|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
dziękuję wszystkim za kciuki
trochę jak cyborg, bo z komputerkiem i elektrodami w sercu
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2583 |
|
To ja :)
|
No dobra, prawie koniec
W poniedziałek przyjdą montować pochłaniacz i się rozliczyć. Jak uprzedzałam, pięknie nie jest, bo to małżon sobie wymyślał, ja się nie wtrącałam, na mnie przyjdzie czas przy kuchni. Przepraszam za jakość, ale ciągle nie mam komputera podłączonego i nadaję z telefonu...
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle kasy na to idzie, wszak to moja codzienność i mieć coś czego nie chcę? Postawiłam na swoim dłuuugo przed ślubem - i on mi dizś za to dziękuje ![]() Łazienka totalnie nie w moim guście więc nie skomentuję urody ale ciesze się, że wreszcie masz łazienkę. Aczkolwiek drooogo macie w tej stolicy. Żadne ajwaje a taki piniondz ![]() A praleczkę mamy tą samą Idę w plener, nei wiem ile tam stopni ale idę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-11 o 19:47 |
|
|
|
|
#2586 |
|
|
Piniondz to nie wiem jaki, bo całe mieszkanie było odnawiane, bez materiałów wyszło chyba 7. Włącznie z instalacją lamp na balkonie, listwami przypodłogowymi, równaniem sufitów, malowaniem itp. No mówiłam, że będzie bunkier techniczny!! :-D Mi wszystko jedno, zakładam, że to nie jest moje docelowe mieszkanie... Także niech ma
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam schizę do tego stopnia, że nie mogę długo patrzeć na zdjęcie w powiększeniu, gdyż ponieważ widzę szpital
Ten brodzik, podłoga, te metalowe ranty kabiny brrrrrrrrr, wspomnienia wciąż żywe . Kuzyn ma biało krwisto czerwoną, i autentycznie skojarzenie krwi jest natychmiastowe. O niczym innym się nie myśli patrząc na te płytki, choć są obiektywnie bardzo OK. |
|
|
|
#2588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
m gdzie tkwimy---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam to napisać
![]() Ja jak robię coś na chwilę tylko, tymczasowo to wiem że już przekichane. Postawiłam jakieś daremne komody neipasujace do niczego z późnych lat 90tych z moich czasów nastoletnich, daremną szafkę na buty w równei daremnej i tandetnej okleinie mówiąc sobie to tylko na chwilę, docelowo przeż kupimy, zmienimy lada moment. No i nic z tych rzeczy na chwilę od ponad dwóch lat nie zniknęło, dalej szpecą Dlatego teraz unikma takich rozwiązań, jak coś dziadowskiego chuop chce na chwilę to ja mówię no freakin way, bo za rok dwa zrobią się nam slumsy na chacie Przyrodo witaj - nadciągam ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
No niestety skojarzenia szpitalne (i przedszkolne) wygrywają. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-11 o 20:53 |
|
|
|
|
#2590 | |
|
|
Cytat:
Kolor niebieski uwielbiam, to mój ulubiony. Choć łazienkę bym wolała pomarańczową akurat, gdybym to ja decydowała. Mam za to przedpokój ciepłożółty, jak jajeczko wielkanocne No i ja bym kółek technicznych nie wstawiała, tylko metalizowane esy-floresy...
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja przeciwnie do domu nawet tymczasowego wybierałam tak żeby było dla mnie ok bo całpa to mój azyl, muszę się czuć dobrze więc kompromisy trochę ograniczone były... A co do łazienki to rozumiem że byłabyś w gronie doradców którzy widząc kafle do łazienki stwierdzili że to szaleństwo , niebieskie w łazience, ale zimno... A co ja poradzę żem ja gorąca ![]() Powinno być ciepło jakaś żółć , ciepły beż brąz .... Hmmmm A ten przykład oto moja łaźnia coby Mursz w niebieskiej łazience nie czuła się osamotniona ![]() i dupa karta od aparatu mi nie działa ... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-11 o 20:19 |
|
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
No to trzymam kciuki, zeby przyjęli zwrot i szybko oddali kasę
![]() Świetna wiadomość ![]() Cytat:
![]() Funkcjonalnie, kolorki tez spoko...uraz mam tylko do rożowych lazienek ![]() A... wspólczuję gładkiej przeźroczystej kabiny....będziesz myla po każdym prysznicu pewnie...... |
|
|
|
|
#2593 |
|
|
Też sobie jej współczuję
Ale nie było nigdzie można dostać szkła hartowanego z fakturą Będziemy coś naklejać od zewnątrz.
|
#2594 | ||
|
Zakorzenienie
|
szybkiego powrotu do pełni zdrowia życzę tatowi Cytat:
i tej przeźroczystej kabiny, się naredzikujeszkolory ziemi nie lubię, a mam , bezpiecznie jest chciałam ostre kolory ale P. ![]() za to pralnia będzie po mojemu Cytat:
dobry wieczór ad przeboje z piłką: mam trochę nerwa bo mój sprzedawca od kuleczek jakoś się nie kwapi do wysłania mi kolejnego kompletu, a tamta przesyłka ewidentnie zginęła . Nie chcę czekać aż będzie mógł (za tydzień) złożyć reklamację i jeszcze, nie wiem ile, aż pp ją rozpatrzy ![]() nie chcę być chamska i namolna, bo to nie jego wina, ale moja też nie, a za towar zapłaciłam 2 tyg temu ![]() co robić? jak żyć?
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-04-11 o 20:46 |
||
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np musimy zakupić 150 sztachet ino ni ma w naszym rozmiarze 2. nie doradzałabym nic nikomu, nigdy nie doradzam, ja tylko mówię co ja lubię. Ale wkleję w albumie. U mnie kluczem była jasność ale nie zimno biała oraz FAKTURA znad 3km przebieżki - Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-11 o 21:03 |
|
|
|
|
#2596 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ad łązienek-to jedyna kolorystyka jakiej nie trawie w łazience to beże i brąze, cała reszta moze byc, z preferencją wyrazistych kolorów i szarości, a takze drewna, drukowanego szkła i innych ekscesów
.
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
adpogrubione: ale ile redzikowania kumpela ma i klnie w żywy kamieńad2.
|
|
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tojakaś magiczna technologia dla leni - zero problemu, brudu, osadu, nic Z żadnego produktu wyposażeniowego do domu nie byliśmy tak zadowoleni. 2. ale już niedłuuuugo. Ogólnie do bani, chuopin mi się dziś załamał był ja bez komentarza, apogeum PMS, ciśnienie niskie ale serio mi się endorfinki wydzieliły i mam znów wbrew wszystkiemu dobry humor ale cieszę się póki mogę. Chyba nawet pójdę spać przed północą bez oglądania seriali ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Neska - a taka sukienka dla Cię, szukam pod kątem siebie, ale tak mi się skojarzyło że może kolor i fason się by nadały? Ja jestem jasna, acz nie aż tak jak Ty, mam blada ale "żółtą" skórę więc mi w tym kolorze jest ok. http://www.zalando.pl/only-matal-suk...1c01o-k00.html |
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Oesu, tak się denerwuję...czy nagranie wideo będzie na pon...
Naniosłam ludziskom, co mi to robią, poprawki...wg mnie bez nich jest do bani...ale można powiedzieć, że to, co chcę, jest nadprogramowe... A odpowiedź będę mieć jutro... ...a 14go do 16stej tylko Ministerstwo przyjmuje... Wojtek mi mówi, żebym przestała w kółko o tym myśleć - tyle to ja wiem, tylko JAK to zrobić? Normalnie spalam się z tych nerw, żołądek mi wysiada ![]() Maju
|
#2600 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() mnie się podoba, taka minimalistyczna Cytat:
i ![]() Przeleciałam Was pobieżnie i lecę do pracy ![]() wczoraj oczywiście po spotkaniu towarzyskim wieczornym poszłam spać późno więc jestem nie do życia ![]() |
|||
|
|
|
#2601 | |
|
|
Cytat:
ja tam dopiero jutro sobie dzień na roboty ustalam Tymczasem, dorwawszy się do peceta, zamówiłam świąteczne zakupy z Tesco, wygląda na to, że zdążę mazurki popiec ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Soczewka mi z wysiłku wypadła, wolę nie myśleć, co będzie z kręgosłupem jutro...
|
|
#2602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w niedziele też. W sumie prawie każdą. |
||
|
|
|
#2603 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj miałam ją w ręce ale chłopowi się nie podobała![]() A macie jakieś sensowne pomysły dzie czymać gąbkę mokrą? na wannie nie chcę bo się kamień robi a półka, taka długa tak średnio mi będą pasowac. Prawda ze taka narożna z metalu będzie ok? chociaz i ta tez mi nie będzie pasować. Fogle to mam nadzieję że więcej remontu już nie będę mieć bo mamy z TŻ inne wizje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2604 |
|
|
Nie, półka nie z Castoramy... Za licha mi się wydawała, zamówiłam w sieci takiej firmy Stella. Szefowa moja zamawiała wcześniej i były bardzo solidne, więc kupiłam i ja :-D
|
#2605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba albo kupować na sznureczku albo dorobić. Ja, wróg półek , wreszcie mam wymarzone wnęki, łatwość czyszczenia i zero zbędnych elementów, ale jak u Mam były półeczki to niestety - bardzo szybko ulegały erozji i innym brzydkim sprawom. No ale jak nie ma wyjścia to nie ma. W sensie żadna z półek nie była idealna. Trzeba się liczyć z tym że szybko się zużyje Ooo ciekawy zestaw, na pewno bym nie odpoczęła ale ciekawy.---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() Mam na myśli marketony, to jednak masówka dla masówki. Ci co chcą solidnie, w ogóle się w tych miejscach nie zaopatrują Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-12 o 12:08 |
||
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
śniło mi się, że z chłopem pojechaliśmy do Polly_ na imprezę żadnych dzieci nie było, za to wpadła jeszcze Ewusia Marchew z chłopem i tak piliśmy całą noc Cytat:
Co do castoramy, to mi się żarówki halogenowe w lampce z casto paliły po tygodniu kupiłam w normalnym sklepie (też chińszczyzna za 4 złote) i już 3 miesiąc świeci
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-12 o 12:25 |
|
|
|
|
#2607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zdążysz, wyluzujCytat:
za nadwyrężanie struny grzbietowej Cytat:
mam ale się był urwał sznureczek (a jaki był cyrk z wyciąganiem )dobry baru snad i spod szału pralniczego ![]() wysmarowałam majla do sprzedającego i nawet odpowiedział, ale jeszcze nie czytałam, nie chcę się denerwować
|
|
|
#2608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zielony nie męczy wszystko zależy od nasyceń.Cytat:
![]() A związać się nie da? ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Weno polec jakiś zapach YC jeszcze - niby żaden szał, przeciętne so, ale zawsze to coś pafffnie Mam już Mindnight Jasmine Under the Pams Soft Cotton White Linen and Lace Loves me Loves me not Beachwood Honeysuckle Chcę zapach płynów do płukania, ale nie żadnych oriental ani mocnych ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() 2. to prawda, i od gustu |
|
|
|
|
#2610 |
|
|
Biczłuda kup więcej, jest najlepszy
Latem wypuszczą tort czekoladowy...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

W poniedziałek przyjdą montować pochłaniacz i się rozliczyć. Jak uprzedzałam, pięknie nie jest, bo to małżon sobie wymyślał, ja się nie wtrącałam, na mnie przyjdzie czas przy kuchni. Przepraszam za jakość, ale ciągle nie mam komputera podłączonego i nadaję z telefonu...
Tyle kasy na to idzie, wszak to moja codzienność i mieć coś czego nie chcę?

nie lubię, a mam
. Nie chcę czekać aż będzie mógł (za tydzień) złożyć reklamację i jeszcze, nie wiem ile, aż pp ją rozpatrzy
Z żadnego produktu wyposażeniowego do domu nie byliśmy tak zadowoleni.
ale już niedłuuuugo. 

za nadwyrężanie struny grzbietowej