|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: uczulenie oczu, jak sie pozbyc?:(
mnie strasznie oczy szczypia :/ co radzicie?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i co? znowu pieczenie, ale przeszło szybko---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
oczy już lepiej, ale na prawde muszę uważać, na treningach z recznicziem, po treningu łyn micler i krem i w domu od razu myje buzie i oczy, kłade kremy itp. idzie do mnie woda różana ![]() ![]() zamówiłam przez neta jednak bo inaczej nigdy bym jej nie miała---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- mi na szczypanie i swędzenie oczu ( ale takie nie na powiece ale jakby w środku) pomaga tylko herbatka ze swietlika, zaparzasz i przemywasz, ew jakieś krople ale ja nie lubię, przesuszone masz oczka pewnie teraz ogrzewanie itp. lub alergia |
||
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Odpowiadam sama sobie , a co
więc tak, woda różana cuudo cudeńko, polecam tak jak przedmówczynie mówiły, nie podrażnia, oczyszcza troszkę, no i ten zapach... zamawia w drogerii internetowej przy okazji jak robię zakupy oczy zaleczone, choć wraca czasem, swędzi piecze, ale wtedy świetlik , zauważyłam ze często podrażniają mnie kosmetyki, najgorzej linery kredki, czasem tusz, no i podkład, staram się unikać, nie kłaść go na powieki, dziś miałam zaczerwieniona powiekę jedna, piekła od 2 dni, rano zauważyłam taki mikro biały pryszczyk przy rzęsach, przekułam i czekam na wygojenie,wyglądało jak jęczmień z takim pypciem , oczywiście świetlik czeka zaparzony, no i przemywam więcej woda rózaną, zakochałam sie w niej i z całego serca polecam do codziennej pielęgnacji ♥
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
nieaktualne
Edytowane przez bez_sensowna Czas edycji: 2014-08-18 o 14:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

Kurcze szkoda mi tego,że nie moge poszaleć z kosmetykami bo zaraz jakieś problemy skórne.
no i co? znowu pieczenie, ale przeszło szybko