![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie.
Rok temu pisalam w tym watku, ze rowniez poszukuje swojego fryzjera w Sluspku. Nie przepadam za szalonymi fryzurami, zalezalo mi na dobrym cieciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze komus pomoglam w tym temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer- Słupsk-
mogę otrzymac jakies namiary na fryzjera w słupsku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy mnie dotyczylo to zapytanie ale kontakt do Sqalonu Urody Perissa moge podac jak najbardziej:
- do salonu 59 840 17 06 - do p.Ani 693 824 886 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
dawno nikt tu nie pisał, ciekawec czy ktoś odpowie??? Szukam dobrego fryzjera na czesanie , ładne upięcie na ślub. Wcześniej na imprezy czesała mnie Pani Aldona ona kiedyś pracowała w małym salonie na Mickiewicza, a potem po zamknięciu salonu przypadkiem natknęłam się na nią koło manhatanu przy Konopnickiej Studio Rosa, ta Pani jak uczesała mnie na własny ślub to wszyscy podziwiali a fryzura trzymała się całą noc.niestety to Studio gdzieś zniknęło. Teraz nie mieszkam w Słupsku i umknęło mi gdzie ta Pani się podziała. Proszę o info.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
czy wie ktos moze gdzie ma nowy salon Arek R? [ktory kiedys byl w duo color a pozniej mial swoj salon na warynskiego.]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Witaj.
Niezmiennie polecam Perissę, generalnie nie farbuję włosów, ale raz to zrobiłam, bo taka mnie naszła ochota..pani Ania odradzała, bo mam ładny kolor włosów ale wtedy się uparłam ![]() ![]() Jak mówię, chodzę tylko do p.Ani, więc nie mogę się wypowiedzieć co do reszty pań tam pracujących...wiem tyle, że tanio nie jest ale i tak zawsze mają pełno klientek, a to o czymś świadczy. Życzę owocnych poszukiwań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Ja przez długi czas chodziłam do pani Marzeny z salonu Evolutution w Podkowie. Ścina, moim zdaniem, dobrze i , przede wszystkim, nie szaleje, tzn. nie obcina 20 cm zamiast 5. Ale ostatnio bardzo zraziłam się do tego salonu - pani Marzena jest wiecznie niezadowolona, jakby musiała pracować tam za karę, poza tym ceny - jak na słupskie warunki są horrendalne. 70 zł za podcięcie końcówek na włosach dł. z modelowaniem( to modelowanie to wysuszenie za okrągłą szczotkę tak, ze wychodząc miałam włosy jeszcze mocno wilgotne), samo ścięcie włosów długich to koszt od 40 do 70 zł. Moim zdaniem to bardzo dużo, w porównaniu z innymi salonami (ostatnio w salonie toruńskim płaciłam 40zł za podcięcie i piękne modelowanie na grube wałki, które zajęło fryzjerce dobrą godzinę). No i jeszcze jedno-pani Marzena nie chce słuchac o naszych wymysłach, "ścina" wszystkie propozycje , ze tak się nie da, tak nie będzie efektu itp. Podsumowując, mimo tego, ze włosy są po ścięciu naprawdę ładne, t jednak cięzko doprosić się, aby łaskawa pani fryzjerka raczyła nam zrobić fryzurę zgodną z naszym widzi mi się
![]() Kiedyś byłam jeszcze u pana Gruszki - nie polecam, bo zamiast ściąć mi włosy maks. o 10 cm ściął chyba o 20;/ chociaz włosy bardzo ładnie się potem układały, to jednak myślę , ze nie powinno się wracac z włosami do broody, gdy chcemy je tylko kilka cm skrócić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
orientujecie się jakie ceny mają w Perissie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Ja chodze tylko na ciecie i place ok.50 zl...kiedys farbowalam to chyba bylo 130 zl, dokladnie nie pamietam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Witajcie! Przeprowadziłam się do Słupska i szukam baaaardzo dobrego fryzjera. Raz w miesiącu muszę ścinać włosy i nie mam ochoty ani czasu na codzienne układanie dlatego potrzebuję mistrzowskiego cięcia Czy ktoś ma jakieś informacje?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Artur Gruszka .
Sent from my RM-914_eu_euro1_279 using Tapatalk
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Cześć,
jak w temacie, poszukuję dobrego fryzjera w Słupsku, najlepiej, żeby była to osoba z pomysłem, z wizją, i z wyobraźnią. Zastanawiam się nad Salonem Gabriel bądź Salonem Roccialli (CH Jantar). Jestem zainteresowana strzyżeniem i modelowaniem.
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
"Art Design" Studio Fryzjerskie Artur Gruszka
naprawde polecam , kiedys poddalam sie u niego dekoloryzacji wlosow z czarnego i wszystko bylo ok , wlosy tez bardzo ladnie mi scieli .
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
a była któraś w Duo Color na ul Piekiełko ? zastanawiam się nad wybraniem tam
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Bylam raz na dekoloryzacji
![]() Wyslane z aplikacji , za bledy przepraszam.
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Polecam salon fryzjerski Klaudia na Manhattanie, doświadczona Pani. Nigdy się nie zawiodłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
![]()
a salon GABRIEL jest dobry? to chyba jedyny o takiej nazwie w słupsku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
mOLDerator
|
Dobrze koloryzuje Dominik z DuoColor na Piekiełko (dawny sklep mięsny Skiba). Nie polecam natomiast jego strzyżenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Dobra, ba! najlepsza fryzjerka właśnie powróciła ... Nazywa się Wiolka i ma kawał fryzjerskiej historii. Super strzyże a w koloryzacji i dekolaryzacji jest perfekcyjna. Teraz otworzyła swój salon " Asymetria" na Batalionów Chłopskich w Słupsku. Nie słyszałam o takich którzy skorzystali z jej usług i nie zostali jej wiernymi klientami. Z tego co kojarzę to wizyty tylko wcześniej umówione. Nie obsługuje klientów z ulicy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
P. Marcin Słupsk
Witam. Poszukuje Pana Marcina który pracował kiedyś z galerii słupskiej w Dotyku Piękna. Jeżeli ma ktoś na niego namiary proszę o odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Może uda mi się reanimacja wątku!
![]() Szukam dobrego fryzjera do obcięcia włosów. Jakby jeszcze dał radę z nieco suchymi i falowanymi kłakami, byłabym przeszczęśliwą kobitą z włosami!
"(...) ja jestem zawsze taki sam, zawsze pełen miłości i głupoty." Edytowane przez sanguinem Czas edycji: 2020-02-07 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.