale po co najszersze? aż z wrażenia podglądnęłam Cię na insta i Ty chudziak jesteś
edit: i oglądam Twoje ptaszki teraz, orzełki się znaczy
edit2: o kurczaki, w Rzeszy też jest Kupisz, ale akurat mam apli na weekendzie więc nie poprzymierzam

Edytowane przez magda20003
Czas edycji: 2014-04-09 o 18:00
magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 17:55   #1865
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

ktoś widział ten kombinezon ?

http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...8p1735514.html
Stary 2014-04-09, 18:02   #1866
magda20003
ex Moderator

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Wygląda sexy Tylko coś kurka z przodu mocno wycięty i bałabym się, że łatwo o dezercję biustu

magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:04   #1867
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Wygląda sexy Tylko coś kurka z przodu mocno wycięty i bałabym się, że łatwo o dezercję biustu
ja lubie dekolty ale bardziej się boje o to ,że jest prosty jak drut bez talii,paska też nie ma
Stary 2014-04-09, 18:05   #1868
a34
Zakorzenienie

Jak dobrze, że Kupiszowe ciuchy mnie nie kręcą. Ale tak czy siak coś bym kupiła, dawno nic nowego nie zagościło w mej szafie
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:06   #1869
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
tez mi się on spodobal ciekawe kiedy się pojawi w sklepach
Stary 2014-04-09, 18:07   #1870
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez blackangel88 Pokaż wiadomość
Też się na nią nie skusiłam Wczoraj odłożyłam ją telefonicznie, dziś po nią specjalnie pojechałam i rozczarowałam się. Jak dla mnie materiał byle jaki.
Masz już płaszczyk ??
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:10   #1871
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Jak dobrze, że Kupiszowe ciuchy mnie nie kręcą. Ale tak czy siak coś bym kupiła, dawno nic nowego nie zagościło w mej szafie
też mi jakoś się nie podobają, na szczęście
Stary 2014-04-09, 18:14   #1872
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj z reklamacją moich wosków śmietankowych i na początku myślałam że mi odrazu rozpatrzą ale jednak nie i teraz mam czekać do 2 tygodni na wiadomość. Tylko jeśli przyślą że przyjeli mi to muszę jechać do sklepu i wybrać sobie rzecz którą chce zamiast tych spodni czy będę mogła to zrobić online?? Bo Pani w sklepie powiedziała że jak nie mam paragonu to tylko mogę wymienić na coś... I jeszcze jedno wpisała tam cene 129 zł( kazała jakiemuś chłopakowi sprawdzić i powiedział że 129 a ja dałam za nie 89 więc jak to jest???) Zdarzyło się wam że nie przyjeli reklamacji jak woskowanie się ściera??
na pewno Ci rozpatrzą pozytywnie.

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Mała fotorelacja.

1. Beżowa marynarka - 399 zł - przepiękna strasznie mi się podoba może przestanę się obrażać na Zarę
2. Sukienka - 199 zł - mam rozmiar S, przepiękna druga rzecz która mi bardzo przypadła do gustu. Trochę ją podwinęłam do mierzenia, musiałabym ją skrócić i chyba z tą dziurą coś zrobić
3. Biała marynarka z suwakami - fajna. Mierzyłam M bo mniejszej nie było więc jest za duża ale całkiem fajna
4. Różowy płaszczyk - kolor nie mój ale długość już ok.
5. Sukienka w paski z dziecięcego - myślałam, że będzie nieco lepsza, kocham paski ale tej mówię jedna nieeee

6. W River Island jest fajna marynarka - biała, 279 zł. Mierzyłam 34 i była za duża ale jeśli ktoś takie lubi to polecam bo bardzo fajna
Wrzucałam zdjęcia tej marynarki z RI, w wersji różowej.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dziewczyny, przymierzalam dzis sweterek, tylko byl troche pozaciagany i chcialam zamowic online, na stronie znalazlam tylko zolty (ten jest rozowy)
a Wy orientujecie sie lepiej niz ja, czy rozowego JUZ nie ma na stronie, czy JESZCZE nie ma ? a moze jest tylko jestem slepa?
niestety nie ma go już od jakiś dwóch miesięcy na stronie, w sklepach stacjonarnych też o niego ciężko ;(
spodobała mi się ta marynarka ze Stradiego http://www.stradivarius.com/webapp/w...17&colorId=145

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Dorjee90 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj z reklamacją moich wosków śmietankowych i na początku myślałam że mi odrazu rozpatrzą ale jednak nie i teraz mam czekać do 2 tygodni na wiadomość. Tylko jeśli przyślą że przyjeli mi to muszę jechać do sklepu i wybrać sobie rzecz którą chce zamiast tych spodni czy będę mogła to zrobić online?? Bo Pani w sklepie powiedziała że jak nie mam paragonu to tylko mogę wymienić na coś... I jeszcze jedno wpisała tam cene 129 zł( kazała jakiemuś chłopakowi sprawdzić i powiedział że 129 a ja dałam za nie 89 więc jak to jest???) Zdarzyło się wam że nie przyjeli reklamacji jak woskowanie się ściera??
na pewno Ci rozpatrzą pozytywnie.

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
Mała fotorelacja.

1. Beżowa marynarka - 399 zł - przepiękna strasznie mi się podoba może przestanę się obrażać na Zarę
2. Sukienka - 199 zł - mam rozmiar S, przepiękna druga rzecz która mi bardzo przypadła do gustu. Trochę ją podwinęłam do mierzenia, musiałabym ją skrócić i chyba z tą dziurą coś zrobić
3. Biała marynarka z suwakami - fajna. Mierzyłam M bo mniejszej nie było więc jest za duża ale całkiem fajna
4. Różowy płaszczyk - kolor nie mój ale długość już ok.
5. Sukienka w paski z dziecięcego - myślałam, że będzie nieco lepsza, kocham paski ale tej mówię jedna nieeee

6. W River Island jest fajna marynarka - biała, 279 zł. Mierzyłam 34 i była za duża ale jeśli ktoś takie lubi to polecam bo bardzo fajna
Wrzucałam zdjęcia tej marynarki z RI, w wersji różowej.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
dziewczyny, przymierzalam dzis sweterek, tylko byl troche pozaciagany i chcialam zamowic online, na stronie znalazlam tylko zolty (ten jest rozowy)
a Wy orientujecie sie lepiej niz ja, czy rozowego JUZ nie ma na stronie, czy JESZCZE nie ma ? a moze jest tylko jestem slepa?
niestety nie ma go już od jakiś dwóch miesięcy na stronie, w sklepach stacjonarnych też o niego ciężko ;(

spodobała mi się ta marynarka ze Stradiego http://www.stradivarius.com/webapp/w...17&colorId=145
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:18   #1873
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię doskonale. Też mi teraz wyszło trochę za ciemno, ale po kilku myciach się wypłuczę, więc razem damy radę
No i na ta chwilę tak sie pocieszam a teraz juz szukam jasniejszej farby na necie, bo teraz, jak już czerwień schowana, to sama znowu będe farbować.
Damy rade

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
[

No i widzisz GUPKU A muszę Ci powiedzieć, że jest za☠☠☠isty:
O nieeeeee, biją obrazają, nie lubią, niedobra Ania buuuuuuuuuuuuu

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
no ja cie rozumiem sis :-* i dlatego ja od lat nie kombinuje z kolorem bo sie boje.......choc nie powiem ze mnie nie kusi pofarbowanie.....ale nie ulegam poki ziwy wlos mnie nie obsypie :-P
Wiesz, nigdy nie bałam sie zmian kolorów, bo wiem, ze zawsze jaoś to będzie, albo przywyknę, tylko kurde, nie po to 2 lata schodziąłm o 5 odcieni aby teraz znówu miec az tak ciemne
Jakbym swoje miała ladne kolorystycznie to też bym nie farbowała, ale dupa, mysi jasny braz/ciemny blond

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:18   #1874
Arinka_
Zakorzenienie

Właśnie wróciłam z G.Katowickiej i ewidentnie dawno mnie tam nie było, że nie wiedziałam, że otwierają MACa i Multikino

Cytat:
Tak to się w sklepie internetowym nazywał ten materiał. Np. koszule jedwabne z MD są z jedwabiu takiego trochę jak papier śniadaniowy, natomiast ta dzianinka to taki materiał jak na bardzo cieniutkich sweterkach

Unikalna, a czy kod nie jest jakoś TwojStyl2014?

Ale opowiem Wam hit: gmeram sobie radośnie w szafie, przymierzam rzeczy, które rzadko noszę i zbliża się ich koniec... znalazłam bluzeczkę z MD kupioną na All (jako nowa). Przymierzam tę bluzeczkę, nawet ładnie. Wkładam ręce do kieszeni (bluzeczka ma dwie kieszenie) a tam: posmarkana chusteczka, papierek po cukierku i inne bonusy śmieciowe Masakra
FUJasta niespodzianka Ludzie to jednak świnki

Cytat:
Napisane przez blackangel88 Pokaż wiadomość
Dla mnie też
Stary 2014-04-09, 18:22   #1875
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
no niestety brąz się nie wypłucze o 2 poz ale wg mnie bardzo dobrze wyglądasz w tym kolorze, ale to dlatego, że ja z reguły jestem za naturalnymi odcieniami może za kilka dni przywykniesz
Dziękuję, tz to samo mi gada, ale facet nie rozumie, ze im człek starszy tym ciemniejszy kolor działa na niekorzyść, bo postarza a mój to typowy "amator" brunetek, uwielbial moje czarne pióra, zupełnie zas mu sie nie podobał mój czerwony
Przywyknę, pare razy umyje i będzie troszkę lepiej

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z G.Katowickiej i ewidentnie dawno mnie tam nie było, że nie wiedziałam, że otwierają MACa i Multikino
Ze otwieraja tam maca, to ja wiedziałam już od końca lutego
Pisało coś może kiedy dokłądnie? Bo słyszałam datę 10 kwietnia, ale nie wiem, czy to pewne, bo były jakies zastrzezenia. No i na którym piętrze ma on w końcu być?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-04-09, 18:25   #1876
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dziękuję, tz to samo mi gada, ale facet nie rozumie, ze im człek starszy tym ciemniejszy kolor działa na niekorzyść, bo postarza a mój to typowy "amator" brunetek, uwielbial moje czarne pióra, zupełnie zas mu sie nie podobał mój czerwony
Przywyknę, pare razy umyje i będzie troszkę lepiej

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Ze otwieraja tam maca, to ja wiedziałam już od końca lutego
Pisało coś może kiedy dokłądnie? Bo słyszałam datę 10 kwietnia, ale nie wiem, czy to pewne, bo były jakies zastrzezenia. No i na którym piętrze ma on w końcu być?
Na parterze zaraz na przeciwko ETAM
Czy się do jutra wyrobią nie wiem (nic nie było napisane) ale widać praca ostro idzie Panie i Panowie już nawet jakieś kosmetyki układali
Stary 2014-04-09, 18:25   #1877
iva78
Zakorzenienie

Kobiety kupowala ktoras ostatnio spodnico-spodnie czarne ? Wiem, ze Unikalna i jezeli bys mogla podac nr ref swoich i napisac ich sklad. Wczoraj otrzymalam swoje i sie mocno zdziwilam, ze sa wykonane z takiego grubszego polyskliwego materialu jakby garniturowego Pamietam, ze kiedys w sklepie je ogladalam i byly inne takie same jak biale.
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:29   #1878
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Na parterze zaraz na przeciwko ETAM
Czy się do jutra wyrobią nie wiem (nic nie było napisane) ale widać praca ostro idzie Panie i Panowie już nawet jakieś kosmetyki układali
Dziękuję czyli parter był prawdą, bo tak mówił mi Wojtek z krk. A swoja droga zauwazyłyscie, ze wszytskie mace w galeriach sa własnie na parterach urządzone? Myślę, ze to wymóg firmy, ciekawe czemu
Hmmm, bo myślę, ze wybrać się moze jutro tam, czy czekać do przyszłego tygodnia

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-04-09, 18:30   #1879
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję czyli parter był prawdą, bo tak mówił mi Wojtek z krk. A swoja droga zauwazyłyscie, ze wszytskie mace w galeriach sa własnie na parterach urządzone? Myślę, ze to wymóg firmy, ciekawe czemu

Oj nie wszystkie W Warszawie są przynajmniej 2 salony usytuowane na pierwszym piętrze.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:32   #1880
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trammer Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U mnie pochmurno i deszczowo, dlatego zapraszam na

Używam szcoteczki od piątku i już widzę poprawę stanu skóry na buzi.
Skóra jest wygładzona (jest gładka prawie jak u mojej niespałena trzyletniej Córki) i lekko rozjaśniona, mam wrażenie że jest dobrze oczyszczona (zniknęły suche skórki, które były moją zmorą i których nawet peeleingiem nie dało się usunąć). Aha, dodaam, że mam skórę wrażliwą i stosowanie zwykłych peelingów u mnie odpadało, bo powodowało podrażnienie - szczoteczka mnie nie podrażnia, a stosuję ją 2 razy dziennie.
Generalnie czuję się jak po zabiegach u kosmetyczki (podobne uczucie miałam np. po peelingu kawitacyjnym)
Nic nowego (żadne pryszczate niespodzianki) nie wyskoczyły mi, odkąd jej używam.
Ogólnie jestem - póki co - baaardzo zadowolona z zakupu

Ufff, to się rozpisałam
super oby dalej się tak spisywała -czyli masz tą koówke normal, mi kobitka w sephorze mówiła żeby od niej zaczynac

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Bardzo może i tylko z dużą zniżką
oj tak jak coś tp tylko z dużą zniżką
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:32   #1881
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Będzie MAC? Yessssssssssssssss

No co... Gadałam Ci, że za☠☠☠iście wyglądasz to nie chciałaś słuchać. W brązie Ci też super
Stary 2014-04-09, 18:32   #1882
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
Oj nie wszystkie W Warszawie są przynajmniej 2 salony usytuowane na pierwszym piętrze.
A to ja myslalam ze wsystkie, bo w krk, wro, teraz ktw i w-wa galmok na parterach maja

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-04-09, 18:33   #1883
cocos1
Zakorzenienie

[QUOTE=dzej lo;45960691]
Cytat:
Dziewczynki a jaki jest kod na Kupisza? Bo mam Twój Styl i kurde nie umiem znaleźć info...

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Ja mam z Grazia na mostrami.pl na 12-13 kwietnia to jest "GRAZIA2014"
ile ta zniżka?

Aroniasty gratulacje!!!! oby interesik sie kręcił a jak już będziesz wielką sławna personą to nie zapominaj o swoich koleżankach wizażankach

Edytowane przez cocos1
Czas edycji: 2014-04-09 o 18:36
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:34   #1884
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Będzie MAC? Yessssssssssssssss

No co... Gadałam Ci, że za☠☠☠iście wyglądasz to nie chciałaś słuchać. W brązie Ci też super
Taaa, wreszcie bedzie.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-04-09 o 18:35
Stary 2014-04-09, 18:35   #1885
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

[QUOTE=cocos1;45962006]
Cytat:
Napisane przez dzej lo Pokaż wiadomość

ile ta zniżka?
20% ale nie wiem o co kaman bo w moim Twoim Stylu szukałam monstrami i nie ma
Stary 2014-04-09, 18:36   #1886
user_k
Zakorzenienie

Cytat:
A to ja myslalam ze wsystkie, bo w krk, wro, teraz ktw i w-wa galmok na parterach maja

W GM jest na parterze ale już w Arkadii czy w Złotych Tarasach na pierwszym piętrze. Nie wiem czy jest jeszcze gdzieś w Warszawie salon.
user_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 18:37   #1887
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez user_k Pokaż wiadomość
W GM jest na parterze ale już w Arkadii czy w Złotych Tarasach na pierwszym piętrze. Nie wiem czy jest jeszcze gdzieś w Warszawie salon.
Nie, w wawie tylko 3. Wiec teresy i arkadia sie wyłamuja

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-04-09, 19:00   #1888
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Kobiety kupowala ktoras ostatnio spodnico-spodnie czarne ? Wiem, ze Unikalna i jezeli bys mogla podac nr ref swoich i napisac ich sklad. Wczoraj otrzymalam swoje i sie mocno zdziwilam, ze sa wykonane z takiego grubszego polyskliwego materialu jakby garniturowego Pamietam, ze kiedys w sklepie je ogladalam i byly inne takie same jak biale.
Nie wiem, jakie są teraz, ale na początku, jak się pojawiły, były takie same, jak białe.

Do mnie jadą białe z mng, bo zarowe miałam, ale się pozbyłam.

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Nie, w wawie tylko 3. Wiec teresy i arkadia sie wyłamuja
Corii, Ty masz te dresiaki z Zary, czy oddałaś?
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 19:05   #1889
blackangel88
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz już płaszczyk ??
Jeszcze nie, w piątek będę mieć A Ty jak tam, zadowolona z błękitnego czy nie bardzo?
blackangel88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-09, 19:06   #1890
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Nie wiem, jakie są teraz, ale na początku, jak się pojawiły, były takie same, jak białe.

Do mnie jadą białe z mng, bo zarowe miałam, ale się pozbyłam.

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Corii, Ty masz te dresiaki z Zary, czy oddałaś?
Moich nawet po nr ref nie moge wyszukac teraz jak wloze je do koszyka to tez wyswietla sie inny nr ref niz jest na stronie...

Edytowane przez iva78
Czas edycji: 2014-04-09 o 19:12
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości