Coraz lepsze moje dania- masterszefem będzie mama! Mamy IX-X 2013, cz. IX - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo-październikowe mamusie 2014 1 3,23%
Coraz lepsze moje dania - masterszefem będzie mama! 1 3,23%
Mama sobie wizazuje, ja coś dorwę i popsuję 16 51,61%
Jestem słodki\a i kochany\a, tylko trochę rozryczany\a 1 3,23%
Stanie, raczki i obroty, a czasami skok na zloty 3 9,68%
Kocham dziecko swe okropnie, a teściowa niech się kopnie 3 9,68%
Mamy więcej niż pół roku, mama nie dotrzymuje nam kroku 0 0%
Na zloty jeździmy w świecie bywamy, jeszcze trochę zwiedzimy świat cały 0 0%
Mama siedzi w toalecie, a pod drzwiami siedzi dziecię 6 19,35%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-12, 17:56   #781
dodinha
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz lepsze moje dania- masterszefem będzie mama! Mamy IX-X 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
Boże dziewczyny jestem przerażona Lene wysypalo nie wiem co to już wcześniej miała takie liszajki na brzuchu i plecach i wszyscy mówili że to nic takiego ale dzisiaj to jakaś masakra Monia u Natalki też takie coś było takie zaognione placki czerwone??później to blednie i się robi suche pomocy!
Moja ma to samo,zaognione,czerwone,j akby liszaj,a później to sie łuszczy i jest suche bardzo,na na nóżkach i na buzi jeden,a i na powiekach zaczęła jej się skóra łuszczyc.Też się martwię co to jest

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Stary 2014-04-12, 17:57   #782
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Ile dziennie dajecie chrupków kukurydzianych?

a z 5

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Boże dziewczyny jestem przerażona Lene wysypalo nie wiem co to już wcześniej miała takie liszajki na brzuchu i plecach i wszyscy mówili że to nic takiego ale dzisiaj to jakaś masakra Monia u Natalki też takie coś było takie zaognione placki czerwone??później to blednie i się robi suche pomocy!
nie pomogę ale trzymam kciuki za poprawę

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 18:11   #783
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
Moja ma to samo,zaognione,czerwone,j akby zaj,a później to sie łuszczy i jest suche bardzo,na na nóżkach i na buzi jeden,a i na powiekach zaczęła jej się skóra łuszczyc.Też się martwię co to jest

Dokładnie!!chciałam fote wrzucić ale z tel mi nie idzie moja miała na brzuszku najpierw później na pleckach na szyjce z tylu a dzisiaj z przodu głupi Dermatolog stwierdził że nie alergia a jednak pewnie to :/ rezygnuje z nabiału zobaczymy co dalej wydalam stowe na wizytę i go.wno się dowiedziałam :/ eh

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Dzięki dziewczyny
Stary 2014-04-12, 18:22   #784
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie!!chciałam fote wrzucić ale z tel mi nie idzie moja miała na brzuszku najpierw później na pleckach na szyjce z tylu a dzisiaj z przodu głupi Dermatolog stwierdził że nie alergia a jednak pewnie to :/ rezygnuje z nabiału zobaczymy co dalej wydalam stowe na wizytę i go.wno się dowiedziałam :/ eh

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Dzięki dziewczyny
Myślisz,że to może być od nabiału?Ja dużo nie jem,co drugi dzień płatki z jogurtem,ale maslo codziennie na tosta i mleko do kawy,hmm

Stary 2014-04-12, 18:24   #786
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
mi Amela nie chce jesc przez ta biegunke. lekarka dzisiaj byla jakas przedpotopowa generalnie. tzn rady jej okej ze marchwianka i kleik na wodzie z bananem albo jablkiem ale oczywiscie zapodala tekst ze jak nie bedzie chciala to doslodzic, ale nie normalnie tylko syrop z wody i cukru zrobic no ale przyznaje ze doslodzilam, a i tak zjesc nie chciala kleik zrobilam na zmiksowanym jablku i bananie, powinna szjesc bez oporow, ale miala gleboko w powazaniu. o dziwo najchetniej wypila by flache mleka ktorego pic teraz nie moze tzn moze, ale na marchwiance

oby jej szybko przeszlo !
kurcze dzisiaj u nas 3 kupka i to właśnie wodnista.... żeby tylko biegunka się nie przypałętała
chociaż w skutkach ubocznych przy tym antybiotyku pisało że może być biegunka...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za przepisy

my byliśmy u teściowej na obiedzie- oczywiście była surówka z buraczków normalnie wszyscy mnie burakami teraz goszczą

no i rodzice godzinę temu zabrali Mikiego na spacer a ja miałam piec i co? gów** brat przyjechał na chwilę to gadaliśmy a teraz wizaż musiałam nadrobić

raj na ziemi masz

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
boash, co za dzień. zagoniona jestem, teraz jeszcze sprzątam...

ale byłam w h&m i kupiłam ten śliczny rampers w granatowe kropki, co ma też Laryska I sukieneczkę w kropki i body bez rękawków, takie bieliźniane

super to czekamy na lato !

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Jak dla mnie super wozek. Sklada sie do malych rozmiarow, siedzisko mozna obnizyc prawie calkiem na plasko, ma ochraniacz na nozki i powiekszana budke jakby wialo. Na zdjeciu z budka normalna i powiekszona. Do tego leciutki bo troche ponad 7kg. Jutro pojde na pierwszy spacer to podziele sie wrazeniami.

Do tego dostalismy zwrot podatku wiec zamowilam fotelik. Niech sobie lezy i czeka na swoj czas. Wzielismy Romera King Plus w kolorze Magic Dots O taki:
http://www.ceneo.pl/19612885
o super ten wózek wygląga i fajnie że ma uchwyt na butelkę, tego mi brakuje przy moim wózku
fotelik też śliczny
Stary 2014-04-12, 18:37   #787
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
bedziesz miala buraczana diete
zostanę burakiem dosłownie i w przenośni

i'm burak... kate burak

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 18:52   #788
teacherka
Zakorzenienie

Misiu, nie zacytowało mi, biedny Kornelek! Oby już było lepiej...

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dzwonili do nas w sprawie tego sprawdzania pulsu i nic niepokajacego nie znalezli, mamy mlodego jeszcze do roku podlaczac.Z jesdej strony dobrze, z drugiej ten monitor zaczyna byc dla niego niebezpieczny.Znalazlam go rano kiedys z kablem wokol szyi, skore na brzuszku tez manieciekawa, raz ze go nie moge niczym posmarowac bo kable sie nie beda trzymac, 2 ten klej tez nie wplywa dobrze.
Jak chcemy do kardiologa to z lekarzem rodzinnym mamu zalatwiac
Dobrze, że jest ok! Jeszcze troszkę...

Kanapki na porost zębów - to jest coś...

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za życzenia
Mnie w sumie nie dołuje sam fakt, że mam trzydziestkę na karku, bo ja się czuję na dwadzieścia tylko raczej to, że kolejny raz mój mąż się nie wysilił. Nie obchodzimy jakoś szczególnie urodzin, ale te sa kurcze trochę wyjątkowe, on ma za rok i już zaczynam myśleć nad czymś szczególnym. A on? Rano się słowem nie odzewła, zszedł z Dawidem na dół i mu chyba moi rodzice przypomnieli, jak zeszłam to szybkie życzenia i pojechał na cały dzień do mamusi w czymś tam jej pomagać :
Wszystkiego naj naj

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
w zielonych nie ma przynajmniej wg tego co jest na stronie sroki. Mi one nie podpasowaly bo ciezko sie wyciagaja z pudelka i sie rwaly

Zdrowka dla Natalki, oby to nie refluks.

Zdrowka dla Oli

Moja tez maruda, jak ja poloze na macie to odrazu buczy, jak przestanie a ja odejde to buczy, w nocy tez kiepsko - albo skok, albo zeby.

Dzisiaj o 5 zrobila nam radosne spiewy i skopala nas konkretnie w koncu wsadzilismy ja do bujaka i pospala do 8

Z jedzeniem tez u nas kiepsko jak na poczatku sie rwala do lyzeczki tak teraz sie odwraca, kreci, je stopy, wyciera sie sliniakiem - wszystko byle nie jesc a dzisiaj nawet butelka z mlekiem kiepsko jej szla

Pogoda sie u nas zepsula znowu - wczoraj slonce swiecilo, a dzisiaj pada

Ale po poludniu zakupy ciuchowe mama obiecala ze z mala zostanie to my sobie poszalejemy
Moja też straciła zapał do jedzenia z łyżeczki... ;/
I też kopie nas w nocy, więc high five!
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 18:53   #789
teacherka
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Coraz lepsze moje dania- masterszefem będzie mama! Mamy IX-X 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
teacherka koniecznie pochwal sie co to za prezent
brzmi jak cielecina skoro nie moze czekac

czarna moge pomoc jutro poooznym.wieczorem bo na tablecie nie otworze tych sukienek

Niestety, nie cielęcina :P

Maszyna do szycia Silvercrest z Lidla, szkoda, że zielona a nie czerwona, ale i tak jest super
i mieli 7 dni na ewentualny zwrot:P

Cytat:
Ja tak na szybko. Właśnie wróciliśmy ze Smyka i kupiliśmy spacerówkę. Ewacia, może Cię zainteresuje bo o nią m.in. pytałaś. Kupiliśmy baby design mini nową wersję i jest świetna Właśnie ją złożyliśmy. Dziś była na nią promocja i wyszła taniej niż na allegro bo kosztowała 299 a na allegro 322 z przesyłką. Dodam że dopłaciliśmy punktami Payback i wyszło nam 222zł
Świetnie wygląda!

Cytat:
Biedna Lenka... nie wiem co to może być niestety...

Cytat:
mi Amela nie chce jesc przez ta biegunke. lekarka dzisiaj byla jakas przedpotopowa generalnie. tzn rady jej okej ze marchwianka i kleik na wodzie z bananem albo jablkiem ale oczywiscie zapodala tekst ze jak nie bedzie chciala to doslodzic, ale nie normalnie tylko syrop z wody i cukru zrobic no ale przyznaje ze doslodzilam, a i tak zjesc nie chciala kleik zrobilam na zmiksowanym jablku i bananie, powinna szjesc bez oporow, ale miala gleboko w powazaniu. o dziwo najchetniej wypila by flache mleka ktorego pic teraz nie moze tzn moze, ale na marchwiance
Biedna Amelka, wiem, co przechodzicie, ale nam pomogł nifuroksazyt. mimo to, 1,5 miesiąca się bujałyśmy z 8-10 kupkami dziennie...

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
dziewczyny moja Julka od wczoraj co chwile tak rusza ustami jak rybka bezdzwiecznie i nie wiem co ona chce wyglada jakby cos chciala powiedziec albo jakby chciala jesc ale pokazuje tak co chwile wiec przeciez nie jest glodna.Wasze dzieci tez tak robią?co to moze oznaczac? smieszne to jest
Zuzka też! Rusza też tak świetnie szczęką :P Nie wiem co tym chce przekazać

Cytat:

my byliśmy u teściowej na obiedzie- oczywiście była surówka z buraczków normalnie wszyscy mnie burakami teraz goszczą

no i rodzice godzinę temu zabrali Mikiego na spacer a ja miałam piec i co? gów** brat przyjechał na chwilę to gadaliśmy a teraz wizaż musiałam nadrobić
Hihi, najpierw obowiązki, potem przyejmności:P

Cytat:
Jak dla mnie super wozek. Sklada sie do malych rozmiarow, siedzisko mozna obnizyc prawie calkiem na plasko, ma ochraniacz na nozki i powiekszana budke jakby wialo. Na zdjeciu z budka normalna i powiekszona. Do tego leciutki bo troche ponad 7kg. Jutro pojde na pierwszy spacer to podziele sie wrazeniami.

Do tego dostalismy zwrot podatku wiec zamowilam fotelik. Niech sobie lezy i czeka na swoj czas. Wzielismy Romera King Plus w kolorze Magic Dots O taki:
Też swietny

25 km drogi od teściów na ciągłym płaczu.. w domu płacz... w końcu zasnęła przy piersi. Ciekawe czy już na noc... ściągnęłam jej spodenki i położyłam do łóżeczka...

Idę sprzątnąć trochę, a potem siadam do maszyny ciekawe czy ją ogarnę...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 19:10   #790
misia332
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

i'm burak... kate burak

ale cisza...

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 19:15   #791
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość

Maszyna do szycia Silvercrest z Lidla, szkoda, że zielona a nie czerwona, ale i tak jest super

Świetnie wygląda!

Biedna Lenka... nie wiem co to może być niestety...

Biedna Amelka, wiem, co przechodzicie, ale nam pomogł nifuroksazyt. mimo to, 1,5 miesiąca się bujałyśmy z 8-10 kupkami dziennie...

Hihi, najpierw obowiązki, potem przyejmności:P

Też swietny

25 km drogi od teściów na ciągłym płaczu.. w domu płacz... w końcu zasnęła przy piersi. Ciekawe czy już na noc... ściągnęłam jej spodenki i położyłam do łóżeczka...

Idę sprzątnąć trochę, a potem siadam do maszyny ciekawe czy ją ogarnę...

oj to Ci niespodziankę zrobili miłą! suuuuper teraz to dopiero cuda będziesz wyszywała!
Stary 2014-04-12, 19:19   #792
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki napisz później jak się jechało ja raczej na 100% go wezme http://allegro.pl/baby-design-mini-w...113900463.html kolor czerwony mi się podoba ;p i obczajam Twój fotelik ;p wiem niedobra jestem ale chyba też go przytule :P jeszcze czekam na zwrot ale i kupic musze fotelik
Ogladalam go dokladnie w Smyku. Latwo sie montuje i przede wszystkim ma 4 gwiazdki w testach ADAC
Stary 2014-04-12, 19:24   #793
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
nie pocieszę Cię niestety, bo u nas też to tak wyglądało i lekarka powiedziała że prawdopodobnie azs... teraz jest o niebo lepiej, kąpiemy w Nivea baby a do nawilżania stosuję maść cholesterolową robioną za 8 zł (pediatra mi wypisała receptę)

Cytat:

fajny wózio i fotelik ekstra- mojej sis młody ma identyczny i ja się tez na taki chyba zdecyduję

Cytat:
Moja ma to samo,zaognione,czerwone,j akby liszaj,a później to sie łuszczy i jest suche bardzo,na na nóżkach i na buzi jeden,a i na powiekach zaczęła jej się skóra łuszczyc.Też się martwię co to jest

j.w. u Angelikady to chyba azs... coś uczula, tylko co... może narazie odstaw nabiał, ja na diecie bez mlecznej jestem od miesiąca... u nas tez winowajcą jest marchewka...

Cytat:

i'm burak... kate burak

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:

świetny prezent

idę podłogi myć i koniec sprzątania... ja jeszcze na święta okien nie pomyłam bo zimnica i się zastanawiam czy w ogóle myć i tak mnie w domu nie będzie, jak się ociepli to umyję...
Stary 2014-04-12, 19:25   #794
karolson
Zakorzenienie

Czy ja ostatnio chwalilam ze Filip spi na spaceraxh w wozku? To juz nie spi dluzej niz 30 min. W sumie to on dzis niewiele spal..

Czaszka moze pic jej die chce?

Co do chrupek to ja daje 2 tygryski ale tak co drugi trzeci dzien.

Kaska burak haha
Stary 2014-04-12, 19:30   #795
dodinha
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
nie pocieszę Cię niestety, bo u nas też to tak wyglądało i lekarka powiedziała że prawdopodobnie azs... teraz jest o niebo lepiej, kąpiemy w Nivea baby a do nawilżania stosuję maść cholesterolową robioną za 8 zł (pediatra mi wypisała receptę)

fajny wózio i fotelik ekstra- mojej sis młody ma identyczny i ja się tez na taki chyba zdecyduję

j.w. u Angelikady to chyba azs... coś uczula, tylko co... może narazie odstaw nabiał, ja na diecie bez mlecznej jestem od miesiąca... u nas tez winowajcą jest marchewka...

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

świetny prezent

idę podłogi myć i koniec sprzątania... ja jeszcze na święta okien nie pomyłam bo zimnica i się zastnawiam czy w ogóle myć i tak mnie w domu nie będzie, jak się ociepli to umyję...
A zauwazylas jakas poprawe,jak odstawlas nabial?Machewka raczej nie,bo ja je od niecalych dwoch tygodni,a to ma juz ze 4 miesiace,ale teraz sie pogorszylo,niestety
Stary 2014-04-12, 19:30   #796
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

i'm burak... kate burak

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 19:32   #797
karolson
Zakorzenienie

Faktycznie tu cisza ladna pogoda weeken swiateczne porzadki i wymiotlo ja dzis sie narobilam jak wol bo TZ przejal Filipa wlasnie lezalam godzine w wannie w ramach domowego spa i jest super zaraz wykapiemy Fifka i moze jakirgos drina? Osoby pijace cokolwiek zawsze pujecir wy albo TZ czy zdarza wam sie napic jednego dnia razem wiecej niz jedno piwo / drin.
Stary 2014-04-12, 19:32   #798
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
dostaje dicoflor wczoraj dalam jej marchewe ze sloika to pol dnia ja czyscilo dzis po kleiku i marchwiance widze poprawe

moja tak robi jak widzi ze cos jem albo jak jest glodna
no wlasnie o glod chyba ni chodzi bo po jedzeniu tez tak robi.Ona tak pokazuje do mnie do tż i do tescia i w czasie zabawy bo zabawek tez
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

Czaszka moze pic jej die chce?
ze pic jej sie chce na to nie wpadlam wyprobuje jutro....
Cytat:

.
smiszne to
Cytat:

i'm burak... kate burak

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 19:38   #799
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Dziewczyny mój synek mnie rozczulił
Jak wspominałam boi się wszystkich urządzeń robiących hałas. Jak suszę włosy to jest ryk i Tż bierze go do innego pomieszczenia, jak robię coś mikserem to płakał za kazdym razem więc teraz miksuję w skrytce, jak odkurzam to muszę go komuś wtrinić, bo inaczej bek...
No i mnie zaskoczył, bo z Tżem postanowiliśmy skosić trawę i zrobić wertykulację, a Leo siedział obok we wózku i miał zaciesz z tego, a te maszyny są przecież spalinowe z nielichym silnikiem
Jak będzie marudził to tak jak wy odpalacie suszarkę to ja chyba będę musiała odpalić jakiś filmik z yt o kosiarach Moja teoria że Leo będzie fes ogrodnikiem się potwierdziła
Za rok mu kupię taką małą kosiareczkę do zabawy

Cytat:
a jeszcze chciałam napisać, że Miki pierwszy raz od urodzenia spał w piżamce 2 częściowej 12-18 miesięcy

Kasiuni_a sto lat! nie ma się co dołować po trzydziestce się życie zaczyna
Słodko wyglądają w piżamkach nie? mój nie ma takiego śpiworka, ale na szczęście nie rozkopuje się z kołdry.

Cytat:
Dowiedzialam sie wczoraj, ze moje dziecko jesz opoznione w rozwoju, dla tego, ze nie siada i nie ma zebow.Na pewno jest to wina zlej diety, bo w tym wieku to juz powinien dostawac kanapki, bulki z maslem i oczywiscie sol:m ur::m ur:
nie siedzi i nie ma zębów z powodu diety
Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Ale po poludniu zakupy ciuchowe mama obiecala ze z mala zostanie to my sobie poszalejemy
Pochwal się zakupami

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
na zajeciach dzis mega temat
samobojstwa

a jutro psychopatologia wieki rozwojowego

chyba sie pochlastam

Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Temat zajęć Ci się udzielił?

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Ile dziennie dajecie chrupków kukurydzianych?

Raz dziennie je te krótkie takie zwykłe i więcej niż 4 nie daje rady, a po chrupkach jest cały do przebrania, także jak ja gotuję albo coś a on się nudzi to wtedy daję żeby się zajął...

Cytat:
Co masz do kąpania?

Cytat:

Cytat:
dzięki napisz później jak się jechało ja raczej na 100% go wezme http://allegro.pl/baby-design-mini-w...113900463.html kolor czerwony mi się podoba ;p i obczajam Twój fotelik ;p wiem niedobra jestem ale chyba też go przytule :P jeszcze czekam na zwrot ale i kupic musze fotelik
Fajny, zapisuję do folderu wózkowego
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 19:38   #800
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
mój też taki cichy i póki co zero zainteresowania

czyli ogolnie jest dobrze, tak?

nie ja nie zakładam bucików, jak jest potrzeba to podwójne skarpety albo paputki ze skórzaną podeszwą

u nas na kolejnych, czyli 4 zajęciach ma być zanurzanie
muszę się do rosska i pepco wybrać w poniedziałek jadę z mamą na zakupy spożywcze, bo robimy u niej urodziny Dawida, to przy okazji się obkupię bo mi brakuje bodziaków z krótkim

brawo doczekałaś się

no ciekawe z tymi szczepieniami, będziesz się stosowała do jej zalecenia?

za ząbka i za wagę

super Julo zrobił postępy a z tym spaniem to oby nie chwilowe

jaki on wysoki

A tak w ogóle to witam się z rana po średniej nocce. Dziecko mi się tu poprzestawiało, zawsze rano ma drzemkę po 8, a dziś jeszcze do tej pory nie usnął

A ja mam od dziś 3 z przodu dołujące uczucie
Najlepszego! Daj spokój, ja mam 3 z przodu od ponad 3 lat i muszę z tym żyć

Nie będzie mnie tu za wiele w najbliższych dniach. Jedziemy z Adasiem do dziadków w związku z tą moją aplikacją. Ciekawe, jak Adaś zniesie pierwszą noc poza domem :sly:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-04-12, 19:46   #801
ja-ika
Zakorzenienie

Kaśka nie nabiaj się z Kaśki Burak bo to moja koleżanka poważnie
Byłyśmy dziś z Emilką na dwóch spacerach pomimo zimna. Chyba trochę za cienko ją ubrałam, jutro weźmiemy grubszy kocyk.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-04-12, 19:51   #802
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
A zauwazylas jakas poprawe,jak odstawlas nabial?Machewka raczej nie,bo ja je od niecalych dwoch tygodni,a to ma juz ze 4 miesiace,ale teraz sie pogorszylo,niestety
ja już sama nie wiem czy to od nabiału, czy od marchewki lub płynu do kąpieli... generalnie jest lepiej... młody pije Bebilon pepti jeśli cyca mu nie starcza
Stary 2014-04-12, 19:53   #803
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Faktycznie tu cisza ladna pogoda weeken swiateczne porzadki i wymiotlo ja dzis sie narobilam jak wol bo TZ przejal Filipa wlasnie lezalam godzine w wannie w ramach domowego spa i jest super zaraz wykapiemy Fifka i moze jakirgos drina? Osoby pijace cokolwiek zawsze pujecir wy albo TZ czy zdarza wam sie napic jednego dnia razem wiecej niz jedno piwo / drin.
my czasem pijemy więcej, ale wtedy TŻ ma bankowo, że wstaje w nocy, bo mnie po dwóch lampkach wina strzeli.
A TZ ma mocny łeb.
takie z nas patole !

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 19:59   #804
gorgulek
Zakorzenienie

Teacherko dzięki za odp. Mocz będziemy badać, w pn wiozę.

Kasiunia sto lat
Ja w tym roku skończyłam 32 i nie płaczę

Czarna jak dla mnie to nr 7

Tassia jak rozwiązałaś sprawę z laktatorem?

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Odnośnie tej nospy - ja czasem brałam, z Zuzią trochę więcej
Ostatnio znajoma co była w ciąży (urodziła tydz temu) mówiła mi, że już nie przepisują fenoterolu w tabletkach, bo ponoć jest szkodliwy i wycofują
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 20:01   #805
czaszka_
Zakorzenienie

Czarna nr 5 jest piękna

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
my czasem pijemy więcej, ale wtedy TŻ ma bankowo, że wstaje w nocy, bo mnie po dwóch lampkach wina strzeli.
A TZ ma mocny łeb.
takie z nas patole !
to ja tez jestem patol bo wczoraj pilam piwo i zaraz tez ide do znajomych na chwile na piwko

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-12, 20:07   #806
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Pmietacie kiecke, ktora kupilam na wesele?Ona jest bez ramiaczek.Nie wiem jak rozwiazac problem stanika do niej.Czy taki na silikonowych bylby ok, czy bedzie zle wygladalo to?
nie najlepiej będzie to wyglądać. Kup sobie taki stanik, który będzie się trzymał bez ramiączek. Mam jeden taki, ciekawe czy nie za mały.
Stary 2014-04-12, 20:10   #807
xViolet
Raczkowanie

kasiunia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzen. Ja tez w tym roku będę miała 3 z przodu

Monia dobrze, ze juz jesteście w domu i oby leki pomogły.

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Mam zadanie dla Was
Pomóżcie mi w wyborze sukienki na Chrzciny Julii
Przesyłam linki:

2. http://www.asos.com/Lydia-Bright/Lyd...t=-1&clr=Latte

3. http://www.asos.com/Club-L/Club-L-Sk...Black%2fbronze

4. http://www.asos.com/Yumi/Yumi-Belted...t=-1&clr=Multi

5.
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Scallo...r=Nude%2fblack

6. http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Belted...t=-1&clr=White

7. http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Scallo...rt=-1&clr=Pink

8. http://www.asos.com/A-Wear/A-Wear-La...t=-1&clr=Black

9. http://www.asos.com/River-Island/Riv...t=-1&clr=Black

10. http://www.asos.com/TFNC/TFNC-Skater...t=-1&clr=Black

11. http://www.asos.com/Vesper/Vesper-Pe...t=-1&clr=Cream

12. http://www.asos.com/Little-Mistress/...t=-1&clr=Black

13. http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Struct...t=-1&clr=Green

14. http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Skater...r=Pink%2fblack

Sorry
Głosuje na 7 lub 8. Sa boskie

Cytat:
hah Papuga wyraziła swoje osłabienie o Twoich odrostach?

http://forum.gazeta.pl/forum/w,585,8...acie_.html?v=2 widziałyście ?
Czytałam o tym w ciazy, bo od 6 miesiąca do końca musiałam brac, zeby kolka nerkowa nie wróciła. Cały czas mam obawy, czy skutki sie nie ujawnia...

Cytat:

Koleżanki synek ma podobne objawy i trafiają na beznadziejnych lekarzy, raz mówili ze alergia na mleko, dali im pepti i po tygodniu nie było poprawy i kazali odstawić... A dziewczyny pisały, ze po miesiącu dopiero mozna coś stwierdzić. Wtedy powiedzieli, ze to trądzik. Tylko trądzik chyba nie objawia sie czerwonymi i suchymi plackami pod kolanami, na brzuchu. inwersja kojarzysz moze, czy ta Twoja alergolog przyjmuje moze tez w Wawie ?

Ja dziś mam ambitny plan zrobic Wiki opaskę na chrzciny
Stary 2014-04-12, 20:16   #808
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
2fblack[/URL]
Też nie potrafię zdecydować która jest najładniejsza

Ja też
trzecia
Stary 2014-04-12, 20:22   #809
passion80
Zakorzenienie

Cytat:

i'm burak... kate burak
uwielbiam Twoje teksty:rtofl:

Cytat:
zdarza się, choc nie są to wielkie ilości, jak bylismy u znajomych i sporo wypiliśmy to z Mają była moja siostra w nocy

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
:
[/COLOR]Odnośnie tej nospy - ja czasem brałam, z Zuzią trochę więcej
Ostatnio znajoma co była w ciąży (urodziła tydz temu) mówiła mi, że już nie przepisują fenoterolu w tabletkach, bo ponoć jest szkodliwy i wycofują
fenoterol wycofali jakis czas temu, ciekawe co teraz robią w sytuacji skracania sie szyjki mi pom agał ten lek, do pewnego momenu trzymał ładnie
Stary 2014-04-12, 20:33   #810
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
U nas byla poprawa po odstawieniu nabialu

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości