|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
| Pokaż wyniki sondy: Twoje autko jeździ: | |||
| na benzynie |
|
30 | 73,17% |
| na ropie |
|
5 | 12,20% |
| na benzynie i gazie |
|
6 | 14,63% |
| Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażanko jake masz autko??
Cytat:
Nie mam pojęcia co regulują i co może być nie tak, nie znam się na tym ani trochę Wiem tylko, że pali jak smok, wyjazd do Poznania (ok 50 km w jedną stronę) tym samochodzikiem kosztuje nas ok 35 zł, a seicento jakieś 15 zł i że ten lanos jest masakrycznie nieoszczędny Na tym się moja wiedza o tym samochodzie kończy
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jezdze golfikiem IV
|
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ kupił ostatnio auteczko, więc mogę mówić że mamy autko - MAZDA 323 F. Granatowa. Kochana nasza madzia
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zadomowienie
|
swojego autka sie jeszcze nie dorobilam, ale czasmi jezdze oplem vectra tzcika rocznik stary bo 93 ale zamierza zmienic, albo WV golfem taty czerwony rocznik97 chyba , parametrów technicznych juz tak nie znam bo to nie moje autka wiec nie przywiazuje do tego takiej wagi
|
|
#215 |
|
Przyczajenie
|
Ja jeżdżę moją kochaną Kią Sorento 140KM, 2005 r. kolor srebrny
Wbrew niezbyt pozytywnej opini o samochodach marki Kia, ja uważam, że jest to super autko. Jeżdżę nię na zmianę z mężem, tzn. mąż podwozi mnie do pracy, potem po mnie przyjeżdża, a potem ja zabieram samochoód i jadę nim na miasto na spotkanie z koleżankami lub jedziemy razem na zakupy, ale ja prowadzę. Jak na SUVa pali niedużo : w mieście ok. 9,5-11,5, a poza miastem ok. 7,5-8,5 .
|
|
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno stałam się współwłaścicielka autka, którym już od dawna jeździłam, a które formalnie należało do siostry (ale 'darowała mi' pół, załatwiłyśmy wszystkie papiery, więc teraz leci mi chociaż zniżka ubezpieczeniowa, jupi!) - Seicento
Nie narzekam. Nie jest to autko z górnej półki, ale waże że jest i ja sobie je ogólnie chwalę A od ok. roku jeżdżę najwięcej z rodziny, bo codziennie prawie dojeżdżam na uczelnię, jakieś 45 km w jedną stronę. Jestem zadowolona, bo widzę, że jestem lepszym kierowcą i jestem z tego dumna hihi wcześniej owszem, jeździłam, ale nie codziennie, i właściwie tylko po mieście, a teraz miasto, autostrada i drogi poza zabudowaniami
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeżdzę VW Golfem I
posiadam chyba najstarszy z tej grupy samochód Golf z silnikiem 1,5 na benzyne z gazem. Rok produkcji 1978 czyli jest najstarszym członkiem mojej rodziny, nawet TŻ tyle latek nie ma Jestem z niego zadowolona. Poza bierzącymi naprawami nic się z nim nie dzieje. Ma lekki wyciek oleju z silnika oraz płynu przekładniowego ze skrzyni biegów. A tak - git! Maksymalna prędkość z jaką może jechać to ok 110 km.h jednak mechanik nie zalecał rozpędzać się nawet do 100... a za miastem mam jeszcze cięższą nogę niż w mieście Od marca przejechałam nim ok. 2000 km. Jeżdzę nim do pracy, do miasta, za miasto - wszedzie. Chyba, że jest TŻ - wtedy jestem pasażerem. Auto kosztowało nas 500 zł i o własnych siłach przyjechał z Olsztyna do Bydgoszczy. Jak się okazało - to był cud bo nie powinien nawet 50 km przejechać Poza spadającym przewodem z rozrusznika nic się nie dzieje. Teraz na wymianę czekają przewody hamulcowe ![]() Wdzięczne auto. Szczególnie na swoje lata. I cieszy mnie to, ze mimo tak sędziwego wieku praktycznie nie ma rdzy (wyjątek słupek przy drzwiach kierowcy)
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczęłam od cinquecento, potem była mazda 323F, potem clio, toyota avensis i obecnie passat.
|
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Oto mój GOLF z 1978 roku
![]() Załącznik 959312
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2011-06-27 o 17:47 |
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Od wczoraj [z rodzicami] Citroena Xsarę Picasso, kolor taki złoty, widac na tym zdjęciu
|
|
#221 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolca - wiesz, naprawdę jestem pełna podziwu, że dbasz tak o ten samochód, tak w nim czyściutko!
Moi znajomi maja nowe samochody, a jest w nich taki brud, że szok !
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
Mi sie marzy Chevrolet Corvette
W samotności dryfuję coraz rzadziej wieje wiatr... z trudem doganiam fale, której kształt zamykam w dłoniach ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 21.08 oficjalne zapuszczanie włosów |
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Marzyć, to mi się dużo marzy, najlepiej najnowsza BMW 5, ale na razie musze zostac przy moim 7 letnim monedo, a za 2 miesiace kupuję Hondę CRX. Nareszcie będę miała mały samochód i wszedzie będę mogła zaparkować !
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Audacieux ładne autko
![]() Ja nie mam samochodu a bardzo by się przydał...
W samotności dryfuję coraz rzadziej wieje wiatr... z trudem doganiam fale, której kształt zamykam w dłoniach ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 21.08 oficjalne zapuszczanie włosów |
|
|
|
|
#225 |
|
Zadomowienie
|
a ja mam VW Passat ciemny efektowny -tylko sie szybko brudzi
z czasem zamienie napewno na jasniejszy i nowszy
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
A ja pomykam WV golfem III
![]()
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W poniedziałek sąsiad wjechał mi w zderzak. Gdyby był ok, to po sprawie, ale nie było ok, kłócił sie itd, więc wezwałam policję. A CO! Być może Golfik dorobi się nowiutkiego zderzaka
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
teraz mam mazde 626 rocznik 93,chociaż myslałam o kupnie audi,ale jakoś tak wyszło,że kupiłam mazde
|
|
#229 |
|
Wtajemniczenie
|
ja niedlugo bedę wlascicielką golfa 3
sylwusiaaniolek śliczny ten twoj golf,taki jest własnie moj cel
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
Tymczasowo smigam LUPO
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
Fiat Brava
![]() , poluje ejdnak na peguota 206
|
|
|
#232 |
|
Raczkowanie
|
Ja od 3 tygodni jestem posiadaczka mercedesa a klasy.na początku strasznie mi podpadł - 5 dni u mechanika
ale teraz już śmiga jak strzała.wcześniej miałam mitsubishi colt z 95 r przez 3 latka i słowa złego nie dam o nim powiedzieć.prócz tego od 2 lat mamy z mężem subaru imprezę - jego marzenie z dzieciństwa,co i mi się ta milość udzieliła,zwłaszcza stojąc na skrzyżowaniach obok BMW hehe Edytowane przez kittie07 Czas edycji: 2007-08-27 o 18:30 |
|
|
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
Honda CRX . Malutka i zgrabniutka
Edytowane przez aniusiaaa Czas edycji: 2008-07-24 o 15:28 |
|
|
|
|
#234 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() po moim wypadku z tramwajem cieniasem, tigra dala mi duzo pocieszenia
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
Tigry są też fajniutkie
Ja w swojego CRX musiałam włożyć na początku trochę kasy żeby śmigał jak należy ale teraz jest Bosko |
|
|
|
|
#236 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez aniusiaaa Czas edycji: 2008-07-24 o 15:29 |
|
|
|
|
#239 |
|
BAN stały
|
a oto moja:
Edytowane przez akziizka Czas edycji: 2007-07-14 o 21:24 |
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
To srebrne za krzakiem to moja Honda
![]() Na razie jeździ nią mój TŻ a ja się na nowo uczę
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.

Wiem tylko, że pali jak smok, wyjazd do Poznania (ok 50 km w jedną stronę) tym samochodzikiem kosztuje nas ok 35 zł, a seicento jakieś 15 zł
W świni siła! W świni moc! 

ale teraz już śmiga jak strzała.wcześniej miałam mitsubishi colt z 95 r przez 3 latka i słowa złego nie dam o nim powiedzieć.prócz tego od 2 lat mamy z mężem subaru imprezę - jego marzenie z dzieciństwa,co i mi się ta milość udzieliła,zwłaszcza stojąc na skrzyżowaniach obok BMW hehe
Honda CRX . Malutka i zgrabniutka