|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Bezpłatna porada prawna
Wiecie gdzie można otrzymać bezpłatną poradę prawną, najlepiej telefonicznie, ale może być też komputerowo? forumprawne.org odpada, tam mnie olali, chodzi o prawo konsumenta/pacjenta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bezpłatna porada prawna
Może u rzecznika praw konsumenta w urzędzie miejskim. Ja korzystałam w takim miejscu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
U miastach studenckich na Wydziałach Prawa działają Studenckie Poradnie Prawne, udzielają bezpłatnych porad ale NIE telefonicznie, niektóre też prowadzą e-porady, poszukaj info w internecie o tym.
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pamiętaj, że zawsze lepiej osobiście, żeby udzielający porady mógł przeczytać dokładnie wszystkie dokumenty...
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na nasze forum kochamprawo.pl, tam zawsze uzyskasz pomoc od studentów IV i V roku a także aplikantów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
A znacie może coś telefonicznego? Jakieś bezpłatne porady prawne przez telefon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Co Ty myślisz, że ktoś się uczy tyle lat żeby później przez telefon udzielać porad za free? Nie chce Ci się zalogować na forum i zapytać to widocznie jesteś na tyle leniwy, że nawet nie zasługujesz na darmową poradę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Trochę się opanuj. I czytaj komu odpisujesz, nie jestem facetem. Po prostu chciała bym to załatwić od razu, a nie mam czasu jeździć po mieście do prawnika, nawet na bezpłatną poradę. Dlatego zależy mi na telefonicznej. Ale za rzetelne forum też będę wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poleciłam Ci forum i myslę, że warto skorzystać, bo to jednak są studenci i dlatego można liczyć na rzetelne i bezpłatne usługi ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- I na forum już nie musisz się logować, bo jeśli tylko zobaczę, że ktoś pyta o prawa konsumenckie to szybko to zgłoszę, dokładnie tak jak ty. Powodzenia, mam nadzieję że cię grubo skroją ![]() Edytowane przez izunia19l Czas edycji: 2014-04-10 o 19:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Serio, nie warto wdawać się w pyskówkiz takasobie, bo tylko ostrzeżenia złapiesz, jest całkiem niezłą siatką, bo nieźle potrafi zirytowac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Jeśli panują na tym forum takie zasady, jak tutaj prezentujesz, to nie zamierzam z niego korzystać. Jak mówiłam, szukam czegoś rzetelnego, a nie osób, które najpierw obrażają mnie, a potem obrażają się o to, że ktoś śmiał zwrócić uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny skończcie proszę wycieczki personalne, bo nigdzie nie prowadzą poza punktami, a w efekcie do bana.. a przecież wystarczy ignorować siebie wzajemnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Chciałam uzyskać pomoc. Chyba zauważyłaś że zostałam wyzwana od leni, siatki, ze powinnam iść do psychiatryka. Mniejsza o to. Wracając do tematu, czy znacie jakieś forum rzetelne poza forumprawne.org, gdzie mogla bym uzyskać pomoc? Nie jest to nic skomplikowanego, chodzi o krótki zapis.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Wiele kancelarii udziela porad za darmo, ale tylko w przypadku jeśli masz bardzo małe dochody, albo sprawa jest na tyle ciekawa, że mogą ją potem wykorzystać w publikacji. Możesz spróbować fachowych porad prawnych które nie są wcale drogie
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-06-23 o 13:41 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
za darmo by sie chcialo... ech beda mieli do portfolio?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Są też uniwersyteckie poradnie prawa, gdzie porad za darmo udzielają studenci, pod okiem wykładowców.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego tak ci jada.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.