|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W świetnej formie przez cały rok, bo z Mel B wylewamy pot! Część III
Poćwiczone
![]() rozgrzewka Mel 20min trening ciała Mel pupa Natalii Gackiej rozciąganie A jeśli chodzi o szorty to ja mam ich w szafce mase może w te wakacje je odkurze |
|
|
|
#3542 |
|
Rozeznanie
|
hej hej
po treningu. Póki co się trzymam, chociaż ostatnio jakąś depreche łapie... Pffffff...
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Marcusia czemu?
|
|
#3544 |
|
Rozeznanie
|
Biorę silne leki, które miały mi leczyć trądzik, po dwóch miesiącach wyglądam gorzej niż na początku kuracji, a za 2 tyg kończę 21 lat. Wyglądam jak 13latka z tym trądzikiem to jest dla mnie bardzo przykre, sam lek też mnie chyba w depresje wpedza jestem bardzo rozdrażniona i codziennie płaczę z byle powodu... Nie chce jechać na swieta do domu, bo nie chce żeby ludzie mnie ogladali... Do tego dochodzi stres na studiach, przemęczenie. Ostatnio próbowałam się skupić nad tym co dobrego mi się wydarzyło w ostatnim tygodniu. Doszłam do wniosku, że jednak nic...
Tragicznie się czuje...
|
#3545 |
|
Wtajemniczenie
|
Prosze ot takie. Tylko zdjecia po obiadku i po dniu slodyczy
W marcu bylo jeszcze troche "dywanowek". Od 30.03 do 06.04 przerwa i dalej silownia. I jedne za zdjec nie jest z 18.01., a 11.01.
Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2014-04-15 o 09:44 |
|
|
|
#3546 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Tak jak objecałam mam dla was rabat 5% , szukajcie na allegro użytkownika daily_beauty jak będziecie chciały coś kupić piszcie na e-mail dailybeauty@o2.pl ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj znowu odpoczynek
|
|
|
|
#3550 |
|
Wtajemniczenie
|
Kornelciaczek pupa
|
|
|
|
#3551 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiscie w weekend regeneracja od silowni i w poniedzialek dalej lecimy z koksem. Z grzeszkow to caly weekend ze slodyczami. Wczoraj: 120 g czekolady i 2 kawalki ptasiego mleczka oraz troche rurek z kremem. Dzisiaj: 60 g czekolady i rurki z kremem. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Jedyna czesc ciala, ktora w sobie lubie i mi sie podoba. |
||
|
|
|
#3552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3553 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
Kornelciaczek, pierwsze co mi się rzuciło w oczy, to.. Źle dobrany stanik!
braffitterką nie jestem, ale fiszbina powinna się kończyć w połowie pachy - a u Ciebie kończy się jeszcze na piersi? Może dlatego wydaje Ci sie, że masz mały biust, a dobrze dobrany stanik może to zmienić ![]() My dzisiaj byliśmy z dzieciakami w Parku Dzikich Zwierząt
|
#3554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz jakąś wybraną czy zwykła pu-erh ? Cytat:
nie pamiętam kiedy jednorazowo zjadłam więcej niż 3 kostki gorzkiej czekolady ![]() dzisiaj poćwiczone: -rozgrzewka, -brzuch Melb, -pośladki Melb, -abs Gacka, -abs Melb, -10 min cardio workout, -ćwiczenia rozluźniające Melb + 40 min ćwiczeń w straży (głównie to biegi i rozciąganie)
|
||
|
|
|
#3555 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- http://fitness.wp.pl/zdrowie/wirtual...alna-waga.html <--- Tu bedzie mowa o tym co mowilam -100 od wzrostu
|
||
|
|
|
#3556 |
|
Zadomowienie
|
Jaki masz obwód pod biustem (mierzony ciasno i na wydechu) i w biuście (mierzony luźno i 'normalnie' - znaczy ani wydech, ani wdech) i jaki rozmiar nosisz teraz? Też mi się widzi że rozmiar niezbyt szczęśliwie dobrany, zewnętrzny koniec fiszbiny Cię nie dziabie w pierś?
|
|
|
|
#3557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W biuscie - 83 Na metce jest 32/70 - zrozumowac babki w sklepie 70A Wlasnie, nic mnie nie uwiera
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Wtajemniczenie
|
Kornelciaczek masz ładną figurę ale mi oprócz stanika rzucily sie w oczy strasznie źle dobrane majtki, co najmniej rozmiar za małe przez co wygladasz jakbyś miała boczki, których nie masz.
A poza tym pupa świetnie Ci się zmieniła, nawet przez miesiac widać ogromną róznice
Edytowane przez Oliwiabb Czas edycji: 2014-04-13 o 21:30 |
|
|
|
#3559 |
|
Zadomowienie
|
Hmm, przy tych wymiarach to rzeczywiście bym zaczęła od 70A. Ale do sklepu z brafittingiem przejść się nie zaszkodzi, usługa dobierania rozmiaru jest na ogół darmowa, nikt Cię nie zmusi do kupienia czegoś w czym się sobie nie podobasz albo źle czujesz, a a nuż będzie lepiej/ładniej/wygodniej?
|
|
|
|
#3560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Te wszystkie obliczenia dla mnie też nie sa miarodajne bo jak obliczam to wychodzi mi ze powinnam nosić 70D, a taki jest dla mnie za mały bo mi piersi wychodzą ze stanika. Tak naprawde wcześniej nosiłam źle dobrany stanik bo 75 C i dopiero od jakiegos czasu metodą prób i błędów znalzałam odpowieni rozmiar. |
|
|
|
|
#3561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2014-04-13 o 21:45 |
|
|
|
|
#3562 |
|
Zadomowienie
|
Oliwiabb, wiadomo, tabelka jest punktem wyjścia (wychodzi mi mniejszy rozmiar niż noszę), dużo zależy od firmy i modelu - 65F, zwłaszcza brytyjskie, mogłoby na Ciebie pasować rozmiarowo, ale rozumiem Cię, też nie przepadam za zbyt szerokimi ramiączkami i uważam że mój biust jest za mały żeby go chować w staniku który zakrywa ciało po obojczyk, a niektórym producentom się chyba wydaje że to rozmiar, który trzeba ujarzmić i uwięzić, bo inaczej się wyrwie na wolność i pożre Wszechświat
Mam w szufladzie staniki w trzech obwodach i chyba czterech literkach, w różnych kombinacjach
|
|
|
|
#3563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
powiem Wam, że trochę odpuściłam ostatnio ćwiczenia, w czwartek usunęłam ósemkę i po prostu nie dałam rady ćwiczyć, w piątek mi jeszcze trochę bólu sprawiało, więc tylko się poruszałam lekko bez przemęczania natomiast w sobotą przygotowania do imprezy rodzinnej i tym bardziej nie miałam głowy do trenowania dietę trzymałam, wodę piłam, wczoraj obiad w restauracji, ale w sumie zjadłam miskę rosołu z makaronem, a drugiego dania w zasadzie spróbowałam, bo już miejsca nie miałam ale w domu zjadłam kawałek ciasta, winka się napiłam... myślałam, że będzie kiepsko, ale dziś na wadze z rana 48,9 to jest 2 kilo mniej niż 25.03 faktycznie dużo zależy od diety, bo myślałam, że moje zmiany żywieniowe nie dadzą takiego efektu dziś już wracam do normalnego trybu poruszam się i spocę wieczorem dzięki laski, bo to dzięki Wam, motywujecie mnie, pisząc o ćwiczeniach, zdrowym odżywianiu, pokazując i chwaląc się pięknymi metamorfozami
|
#3565 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja właśnie wczoraj szukałam brafitterki w okolicy i już planuję się tam wybrać ![]() Cytat:
Tylko zielona z tego samego sklepu wydaje mi się jakaś mdła... ![]() Cytat:
Pamiętaj jednak, że idealna waga człowieka jest uzależniona od jego budowy fizycznej, więc podany tutaj wynik potraktuj jako przybliżony. Skorzystaj również z naszego licznika kalorii, aby sprawdzisz, czy dobrze się odżywiasz." A wg tego, że powinnam odjąć -100 od wzrostu to powinno mi wyjść, że za lekka jestem Ale waga idealna trafiona Bo właśnie do niej się zbieram
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem pełna podziwu, dla mnie byłaś laska i jesteś, ale efekty są świetne, uda i pupa
|
|
#3567 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny , dzisiaj mam dzień regeneracji , i niestety ale nie wytrzymałam do tego 18 , i dzisiaj sie zważyłam dokonałam pomiarów
![]() PAS 91cm -------> 81 cm ------> 75,5cm BRZUCH 94cm -------> 90 cm ------> 87 cm BIODRA 96cm--------> 94cm -------> 91cm WAGA 71kg --------> 65,7kg ------> 63,3 Zaraz spróbuję doładować fotki , idę zrobić
BYLO 71 KG JEST 58 KG ------------------------------------------------------- Szczęśliwa matka dwójki wspaniałych pociech ------------------------------------------ Edytowane przez mamuska111 Czas edycji: 2014-04-14 o 09:19 |
|
|
|
#3568 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja się rozchorowałam nie wiem czy dziś będę miała siłe na ćwiczenia Jeszcze musze iść znowu do lekarza z córką. Jeszcze brakuje męża chorego i szpital bedzie w domu. Wczoraj się napracowałam, cały dzień przy komputerze. W sobotę zrobiliśmy córce tort żeby miała przyjemność na urodziny mimo choroby. Miłego dnia życzę
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Siema! Zrobilam pomiary i fotki i trzeba niestety odstawic smieciowe wekendowe jedzenie bo caly wylany pot od pon do piatku idzie na marne
![]() Fotki wstawie pozniej, pomiary tez bo najpierw musze poszukac z poprzedniego miesiaca ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Kornelciaczku, mi osobiscie bardziej podobala sie pupa przed
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Cały czas Was podczytuję, ale nie mam co pisać. Niestety mój zapał do ćwiczeń opadł. Czasami tylko poskaczę na skakance, pojeżdżę na rowerze. Jak widzę Wasze zmiany to jednak muszę się wziąć porządnie za siebie i zacznę po Świętach. Jeszcze muszę sobie hh zamówić. Kornelciaczek wow, jaka super pupa Napatrzeć się nie mogłam, aż mąż mi zwrócił uwagę W ogóle wszystkim gratuluję spadków
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

może w te wakacje je odkurze

braffitterką nie jestem, ale fiszbina powinna się kończyć w połowie pachy - a u Ciebie kończy się jeszcze na piersi? Może dlatego wydaje Ci sie, że masz mały biust, a dobrze dobrany stanik może to zmienić
a masz jakąś wybraną czy zwykła pu-erh ? 
jestem pełna podziwu, dla mnie byłaś laska i jesteś, ale efekty są świetne, uda i pupa
Jeszcze musze iść znowu do lekarza z córką. Jeszcze brakuje męża chorego i szpital bedzie w domu.