|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
![]() moja koleżanka zwymiotowała po 1h50min ale i tak już jej pobrali bo przecież ten cukier już we krwi i tak był Cytat:
![]() gratuluję synka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zależy jaka sprawa?:P do LO chodziłam na profil mat-inf-fiz ale nie wiem czy cokolwiek pamiętam:P:P |
||||
|
|
|
#3362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2
Cytat:
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46030155]Jeszcze 28 lat... w sierpniu wskoczę w 29 A pracuję jako sekretarka choć teraz głównie zajmowałam się rozliczaniem projektów unijnych ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Ale masz już ładny brzuszek ![]() Jeansów zazdroszę, ja z racji tego, żę noszę rozm na długość 36 jestem praktycznie bez szans na kupienie czegoś dla siebie [/QUOTE]Witam w klubie długich nog też mam problem z nogawkami i tylko musze oryginalne spodnie kupować, ale tutaj w dojczlandi jak na złośc do 34 szyja i co wizyta w polandi to nowe spodnie kupowałam ![]() ale pociesze cie, ze spodnie jeansy ciazowe kupiłam w H&M skinny i fajnie sie prezentuja - nie za krótkie ![]() Cytat:
ale to dojczlandia i mam wizyty co 4 tygodnie i tak wypadło akurat, zobaczymy co mi powie ![]() Źle mi jest temp. 36.4 a ja sie czuje jakbym miała 34 do tego chyba macica mi rośnie bo takie ciagotki czuje od środka - w sumie w koncu ale kurcze meczące to
Razem już 10 lat 1.07.2012 Willkommen in Deutschland 29.09.2012 Ślub Cywilny 7.09.2013 Ślub Kościelny ![]() 25.08.2014 Marika Edytowane przez 88Ekaterina88 Czas edycji: 2014-04-14 o 19:52 |
||
|
|
|
#3363 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby tylko imię ale jakbym miała wołać na córę BOŻEEENAAA to od razu widzę jak ta córa się toczy taka gruba,w "gumiakach" z głosem jak facet Nie wiem czemu ale zawsze to imię tak mi się kojarzyło Cytat:
Bo pomagam pewnemu "zdolnemu" uczniowi,który jest na prawdę zdolny ale tak jak ja z niemieckiego i trochę z polaka ale jeszcze gorszy z matmy niż ja byłam... Odkąd pamiętam ciągi to było przekleństwo dla mnie i obiecałam,że jakoś mu pomogę z tymi piekielnymi ciągami a szkoda mi dzieciaka,bo nauczycielka się na niego uwzięła i do jutra ma czas na poprawę zadań,bo inaczej out z matury a matura teraz w maju I niby jedne z najłatwiejszych zadań ale mówi,że nie umie sobie sam tego wytłumaczyć no i ja też nie potrafię za bardzo ale jak bym widziała jak to jest zrobione to jakoś na chłopski rozum bym wytłumaczyła... Niestety mnie Bóg obdarował tylko wiedzą humanistyczną
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
||
|
|
|
#3364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oh ta ulotna pamięć
|
|
|
|
|
#3365 |
|
Zakorzenienie
|
Ale w każdym bądź razie dzięki z góry za chęci
! Wyślę Ci na priv Niby długie i trudne nie są,no ale....
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#3366 |
|
Rozeznanie
|
Amelie - ale ciesz się że już znasz płeć.
U mnie ciągle niewiedza... W środę powinno się to zmienić! Nie mogę się doczekać! U mnie 20 tydzień.Nie wiem też co z usg połówkowym... Gin wysyłał mnie na 3d/4d ale sie nie zdecydowałam i nie wiem czy mi zrobi dokładnie usg. W 14 tyg nie zrobił - a przynajmniej nic nie wspomniał i przezierności karkowej czy kości nosowej
|
#3367 |
|
Zadomowienie
|
Nie dość, że samopoczucie dzisiaj do
|
|
|
|
#3368 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam problem z normalnymi jeansami dla siebie, mam tylko jeden sklep w okolicy gdzie coś dla siebie od czasu do czasu znajduję, ale ciążowych nie sprowadza
|
|
|
|
|
#3369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czasami lekarze chca tylko kase wyludzic. Ja na twoim miejscu tez bym poszla prywatnie jak by ten robil łaske ze zrobieniem polowkowego (swoja droga najwazniejszego) usg
|
|
#3370 |
|
Wtajemniczenie
|
Meta ciągi to w liceum?? jejku,ja mialam ciągi chyba dopiero na studiach chociaz w liceum bylam na profilu mat-inf
ale nic nie pamiętam DorissiriD no bo ta przezierność karkowa itd to usg genetyczne,ono nie jest konieczne tylko jak ktos chce... ja znam mnostwo osob ktore nie robilo tego usg bo nie chcialo,ja zrobilam bo moj lekarz akurat robi ale gdyby nie robil to pewnie tez bym nie zrobila bo nie mialam cisnienia na to Witam tez nowe mamusie
|
#3371 |
|
Zadomowienie
|
Oj, jak mój Dzieć potrafi poprawić mi humor... Wczoraj narobiłyście mi ochoty na kinder czekoladę, no i jak zwykle musiałam zakupić takową
Zjadłam przed chwilą i obserwuję brzuch, a Maluszek daje popisy swoich umiejętności kopniaczkowych Żałuję tylko, że Tżta nie ma i nie widzi tego jak jego potomek kopie JAK MI SIĘ HUMOR POPRAWIŁ !!! |
|
|
|
#3372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo chciałam prywatnie a on powiedział,że na gorszych usg pracował A jego poprzednik w tej poradni pierwsze co wyciągał cennik... Widać młody to jeszcze nienauczony i niezniszczony przez kasę Cytat:
I w ogóle takie rzeczy mają,że ja współczuję. Do tego prosiłam go żeby zmienił pracę maturalną,bo by sobie nie poradził,bo ja dopiero za 5 razem zrozumiałam co należy w tej pracy napisać... Edukacja się zmienia,nasze dzieci będą biedne w klasie maturalnej
||
|
|
|
#3373 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O mamo... a w którym tygodniu lekarz Ci mówił,ze to dziewczynka wcześniej ? ![]() Bo u mnie w 18 wpisał juz córeczkę w karcie wiec juz kupiłam sukieneczki i teraz sie stresuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też byłam na takim profilu z szczególnym rozszerzeniem matmy... w życiu tego nie zapomnę ale matematyczka była siekierka LO cięższe niż studia całe noce się nad matmą siedziało... to były czasy:P do dziś pamiętam parametry, tzn że tego to nikt nie umiał
|
||
|
|
|
#3375 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wnikliwość w badanie USG zależy od człowieka który obsługuje sprzęt, niż jakość tego sprzętu nieraz... Podobno na zwykłym usg lepiej pewne rzeczy wypatrzeć, bardziej precyzyjnie określić (jak się ktoś zna) niż na 3d. W sumie często mam robione usg, to nie wiem czy się specjalnie udam na to połówkowe... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no czuje to samo! No... prawie... bo mój dzidolek nie ma aż tak wielkiej siły, czuję tylko w środku, tż rzadko może wyczuć przykładając rękę. To teraz ja poszukuję specjalisty! ![]() Zna się któraś na grafice komputerowej? Chodzi o niewielkie logo
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46032847]Dzięki za informację, na pewno zerknę
Mam problem z normalnymi jeansami dla siebie, mam tylko jeden sklep w okolicy gdzie coś dla siebie od czasu do czasu znajduję, ale ciążowych nie sprowadza [/QUOTE]polecam ci big stara, wranglera, lee i najpiej jak są wyprzedaże wowczas spodnie mozna kupic za 50 zł a nawet i taniej wtedy odzywa sie we mnie zwierze a jeśli mieszkasz koło Kalisza to tam jest fabryka big stara i sklep firmowy i mozna tam kupic spodnie nawet za 30 zł
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze względfu na profil mat-inf-fiz informatyki trochę liznęłam męża mam informatyka ale programistę więc inna bajka
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Wtajemniczenie
|
To widze ze nie wszyscy beda miec te usg 3d bo juz myslalam ze sama jestem ze mnie to az tak niepotrzebne
![]() Co prawda decyzji jeszcze nie podjelam na 100% ale raczej obstawiam na zwykle usg. Ale najprawdopodobniej nagram sobie je na plytke w ramach pamiatki ![]() Ja nie mialam ciagow w technikum (chyba) ale matmy nie lubialam bardzo bo nic nie kumalam. Jeszcze algebra to ok ale geometria to zapomnijcie
|
#3379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo u mnie ono płatne dodatkowo jest no i nie wiem kiedy najlepiej je wykonać
|
|
#3380 |
|
Rozeznanie
|
ja siedziałam w grafice 2 lata :P Ale nie wiem czy po 2 latach przerwy coś pamiętam
![]() A teraz w połowie leżę na sofie i delektuję się kopniaczkami Maluszek fika dla mamusi na lepszy sen
|
#3381 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciągi w liceum a całki na studiach były ja to wszystko umialam i co z tego?Jak później praca czeka na mnie w Biedronce ![]() Cytat:
|
|
#3382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Który Ty jesteś tydzień,że tak wyraźnie to czujesz? 20? Cytat:
wrr. I zero podejścia do ucznia,jak to stare panny... Matematykiem trzeba się urodzić a moja wiedza jest mierna w tej kategorii :d Ale jak bedziesz potrzebować czegoś z niemieckiego to służę wszelaką pomocą ![]() Cytat:
I tak mam śliczną pamiątkę,bo mało kto ma fotę jak dziecko ssie palca I to na 2d Do matmy mam obrzydzenie do tej pory... Moje dziecko będzie sprechać po niemiecku,mówić wiersze i naprawiać samochody ale wiedzy z matmy nie zaczerpnie od nas Chyba,że będzie jakoś wyjątkowo uzdolnione samo w sobie
|||
|
|
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za to na studia poszłam humanistyczne glupio to zabrzmi ale po tych 3 latach spędzonych przy matmie, na studiach czułam się jakby mi mózg zanikał
|
||
|
|
|
#3384 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
___ Ślub: 6 września 2008 ___ Edytowane przez DorissiriD Czas edycji: 2014-04-14 o 21:44 |
|||
|
|
|
#3385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety teraz juz malo pamietam bo nie uzywam ale zaluje. Kiedys pojde sobie jeszcze na jakis kurs
|
|
#3386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
![]() Aaa ja umie zrobić banerki na bloga np. ale logo to chyba inna szkoła ![]() Pijecie melise ?
Razem już 10 lat 1.07.2012 Willkommen in Deutschland 29.09.2012 Ślub Cywilny 7.09.2013 Ślub Kościelny ![]() 25.08.2014 Marika Edytowane przez 88Ekaterina88 Czas edycji: 2014-04-14 o 21:46 |
||
|
|
|
#3387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomimo, że to nasz wychowawca był same pały leciały ale dawała rzeczy nie do zrobienia, np. 15 zadań na jednym sprawdzianie... co normalnie w czasie 40min 2-3 no max 4 zadania zrobisz ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
po 6 latach "nauki" niemieckiego, roku angielskiego - zdecydowałam na maturze zdawać angielski ![]() Czasem pije nawet lekarz mi zalecał, bo się śmiał że na zawał zejdę do 40 tygodnia
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2014-04-14 o 21:54 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3388 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrych matematykow mozna policzyc na palcach :\ ja wtrafialam na samych debili i to od podstawowki. A wiadomo ze jak sie nie zalapie podstaw to potem juy
Katerina ja nie pije ale ty za to nalogowo hehe
|
#3389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nadgorliwość gorsza od faszyzmu mówią ![]() NATALUSIA14 - dokładnie, najważniejsze zdrówko naszych dzieciaków małaPaulina - no to witaj puki co w klubie "chłopakowych mamów" Metamfetaminax - no dokładnie ja ciuszki spakowałam ale jestem do usług mimo że za dużo tych dziewuszkowych to nie mam Misstic - dzięki , właśnie sama się aż za bardzo nastawiłam na dziewczynkę o której de facto zawsze marzyłam, ale mój szok już przeszedł i już buszuje bo chłopczykowych ciuszkach DorissiriD - Masz świętą rację! Już wiem co mam (na dowód tego mam zarąbiste zdjęcie interesu mojego dziecka) i mogę sobie spokojnie kompletować wyprawkę bo raczej się nic nie ma prawa zmienić w kwestii płci Wypiłam chyba litr barszczyku u babci i dalej jestem głodna, nie wiem sama co bym wszamała Za chwilę mykam w kimonko, bo jestem tak niewyspana że śpię na siedząco. Trzymcie się dziewczyny I dzidziusie cieplutko
|
|
|
#3390 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka geniusz w każdej postaci i była humanem i umysłem ścisłym wylądowała właśnie w tejże Biedronce na kasie Jak zobaczyłam ją miesiąc temu ja pomyślałam,że to nie ona. Ale jednak... W Polsce to już doktoraty nie pomogą ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie na zachodzie niemiecki jako jedyny się przydaje i to jest bardzo opłacalny Ja mam mózg typowy do języków,ale w pewnym momencie przestałam lubić francuski i do dziś po tylu latach powiem może z 5 zdań i policzę do 10 A z matmy też trafiałam na samych debili od pierwszej klasy z każdym miałam na pieńku. I do 5 podstawówki było super a potem się zaczęły problemy,bo nie było mnie na kilku lekcjach... Cytat:
I dzięki temu,że jeden wyraz zapisałam bez minusa dostałam banię Wrrrrrrr.. Amelie,zawsze możemy się wymienić
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... Edytowane przez Metamfetaminax Czas edycji: 2014-04-14 o 21:56 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

i co wizyta w polandi to nowe spodnie kupowałam 
temp. 36.4 a ja sie czuje jakbym miała 34