|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
2 o to super ale ekstra że jest ktoś kto nosi do płaszcza buty sportowe tak jak ja ![]() 3 Czyli na mnie Bo nie chwaląc się ja tego dokonałam ![]() Ale gdyby nie samozaparcie i opanowanie lęku to nic z tego nie było. Moje tłumaczenia : - woda Cię uniesie ![]() -nie idziesz na dno ![]() -woda to twój przyjaciel wypchnie Cię na powierzchnię ![]() - rozluźnij ciało ![]() -woda to Twój przyjaciel ![]() - tak naprawdę to ślizgasz się po wodzie ![]() -basen ma tylko 2 m głębokości ![]() Po roku usłyszałam : Miałaś rację , byłam wtedy taka wzruszona ... Bo wiem jak było mu ciężko bo podobnie podtapiał się, był uczony pływania tzw metodą szokową ... ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Na tv plus jest Constantine
|
||
|
|
|
#2642 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Chociaż Hugh Dancy z Hannibala jest bardziej mniamuśny
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę na All perfumę sobie wybrać z używanych - na prezęt SKRB wygląda zarąbiście! oczywiście ja z torbą pełną flakonów
|
|
#2644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ważne, że już ok Cytat:
Cytat:
Bardzo pozytywnie nastraja taki wpis ![]() ![]() Jakie tanie perfumy rozbierają
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3. brzmisz jak moja przyjaciółka. Co do treści - no cóż, Teżu też tak mówił i wszyscy zgodnie uznali że mam ołów w dupie bo ja zawsze idę na dno. Mnie jest potrzebny ktoś kto mi technicznie POKAŻE o co cho, bo ja blokady się pozbędę jak już zdobędę wiedzę, umijętność. Moja blokada jest dosyć logiczna, wynika ze świadomości braku umiejętności, boję się, bo wiem że nie mam umiejętności, wiem czym się to kończy (już 3 razy, a ostatnio tak że tydzień się otrząsałam, dziękowałam za to że żyję) coś jak boję się pilotować samolot bo nie wiem jak Ja potrzebuję nie pschycho podejścia a technicznego podejścia. Zaraz wpada kuzynka na spontanie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-12 o 21:54 |
|
|
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnaś zostać psychoterapeutką ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
eeeeech mój sprzedawca podniósł mi ciśnienie
![]() art.kc mi rzuca, serio nie chce mi się z nim dyskutować ![]() pendrak jeden ![]() a konkluzja jest taka, że zakupy na all wcale nie są bezpieczne, bo np. zagubiona przesyłka należy już do kupującego i tylko od łaski sprzedającego zależy czy odda kasę/wyśle nowy towar nawet nie mam siły nadrabiać baru ide spać
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#2649 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co mu zależy oddać Ci ta kasę albo wyslać nowe, przecież jak zlozy reklamację to dostanie zwrot, chyba coś ponad 100 zl wychodzi... No chyba,że nie wyslal, a że zaginęlo to bajka? Widziałaś skan dowodu nadania? |
|
|
|
|
#2651 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
macham znad stłuczonego kawokubka (miałam go ze 20 lat) i chyba już patologicznej wagi (sprzed więcej niż 20 lat)
![]() co ciekawe ani kubkiem się zanadto nie przejęłam, ani wagą się specjalnie nie martwię Cytat:
no prosz, znaczy całe życie użytkowałam spodnie niezgodnie z zasadami... a propos spodni, wybieram się dziś na zakupy, po jakieś dżinsy najchętniej, i może coś jeszcze, z konieczności, bo wszystko już mam za za duże, i już się negatywnie nastawiam, że się nachodzę, zmęczę a i tak nic nie znajdę, albo że za szybko się zdecyduję na jakiś chłam, albo że nie będę mogła się zdecydować, albo że wszystko będzie miało cenę dla mnie nie do przyjęcia... i buty też bym mogła kupić, najświeższe mają ze trzy lata, reszta starsza i bardzo już szmatława nie umiem kupować
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za stara już jestem, żeby się instynktownie uczyć na zasadzie wlezę do wody i będzie dobrze, bo tak mówią Aha, ja tez się boję zanurzać głowę we własnej wannie, bo wpadam w panikę, jak mi woda nos zalewa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-13 o 10:28 |
|
|
|
|
#2654 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę?
Dla mnie to niewyobrażalne, a jednocześnie chciałabym nosić spódnice/sukienki - ale zawsze koniec końców wciągam spodnie. Może po prostu je gdzieś schować wysoko i zostawić same kiecki? Od jutra! Nie wierzę, że bym dała radę - choć przecież teoretycznie to takie proste Red, zawsze tak było? i tym razem mam 9 perfum używanych do wyboru, niestety... Jak żyć? Flo
|
#2656 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja zaczęłam w 28 jesieni życia po 11 latach omijania wszelkich akwenów, basenów, sadzawek. mnie didki nauczyły, ale wystarczy mi na plecach i żabą po babsku bo nie lubię paszczy zanurzać ![]() Cytat:
i Cytat:
a gdzie fotki? ![]() ja czekam na relację Skrbtka z warsztatów ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ad sinupret - skarbowy mnie uniewinnił za spóźnionego pita z zeszłego roku ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- czy z ziemniaków z wczoraj i szpinaku lub brokuła można ulepić jakieś kluchy do sosu
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-04-13 o 12:17 |
||||
|
|
|
#2657 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() A kiedyś faktycznie nosiłam spódnice, głównie maxi lub spodnie bojówki. ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
https://www.google.pl/#q=koppytka+szpinakowe |
|
|
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kolan nie pokazuję, więc odpada - leginsy po domu za to jak najbardziej
|
#2660 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja nie pokazuję tyłka
|
|
|
|
|
#2661 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
: Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
2 No tak ale jak to u Ciebie wyglądało czasowo? Bo my chodziliśmy przez rok po 1-2 w tygodniu i cały czas była gadka o tym że nie tonie , że jak się rozluźni to znajdzie swój punkt wyporu i będzie łatwiej... ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Negatywowi udało się bo się uparł i bardzo chciał. Bardzo długo pływał żabką odkrytą ( wiem nie ma takiego stylu ale u niego inaczej nie dało się) bo nie chciał wypuszczać powietrza pod wodą ze strachu przed przytopieniem . Bardzo się męczył, jak udało mi się go przekonać że jak będzie wypuszczał powietrze pod wodą to przestanie się tak męczyć ibędzie o wiele łatwiej to już poszło z górki No i tu się zdziwisz żaden instruktor uczący pływania nie siedzi z uczniem w wodzie Też mi się to dziwne wydawało... Tam gdzie chodzę instruktorzy są na brzegu nawet na nauce dla dzieci.![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Justyno jak jest w tej perfumerii na Tamce można na miejscu nabyć próbkiczy trzeba przez internet? ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- A ja pokazuję bo cały czas słyszę że bab zgrabny tyłeczek. Ale ja nie wiem bo przecież go nie widzę... ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-13 o 13:59 |
||||||
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie chciało mi się bawić w gotowanie więc ulepiłam kulki posypałam jajo, buła z przyprawami i na patelnie ![]() a dla mnie kleik ![]() tylko że ja wysyłałam przez e-deklaracje i miałam komunikat o pomyślnym wysłaniu, ale nie pobrałam upo... dopiero wysyłając tegoroczną połapałam się, że poprzednia nigdy nie dotarła. wydarło mnie z domu jak stałam. niestety trafiłam na stażystkę, która w porozumieniu z kimś wyżej, przyjęła zeznanie, dopisała na nim wyjaśnienia i poinformowała mnie, że już wszystko załatwione i nic więcej nie muszę składać. a tu przyszło wezwanie jako sprawca wykroczenia, bo mój 'czynny żal' wcięło
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba o to biega, coś podejrzewam, że będzie chciał dopłaty za nowy komplet, albo przeleje mi kwotę odszkodowana (tylko kiedy do jasnej ciasnej )skanu nie widziałam, podał mi tylko nr przesyłki i na str. pp widzę tylko datę nadania (z 28.o3) i UP nadania i dalej nic, co chyba właśnie oznacza zaginięcie, ale nie ma tam adresu doręczenia itp. więc w sumie nie wiem czy to moja przesyłka
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapytaj się sprzedającego czy on się może wstydzi pójść, złożyć reklamację i na głos powiedzieć co było w paczce
|
|
#2665 |
|
To ja :)
|
Kotha mam na haju... Leży na plecach, uśmiecha się, albo na zmianę -wybucha histerycznym śmiechem i nuci cygańskie piosenki...
Fakt, kiedy dawałam im cukierki z kozłka -przed podróżą, ukradła jeden Szarości, ale to podobno nie powinno zaszkodzić...
|
#2666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :brzyda l:A masz więcej tych cukieruchów? |
|
|
|
|
#2667 |
|
|
|
#2668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio to wg sieciuni facet prowadzi sex shop od ok. 10 lat i chyba już się oswoił ze swoim towarem , a reklamację można złożyć po 14 dniach roboczych, czyli w moim przypadku dopiero w piątek ![]() Cytat:
a moja nowa kotha jest dziwna, nie chce jeść dobrych kocich rzeczy tylko wyjada resztki
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2670 | |
|
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

lubię takie typy. Partneruje mu Lucy Liu, i jej stroje - KAŻDE, to jest własnie wypisz wymaluj to co kocham. Jako że ona jest niewysoka i krótka, to dokładnie wie co ubierać, jako i ja, kamuflujące luźne sukienki, spódniczki, lejące bluzki etc etc. Świetne stroje, w sumie mam kilka w planie pokazać nietopszu coby mi uszył.

Ale ważne, że już ok
Bardzo pozytywnie nastraja taki wpis
Ja potrzebuję nie pschycho podejścia a technicznego podejścia.