|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIII
Cytat:
Uważam, że brwi narysowane (uzupełniane cieniem, kredką) nigdy nie będą wyglądały dobrze...
|
|
|
|
|
#722 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Jasny cień według mnie bardzo poprawia ich wygląd Nie mam na myśli rysowania nowego kształtu, jedynie lekkie zagęszczenie.
|
||
|
|
|
#723 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A i tak bardzo mnie to dziwi, bo ja wtedy zrobiłabym sobie hennę po prostu. No ale co kto lubi, ja wolę delikatniej
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym Ci doradziła wyskubanie tych malutkich włosków (meszku) który masz poniżej brwi, bo sa bardzo widoczne na zdjęciach. Do tego jeszcze może ujarzmienie mocnym żelem tych włosków które masz w linii brwi bo troszkę sterczą ![]() Dodam jeszcze, że bardzo lubię Twojego bloga. Masz śliczną, bardzo fotogeniczną buzię i przyjemnie się na niej ogląda makijaże. mając do wyboru brak brwi czy dorysowane brwi wybrałabym te drugie. |
|
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ogólnie n zdjęciach wygląda super, dość naturalnie powiedzmy, ale skoro mało co się przyjmuje to i tak lipa i tak ja ogólnie mam mało swoich brwi i wszelkie gadki o zapuszczaniu mnie już irytują, bo serio próbowałam nie raz, ale sama sobie jestem temu winna, parę lat temu one wyglądały o niebo lepiej bez makijażu, a teraz sobie radzę w ten sposób ten meszek to moja zmora, bo ja go nie widzę, znaczy, jak nałożę cień, to się odznacza i na zdjęciach widać go mocniej, a jak nic na oku nie mam, to jest prawie niewidoczny a żel odpada, bo mam tłustą cerę, więc po kilku godzinach moje brwi się błyszczą jak psu nie powiem co i żel chyba nadał by im zbędnego dodatkowego błysku, musiałabym znaleźć coś, co utrwala, ale nie nabłyszcza
|
|
#728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#729 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czasami zamiast żelu używam lakieru do włosów- takiego bardzo mocnego. Psikam na czystą szczoteczkę (spiralkę) i przeczesuje tym brwi, potem je marszczę żeby włoski się nie przykleiły do skóry. To najsilniejsze utrwalenie jakie znam, a w zależności jakiego lakieru użyjesz możesz uniknąć chyba tego połysku. Cytat:
Ja wciąż szukam idealnego żelu do brwi. Lubie ten barwiony z Catrice, ale żeby on był jakiś hiper mocny to też bym nie powiedziała. Ponoć ten z Deli jest dobry, ale jego akurat nie miałam. |
||
|
|
|
#730 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wow nareszcie blisko tylko teraz pytanie co kupić... Dziewczyny macie jakąś rzecz z maca z której jesteście 100 procentowo zadowolone? Myślałam nad korektorem, pudrem i podkładem, ale nie wszystko na raz ![]() Wciąż szukam idealnego podkładu |
|
|
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#733 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do meszku to spróbuj sobie woskiem wydepilować, ale nie tak od razu najpierw popróbuj od góry depilowac woskiem, dopiero jak nabierzesz wprawy mozesz zabrać sie na dół, bo inaczej mozesz sobie zrobić dziure Cytat:
|
||
|
|
|
#734 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#736 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chodziło mi raczej o to, że dla mnie nie ma, bo ja nie znalazłam. Porzucam nadzieję...
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam też Guerlain, nie jestem pewna, jak się nazywa (ale to chyba ich najnowszy podkład). Skóra wygląda jak z fotoszopa, nawet kilka osób zapytało mnie, co z cerą robiłam (tak! dokładnie tak, jak Karolinę Stylizację |
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a w jakiej Galerii tego Maca otwieraja dokladnie?
Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 |
|
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=-9Z-fcHnH_I
Byłam ciekawa, jak będzie wyglądał następny po tym smutnym oświadczeniu filmik. Nie widać Chico - pewnie Alli zabrała go ze sobą. Na końcu postaci Charlesa i Alli usunięte z animacji, zostały same pieski i jedynie podkład muzyczny... wciąż mi smutno... Dziwnie brzmi to podkreślanie, że Alli go nie zdradziła... Oglądając teraz filmy z ostatniego miesiąca, widać może jakieś małe znaki - osobne filmy, mało czasu razem, brak Charlesa na konferencji, jakiś taki dziwny wyjazd rodziców Alli do Charlesa na trasie, ostatnia noc spędzona na kanapie i samotne zakupy... No i Alli jakaś taka "chłodniejsza" dla niego... Ale gdybym oglądała to na bieżąco, pewnie w ogóle bym nie wpadła, że jest aż tak źle... Totalnie nie rozumiem ludzi, którzy piszą o zdradzie Alli albo o tym, że zostawiła go, bo jest chory... to chyba trolle albo ludzie, którzy widzieli ze dwa filmy... Spamuję tutaj, bo się do nich przywiązałam w jakiś sposób i smutno mi, ciężko uwierzyć... _________________________ _______________________ https://www.youtube.com/watch?v=JwNVFymaSAo recenzja książki o Bridget Jones - nawet nie wiedziałam, że powstała kolejna część, w dodatku taka "kontrowersyjna". ![]() Swoją drogą poszukałam zdjęć Renee po komentarzu, że zrobiła sobie nie wiadomo co z twarzą... szczerze mówiąc, wygląda naprawdę dobrze, pozbyła się charakterystycznego dla jej buzi wyrazu przez wycięcie tych opadających powiek, ale nie dziwię jej się, niektóre zdjęcia dobrze pokazują, że oczy powoli stawały się tylko takimi wąskimi szparkami... Wybaczcie ten wywód ![]() |
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sama prawda w naszych wypowiedziach drażni mnie strasznie nagonka na te lekko rudawe odcienie kredek i cieni do brwi, bo dobra do klasycznej polskiej urody nie będą pasować, ale ja jakbym się szarawy brązem wymazała po brwiach to dopiero wygladałoby nienaturalnie, zważywszy, ze mam włosy brązowe z naturalnie rudy pobłyskiem i jasną dosłownie żółciutką cere i nawet w swoich myślach wyglądam komicznie w szarawych brązach, a pamiętam jak parę lat temu jak zaczynałam swoja przygode z makijażem nasłuchałam sie że bronzer musi być chłodny i cień do brwi tak samo i robiłam sobie wielka krzywdę, bo tego słuchałam.
|
|
|
|
|
#747 |
|
maskott
|
czy tylko ja mam jakiś przesyt albo brak chęci oglądani filmików na YT? od jakichś 2-3 tygodni w ogóle nie otwieram subskrypcji, jedynie co tu wrzucicie kfiatkowe filmiki obejrzę... nie wiem co się dzieje, nawet ulubionych twórczyń nie oglądam, hm
|
|
|
|
#748 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie znam ich, więc nie wypowiem się na temat zdrady lub jej braku, ale i tak strasznie smutna sprawa
|
|
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=wpLSlWetNYg - filmik kajmanowej o yerba mate.
Im bardziej regularnie ją oglądam, tym bardziej mam wrażenie, że laska nie ma pojęcia o niczym, wszystko o czym opowiada wyczytała 10 minut wcześnie w necie.
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

Uważam, że brwi narysowane (uzupełniane cieniem, kredką) nigdy nie będą wyglądały dobrze...

ale planuję zrobić sobie permanentnie metodą piórkową, jak tylko będę miała przypływ gotówki
Jasny cień według mnie bardzo poprawia ich wygląd 
ja ogólnie mam mało swoich brwi i wszelkie gadki o zapuszczaniu mnie już irytują, bo serio próbowałam nie raz, ale sama sobie jestem temu winna, parę lat temu one wyglądały o niebo lepiej bez makijażu, a teraz sobie radzę w ten sposób
a żel odpada, bo mam tłustą cerę, więc po kilku godzinach moje brwi się błyszczą jak psu nie powiem co i żel chyba nadał by im zbędnego dodatkowego błysku, musiałabym znaleźć coś, co utrwala, ale nie nabłyszcza

Porzucam nadzieję...