Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-10, 20:28   #2791
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Kasika jak wywolalam smiech u ciebie to bardzo mi milo hehe polecam sie na przyszlosc

Miminek ja niestety nie lubie pomidorow a myslalas zeby cos brac na ta zgage? Podobno w ciazy mozna renee (czy jak to sie pisze)

Latte nie masz lba masz piekna glowke
A co do dziasel to podobno normalne w ciazy, szczegolnie wlasnie w tym okresie w ktorym jestesmy..

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Obrazek jest super ale Latte juz go wstawiala do nas hehe

Moze te dziasla warto plukac szalwia? Zawsze to jakas ulga

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 20:30   #2792
Antananariwa
Raczkowanie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Wetnę się w ten słodko-pierdzący temat
Mi też kawa zawsze pomaga, tzn zawsze po moim latte idę się załatwić
Ktoś tu polecał czopki glicerynowe - ja stosowałam u mojej córci jak była mała, kroiłam go na 4 i bardzo pomagał.
Ja jakiś czas temu miałam okropne wzdęcie, zagazowany brzuch bolał strasznie a gazy nie chciały się ulotnić w normalny sposób dlatego sięgnęłam po tabletki - simethicon (dzieciom podaje się na kolki, kobietom w ciąży też go wolno) i rano była ulga. Nie wiem tylko jak w nocy bo spałam kamiennym snem. Mnie strasznie bączy po ... winogronach a uwielbiam je, mogłabym jeść kilogramami. Ale potem sama koło siebie wytrzymać nie mogę, smród mnie dusi

Super brzuszki macie laseczki, ale miałam rację że sporo od was odstaję, tzn brzuch odstaje, a już w ogóle nie pojmuję jak to carolciuska i unveden takie chudzinki i brzuszki mniejsze niż ja przy wzdęciach Czuję się oszukana bo ja to się już prawie toczę Nawet szef mnie dziś pytał co ja się tak spieszę z tym brzuchem

Dziewczyny a jak się dostać do tych waszych przepisów
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 20:30   #2793
etusiaaa
Wtajemniczenie

na zatwardenia polecam suszone morele lub szkalnke mleka

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 20:31   #2794
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Kasika jak wywolalam smiech u ciebie to bardzo mi milo hehe polecam sie na przyszlosc

Miminek ja niestety nie lubie pomidorow a myslalas zeby cos brac na ta zgage? Podobno w ciazy mozna renee (czy jak to sie pisze)

Latte nie masz lba masz piekna glowke
A co do dziasel to podobno normalne w ciazy, szczegolnie wlasnie w tym okresie w ktorym jestesmy..

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Obrazek jest super ale Latte juz go wstawiala do nas hehe

Moze te dziasla warto plukac szalwia? Zawsze to jakas ulga
też nie lubię pomidorów i już myślałam, że jestem jakimś wybrykiem natury, bo większość ludzi się dziwi jak to jest możliwe

co do zgagi to rennie na 100% można, bo stosowałam w pierwszej ciąży
Stary 2014-04-10, 20:34   #2795
Miminek
Raczkowanie

Misstic, Kassika - bo jesteście wybrykami jak można pomidorków nie lubić ?

A tak poważnie to mi pomidory jako zakąska zasmakowały dopiero niedawno. To dobra alternatywa do chipsów

Antananariwa
-dusiciel

Co do obrazka - tak to jest jak się raz na parę dni wchodzi musiałam go przeoczyć.

Edytowane przez Miminek
Czas edycji: 2014-04-10 o 20:35
Miminek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 20:37   #2796
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Misstic, Kassika - bo jesteście wybrykami jak można pomidorków nie lubić ?

a najlepsze jest to, że pomidory przetworzone, czyli ketchup, wszelkiej maści sosy pomidorowe, pomidorówka itd bardzo lubię
nie wchodzą mi pomidory na surowo
mam odruch wymiotny i koniec
Stary 2014-04-10, 20:40   #2797
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:

Antananariwa
-dusiciel
Okrutny, a wiecie jakie to w pracy trudne, trzeba wstrzymywać coby innych nie podtruć a to przecież niezdrowo tak kisić

Ja się cieszyłam że nie mam zgagi ale wczoraj mnie dopadła po czekoladkach z goplany oni na święta wypuszczają takie czekoladki z nadzieniem marcepanowym czy innym szajsem. Ale tradycyjnie muszę sobie takie króliczki/owieczki czy mikołajki w okresie okołobożonarodzeniowym zjeść. No i wczoraj myślałam że mi przełyk wypali.

A poza tym co jest? W mojej poprzedniej wypowiedzi aż 4 słowa mi podkreśliło i reklamy wskoczyły i to prawie samych odchudzaczy/spalaczy. Co za chamstwo, kobiety ciąży tak szczuć
Stary 2014-04-10, 20:48   #2798
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość

a najlepsze jest to, że pomidory przetworzone, czyli ketchup, wszelkiej maści sosy pomidorowe, pomidorówka itd bardzo lubię
Ja mam dokladnie to samo

Ja sie przyznaje ze jestem wybrykiem natury bo duzo warzyw nie lubie np pory, cebuli, szczypiorku, salaty, pomidorow, ogorkow oj duzo tego hehe ale np juz przetworzone lub np w zupie to jak najbardziej

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Latte spiunkasz juz?

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-10, 20:48   #2799
Miminek
Raczkowanie

Antananariwa - ale wiesz, że takie wstrzymywanie jest niebezpieczne? Jakiś skręt kiszek czy inne paskudztwo może się przyplątać przy takim wstrzymywaniu. Musisz powiedzieć: "przepraszam, idę pierdnąć"
Hahaha

A tak poważnie to ja jeszcze niedawno wstrzymywałam jak długo się dało do momentu aż którego wieczora tak mnie poskręcało, że siedzieć nie mogłam straszne to było.

Stary 2014-04-10, 20:48   #2800
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam dokladnie to samo

Ja sie przyznaje ze jestem wybrykiem natury bo duzo warzyw nie lubie np pory, cebuli, szczypiorku, salaty, pomidorow, ogorkow oj duzo tego hehe ale np juz przetworzone lub np w zupie to jak najbardziej
za ogórkami i cebulą na surowo też nie przepadam
i jeszcze nie toleruję zupełnie musztardy i majonezu
odruch wymiotny gwarantowany
dlatego wszelkie sałatki majonezowe odpadają, czego teściowa przeboleć nie może
Stary 2014-04-10, 20:53   #2801
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Meta - ja kocham zapach benzyny
Już myślałam,że tylko ja taka "ćpunka" jestem Ja teraz to mogę zamieszkać na stacji benzynowej albo w piwnicy,bo uwielbiam ten zapach wilgoci jakie mają piwnice

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
tak tu spokojnie ze zabiore głos:P
kupil mi TZ telefon najtanszy jaki byl za 69zł samsung na gwarancji 2letniej he taki tylko do pisania i dzwonienia bez bajerow,w moim stylu
i buciki http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-3024/326274
nie przepadam za płaskimi butami ale kiedys trzeba bylo

Dziś mam ogromny brzuch chociaz nie wiem po czym
Śliczne butki !! Tak narzekasz na tego Tż

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
wspolczuje wam dziewczyny bo ja pierdze 24h na dobe ale i tak mam wzdęty brzuch,jakbym nie pierdziała to dopiero by była masakra
"Kobiety nie pierdzą. Kobiety szepczą dupą"

Cytat:

Fuuu ja mam na odwrót... Jedyne co lubię przetworzonego z pomidorów to pomidorówę a jakbym miała zjeść ketchup czy koncentrat pomidorowy to chyba bym pawia puściła Nawet jak do pizzy mi dają sos jakiś tam pomidorowy do polania to biorę zamiast tego dwa czosnkowe.
Ale pomidory surowe mogę jeść jak jabłka

Poprawił mi się humor... Tż przyniósł mi kinderki i czekoladę karmelową a potem zażyczyłam sobie kebaba... No i co? No i głodna jestem dalej,mimo to

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 20:54   #2802
Miminek
Raczkowanie

Kasik - MAJONEZ MUSZTARDA chyba różnimy się pod względem smaku Ja kocham musztardę i majonez. Mogę łyżeczkami jeść - dla mnie bomba.

Zgaga nieco zelżała za to zaczęło się pierdzenie - przepraszam, szeptanie dupą - brzuch na szczęście już prawie nie boli A pomidorki kuszą...

Meta - za to z Tobą mam dużo do pogadania - też lubię zapach piwnicy, ale takiej jak w starych domach u mojej babci na przykład.
Bo piwnica u moich rodziców (mieszkają w bloku) wali kupą i szczochami

Edytowane przez Miminek
Czas edycji: 2014-04-10 o 20:59
Stary 2014-04-10, 20:55   #2803
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
za ogórkami i cebulą na surowo też nie przepadam
i jeszcze nie toleruję zupełnie musztardy i majonezu
odruch wymiotny gwarantowany
dlatego wszelkie sałatki majonezowe odpadają, czego teściowa przeboleć nie może
Ja majonez toleruje w salatce warzywnej (ale jem tylko swoja lub mojej mamy ) i na jajkach. Za to musztarda, chrzan, cwikla niet blee a no i burakow tez nie lubie ale barszczyk mamusi uwielbiam hehe
Ja w ogole nie jem surowek, sa dla mnie obrzydliwe i smierdzace i to kazda. Tak mam od dziecka. W domu dla meza tez ich nie robie obiad jemy bez ew. maz sobie kupuje albo dostaje w sloiczkach od tesciowej np ogorki marynowane czy cos hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-10, 21:03   #2804
Latte88
Zakorzenienie

Miss nie śpię Czytam Was i jezyk mi do tyłka własnie zmierza pomidorową proszę

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

O Boże...... Ćwikła a ćwikła z szynką
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 21:06   #2805
nmartyna
Zadomowienie

Ja uwielbiam wszystko co pomidorowe, zupa pomidorowa jest moją ulubioną, same pomidory wcinam na okrągło, a teraz jeszcze bardziej niż wcześniej
Ale jak przypomnę sobie zapach jaki roznosił się po całym domu jak mama robiła sok z pomidorów, na samą myśl nie znoszę tego zapachu!!

...i od pomidorków przejdę do pierdów
Jej, ja też mam straszne wzdęcia ostatnio, a o zaparciach nie wspomnę
Kawa z dużą ilością mleka pomagała przed ciążą, a teraz to nic nie działa :/
Chyba zostaje metoda patykowa
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 21:07   #2806
Miminek
Raczkowanie

Latte - za mną ostatnio też wiecznie buraczki chodzą dzisiaj na obiadek buraczki, ziemniaki z sosem, mizeria i króliczek - mniam.

Mizeria bo mój tż już nie toleruje ćwikły - ostatnio tylko to do obiadu podaję bo nie mogę się opanować

Stary 2014-04-10, 21:10   #2807
Latte88
Zakorzenienie

A ja w tym momencie mam mega wzdęcie zaraz zaaplikuję sobie espumisan :/
ale marzę o hot dogu z orlenu z sosem tysiąc wysp
Stary 2014-04-10, 21:14   #2808
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Miss nie śpię Czytam Was i jezyk mi do tyłka własnie zmierza pomidorową proszę

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

O Boże...... Ćwikła a ćwikła z szynką
Też uwielbiałam, jak mięcho jeszcze jadłam Musztardę i majonez uwielbiam. Nie bardzo mam z czym teraz jeść musztardę to czasem na chleb z żółtym serem sobie daję
A w lidlu są takie buraczki zasmażane w słoiczku, podgrzane mogę jeść same, bez niczego marchewka z tej serii mi już nie smakuje.

A wracając do chrzanu i innych - co jadacie na śniadanie wielkanocne? Moja mama zawsze podsmaża na patelni kiełbasę, szynkę, boczek, do tego jajko na twardo pokrojone na ćwiartki i na to starty świeży chrzan (od biedy może być ze słoiczka ale nie ma to jak świeży) W takich chwilach znowu mam ochotę choć na moment porzucić swoje przekonania
Stary 2014-04-10, 21:14   #2809
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobrze ze orlen 24h otwarty zawsze mozna podjechac hehe

A teraz pije kakao slodziutkie i zagryzam babka cytrynowa

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Stary 2014-04-10, 21:17   #2810
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Też uwielbiałam, jak mięcho jeszcze jadłam Musztardę i majonez uwielbiam. Nie bardzo mam z czym teraz jeść musztardę to czasem na chleb z żółtym serem sobie daję
A w lidlu są takie buraczki zasmażane w słoiczku, podgrzane mogę jeść same, bez niczego marchewka z tej serii mi już nie smakuje.

A wracając do chrzanu i innych - co jadacie na śniadanie wielkanocne? Moja mama zawsze podsmaża na patelni kiełbasę, szynkę, boczek, do tego jajko na twardo pokrojone na ćwiartki i na to starty świeży chrzan (od biedy może być ze słoiczka ale nie ma to jak świeży) W takich chwilach znowu mam ochotę choć na moment porzucić swoje przekonania
Ja jem prawie to samo co Ty ale mama dodaje do tego wszystkiego kasze gryczaną ( i własnie tak przełknęłam ślinę )

A ja w pracy pokochałam żurek, którego nigdy nie jadłam i tez musi być na wielkanoc dla mnie

Cytat:
Dobrze ze orlen 24h otwarty zawsze mozna podjechac hehe

A teraz pije kakao slodziutkie i zagryzam babka cytrynowa
Nie mam jak się tam dostać własnie hulajnogę może pożyczę od siostrzeńca ale mam goracy kubas może się nada
Stary 2014-04-10, 21:19   #2811
Aliszcze
Zakorzenienie

Kocham buraczki!! Moglabym jesc je na okraglo! Pomidory tez bardzo lubie, ale nie potrafie zjesc pomidora jak jablko, odruch wymiotny, za to na chlebie czy w salatce jak najbardziej.

Uwielbiam Was za te tematy jedzeniowe

Uwielbiam tez jajka, obawiam sie swiat, bo jak sie najem jaj to maz wygoni mnie na balkon jak zaczne pierdziec

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 21:25   #2812
Miminek
Raczkowanie

U nas na wielkanoc gotowana biała kiełbaska i do tego chrzan później wiadomo jakaś szynka, jajo, sałatka jarzynowa
Teściowa zapowiedziała już, że na święta ugotuje cały garnek żurku

Antananariwa -oooo to nawet nie wiedziałam że coś takiego w lidlu mają. A dzisiaj byłam

Stary 2014-04-10, 21:29   #2813
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Kasik - MAJONEZ MUSZTARDA chyba różnimy się pod względem smaku Ja kocham musztardę i majonez. Mogę łyżeczkami jeść - dla mnie bomba.

Zgaga nieco zelżała za to zaczęło się pierdzenie - przepraszam, szeptanie dupą - brzuch na szczęście już prawie nie boli A pomidorki kuszą...

Meta - za to z Tobą mam dużo do pogadania - też lubię zapach piwnicy, ale takiej jak w starych domach u mojej babci na przykład.
Bo piwnica u moich rodziców (mieszkają w bloku) wali kupą i szczochami
Oo taak nie ma to jak porządnie sztachnąć się taką starą piwnicą jak u babć Ja żałuję,że u mnie piwnicy nie ma :/ ale jak jestem u koleżanki i idę z nią do piwnicy to mogę nie wychodzić

Wy tu o jedzeniu a mi aż w brzuchu zabulgotało nagle z głodu

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 21:30   #2814
małaPaulina
Wtajemniczenie

Cytat:
małaPaulina - fajne butki, ja ostatnio w ccc też kupiłam sobie z nowej kolekcji w podobnym stylu do Twoich nawet dosyć wygodne, zwłaszcza wieczorami kiedy stopy mi okrutnie puchną.
dziekuje no wlasnie fajne bo takie luźniejsze a mi juz chyba stopy puchną

Cytat:
Bolą Was dziąsła? mnie bolą strasznie, są w ogóle mocno ukrwione jak nacisnę palcem to jakoś tak dziwnie i jakby krew?

Paulinko super butki kupiłam podobne na allegro na jesień tylko za trochę inną cenę ale moje to jakiaś chińszczyzna za 30 zł póki co służą
Pije meliskę i chyba trzeba będzie się walnąć ( najlepiej w łeb )
dziekuje w rzeczywistosci są jeszcze ladniejsze ja zawsze kupuje wlasnie tanie buty ale ze Tz stawia to zaszalalam w CCC

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Już myślałam,że tylko ja taka "ćpunka" jestem Ja teraz to mogę zamieszkać na stacji benzynowej albo w piwnicy,bo uwielbiam ten zapach wilgoci jakie mają piwnice

Śliczne butki !! Tak narzekasz na tego Tż

"Kobiety nie pierdzą. Kobiety szepczą dupą"

Fuuu ja mam na odwrót... Jedyne co lubię przetworzonego z pomidorów to pomidorówę a jakbym miała zjeść ketchup czy koncentrat pomidorowy to chyba bym pawia puściła Nawet jak do pizzy mi dają sos jakiś tam pomidorowy do polania to biorę zamiast tego dwa czosnkowe.
Ale pomidory surowe mogę jeść jak jabłka

Poprawił mi się humor... Tż przyniósł mi kinderki i czekoladę karmelową a potem zażyczyłam sobie kebaba... No i co? No i głodna jestem dalej,mimo to
dziekuje oj tam narzekam jezeli chodzi o zakupy to on by mi kupowal wszystko co ja chce ale mi wiecznie szkoda kasy i nie chce by mi kupowal ale ze mialam urodziny to prosze bardzo
Powiedzialam Tztowi o tym szeptaniu dupą to sie zaczal śmiac,moja dupa na pewno nie szepcze ja pierdze jak szalona i mi moj smrod nie przeszkadza tym bardziej ze jestem z nim naokrągło

Cytat:
kocham hot dogi ze stacji i sos z tysiąca wysp

a i co do jaj,smrod po jajach jest nieziemski

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)

Edytowane przez małaPaulina
Czas edycji: 2014-04-10 o 21:32
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 21:32   #2815
Latte88
Zakorzenienie

Teraz mogę z Wami pogadać najadłam się ciemnego chleba z krakowską sucha i chrzanem i pje gorący pomidorowy jezyk w ustach

Metka koniecznie musisz coś zagryźć bo po sobie wiem, że dziś tu na sucho siedzenie kończy się ślinotokiem

Paulinka masz rację jak facet stawia koszta się nie liczą ja na dzień kobiet wybrałam aż dwie pary a co!

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-04-10 o 21:35
Stary 2014-04-10, 21:33   #2816
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Ja jem prawie to samo co Ty ale mama dodaje do tego wszystkiego kasze gryczaną ( i własnie tak przełknęłam ślinę )
U nas bez kaszy, coby więcej się do brzucha zmieściło

Cytat:
A ja w pracy pokochałam żurek, którego nigdy nie jadłam i tez musi być na wielkanoc dla mnie
Biały żurek też lubię, choć u nas nie był absolutnie daniem wielkanocnym. Za to żurek śląski to moja trauma z dzieciństwa

Cytat:
Nie mam jak się tam dostać własnie hulajnogę może pożyczę od siostrzeńca ale mam goracy kubas może się nada
Ale że jak? Gorącym kubkiem na orlen się dostaniesz? Aż taki po tym odlot?

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Uwielbiam tez jajka, obawiam sie swiat, bo jak sie najem jaj to maz wygoni mnie na balkon jak zaczne pierdziec
Haha pamiętaj, nie pierdzimy, szepczemy doopą Teraz będę mówić w pracy: CISZA! Bo będę szeptać

Cytat:
Antananariwa -oooo to nawet nie wiedziałam że coś takiego w lidlu mają. A dzisiaj byłam
Tylko te zasmażane z lidla to na słodko a nie ostro są, w takim sześcio?ośmio?kątnym słoiku. Wykupuję tam prawie całe zapasy Ale ostatnio widziałam jak laska z głupim uśmiechem ładowała do koszyka słoiczki więc nie tylko na mnie tak działają
Stary 2014-04-10, 21:35   #2817
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
U nas na wielkanoc gotowana biała kiełbaska i do tego chrzan później wiadomo jakaś szynka, jajo, sałatka jarzynowa
Teściowa zapowiedziała już, że na święta ugotuje cały garnek żurku

Ja mam to samo na swieta co ty u mnie wszyscy jedza biala ze chrzanem a ja i siostra wpitalamy z ketchupem
Jak zostajemy na obiad to zazwyczaj mama podaje jeszcze kurczaczka pieczonego. A tak poza tym to mamy na swieta to co wiekszosc

Latte i Antananariwa pierwszy raz slysze o takim daniu co piszecie hehe

Kocham Cię Mężu

15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-10, 21:39   #2818
małaPaulina
Wtajemniczenie

uciekam, miłego szeptania w nocy

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-10, 21:40   #2819
Latte88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
U nas bez kaszy, coby więcej się do brzucha zmieściło

Biały żurek też lubię, choć u nas nie był absolutnie daniem wielkanocnym. Za to żurek śląski to moja trauma z dzieciństwa

Ale że jak? Gorącym kubkiem na orlen się dostaniesz? Aż taki po tym odlot?

Haha pamiętaj, nie pierdzimy, szepczemy doopą Teraz będę mówić w pracy: CISZA! Bo będę szeptać

Tylko te zasmażane z lidla to na słodko a nie ostro są, w takim sześcio?ośmio?kątnym słoiku. Wykupuję tam prawie całe zapasy Ale ostatnio widziałam jak laska z głupim uśmiechem ładowała do koszyka słoiczki więc nie tylko na mnie tak działają
Piłam własnie kluski i jak przeczytałam Twój post to miałam cofkę ze śmiechu
po goracym kubku odlot ogień przy d.upie

Jednak to prawda, że kobiety w ciąży łaczy solidarność

Paulinko dobranoc Szepcz również z radością

Miss polecam nawet na dzień powszedni, to danie mojej babci ( wczoraj minęło już 19 lat ja odeszła... ), a ona pochodziła z gór, później też się nie przelewało, więc ta kasza to taki zapychacz, ale jest wspaniała i kocham ten smak

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-04-10 o 21:42
Stary 2014-04-10, 21:41   #2820
Paulina Darek
Rozeznanie

cały dzień dziś o jedzeniu
a mój mąż śmieje sie ze mnie puszczam juz na szwach, bo zobaczyl jakie mam ROZSTĘPY masakra!!! miałam nic nie kupować na to, ale chyba muszę...

ale i tak jest kochany, bo jak chciałam kokałeczko to bez gadania mi zrobił, a ja zagryzłam ciasteczkiem i teraz moge isc spac...

a i zapomniałam tż ustawil mi avatar i pokazał jak moge wszystko pozmieniać co chciałam, a nie potrafiłam...

Edytowane przez Paulina Darek
Czas edycji: 2014-04-10 o 21:43
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości