Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-19, 10:44   #121
nicky_1981
Rozeznanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Aśka iczesze bardzo fajnie oraz sprawnie i szybko!
Pani Ela ma budkę na przeciwko kościoła (tzn w tej częsci blizej kościoła), obok niej jest budka z zabawkami, zeszytami i innymi takimi. A na przeciwko jest piekarnia i kwiaciarnia takiego hindusa!!!!
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 10:50   #122
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Aśka iczesze bardzo fajnie oraz sprawnie i szybko!
Pani Ela ma budkę na przeciwko kościoła (tzn w tej częsci blizej kościoła), obok niej jest budka z zabawkami, zeszytami i innymi takimi. A na przeciwko jest piekarnia i kwiaciarnia takiego hindusa!!!!
Dzięki. Myślisz że na targu może być taniej niż w kwiaciarni?? I jak to jest z tymi bukietami- dostaje się go w piątek, czy sobotę?
Stary 2007-06-19, 11:35   #123
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Eemila to Trendy mieści sie w pasażu na głębokiej i jest tam tylko fryzjer???
tak włśnie w tym pasażu, ale kurcze nie wiem czy mają tam makijażystkę, musiałabym zadzwonić, ale to dopiero po południu jak TZ naładuje mi Skypa

21.07.2007 i już panienką nie bedę!!
www.przewodnikmp.pl/img-21072007018_eblwhahigajz. png
eemila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 11:56   #124
tola3804
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny!

Ale namachałyście! Miałam dużo zaległości... Ślub i wesele udały się niesamowicie! Było idealnie, rewelacyjnie! To był najwspanialszy dzień i noc w moim życiu! I strasznie żałuję, że to wszystko już się skończyło... Opiszę wszystko dokładnie, jak będę miała trochę czasu. Pozdrawiam Was serdecznie! Buziaczki!
Stary 2007-06-19, 12:14   #125
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Dzięki. Myślisz że na targu może być taniej niż w kwiaciarni?? I jak to jest z tymi bukietami- dostaje się go w piątek, czy sobotę?
Ja też zamawiam bukiet u Pani Eli, bardzo miła kobietka i tam pracuje jeszcze jedna dziewczyna też fajna i obie umieja doradzic i w ogóle ja sie umówiłam że przyjde pod koniec czerwca przyniose zdjecie sukienki i mi cos dobiorą ale tak wstepnie to juz wiem jak bedzie bukiet mój wygladał tylko jeszcze dla Druhny jaki musimy wymyslec ale to zalezy od koloru jej sukienki i dodatków
Co do cen to Pani mi powiedziała ze tak za 200 zł to można zrobic na prawde ładny bukiet dla Panny młodej i Druhny + butonierki dla Panów są gratis oczywiście można zrobic i za 150 zalezy jaka wielkosc bukietów, jakie kwiaty a nawet jakie kolory bo np ceny róż w zależnosci od ich kolorów są też różne
Bukiet odbiera się w sobote bo z tego co wiem to oni robia go raniutko ze świeżych kupionych kwiatów - przynajmniej taka mam nadzieje ze ze świezych zeby dłuzej sie trzymały, ale na pewno odbiera sie w sobote bo Mój TŻ bedzie odbierał jak ja bede u fryzjera i kosmetyczki

Zna ktoś moża opinię na temat Kosmetyczki i makijażu ślubnego robionego przez Panią Ulę z Salonu p. Anny Chołoty na ul. Bursztynowej w Lublinie?? Zapisałam sie od niej na 26.06 na próbny makijaz - 35 zł i na 14.07 na normalny śluby za ok 50 zł czy to dużo??? Może ktos wie jak maluje, czy umie dobrac cienie itp??
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 12:16   #126
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tola3804 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

Ale namachałyście! Miałam dużo zaległości... Ślub i wesele udały się niesamowicie! Było idealnie, rewelacyjnie! To był najwspanialszy dzień i noc w moim życiu! I strasznie żałuję, że to wszystko już się skończyło... Opiszę wszystko dokładnie, jak będę miała trochę czasu. Pozdrawiam Was serdecznie! Buziaczki!
czekamy z niecierpliwością na relację i fotki Tylko sczegółowo
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 13:48   #127
pola_m
Wtajemniczenie

Witajcie Dziewczyny
My jestesmy w stadium rozdawania zaproszeń-narazie mocno wstępnym,wszystko przez sesję( ale jutro ostatni egz )
No i w przyszłym tygodniu ruszamy już trochę inteensywniej.Musze sie wybrac do cymbeliny po sukienkę- kurczę, kuopwałąm ja we wrzsniu i juz w ogole nie pamiętam jak wygląda-ostatnio mi się sniło że jest taka brzydka,nie ecru tylko jakas przyżółkła i w ogole koszmarek... Nie wiem tylko- njapierw chyba pojde na przymiarki i dopasowanie i wybieranie dodatków a potem ja oddać na czyszczenie (bo wisiała, zeby ją odswieżyć)?

przyszły już buty z akcesu,sa rewelacyjne, przewygodne i doskonale dopasowane, zapłaciłam 204zl z przeyslką, zamieszcze zdjęcie jakoś niedługo

acha i umówiłam się wstepnie na malowanie i czesanie- na krolewskiej do salonu mariee, była tam moja bratowa a wczesniej koleżanka i obie wygladały pięknie, naturalnie i przez cała noc

Indygo masz piękne obrączki w avatarku, to wasze? Tez takie planujemy mieć gdzies w przyszlym tygodniu chcemy zamówić

a poza tym, czy orientujecie się gdzie mozna pojsc na to spotkanie z poradni rodzinnej? My mamy jedno narazie-w ramach nauk było no i teraz problem, bo podobno trzeba mieć wszystkie żeby dać na zapowiedzi. Jak to wygląda i czy to prawda ze tylko w parafiach narzeczonych
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-19, 14:44   #128
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Witajcie,wczoraj wrócilismy z moim TŻ z wesela przyjaciół z zamościa,było niesamowicie fajnie zaglądam na wizaż a tu druga część,no gratulacje jesteśmy wielkie hehe a poważnie to dzień ślubu zbliża sie nieubłaganie,już nie mogę się doczekać.Dziś jedziemy ze świadkami wiązaż zawieszki na wódkę,no i przy okazji małego grila sie zrobi,jeśli nas deszcz nie przegoni.Kupiliśmy dziś w cezex'ie papier na księge pamiątkową dla gości,jest sliczny,jedziemy go zaraz zokładkować no i buty dla mojego przyszłego meża też juz zakupione wszystko pomyślnie gna do przodu.Pozdrawiam a naszym świeżo upieczonym mężatkom wszystkiego naj naj
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 15:17   #129
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
W ogóle, to rodzice odebrali nasze obrączki, zamawialiśmy u jubilera na rogu Okopowej i Hempla, wzór ściągnięty z Apartu, ale u nich kosztowały ponad 4 tys zł my zapłaciliśmy 1/4 tego
o kurcze moje obrączki tzn. jeszcze nie kupione, ale na takie się uparłam tyle że z żółtego złota
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 16:01   #130
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Dzięki!!! Ale super sprawa!!! Że ja tego wcześniej nie wiedziałam...
Proszę , masz rację to rzeczywiście super sprawa a z nas takie gapy
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 17:20   #131
lalunia105
Raczkowanie

Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
laluniu mama mojego Tz-ta robiła tam wesele i jej zdaniem /a była obiektywna bo znalazła sie tam w roli kucharki a nie gościa/ sala jest bardzo fajna nawet braliśmy ją pod uwagę ale okazała sie zbyt mała. Wiec nie ma tego złego ....
Myśle ze po 25 sierpnia to ja będę Tobie zazdrościła ze jesteś jeszcze przed a ja już po
dla nas na 80 może mniej osób ta sala jest okej. i bardziej mi sie podoba od poprzedniej a jeśli masz tam informacje to możesz jeszcze napisać czy naprawdę warto z tą salą?

u nas przesunięcie o 2 miesiące prawie wiec obrączek nie szukamy ubrania dla TŻ też nie wszystko to zrobimy we wrześniu. I jestem bardzo szczęśliwa bo na październik jest wolna limuzyna 9 metrowa tą którą chcieliśmy na sierpień i była zajęta. Zaproszenia też będziemy rozwozić dopiero we wrześniu więc pozostaje leniuchowc przez wakacje.....

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-11 o 17:23 Powód: post pod postem
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-19, 18:00   #132
karolinka.f
Raczkowanie

GG do karolinka.f

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Martuko - hmmm nie zabardzo wiem jak mam to zrobić aby Twoja wiadomość stała się moją hmmm musiałabym opublikować nową listę i dać linak do tej pojedyńczej wiadomości hmmm
Wiem że nikt mnie o to nie prosił, ale postanowiłam sama się tym zająć. Frecia ma ślub za chwilę i później może rzadziej bywać na wizażu, a ja tu zabawię jeszcze przez rok co najmniej. No i mój post też jest na pierwszej stronie, więc dodałam do niego listę. Nie jestem pewna czy umieszczanie adresów e-mail na tak widocznym miejscu jest dobrym pomysłem, no ale to polecam Waszej rozwadze. Jak uznamy że boimy się spamu, to usunę.
Pod postem już to napisałam, dodam jeszcze tu - w przypadku zmian i uzupełnień, proszę pisać do mnie na PW. Pomijając fakt, że mogę nie zauważyć czyjejś prośby wśród gąszcza różnych wypowiedzi, to ważniejsze jest dla mnie żeby nie zaśmiecać wątku. To co zauważyłam, już dopisałam. Ja już mam w podpisie tamten nowy post.
Tak w ogóle mam propozycję - typowo osobiste wypowiedzi kierowane do jednej tylko osoby, które nikomu innemu się nie przydadzą, piszmy przez PW. Wątek wtedy nadal będzie miał świetną atmosferę, a jego pojemność może nie będzie tak dramatycznie wzrastać
No i tak jak już było wspominane, nie twórzmy kilku postów po kolei - różne informacje można zawrzeć w jednej wypowiedzi. Jak będzie mniej postów, to może nas tak szybko znów nie zamkną
karolinka.f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 18:51   #133
calva
Raczkowanie

GG do calva

dzisiaj zaliczyliśmy fotografa i myśle że się dogadamywstępnie zarezerwowany

calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 19:28   #134
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny
My jestesmy w stadium rozdawania zaproszeń-narazie mocno wstępnym,wszystko przez sesję( ale jutro ostatni egz )
No i w przyszłym tygodniu ruszamy już trochę inteensywniej.Musze sie wybrac do cymbeliny po sukienkę- kurczę, kuopwałąm ja we wrzsniu i juz w ogole nie pamiętam jak wygląda-ostatnio mi się sniło że jest taka brzydka,nie ecru tylko jakas przyżółkła i w ogole koszmarek... Nie wiem tylko- njapierw chyba pojde na przymiarki i dopasowanie i wybieranie dodatków a potem ja oddać na czyszczenie (bo wisiała, zeby ją odswieżyć)?

przyszły już buty z akcesu,sa rewelacyjne, przewygodne i doskonale dopasowane, zapłaciłam 204zl z przeyslką, zamieszcze zdjęcie jakoś niedługo

acha i umówiłam się wstepnie na malowanie i czesanie- na krolewskiej do salonu mariee, była tam moja bratowa a wczesniej koleżanka i obie wygladały pięknie, naturalnie i przez cała noc

Indygo masz piękne obrączki w avatarku, to wasze? Tez takie planujemy mieć gdzies w przyszlym tygodniu chcemy zamówić

a poza tym, czy orientujecie się gdzie mozna pojsc na to spotkanie z poradni rodzinnej? My mamy jedno narazie-w ramach nauk było no i teraz problem, bo podobno trzeba mieć wszystkie żeby dać na zapowiedzi. Jak to wygląda i czy to prawda ze tylko w parafiach narzeczonych

tak to nasze obrączki kupowane w KORNIE, w leclercu na Zana.

aha przez pomyłkę źle jest mój adres mailowy - indygo79@poczta.fm

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 20:44   #135
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Hej!Dziś bylismy u spowiedzi,zjedlismy kolacyjke i mój TŻ pojechał.Spotkamy sie w piątek na podpisywaniu dokumentów.Mógł zostac ale lepiej sie stęsknićporzed weselichem.W pracy juz nie mopge wytrzymac,myślami jestem daleko....Jeszcze tylko jutro i wolne!Tak jak mówiłam biore melise i wmawiam sobie ,że mnie uspokajaJutro mam spotkanko z kościelnym w sprawie dekoracji kościoła.Ide zaraz spać,musze się wysypiać przed sobotą.Buziaki
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 21:09   #136
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

Cytat:
Napisane przez agusiagr Pokaż wiadomość
No proszę tak produkujemy te stronki że teraz od nowa zaczynamy HiHiHi dobre jesteśmy w stukaniniu w klawiaturę

Jolinek lub MegiWu czy mogłabym Was prosić o przesłanie mi zdjęć dekoracji co wysłała Wam Beata Marcina??bardzo bym prosiła agusiagr@wp.pl
agusiagr bardzo cię przepraszam że dopiero dziś przesłałam dekorację. Po prostu nie miałam czasu. W pracy czyste wariactwo bo zakończenie roku szkolnego tuż tuż - świadectwa, cała dokumentacja...po prostu padam . Ale tylko do piątku a potem WAKACJE

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 21:25   #137
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

Cytat:
Napisane przez Neiti Pokaż wiadomość
Zna ktoś moża opinię na temat Kosmetyczki i makijażu ślubnego robionego przez Panią Ulę z Salonu p. Anny Chołoty na ul. Bursztynowej w Lublinie?? Zapisałam sie od niej na 26.06 na próbny makijaz - 35 zł i na 14.07 na normalny śluby za ok 50 zł czy to dużo??? Może ktos wie jak maluje, czy umie dobrac cienie itp??
tak ja byłm u pani Uli na próbym i byłam bardzoooo..nie zadowolona. Nawaliła mi kamuflarzu tyle że po 30 min musiałam zmyć bo twarz mnie swędziała, zaproponawałam jej moją wizje makijażu to go skrytykowała i powiedział ze całkiem odpada i namalowała mi po swojemumi kreski kredkami, górna powieka na złoto dolna na srebrno (kredki a raczej resztki były wcale nie zatęperowane i tylko pokaleczyła mi powieki tymi drewienkami) bez jakiegokolwiek cieniowania czy czegoś takiego, tak mi pomalowała policzki różem że miałam takie brązowe plamy na policzkach, wogóle była taka jakaś nieprzyjemna i uważała się za najlepszą kosmetyczkę w tym mieście i mówiła mi żebym nigdzie indziej nie szła tylko do niej bo inni to do kitu są i mi "skancerują" twarz, a pędzlem to mi tak po dekoldzie pojechała( bo wtedy jeszcze nie byłam opalona, ale to jej nie usprawiedliwia przed ostrożnością), że moja śnieżno biała bluzka była pomarańczowa i ona wcale sie tym nie przejmowała. Więc wyszłam z tamtąd taka wkurzona, myślałam,że ja zabiję, dobrze że TŻ po mnie przyjechał i od razu do domu mnie zawiózł i się zmyłam i przebrałam. Tak jak zauważyłam to używała takich kosmetyków, jak (już któraś z wizażanek sie wypowiadała) moja młodsza siostra, Ruby Rose, Miss Sporty itp bez żadnej bazy czy czegokolwiek, makijaż trwał zaledwie 20 min a zapłaciłam 35zł
No w końcu skończyłam ale się rozpisałam, ale ta pani naprawdę popsuła mi trochę nerwów. Mnie na pewno malować nie będzie

21.07.2007 i już panienką nie bedę!!
www.przewodnikmp.pl/img-21072007018_eblwhahigajz. png
eemila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 21:29   #138
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Martuko - hmmm nie zabardzo wiem jak mam to zrobić aby Twoja wiadomość stała się moją hmmm musiałabym opublikować nową listę i dać linak do tej pojedyńczej wiadomości hmmm
frecia, po doczytaniu wątku do końca widzę że Karolinka.f się tym już zajęła Wystarczy więc tylko pozmieniać adres do posta u wszystkich żeby się nie wyświetlał stary wątek tylko już nowy

Cytat:
Co do cen to Pani mi powiedziała ze tak za 200 zł to można zrobic na prawde ładny bukiet dla Panny młodej i Druhny + butonierki dla Panów są gratis oczywiście można zrobic i za 150 zalezy jaka wielkosc bukietów, jakie kwiaty a nawet jakie kolory bo np ceny róż w zależnosci od ich kolorów są też różne
Bukiet odbiera się w sobote bo z tego co wiem to oni robia go raniutko ze świeżych kupionych kwiatów - przynajmniej taka mam nadzieje ze ze świezych zeby dłuzej sie trzymały, ale na pewno odbiera sie w sobote bo Mój TŻ bedzie odbierał jak ja bede u fryzjera i kosmetyczki

hmm, dobrze że sie pojawiają ceny. Znajoma znajomej może mi zrobić bukiet, 50 zl za ułożenie, ale kwiaty musiałabym sobie kupic sama. i się zastanawiam czy to warto. Niekoniecznie mnie stac na bukiet za 200 zł, a jeśli zrobię sama to bedzie to taka prościzna. Jak myślicie?
jeśli chodzi o ten salon juz tu były opinie, może nie o fryzurze zapamiętałam, ale że nerwowa strasznie atmosfera. ja bym się nie chciała dodatkowo stresowac p[przed ślubem

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Kupiliśmy dziś w cezex'ie papier na księge pamiątkową dla gości,jest sliczny,jedziemy go zaraz zokładkować no i buty dla mojego przyszłego meża też juz zakupione wszystko pomyślnie gna do przodu.Pozdrawiam a naszym świeżo upieczonym mężatkom wszystkiego naj naj
szczęśliwa, jaki papier kupiliscie. JA rozmyślam własnie nasd tym, musi być cos po czym da się pisać. w Ceexie robiliśmy juz dwa razy zamowienie, podoba mi się tam obsługa więc chetnie bym zamówila. I ile kosztował powiedz? Masz już jakiś projekt na księgę?

Cytat:
Napisane przez karolinka.f Pokaż wiadomość
Wiem że nikt mnie o to nie prosił, ale postanowiłam sama się tym zająć. Frecia ma ślub za chwilę i później może rzadziej bywać na wizażu, a ja tu zabawię jeszcze przez rok co najmniej. No i mój post też jest na pierwszej stronie, więc dodałam do niego listę. Nie jestem pewna czy umieszczanie adresów e-mail na tak widocznym miejscu jest dobrym pomysłem, no ale to polecam Waszej rozwadze. Jak uznamy że boimy się spamu, to usunę.
Pod postem już to napisałam, dodam jeszcze tu - w przypadku zmian i uzupełnień, proszę pisać do mnie na PW. Pomijając fakt, że mogę nie zauważyć czyjejś prośby wśród gąszcza różnych wypowiedzi, to ważniejsze jest dla mnie żeby nie zaśmiecać wątku. To co zauważyłam, już dopisałam. Ja już mam w podpisie tamten nowy post.
Tak w ogóle mam propozycję - typowo osobiste wypowiedzi kierowane do jednej tylko osoby, które nikomu innemu się nie przydadzą, piszmy przez PW. Wątek wtedy nadal będzie miał świetną atmosferę, a jego pojemność może nie będzie tak dramatycznie wzrastać
No i tak jak już było wspominane, nie twórzmy kilku postów po kolei - różne informacje można zawrzeć w jednej wypowiedzi. Jak będzie mniej postów, to może nas tak szybko znów nie zamkną
no prosze jaka superorganizacja )
gratuluję karolinka. A może by tak jeszcze post ze spisem lokali, zespołów itd....?

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
agusiagr bardzo cię przepraszam że dopiero dziś przesłałam dekorację. Po prostu nie miałam czasu. W pracy czyste wariactwo bo zakończenie roku szkolnego tuż tuż - świadectwa, cała dokumentacja...po prostu padam . Ale tylko do piątku a potem WAKACJE
jolinek, ty tez w szkole pracujesz??ja tez już sie ciesze na wakacje, padam z nog w tych ostatnich dniach.
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 21:31   #139
Brzuszek
Raczkowanie

Powiedzcie mi coś więcej o giełdzie w Elizówce. Ona jest czynna codziennie czy tylko w niedzielę? Chciałam tam obejrzeć i ewentualnie zamówić kwiaty do wiązanek ale nie wiem gdzie się tam udać po nie i w jakich godzinach jest to wszystko czynne. Pytam, bo pamiętam że gdzies pisałyście, że właśnie tam któraś z wizażanek kupowała sobie kwiaty i dekoracyjne elementy. Dzięki za odpowiedź.
Brzuszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 21:38   #140
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Brzuszek Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi coś więcej o giełdzie w Elizówce. Ona jest czynna codziennie czy tylko w niedzielę? Chciałam tam obejrzeć i ewentualnie zamówić kwiaty do wiązanek ale nie wiem gdzie się tam udać po nie i w jakich godzinach jest to wszystko czynne. Pytam, bo pamiętam że gdzies pisałyście, że właśnie tam któraś z wizażanek kupowała sobie kwiaty i dekoracyjne elementy. Dzięki za odpowiedź.
myśmy własnie dziś tam byli. W niedzielę kwiaty nie sa czynne, pojechaliśmy tam kiedyś rano w niedzielę i nie dość że parkingi przepełnione i płaten (jest wtedy giełda samochodowa) to nic z rzeczy które nas interesowąły nie bylło. Dziś wszystko było otwarte a byliśmy tam po 9tej. Na kwiatki to zdecydowanie za późno, chociaz można jakieś kupic oczywiście. Sa tez boksy z pamiątkami i różnymi dodatkami, szukaliśmy albumów ale nie było za bardzo takich dużych.
zarówno kwiaty jak i dodatki sa w jednej hali, nie pamiętam numeru, ale jest tez obrazkowe oznaczenie - kwiatek własnie
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 22:56   #141
MegiWu
Raczkowanie

GG do MegiWu

Cytat:
Napisane przez Brzuszek Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam giełda jest otwarta od 5 do 14, ale tylko na tygodniu. Hala kwiatowa jest oznaczona jako B Wjazd kosztuje 2 zł. W niedzielę rzeczywiście wszystko jest pozamykane poza nielicznymi stoiskami warzywnymi, tak przynajmniej było dwa tygodnie temu
Poza tym wydaje mi się, że im wcześniej pojedziesz na giełdę, tym bardziej prawdopodobne, że stoiska będą otwarte. Kiedyś byliśmy o 11 to połowa z tych sklepików była już niestety zamknięta, również z żywymi kwiatami Natomiast wszelkie części sztucznej dekoracji (kwiatki sztuczne i papierowe, wstążki, trawki, rafie, balony i inne) można zakupić na kilku stoiskach, które są pewnie dłużej otwarte (bo nam się właśnie w nich udało zrobić zakupy jak tam byliśmy)

Dobrej nocki
MegiWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 23:30   #142
gabi0711
Raczkowanie

Cześć dziewczyny!
Troszkę mnie nie było, ale niedługo wyślę zdjątka na maile. Ślub i wesele z przekrętami, ale u mnie chyba to normalne, chociaż planowaliśmy wesele 2 lata, to i tak wszystko nie wyszło tak jak chcieliśmy. Ślub cywilny też w tydzień organizowany i na prędkiego.
Chciałabym ostrzec przyszłe panny młode, które się zapisały na fryzurę ślubną do salonu "U Ani" na Fabrycznej w Lublinie. Katastrofa, atmosfera jak na jarmarku, zamiast relaksik przed ślubem to stres, a fryzura też nie taka jak chciałam. Miałyśmy ze starszą opóźnienie ponad godzinę. Byłyśmy zapisane na 8:45 a dopiero o 10 zaczęły nam myć głowę i wałki krecić. Podobno jedna pracownica nie przyszła i dlatego te opóźnienia, istna katastrofa, a dodatkowo właścicielka naciąga na kasę. Jak wcześniej pisałam fryzura kosztuje tam 100 z wsuwkami, a dodatki drogo. Tydzień przed ślubem byłam w salonie zobaczyć ich dodatki i fryzury, dziewczyna powiedziała mi że za takie perełeczki na drucikach 12 zł za 3 sztuki, a właścicielka wzięła za nie 40 zł za 4 sztuki. Nie chciało mi się już kłócić i psuć sobie jeszcze bardziej humoru w dniu ślubu, a ponadto byłam już spóźniona do makijażystki, więc nic nie powiedziałam. Odradzam wszystkim ten salon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!:nie :
Wszystkiego naj naj naj:roz a::roza : dla nowych mężatek (Indygo, Czerwcowej lary, Toli i Kasikkka) i ich mężów.
Indgo wyglądaliście prześlicznie, dziękuję za zdjątka
gabi0711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 01:04   #143
*kasieńka*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niebieska.lwica Pokaż wiadomość
o kurcze moje obrączki tzn. jeszcze nie kupione, ale na takie się uparłam tyle że z żółtego złota
a będziecie zamawiać czy kupować te z Apartu?
*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 06:32   #144
lalunia105
Raczkowanie

mam prośbę czy mogłybyście zmienić na liście lubelskich panien młodych moją datę??

20.10.2007 Parafia Św.Antoniego / zajazd SAS
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 07:17   #145
Neiti
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eemila Pokaż wiadomość
tak ja byłm u pani Uli na próbym i byłam bardzoooo..nie zadowolona. Nawaliła mi kamuflarzu tyle że po 30 min musiałam zmyć bo twarz mnie swędziała, zaproponawałam jej moją wizje makijażu to go skrytykowała i powiedział ze całkiem odpada i namalowała mi po swojemumi kreski kredkami, górna powieka na złoto dolna na srebrno (kredki a raczej resztki były wcale nie zatęperowane i tylko pokaleczyła mi powieki tymi drewienkami) bez jakiegokolwiek cieniowania czy czegoś takiego, tak mi pomalowała policzki różem że miałam takie brązowe plamy na policzkach, wogóle była taka jakaś nieprzyjemna i uważała się za najlepszą kosmetyczkę w tym mieście i mówiła mi żebym nigdzie indziej nie szła tylko do niej bo inni to do kitu są i mi "skancerują" twarz, a pędzlem to mi tak po dekoldzie pojechała( bo wtedy jeszcze nie byłam opalona, ale to jej nie usprawiedliwia przed ostrożnością), że moja śnieżno biała bluzka była pomarańczowa i ona wcale sie tym nie przejmowała. Więc wyszłam z tamtąd taka wkurzona, myślałam,że ja zabiję, dobrze że TŻ po mnie przyjechał i od razu do domu mnie zawiózł i się zmyłam i przebrałam. Tak jak zauważyłam to używała takich kosmetyków, jak (już któraś z wizażanek sie wypowiadała) moja młodsza siostra, Ruby Rose, Miss Sporty itp bez żadnej bazy czy czegokolwiek, makijaż trwał zaledwie 20 min a zapłaciłam 35zł
No w końcu skończyłam ale się rozpisałam, ale ta pani naprawdę popsuła mi trochę nerwów. Mnie na pewno malować nie będzie
No to mnie wystraszyłas chyba sie rozmyśle zapisałam sie niby na próby makijaż na wtorek 26.06. ale zadzownie i odwołam i pobny i normalny, ehhh chcialam mieć i fryzjera i makijaż w jednym miejscu ale trudno nic na siłe nie chce pózniej żalowac poszukam innej kosmetyczki albo umaluje sie sama
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 07:27   #146
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Cytat:
No to mnie wystraszyłas chyba sie rozmyśle zapisałam sie niby na próby makijaż na wtorek 26.06. ale zadzownie i odwołam i pobny i normalny, ehhh chcialam mieć i fryzjera i makijaż w jednym miejscu ale trudno nic na siłe nie chce pózniej żalowac poszukam innej kosmetyczki albo umaluje sie sama
Neiti, jak będziesz czesać się na Bursztynowej, to może makijaż na Wyżynnej w studio urody? ja tam chodziłam do kosmetyczki na oczyszczanie i malowanie paznokci, niestety nie byłam tam na makijażu, ale Pani Anetka (chyba że już tam nie pracuje, ale wątpię) jest bardzo sympatyczna i ten jakby pokój jej jest oddzielony od fryzjerek, więc nie ma mowy o napiętej i stresującej atmosferze. Może któraś z Wizażanek była tam na makijażu to magłaby coś dodać
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 07:29   #147
calva
Raczkowanie

GG do calva
Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

wszytsstkiego najlepszego i nie przejmuj sie najwazneijsze że już jest po i jesteście razem

GABI tekst powyżej to dla Ciebie za szybko napisałam

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-07-16 o 17:03 Powód: post pod postem
calva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 07:44   #148
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
dla nas na 80 może mniej osób ta sala jest okej. i bardziej mi sie podoba od poprzedniej a jeśli masz tam informacje to możesz jeszcze napisać czy naprawdę warto z tą salą?
To fanie, ze w dodatku podoba Wam sie bardziej niż poprzednia. Ja znam tą sale w zasadzie tylko z opinii mamy TZ-ta, której zdaniem sala jest naprawde ok wiec mysle, ze warto

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Hej!Dziś bylismy u spowiedzi,zjedlismy kolacyjke i mój TŻ pojechał.Spotkamy sie w piątek na podpisywaniu dokumentów.Mógł zostac ale lepiej sie stęsknićporzed weselichem.W pracy juz nie mopge wytrzymac,myślami jestem daleko....Jeszcze tylko jutro i wolne!Tak jak mówiłam biore melise i wmawiam sobie ,że mnie uspokajaJutro mam spotkanko z kościelnym w sprawie dekoracji kościoła.Ide zaraz spać,musze się wysypiać przed sobotą.Buziaki
Masz racje najlepiej to sie stesknić przed ślubem, i wcale sie nie dziwie, że myślami jestes gdzie indziej tez pewnie bede tak miała . Alusiu czy to spotkanko z kościelnym w sprawie dekoracji to jest zawsze bo jak tak to super ??
Cytat:
Napisane przez gabi0711 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Troszkę mnie nie było, ale niedługo wyślę zdjątka na maile. Ślub i wesele z przekrętami, ale u mnie chyba to normalne, chociaż planowaliśmy wesele 2 lata, to i tak wszystko nie wyszło tak jak chcieliśmy. Ślub cywilny też w tydzień organizowany i na prędkiego.
Chciałabym ostrzec przyszłe panny młode, które się zapisały na fryzurę ślubną do salonu "U Ani" na Fabrycznej w Lublinie. Katastrofa, atmosfera jak na jarmarku, zamiast relaksik przed ślubem to stres, a fryzura też nie taka jak chciałam. Miałyśmy ze starszą opóźnienie ponad godzinę. Byłyśmy zapisane na 8:45 a dopiero o 10 zaczęły nam myć głowę i wałki krecić. Podobno jedna pracownica nie przyszła i dlatego te opóźnienia, istna katastrofa, a dodatkowo właścicielka naciąga na kasę. Jak wcześniej pisałam fryzura kosztuje tam 100 z wsuwkami, a dodatki drogo. Tydzień przed ślubem byłam w salonie zobaczyć ich dodatki i fryzury, dziewczyna powiedziała mi że za takie perełeczki na drucikach 12 zł za 3 sztuki, a właścicielka wzięła za nie 40 zł za 4 sztuki. Nie chciało mi się już kłócić i psuć sobie jeszcze bardziej humoru w dniu ślubu, a ponadto byłam już spóźniona do makijażystki, więc nic nie powiedziałam. Odradzam wszystkim ten salon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!:nie :
Wszystkiego naj naj naj:roz a::roza : dla nowych mężatek (Indygo, Czerwcowej lary, Toli i Kasikkka) i ich mężów.
Indgo wyglądaliście prześlicznie, dziękuję za zdjątka
Gabi wiem, ze to marne pocieszenie ale najwazniejsza jest chwila . Dziękujemy za odpowiednie opinie o niektórych salonach to jest bardzo przydatne
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 07:50   #149
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinka.f Pokaż wiadomość
Pod postem już to napisałam, dodam jeszcze tu - w przypadku zmian i uzupełnień, proszę pisać do mnie na PW.
Mnie tam nie ma, ale ślub za tydzień więc chyba nie ma co dopisywać, ale za to na liście maili bardzo chętni bym się znalazła bo mnie wszystkie zdjęcia ominą adres: kornixsc@interia.pl
Widzę że temat makijażu się pojawił, wiec ja byłam wczoraj na próbnym w salonie SlinLine na Wolskiej. Zwykle nie maluje się u kosmetyczek wiec nie mam porównia ale byłam zadowolona. Pani była miła wypytała o wszystkie kolory jakie bede mieć na sobie żeby dopasować odpowiedni makijąż, nawet kazała mi z kwiatkiem z bukietu przyjść żeby wiedziała jaki odcień cieni dobrać. Malowała kosetykami adt deco wiec raczej nie powinny spłynąć po godzinie. Co do efektu końcowego buzia była idealna co zauważył nawet mój brat jak przyszłam do domu a zwykle nie jest spostrzegawczy jeżeli chodzi o takie sprawy. Oczka miałam zrobione rożowe-ale takie jaśnutkie subtelne, z ciemniejszymi cieniami chyba granatu, pod kolor wiązanki (będe mieć różowe kwiaty). Wyszłam zadoolona i zapłaciłam 30zł
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 07:55   #150
pawel.krzywicki
Przyczajenie

<usunięto przez moderatora>

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2007-06-20 o 22:57 Powód: złamanie regulaminu
pawel.krzywicki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości