|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla dobra własnego przestałam liczyć juz dawano temu ![]() Cytat:
Błękitek ok, a franio rewelacja!!! Widziałam, że spamowalyście kolekcjami ![]() Zdjęcie jak zwykle, uniemożliwiąjące dokładne policzenie calości ![]() (nie jest to chyba stan do końca aktualny, bo jakieś zamówionko trzasnełyśmy jeszcze z Dmką potem, no ale małe takie.. do 10 sztuk)
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2014-04-09 o 18:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#362 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet w bieli Ci pięknie ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Spamuję ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super entuzjastyczne mani!!! pięknie ci w takich kolorkach! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- piekne!!! Idealnie ta biel wygląda! Cytat:
![]() Zamysł ekstra.. tylko coś te kwiatki chyba nie teges.. top rozmazał?
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Nie rozmazał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | ||||
Zakorzenienie
|
bo ten niebieski jakiś taki nijaki :P
Cytat:
![]() dziękuję ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() piękne nowości ![]() Cytat:
![]() Mgiełciu nie wiem kiedy Ty to wszystko rozdziewiczysz ![]() ![]() dziękuję ![]() pięknie ![]() ![]() Cytat:
![]() może za grubą warstwę dałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |||
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie da rady ![]() ![]() zgadzam się ![]() jesteś rozgrzeszona ![]() Cytat:
dziękuję ![]() kurczę, szkoda.. ciekawe jak trwałość innych.. ![]() Cytat:
robisz to specjalnie.. ![]() tylko 10? co tak mało? ![]() dziękuję ![]() piękny spam ![]() dziękuję ![]() ![]() no taki bez jaj.. ![]()
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2014-04-09 o 20:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#367 | ||||
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
oł noł ![]() ![]() świetne mani, bardzo mi się podoba ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Anula, dziękuję ślicznie za informacje nt. białaska
![]() Hana, też mi się bardziej podobał na czerni, ale i tak ślicznie ![]() Mgiełka, na pierwszy rzut oka pomyślałam, że to... choinka ![]() ![]() ![]() Amelka (mogę tak? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | ||
Zakorzenienie
|
Aaaa bardzo możliwe. A co to za granacik tak ślicznie się odbił
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Może i tak.. nooooo ![]() ![]() Oj oj... chciałam zaznaczyć, że to nie wpłynęło na obraz sterty aż tak znacząco ![]() oł jes!!! ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
noooo choinkę miałam na blogu z okazji świąt ![]()
![]() |
#370 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
chciałabym wiedzieć ile tam tego wszystkiego masz ![]() jasne! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
No to już choinka
![]() ![]() A właśnie, bo Wy macie blogi, pozerkam zaraz do Was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Dziękuję ![]() Dziękuję ![]() Pewnie ![]() Dziękuję ![]() Róż to Essie- The girls are out ![]() CA- Maltanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | ||||
Zakorzenienie
|
Viv jakie maluchy, jak nie Twoje
![]() porównanie do moich mi schlebia ![]() ale ja teraz mam bezkształtne jajca, do kwadratu mi daleko daleko ![]() dobrze, że spiłowałaś, bo już kształt się gubił teraz jest idealnie! ![]() masz idealnie gładką płytkę *_* u mnie by były góry i doliny przy takim wykończeniu bardzo tak! ![]() Cytat:
![]() smok boski, nadal zdecydowanie chcę! ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
a tu normalne, ładne paznokcie, z płytką dwukrotnie dłuższą od mojej (no dobrze, nie przesadzając 1/3 dłuższą) ja rozumiem, że jest nieco gorzej niż było, ale za mocno przeżywasz ![]() jak patrzę na swoje bidy, to jestem zła na Ciebie, że tak piszesz :x szalejesz z tymi zdobieniami ![]() cieniowanie: wolałabym mocniejsze przejście skórki (nadal! ![]() poza tym za**iste ![]() eee tam, panika jak przy Eveline jak dla mnie chociaż z drugiej strony rozumiem, bo to jednak oczy ![]() ---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- Cytat:
![]() ten drugi wtórny ![]() ale franek super, pokaż zbliżenie jeszcze ![]() jak jajka wielkanocne ![]() tylko ![]() Cytat:
![]()
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-04-10 o 00:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#375 | ||
Zakorzenienie
|
"tylko"
są idealne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- pomysł, umiejscowienie tak, ale nie podoba mi się połączenie tych dwóch lakierów razem (może jakby granat albo lakier bazowy był kremem)
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |||||
Konto usunięte
|
Ładne to mani
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U Ciebie nawet biel urywa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Szał i urwanie wszystkiego ![]() ![]() ![]() Przepraszam że mnie tak ostatnio mało na wątku ale cierpie na brak czasu. Jeszcze tylko jutro a potem i tak mnie nie ma od soboty do poniedziałku. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#377 | ||||
Oby do wiosny
|
Ciekawe co na nich wyląduje
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no... Ciekawe ciekawe Cytat:
O, dzięki ![]() ![]() To stempeli? Faktycznie ciut jak rozmazane, ale fajnie w sumie. Nieco abstrakcyjnie No tak... Bo w wekednd poleeeci! Jak miło ![]() Cytat:
To mnie powstrzymuje nieco. [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45968044]Ładne to mani ![]() .[/QUOTE] Dzięki Chu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#378 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dobry!
Zaczynam nadrabianie trzydniowego spamu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Muszą być króciutkie, żeby złamany faker za bardzo się nie odróżniał. Miło, że wyglądają choć trochę jak Malinkowe ![]() Odrosną, odrosną ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To może to dupek ChG Groovy Green - jest ciut zieleńszy niż Re-fresh (przynajmniej tak wywnioskowałam po słoczach, jak zamawiałam i nie wiedziałam, na którą Chinkę się zdecydować) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Genialnie wyglądają w tej długości i kolorze, poezja ![]()
![]() |
#379 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo, właśnie, czytałam też o niej jakieś opinie, że fajna ![]() ![]() a co do zguby - miałam raz tak. Zginął mi top, przeszukałam cały pokój, kolekcję kilka razy, z uwzględnieniem szczególnym lakierów o podobnej butelce i nic. Szukałam przez kilka dni. Oczywiście po jakimś czasie się okazało, że stał sobie normalnie tam gdzie miał stać. Czary ![]() fajnie to wygląda w połączeniu z tą minką ![]() ![]() nooo fajnie wyszło, chociaż lampa zjadła trochę wzorek ![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() moja racja jest mojsza! ![]() ![]() nie ma za co ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dwie warstwy bazy ![]() ![]() ale m poprawiacie humor ![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45968044] U Ciebie nawet biel urywa ![]() ![]() coś mi nie zacytowało wszystkiego :/ Kawko te piaski były w mim kiosku (drogim dość) po 8 zł, ale butelka taka mniejsza jest. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Tak lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
glitter, a jaki to pokażę jutro chyba
![]() Cytat:
![]() mówisz? ![]() ![]() kciuk i wskazówka na zero, reszta nie - dostosowałam żeby były równe. Może bym się tak nawet nosiła, ale jednak takie kciuki na zero są wrażliwe strasznie :/ więc raczej długość będzie taka jak wcześniej, czyli mniej więcej mm dłuższe. Już odrosły... mi się podobuje, zobaczymy co wy powiecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Oby do wiosny
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogóle widziałam, żono, żeśmy się chyba telepatycznie zmówiły co do kształtu ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45928049]Jakie słodkie króciaczki ![]() Fajne mani ![]() Dziękuję Chu ![]() Cytat:
![]() Dzięki! ![]() Bardzo lubię Twoją płytkę, bo masz właśnie takie fajne łuki, no i szerokości zawsze zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Chciałam maksymalnie skrócić, żeby złamas nie odróżniał się jakoś gigantycznie, przy migdałkach na pewno nie dałabym rady ![]() Ale wrócą, wrócą bankowo ![]() Cytat:
![]() Detoks też się czasem przyda ![]() Uwielbiam, no uwielbiam takie mani ![]() Co to za flejki? ![]() Cytat:
![]() ![]() Ciągle się zastanawiam czy on nie jest ciut ciemniejszy od neonowej wersji Dragona, ale nie tak ciemny jak nieneonowa wersja ![]() ![]() Cytat:
![]() Miał Ty wszystko pamiętasz, naprawdę podziwiam ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeju mam ochotę na cherry blossom nails ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2014-04-10 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() to ja chyba też mam omamy, bo też mi się wydaje ciemniejszy. Jakby były u mnie to bym wzięła chinkę ze sobą i porównała butelkowo ![]() a ja nie czytam Idalii więc nie widziałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
leśny stwór
|
Cytat:
![]() o masz go, no! Ale urośnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie to razem wygląda ![]() Cytat:
![]() ![]() Strasznie mnie helmer ostatnio kusi, biały właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajne ![]() Wcale nie widać, że coś się z nimi dzieje, oby szybko wróciły do formy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja chyba dziś wyciągnę kolejne pudełko, bo już mnie denerwuje, że kilkanaście flaszek leży porozrzucane, bo się nie mieszczą + wczorajsze łupy + Clair'sy... fak ![]() Genialnie Maiłku ![]() Baza chyba dodała głębi Chince, świetnie wygląda ![]() Cytat:
![]() Ta złota mgiełka wygląda rewelacyjnie ![]() Boszszsz ![]() Twoje malowanie to jest mistrzostwo świata ![]() ![]() ![]()
![]() |
#388 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
To widać po trwałości mani- przez te rozdwajające się lakier nie chce się trzymać. Pomijam, ze niestety ten pastelek jest mega nietrwały i juz mam końce nieładne. Długość (a w zasadzie krótkość) tak mi nie przeszkadza nawet |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | ||
Zakorzenienie
|
nom.. solo wygląda lepiej
![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() bardzo mi miło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zbliżenie mi się nie uda niestety, mój aparat w tel jest badziewny do kwadratu w zbliżeniach ![]() wg mnie zbyt grubą warstwę dałam, poza tym oświetlenie kiepskie, więc i zdjęcie nie oddaje wszystkiego ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45968044]Ładnie,aczkolwiek na czerni bardziej mi się podobało ![]() rozumiem ![]() oj tak ![]() Viv dziękuję ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam, na razie dwie, a niedługo to wiesz... ![]() ![]() ![]() klik ![]() nie płakaj ![]() ale przeca ja też poprawiam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.