|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Petting i seks oralny
Bardzo lubimy
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Oralka jest cudowna.... hehe
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
ale dziewczyny zrobiliście mi ochotę....mrrrrrrrrrruaaa aaaaaa a jestem neistety w pracy a z TŻ może się jutro zobaczymy
![]() oczywscie uwielbiam takiego typu pieszczoty
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-22 o 21:41 Powód: Post pod postem. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
uwielbiam !!!!!!!
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam. choc na początku miałam opory. Ale jakoś sie przełamałam
|
|
|
|
|
#36 |
|
KWC
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
hihi... to naprawde swietna sprawa
jestem ze swoim chlopakiem ponad rok, od pewnego czasu uprawiamy peetting na sex mam jeszcze czas, poki co peetting w 100 % nam wystarcza... kiedys mialam opory co do seksu oralnego, ale teraz jest juz super wystaczy troche czasu...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
moze zadam glupie pytanie :P
ale co to wlasciwie ten petting? cos juz slyszalam ale puscilam to mimochodem
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Mpetting- czemu nie
![]() natomiast seks oralny- cóz, moim zdaniem to wymaga ogromnego, wzajemnego zaufania partnerów. I jest bardziej wiązące niz zwykły stosunek. A czy lubie- hm, lubie
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
tak moj mały nawet mi mówi ze najpierw mały lodzik a jak niechce to mowi tylko troszeczke wiec bez tego sie nie obedzie chyba ze nie jestesmy w domu na szybciora gdzies to tak
ja rowniez lubie byc dotykana lizana i pieszczona przed sexem w trakcie i po )
|
|
|
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Siemka wszystkim. Mam takie pytanie do was. jestem bardzo przewrazliwona na punkcie sexu i ciązy. nie uprawiam sexu z chlopakiem juz od prawie 2 miesiecy, ale za to dasyc czesto sie piescimy. podczas tych pieszczot on przeważnie jest w bieliznie ja leze na nim i wykonuje ruchy w dół i do góry, on w tym czasie wkłada mi palce wiecie gdzie, ale w tym czasie nigdy nie dochodzi do wytrysku. Czy podczas takich pieszczot moglam zajsc w ciąże? Prosze was o szybko odpowiedz. Z gory dziekuje
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
a mam pytanie?? jak radzicie sobie z zapachem faceta podczas seksu oralnego?? Bo mi on niezbyt odpowiada :/
|
|
|
|
|
#43 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak jesteś taka "przewrażliwiona na punkcie ciąży" to po co w ogóle zajmujesz się jakimiś pieszczotami, ocieraniem majtkami i tak dalej? Żeby mieć schizy odnośnie ciąży - przeważnie urojonej? Bo jakaś szansa - minimalna - zawsze jest. Jak się boisz ciąży, to trzymaj się od spraw seksualnych z daleka, bo albo jeszcze do tego nie dorosłaś, albo facet nie ten. I nie rozumiem jak w czasach, kiedy jest tyyyle informacji odnośnie antykoncepcji można tak się ciąży bać. Tylko męczysz swojego chłopaka taką formą ocieractwa majtkowego. |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
Dla mnie to jest trochę egoizm, takie majtkowe ocieractwo.
Dziewczynie może być dobrze, bo da się tak dojść do orgazmu, ale chłopak niewiele z tego ma, jedynie rosnącą frustrację...rozładowywan ą zapewne masturbacją, bo "ona boi się ciąży". Kurcze...jest antykoncepcja, wizyty u ginekologa, który objaśni, co i jak. Chyba, że chłopak godzi się na taki układ i mu ocieranie się majtami o ptaszka wystarcza...ale wątpię. |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
wracając do drugiej części tematu.. napiszcie jak znosicie ten zapach męski podczas seksu oralnego, który niestety nie zawsze jest przyjemny
|
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
w przypadku kobiet wrażliwych na zapachy - wybierac moment kiedy mężczyzna wychodzi prosto spod prysznica
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie, kiedy czytałam, że podobno zapach i smak spermy zależny jest od tego co facet zjada i pije... hmm.. tylko nie pamietam jakie to były produkty.. czy ktos może wie??
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kawa,papierosy,mięso sprawiaja,że smak jest niedobry,kwasny,słony natomiast owoce,takie jak ananas,banany sprawiają,że ten smak jest lepszy,tyle zapamietałam ale napewno tych produktow jest wiecej
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
wiem tez że makaranony wpływaja na korzysc smaku, natomist napoje gazowane na niekorzysc.. kurcze,.. ja tyle razy chciałam go zaspokoich oralnie.. kilka razy próbowałam.. ale albo zapach mi przeszkadzał... albo smak.. aż mnie na wymioty brało..
nie wiem czy ja jestem taka delikatna, czy poprostu u niego tylko tak jest.. napiszcie co o tym sądzicie i jak można to przebrnąc, jakie wy macie na to sposoby... |
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
Ale zapach spermy czy jego penisa?
Może po prostu nie dba wystarczająco o higienę? Albo ma grzybicę? |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
nie,.. po kąpieli od razu zapach jest ok.. a wiadomo jak go nosi w gatkach przez cały dzień to i sie mu troszke przykisi
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowie ktos na moje pytania ??
|
|
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
oboje z TZ lubimy.... chociaz ja wole zaspokajac go oralnie
nigdy nie mialam z tym szczegolnych problemow... Moje Kochanie bardzo dba o higiene osobista,wiec jakos mnie nie 'odrzuca'... nawet z polknieciem spermy nie mialam oporow, a TZ byl wtedy bardzo zdziwiony i ... szczesliwy, ze go 'zaakceptowalam' (to jego stwierdzenie kompletnie mnie zaskoczylo :O)
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
a moze masz twoj TZ powinien sobie skrocic włosy łonowe to wtedy zapach byłby mniej intensywny
a wiadomo, ze przez cały dzien moze sie troche upocic a włosy dodatkowo utrzymuja ten zapach... tak mi sie wydaje ale nie wiem sama ![]() ja nie mam takiego problemu z moim TZ
|
|
|
|
|
#58 |
|
Przyczajenie
|
Jak można używac wspólnie z męzem wizażu na jednym komputerze kiedy męża zbanowano niesłusznie i ja teraz próbuje to odkręcić.
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
a który to ten mąż???
Leon ,Robert???Stary pryk?????Skurczebyk???? aaa moze to ty chetna???hehe faktycznie nieslusznie i ten nick teraz i wogole,wcale nie widac prowokacji,wcale
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, uwielbiam
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.

Oczywiście jestem całkowicie za! W grze wstępnej to podstawa, a czasem po prostu świetny deser

ale juz nie dlugo
Leon ,Robert???Stary pryk?????Skurczebyk????