Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014 cz.26 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-12, 13:52   #3481
enzunio
BAN stały

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

No tak nam i naszym rodzicom powiedzieli, szkoda słów

znikam na razie

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 13:53   #3482
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM2014

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
W Street obcas ma ok. 6cm , czyli taki przy którym już noga wyglada dobrze , a jeszcze sie nie meczy. Wrzucam jeszcze foto na nodze
No nie, a miałam już nie wydawać kasy 6cm to ideał, bo moje ślubne też mają 6cm, więc na zmianę idealne... w dodatku tak baaardzo mi się podobają!
Specjalnie po nie nie będę jechać, ale coś czuję, że zaglądnę niedługo do tego sklepu A masz jakąś sygnaturę z pudełka czy coś? Żebym mogła do sklepu zadzwonić i o nie zapytać
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 13:56   #3483
rabbitka
Rozeznanie

Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM201...

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Co myślicie o takim tekście?

TO SHARE IN A CELEBRATION OF LOVE AS WE EXCHANGE OUR MARRIAGE VOWS

ON THE 16TH OF AUGUST 2014, AT 15 O'CLOCK IN THE AFRERNOON

AT CHURCH OF WNMP, NAZWA MIEJSCOWOSĆ

Czy dać od razu "at Kościół WNMP"?
Ja bym zrobila tak:

Invite you TO SHARE IN THE CELEBRATION OF LOVE AS WE EXCHANGE VOWS and celebrate our marriage

Saturday, THE 16TH OF AUGUST 2014,
AT 15 O'CLOCK IN THE AFTERNOON

(At)Kosciol WNMP(rozwin skrot), NAZWA MIEJSCOWOSĆ

Reception to follow
(At)......

Enzunio no co Ty gadasz?

Dotka biedny TZ! Padlam ze gwarancja nie obejmuje

Ja mam dobrze z TZt, nie moge narzekac bo bardzo sie angazuje

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

Edytowane przez rabbitka
Czas edycji: 2014-04-12 o 13:57
rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 14:13   #3484
bardorja
Zadomowienie

jakiegos focha strzelili??? co na to twoj TŻ??
to przykre, u mnie siostra miala taka sprawe jej tesciowa powiedziala ze jak nie zaprosza jakiejs tam ciotki to ona na slub nie przyjdzie nie zaprosili i foch, zero odzewu.
siostra zadzwonila do niej 3 dni przed i powiedziala jej kilka słów plus ze jak nie przyjdzie to sprawi najwieksyz zawód swojemu synowi, a nie jej.
opamietala sie i przyszla

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 14:35   #3485
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Teściów nie bezie na weselu
Pokłóciliście się?

Ysia fajne buty!

To i ja ponarzekam na TŻ.... mieliśmy jechać dzis do cukierni ale się pokłócilismy o pierdołę i dooopa.... W☠☠☠☠iona na niego jestem za to na maxa!
Stary 2014-04-12, 14:45   #3486
moooniaaaa
Zakorzenienie

Enzunio
Ty dziewczyno to masz nerwy ze stali ...

Ysia

Boskie buty, oczywiście u mnie tego sklepu nie ma

Wczoraj odebraliśmy obrączki
A dzisiaj sobota na luzie, czas tylko dla nas i na nasze przyjemności. Ale za to jutro ciąg dalszy zapraszania gości. Rozplanowałam wszystkich i wyszło, że do końca kwietnia powinniśmy mieć zaproszenia z głowy (zostało 13 zaproszeń).
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 15:06   #3487
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Teściów nie bezie na weselu

Wysłane z telefonu
O kurde, czemu? Pisałas wczoraj, ze masz z nimi sredni kontakt, ale kurde, żeby az tak? jak ludziom musi sie w doopie poprzewracać, zeby nie chciec przyjsc na slub swojego dziecka?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Pysia Padłam jak przeczytałam ten tekst o potencjalnym wnuku Twojej teściowej, takiego chamstwa to dawno nie widziałam...

Nie no dobra, może poza kierowniczką ze znajomego sklepu: jedna dziewczyna dostała niedawno umowę o pracę, jakiś miesiąc temu. I ostatnio się dowiedziała, że jest w 2 czy 3 m-cu ciąży, ciąża trochę niepewna, więc dostała L4, daje je swojej kierowniczce, a ta mówi do niej 'życzę Ci żebyś poroniła'

Chciałam tu nadmienić, że TŻ ma 28 lat, więc gwarancja już nie obejmuje takich usterek
No moja przyszla tesciowa potrafi byc taka chamska
Ale ta kierowniczka to przeszla sama siebie jak mozna być taką suką?
Kurde, a moj Tz w tym roku kończy 30 to dopiero stary rocznik
Życie jest niesprawiedliwe, dostal wczoraj w pracy iPhone'a 5s w ramach premii więc chwilowo mojego Tżta nie lubie

Cytat:
Chwale sie ! w przerwie na w uczelni kupiłam buty na After! Są mega wygodne i jeszcze przecenione z 149 na 59
Wow, piękne

Zrobiłam sobie przerwe w sprzataniu, i teraz to w ogóle mi sie nie chce wstac

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 15:17   #3488
missmalezji
Wtajemniczenie

Dziewczyny powoli wracam do zywych..
od czwartku walczylam z grypa jelitowa, dzisiaj jestem w stanie zajrzec,ale 17str nadrabiac to za duzo.
zamowilam buty, w czw jade przymierzyc sukienke bo juz po nocach mi sie sni ze na miesiac przed slubem zostaje bez sukienki :O
czy ktoras z was slyszala o tym ze jak sie podpisze protokol slubny to juz ksiadz nie wystawi zaswiadczenia ze mozna byc chrzestna? bo dzisiaj tak ksiadz powiedzial bratowej.. ze zanim spisze protokol to mam zalatwic zaswiadczenie ze moge byc rodzicem chrzestnym bo potem juz nie mozna

Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 15:54   #3489
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko u mnie dziś nerwowo ....
Pokłóciłam się z Tż jak nigdy
Już piszę o co poszło: Mieliśmy w weekend rozdawać zaproszenia w jego rodzinie (u mnie już rozdane) i w związku z tym, że mieszkamy w odległości 75 km, miałam dziś do niego pojechać po pracy - nawet sobie załatwiłam urlop na poniedziałek (a nie było łatwo, bo druga koleżanka jest na chorobowym). Pech chciał, że w środę popsuło mi się auto i jest w naprawie- ustaliliśmy więc wczoraj, że po mnie przyjedzie dziś wieczorem.
A on dziś dzwoni przed południem, że nie przyjedzie, bo nie ma czasu, dużo sobie zamówień nabrał i się do Świąt nie wyrobi, więc będzie pracować nawet w niedzielę. Stwierdził, że mam mu zaproszenia wysłać pocztą i on je sam rozda w Święta. no to mi szczęka opadła - dosyć, że nie widzieliśmy się od dwóch tygodni, to nawet na Święta do mnie nie planuje przyjechać, tylko tydzień po - w sumie minie miesiąc! Nawet nie wiecie, jak mi się ciśnienie podniosło - normalnie rzuciłam słuchawką! Wszystko jest dla niego ważniejsze, niż ślub.....
Potem oddzwonił i stwierdził, że jednak przyjedzie w Święta, a zaproszenia rozda sam tydzień później. Nie zgodziłam się na to, nie ufam mu w tej kwestii. Zamieniłam się z koleżanką i pojadę z nim. Kurde, ale to będzie strasznie późno, bo 26-27 kwietnia, a odpowiedzi trzeba otrzymać do 21 maja...... i on się jeszcze dziwi, że ja mam do niego pretensje.....
jakbym czytała o moim, mamy tego samego chłopa? Zaproszona jest cała moja rodzina, znajomi, a od niego prawie nikt "bo i tak wszyscy wiedzą kiedy jest ślub" no i on ma milion rzeczy do roboty ważniejszych od rozdawania zaproszeń.
W ogóle jak czytam z wami o przebojach z teściami to
Ysia fajne buty! Tylko szkoda, że nie wyższe

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 15:58   #3490
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Pokłóciliście się?

Ysia fajne buty!

To i ja ponarzekam na TŻ.... mieliśmy jechać dzis do cukierni ale się pokłócilismy o pierdołę i dooopa.... W☠☠☠☠iona na niego jestem za to na maxa!
chyba jakiś taki dzień, ja z moim sie tez pożarłam ani mi sie patrzec nie chce na niego
opijmy to

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-04-12, 16:01   #3491
velika
Winter is coming

Ja się z moim wczoraj pokłóciłam. Byliśmy u mojej przyjaciółki i jej faceta, a naszego dobrego kolegi od laaaat z zaproszeniem . Jęczał mi cały dzień, że mu się nie chce do nich iść, ale kupili sobie z kolegą flaszkę i już było dobrze. A potem się obraził, że mu o 22 kazałam wracać do domu, bo ja musiałam wstać o 6 do pracy focha miał jak nie wiem a dzisiaj nawet tego nie pamiętał
A majciochy Opium wymiatają! Dostałam kiedyś podobne na 18tkę, do dziś ich nie założyłam, a w lipcu 10 lat będzie. Może je na wesele założę,jak to pysia określiła - wygodne do sikania

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2014-04-12 o 16:13
velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 16:07   #3492
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

No, ale serio...ja tez mam taki dzien. Niby mnie nie wkurzył, a tak samo od siebie nie chce mi sie gadac z nim i najchetniej bym sobie gdzies poszła na szoping albo do kina sama, ale hajsu nie mam

A na dodatek snił mi sie dziś mój ex, ktorego kiedyś strasznie kochałam...no i mam z dupy dzień

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-12, 16:10   #3493
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
No i do ślubu 29 dni, stresu zero no i nie wiem czy to normalne?
Wow, juz niedługo

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Takie oto majtki z serii ślubnej dzis wyczailam w Womens Secret ( nie wiem czy ten sklep jest w Pl) ale to jest normalny sklep z bielizna
Boskie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
To po co Ci naszyjnik, jak będziesz miec kolczyki?
Ja też będę mieć i naszyjnik i kolczyki i może jeszcze bransoletkę

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
tez tak macie? czy tylko ja trafilam na 'gotowca'?
co mam mu powiedziec? troche mi przykro
Hmm kolorów, kwiatów czy podobnych rzeczy to Tż nie wybiera bo się nie zna Wszystko inne wybieralismy razem, nawet zapro i obrączki Tylko że czasem muszę go "przycisnac" bo ma czas

Cytat:
Chwale sie ! w przerwie na w uczelni kupiłam buty na After! Są mega wygodne i jeszcze przecenione z 149 na 59
Gratki

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
czy ktoras z was slyszala o tym ze jak sie podpisze protokol slubny to juz ksiadz nie wystawi zaswiadczenia ze mozna byc chrzestna? bo dzisiaj tak ksiadz powiedzial bratowej.. ze zanim spisze protokol to mam zalatwic zaswiadczenie ze moge byc rodzicem chrzestnym bo potem juz nie mozna

Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app
a to niby czemu? i co ma jedno do drugiego?

140dni!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 16:37   #3494
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
Przy okazji pochwalę się bransoletką, jaką właśnie kliknęłam na ebay. Przypominam, że mam zwykłą prostą wąską suknię ivory z lejącej cienkiej żorżety, a jedyną jej ozdobą jest brak pleców (tzn. głębokie wycięcie). Do tego mam duże kolczyki i planuję tę bransoletkę. Co myślicie??
Śliczna
Podasz linka do sprzedawcy takich bransoletek ?

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
dużo tu żalu więc i ja sie wyżale co lezymi na sercu
otóż narzeczony tudzież zwany TŻetem nie przywiązuje zbyt dużej wagi do wesela. Jest właściwie obojetne jakie kolory beda królowac, jakie dania podawac i jakie stoły (okragle czy prostokatne).Za cokolwiek chce sie zabrać i chce zeby on w tym uczstniczyl to mowi, ze jeszcze duzo czasu mamy do sierpnia. Moze i jestem w goracej wodzie kąpana, ale tez jestem zorganizowana i lubie miec wsyztsko odpowiendio poukladane, ale z nim. z zaproszeniami tez byl problem bo jemu to obojetne i moge wybrac takie zaproszenie jakie mi sie podoba. tak sie stalo,
generlanie mówi, ze nie lubi sie babrać w takich sprawach, ze to babki wiedza lepiej
a mnie wkurza, ze ja zajmuje sie wsyztskim, a jemu 'obojetne'
tez tak macie? czy tylko ja trafilam na 'gotowca'?
co mam mu powiedziec? troche mi przykro
Wydaje mi się, że dla mojego też jest wszystko ważniejsze od ślubu
Salę ja wybrałam, on przytaknął, fotografa też podsunęłam, więc załatwił, DJ tak szukał, bo jeden mu nie pasował, inny za drogi, to też wyszło na mój wybór
Wybrał kolor kokardki w zaproszeniach Czerwony I chce tort fioletowy, najlepiej cały fioletowy, co średnio mi się widzi I oczywiście mamy dużo czasu I wszystko się załatwi

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Nie no dobra, może poza kierowniczką ze znajomego sklepu: jedna dziewczyna dostała niedawno umowę o pracę, jakiś miesiąc temu. I ostatnio się dowiedziała, że jest w 2 czy 3 m-cu ciąży, ciąża trochę niepewna, więc dostała L4, daje je swojej kierowniczce, a ta mówi do niej 'życzę Ci żebyś poroniła'

Co do koloru sukienek jako gość na weselu, to rozwaliła mnie jedna laska w innym temacie, która napisała, że jak ktoś przyjdzie na jej wesele w czarnej, to go WYWALI z wesela
No to pozdro, nie wiedziałam, że klasyczna mała czarna to już fo pa. Albo po prostu jakakolwiek czarna kieca, gdzie czarny IMO jest mega elegancki. Sama byłam w zeszłym roku na dwóch weselach, właśnie w czarnej sukience (+czerwone dodatki) i nikt nie komentował, bo i co...
Super kierowniczka

Często czytałam, że PM mają jakieś ale do czarnych sukienek. Ja nie wiem co je złego w czarnych sukienkach

Byłam dzisiaj na przymiarce sukni, leży prawie idealnie Talia podkreślona, szerokich bioder nie widać Panie nawet stwierdziły, że schudłam, bo wiązanie z tyłu jest węższe niż powinno być Chyba im się zdawało, że schudłam Muszą tylko skrócić, bo jest za długa Odbiór na początku maja

W makro jest promocja na wina Mogen David, 19,99 zł za 0,75 L i na Carlo Rossi 1,5 L za 29,99 zł Kupiłam 1 Carlo i 3 Mogeny i zastanawiam się ile jeszcze dokupić
Wesele na 40 osób, winko to raczej starsze ciocie będą sączyć i oczywiście ja
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 16:58   #3495
Magheru
Raczkowanie

Dot.: Z roku - miesiąc, z miesiąca dzień, wkrótce spełni się nasz ślubny sen. PM201..

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Ja bym zrobila tak:

Invite you TO SHARE IN THE CELEBRATION OF LOVE AS WE EXCHANGE VOWS and celebrate our marriage

Reception to follow
(At)......

Enzunio no co Ty gadasz?

Dotka biedny TZ! Padlam ze gwarancja nie obejmuje

Ja mam dobrze z TZt, nie moge narzekac bo bardzo sie angazuje

Ja bym chyba jeszcze zmieniła AT 15 O'CLOCK IN THE AFTERNOON na 3

A z czarną kiecką jest taki problem, że czerń to żałoba. Dlatego śmiałyśmy się ze współlokatorką, że na poprawiny koniecznie czarna kiecka

Mi osobiście nie przeszkadza, ale pod warunkiem, że są dodatki, które zmieniają jej ton z żałobnego na "imprezowy" np. jasny szal czy coś w tym guście.

Edytowane przez Magheru
Czas edycji: 2014-04-12 o 17:02
Magheru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 17:08   #3496
mimi_77
Zakorzenienie

missmalezji łącze się w bólu Kochana

Nie wierze co się dzieje w moim życiu... Wczoraj dostałam ataku kaszlu i duszności w pracy. trafiłam po raz 4 do lekarza, okazało się, że zmiany na oskrzelach są gorsze niż we wtorek. Efekt: zastrzyki dożylne przez 10 dni. Dzisiaj w takim stanie byłam na zaliczeniu, dostałam 4. A jutro kolejny egzamin... W domu nawet nie tknięte - bałagan po remoncie, przed świętami nic nie zrobione. Załamka...

Przeczytałam parę stron i mega współczuje Wam przeżyć z teściami i kłotni z TŻtami. Gdy byłam z moim ex miałąm tak samo - była teściowa w oczy mi powiedziała, żebyśmy jeszcze nie podejmowali decyzji o zaręczynach bo ona jest za młoda na ślub syna i wnuki. Kiedys słyszałam jak mówiła, że nie pasuję do nich i liczy na inną synową, że jeszcze może się coś zmieni. No i dzięki Bogu się zmieniło. nienawidze francy do dzisiejszego dnia. Tyle przykrości co ona mi narobiła to chyba tylko jej synek mi narobił (przemoc fizyczna, psychiczna itp.). Zresztą jego tatuś to samo. Ile razy mnie pojeżdzał przy obiedzie to szok. Ale byłam taką cipką młodą co się nie odezwała. Teraz bym się postawiła ale na szczęście nie musze. TEraz mam mega teściów , ktorzy od 10 lat czekali aż zostanę ich synową i się w końcu doczekali A TŻ najkochańszy - czasem się kłocimy ale to dlatego, że baardzo się kochamy. Czasem śmieje się , że za mocno Z całego serca Wam współczuje dziewczyny bo mogę się domyslic co przeżywacie. Trzymam kciuki, żeby to były chwilowe problemy.

Lece na zastrzyk, miłego weekendu

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 17:14   #3497
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Co??! Nie słyszałam o czymś takim Całe szczeście zostanę chrzestną zanim spiszemy protokół A tak z ciekawości: to jakie są przeciwskazania?

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
chyba jakiś taki dzień, ja z moim sie tez pożarłam ani mi sie patrzec nie chce na niego
opijmy to
Powiem mu że teraz cukiernia jest na jego głowie, o!
Herbaciane zdrówko!
Stary 2014-04-12, 17:32   #3498
anka1897
Wtajemniczenie

Say w lavardzie promocja z TS obejmuje cały asortyment -20% z kuponem.

Witam sie weekendowo, dopiero wróciliśmy z zakupów
Narzeczony kupił garnitur na ślub, okazalo sie ze brzuch mu urósł i spodnie które poprzednio były dobre teraz nie dopinaly sie w pasie.
Pozatym zakupilismy dla niego perfumy, zegarek ( w ramach prezentu na 30 urodziny).
Zapomnialam - kupiłam sukienkę na poprawiny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2014-04-13 o 00:14
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 17:34   #3499
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Say w lavardzie promocja z TS obejmuje cały asortyment -20% z kuponem.

Witam sie weekendowo, dopiero wróciliśmy z zakupów
Narzeczony kupił garnitur na ślub, okazalo sie ze brzuch mu urósł i spodnie które poprzednio były dobre teraz nie dopinaly sie w pasie.
Pozatym zakupilismy dla niego perfumy, zegarek ( w ramach prezentu na 30 urodziny).
Zapomnialam - kupiłam sukienkę na poprawiny

Gratulacje poka fotki

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-12, 17:37   #3500
Le_lena
Raczkowanie

No niestety , ale mam wrażenie, że te nasze chłopy to w większości od jednej matki
Salę wybrałam - przytaknął
Zespół znalazłam - przytaknął
Zaproszenia - przytaknął
Obrączki - przytaknął
Kolor przewodni - przytaknął
Piosenkę na pierwszy taniec - przytaknął
Szkołę tańca - przytaknął

Ja: "Kiedy jedziemy po garnitur?"
On: " No za jakiś czas"

Albo mnie tak kocha i pozwala o wszystkim decydować, albo ma problem z głowy- bo baba zadowolona, że wybiera , przebiera i szuka a on nie musi
Stary 2014-04-12, 17:43   #3501
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
No niestety , ale mam wrażenie, że te nasze chłopy to w większości od jednej matki
Zaproszenia - przytaknął
Obrączki - przytaknął

Albo mnie tak kocha i pozwala o wszystkim decydować, albo ma problem z głowy- bo baba zadowolona, że wybiera , przebiera i szuka a on nie musi

chyba to drugie tzn nie twierdze, ze on Cię nie kocha, ale no... faceci wygodniccy są moj mi powiedział, ze po co ma sie w ogóle odzywać jak i tak zawsze musi stanąc na moim więc oszczędza sobie nerwów

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-12, 17:56   #3502
Le_lena
Raczkowanie

Pysia - no bo oni nie mają tego babskiego wyczucia , wizji i gustu
Sama nie wiem czy mi lepiej jak się TŻ odzywa, czy jak pozwala wybierać
Jak ostatnio szklanki do domu wybierał to i też stanęło na moich - tamte do niczego nie pasowały
Baby
Stary 2014-04-12, 18:09   #3503
lexie42
Zakorzenienie

Tak czytam o waszych TŻ i mój to chyba jest z innej bajki Wszystko wybieramy razem, chyba nie było żadnej rzeczy (wiadomo oprócz sukni ) którą bym sama wybrała i on by tylko zatwierdził.
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 18:15   #3504
cude
Zadomowienie

niulka, po prostu facet...

Liana, myślę, że będziesz pięknie się prezentować

Kate Noir, jeśli ni w ząb po polsku, to lepiej nie tłumaczyć. Łatwiej spytać o drogę Ale church tak

bardorja, mam podobnie, ale się nie poddaję. Po prostu tego nie robię. Czekam cierpliwie lub nie - suszę mu głowę czasem, że...
Przykład: zaproszenia. ok. 1.5 miesiąca SAM powiedział, że w w ten i ten weekend trzeba zakupić zapro, bo już czas Czekam, nic nie wspomina, więc przypominam - dobra, zamawiamy. Po miesiącu od kupna, obejrzał się, że trzeba zacząć je ogarniać... Próbowałam kilka razy, ale przecież jest czas. TŻ chciał w Święta na chrzcinach rozdać ich trochę rodzince, ale nie zdążymy. To nauczka dla niego. Trzeba będzie się teraz ostro spinać z rozdawaniem, ale da radę

enzunio A teściowie pewnie się przeproszą

ysia, farciara! Gratki

paula600324, ale miło
Zastanawiam się ile kupić wina właśnie, 130 osób i cała noc

mimi_77, zdrówka życzę

Dzięki za szybkie odpowiedzi Nawet nie miałam czasu do nich zajrzeć, wszystko szybko się potoczyło i internetu mi zabrakło Drużbantka rozwiała moje wątpliwości (które TŻ w sumie zaczął), mogłam ją wcześniej zapytać, ale jakoś głupio było Nie zapraszamy.

PRAWIE wybraliśmy obrączki. Zauroczyły mnie takie, które TŻ się nie podobają bo u faceta wyglądają gejowsko
Stanęło na tych w zał. - całę żółte, w poniedziałek zamówimy.
Zastanawiamy się tylko dlaczego w sklepie internetowym są ok. 300 zł tańsze niż w sklepie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg EKSJ7kQSYAs2.jpg (71,3 KB, 6 załadowań)
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 18:30   #3505
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
No, ale serio...ja tez mam taki dzien. Niby mnie nie wkurzył, a tak samo od siebie nie chce mi sie gadac z nim i najchetniej bym sobie gdzies poszła na szoping albo do kina sama, ale hajsu nie mam

A na dodatek snił mi sie dziś mój ex, ktorego kiedyś strasznie kochałam...no i mam z dupy dzień
tez potzrebuje takiego dnia dla siebie, ale ciezko :/ a co do snów. ja mam gorsze hahaha, sni mi sie ze zdradzam swojego obecnego ze wsyztskimi bylymi moimi.... i nagle zdaje sobie sprawe co ja kuwa wlasciwie robie??? odskakuje a tu juz TŻ w drzwiach, widzi wsyztsko i cuieka i juz za pozno... kazdy sen tak sie konczy.... dziwne

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Często czytałam, że PM mają jakieś ale do czarnych sukienek. Ja nie wiem co je złego w czarnych sukienkach

Byłam dzisiaj na przymiarce sukni, leży prawie idealnie Talia podkreślona, szerokich bioder nie widać Panie nawet stwierdziły, że schudłam, bo wiązanie z tyłu jest węższe niż powinno być Chyba im się zdawało, że schudłam Muszą tylko skrócić, bo jest za długa Odbiór na początku maja

W makro jest promocja na wina Mogen David, 19,99 zł za 0,75 L i na Carlo Rossi 1,5 L za 29,99 zł Kupiłam 1 Carlo i 3 Mogeny i zastanawiam się ile jeszcze dokupić
Wesele na 40 osób, winko to raczej starsze ciocie będą sączyć i oczywiście ja
juz tlumacze, bylam na wesele gdzie 3/4 dziewczyn bylo w czarnych lub brazowych sukienkach. ja jedna z nielicznych mialam żółtą. przyjechała spóźniona jakas babka (nie wiem ktoto byl czy ciotka, babka czyz najoma) siedziala obok mnie i szeptala, ze to bardziej przypomina stypę niz wesele..
nie przeszakdzalo mi to dopoki nie przyszedl czas na zdjecia... jak wygrzebie t pokaze. wygladalo to starsznie! faceci wiadomo- czarne garnitury, ok20/30 dziewczyn w czarnych keicach, gdzie jedyna jasną miałam ja, świadkowa- fioletową i PM kremową......
jestem przeciwna, i jak rozdaje zaporszenia to rzucam: pamietajcie ze białe i czarne keicki odpadają na szczescie wiekszosc dziewczyn ktore jest zaproszona czy z rodziny czy ze znajomych wyznaje taka zasade jak ja, wiec nie mam problemu z tym

Cytat:
Zaproszenia - przytaknął
Obrączki - przytaknął

IDENTYKO MAM jak dobrze, ze nie jestem sama w tym
hahahahhahahahaha

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 18:37   #3506
Magheru
Raczkowanie

U mnie TŻ wybrał salę (o tyle zabawne, że jak pytali się mnie gdzie, to mówiłam "byle nie w Zaciszu, a jest w..... Zaciszu) i alkohol (ja w ogóle alkoholu nie piję, więc nie widzę powodu, by się w to angażować.

Resztę ja załatwiłam. Wprawdzie jeśli idzie o DJa/ zespół to coś szukał w necie, no ale ja się nie cackałam i załatwiłam sprawę, zamiast oglądać strony www (w przeważającej mierze mierne albo naprawdę bardzo słabe).

A, no i załatwia autokar dla gości, ale to w sumie jego rodzina dojeżdża (moi we własnym zakresie).

Na szczęście sam się umie ogarnąć, więc nadal nie widziałam jego garnituru na ślub.

Lecę wyjąć pranie, bo muszę wszystko ręcznie płukać, jakby tego wszystkiego było mało.
Stary 2014-04-12, 18:40   #3507
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Ja bym zrobila tak:

Reception
Dzięki mówicie że skrót powinnam rozwinąć? Trochę nie mieści nam się na zaproszeniu po rozwinięciu, goście mają hotel na przeciwko kościoła, a z lotniska sama ich odbiorę.

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
opijmy to

ja właśnie mam pokazowego focha...

Cytat:
Napisane przez Magheru Pokaż wiadomość
Ja bym chyba jeszcze zmieniła AT 15 O'CLOCK IN THE AFTERNOON na 3
Racja dzięki

Cytat:
Jak ostatnio szklanki do domu wybierał to i też stanęło na moich - tamte do niczego nie pasowały
Baby
Mój ma podobne wyczucie czasem dla świętego spokoju pozwalam coś mu wybrać.

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość

Kate Noir, jeśli ni w ząb po polsku, to lepiej nie tłumaczyć. Łatwiej spytać o drogę Ale church tak
O drogę nie będą musieli pytać bo zagrane ich prosto z lotniska
Przemyśle to wszystko jak wrócę do domu, dzięki!

Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 18:46   #3508
21klaudyna
Zadomowienie

Nowy ślubny nabytek :
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 18:46   #3509
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Właśnie Tż mi teraz powiedział, że czasami wydaje mu się, że bardziej mi zależy na ślubie niż na nim no te teraz już mnie wk***ił na maksa

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-04-12, 19:01   #3510
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Powiem mu że teraz cukiernia jest na jego głowie, o!
Herbaciane zdrówko!
Myślę, że to może go nawet ucieszyć, mój z wielką radość próbował kolejnych smaków

Pojechaliśmy spontanicznie po buty i kupiliśmy Wyjątkowo łatwo poszło Także obydwoje mamy stroje w komplecie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości