|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Angel - przepięknie kwitnie w wysokiej temperaturze
|
|
|
|
#1262 |
|
Zadomowienie
|
Po nieprzespanej nocce
Eclat d'arpege
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2007-06-20 o 06:58 Powód: literka |
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Bjeata co sie dzieje?
Widze że początek lata depresyjnie sie zanosi. Wszyscy mają jakieś kłopoty. TUMULTE dzięki E ![]() Aha WAŻNE: moja kochana istota, mama odebrala wczoraj wyniki kontrolnego tomografu głowy. Nie stwierdzono nawrotu choroby. Nie odrasta guz mózgu. Plakalam...z radości
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Póki jeszcze coś czuję, pachnę słodkim czekoladowym uniesieniem
|
|
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
Neonko, to wspaniała wiadomość
Oby więcej takich w tym wątku Upajam się dzisiaj Elixirem dM |
|
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pachnę dzisiaj Black Cashmere, naprawde jest dobry w wysokie temperatury- czyżby miał zostać moim zapachem na lato? Na to sie zanosi, a na pewno ulubionym zmiennikiem nieśmiertelnego Faubourg. Wszystkim, które mają bliskich w szpitalach |
|
|
|
|
#1267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem tak: kiedy nagle zachorowala moja mama i zaplakana pytalam pielęgniarki" czy będzie dobrze?" odpowiedziała "tu się cuda niezdarzają!"
![]() Na łóżku obok mojej mamy leżała starsza pani i powiedziała do mnie tak: dziecko nie sluchaj tego, tylko wierz, wiara czyni cuda. Po roku spotkałam te pielęgniarkę, przeprosiła mnie za podcięcie skrzydeł ![]() Wszystkim którzy mają bliskie, chore osoby. Nie poddawajcie się, wiem to trudne bywają chwile zwątpienia. Dla mnie najważniejsze było to aby moja mama żyła. Potem kiedy jeździłyśmy wózkiem mówiłam sobie żyje i jeździmy. Po miesiącu chodziła sama 5 minutowe spacerki. Teraz biega jest dżagą, jak zawsze piękna i zazdroszcze jej figury. Długie zgrabne nogi, uśmiech i chęć życia, szalona jak ja i zanosi się na kolejną PERFUMIARE
|
|
#1269 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Wzruszyłam się troszku... I z tym wzruszeniem, oraz z zapachem OI wybieram się spać. Miłego dnia Dziewczyny.
|
|
#1270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem Strachulcu. Moze ta istota miala brzydki dzień.
Do Margott popatrz szukasz jest wystawione!!! https://ssl.allegro.pl/item207930856..._givenchy.html kt 48zl
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje wszystkim perfumowym słoneczkom
Mykam do pracy, niestety Rada Pedagogiczna w towarzystwie ludzi nie pasującym do mnie czyli sztywne towarzystwo, nudy, mądrości nad mądrościami, zero uśmiechów, smutne twarze a fuj!!!
|
|
#1274 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rachelo
Cytat:
Cytat:
Bjeato Cytat:
wspaniałe wieści przynosisz. Raduję się z Tobą ![]() Ja dziś pachnę Eau de Parfum Gucci. Jest to zapach, który zawsze będzie kojarzył mi się z Mulier Od niej też Wczoraj upolowałam mały flakon. W Rossmannie. Nie wiedzieć czemu stał w gablocie z męskimi pachnidłami. Kobieta za ladą się dziwiła, jak powiedziałam, że to woda dla kobiet
|
|||
|
|
|
#1275 |
|
Zadomowienie
|
Kwiatowo - mimozowe Champs-Elysées. Kocham ich radosny urok i trwałość.
Carpe diem "Chwytaj dzień, bo przecież nikt się nie dowie, jaką nam przyszłość zgotują bogowie..." - chwała Ci Horacy! |
|
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz jak trudno dbać o kogoś, kto bardzo tego nie chce? Wczoraj po wizycie u niego, stwierdziliśmy z TŻ, że on się wstydzi. Wstydzi się, że taki duży chłop, a bezradny i inni muszą koło niego chodzić. No i oczywiście niczego nie chce, niczego nie potrzebuje. ![]() Trudno zadbać o kogoś takiego. Cytat:
- Tato, robię kawę, zrobić Ci? - Nie trzeba, ja mam ręce. albo: - Robię kolację, zrobić Ci kanapki do pracy? - Nie, ja sobie umiem chleb ukroić. itd. itd. Skrajna duma i honor do bólu. To człowiek starej daty. Ale już jestem tym zmęczona. My się zawsze domyślamy, że jemu coś jest jak w ciągu dnia zamiast na spacerze, w sklepie czy na rowerze, układa się na kanapie - to zawsze objaw choroby. Wtedy go wypytujemy, macamy czoło, a on się wkurza. Przed kilku laty było podobnie, dopiero jak wstał do kibelka i wylądował na ścianie, a ja zrobiłam scenę, moja matka na siłę zabrała go do lekarza. Miał mikroudar. Gdy dotarli na pogotowie to już nie funkcjonowała część nerwów. Lekarz zobaczył opadającą powiekę i od razy wywieźli ojca na neurologię. Wszystko wróciło do normy, po czasie. Teraz to. A niestety już tam nie mieszkam, więc nie miałam wpływu na to co się dzieje. I co lepsze... dowiedziałam się wczoraj po południu, a zaczęło się bladym świtem w pon. Ojciec zakazał mnie informować. Ja wiem, dużo jęczydeł po tym świecie chodzi, ale nikt nie jest nieśmiertelny. A J. Bondowie to się czasem zachowują jakby mieli tych żywotów 7 conajmniej. Cytat:
___________________ A ja sobie pachnę dziś Innocentowo. I wracam do równowagi. Dobrego dnia wszystkim. |
|||
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Noa EDT, ale potem chyba będzie zmiana na Innocent, bo nie wzięłam Noa do torebki a strasznie szybko ulatuje
|
|
#1280 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś piękna pogoda i cieplutko, ale jakoś ... nie mogę się rozstać ze Scentem Intense
![]() Kropko75, trzymaj się Neonko - cudowna wiadomość
|
#1281 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Neonko, jaka cudowna wiadomość
![]() Jednak cokolwiek by nie mówić, zdrowie najważniejsze. I wsparcie bliskich. Reszta jakoś sama przyjdzie. Pachnę dzis Celine Oriental Summer, wczorajsza wściekłosć mi przeszła i stanowczo lepiej się czuję jak świeci słońce
|
#1282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak może coś takiego i w taki sposób powiedzieć? Dobrze, że chociaż przeprosiła ![]() I najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło ![]() W temacie - przecudowne Cherqui
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Neonko - Super
Niech Ci mama szybciutko zdrowieje |
|
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rozmawiałam z mamą w niedzielę, pytam co słychać, odpowiada, że wszystko dobrze, a wczoraj telefon, żeby kwiatki podlać, bo w domu nikogo nie będzie, gdyby nie kwiatki, to chyba by mi nic nie powiedziała potem mam wyrzuty sumienia, że nie dość jestem dociekliwa, że mało się interesuję itp ale ja chyba jestem taka sama Neonko, świetne wieści ......................... ......................... ................. na złośc wszystkiemu pachnę Black KC |
|
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy sie nie rozczulalam, potrafilam nastawic sobie zlamane zebra, przetrzymac krwotok wewnetrzny itp. Przeszlo mi bycie honorowa i twarda, gdy zobaczylam przerazenie w oczach najblizszej mi osoby, kiedy zaczynalam na jej rekach odchodzic z tego swiata..... Uswiadomilam sobie to, co napisala Kropka- swoja "bohaterska" postawa przysparzalam wielu zmartwien bliskim i narazalam ich na stresy. Dzisiaj w dalszym ciagu wewnetrznie buntuje sie przed kazda wizyta na pogotowiu czy w szpitalu, ale zaciskam zeby i jade..... Cytat:
W marcu minelo 10 lat, odkad u jednej z najblizszych mi osob zdiagnozowano guza piersi, ktory nie kwalifikowal sie juz do usuniecia. Po kilku latach pojawil sie nowotwor skory, a 3 lata temu bialaczka, bedaca skutkiem chemioterapii. Bylo beznadziejnie, ale nigdy nie zwatpilam i czulam wewnetrznie, ze to nie jest koniec, nie moze byc......Dzisiaj sytuacja wyglada tak: guz w piersi zniknal bez operacji (za sprawa chemio- i hormonoterapii), guzki na skorze nie daly po usunieciu zadnych przerzutow, a bialaczka zostala opanowana Przetrzymalysmy to wszystko razem, a do dramatycznych przezyc ostatnich lat rzadko powracamy- liczy sie przyszlosc......
|
||
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj będę pachniała swoim nowym nabytkiem, który jest jednocześnie prezentem od ukochanego, czyli Euphorią
Neonko, wspaniała wiadomość Kropko75, będzie dobrze
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Neonko ciesze sie twoim szczesciem!
Kropko75 duzo wytrwalosci zycze... _________________________ ________ Niczym jeszcze nie pachne. Ide spac. |
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś boskie The Parfum... ta słodycz
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Lolita edp.
|
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj w pracy Shali Light
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Eclat d'arpege

Od niej też
i ludzie zwykle żyją po tym dziesiątki lat. Jeśli zgon nie nastąpi natychmiast - potem jest już dobrze.