Wizaż ogłupia!!! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-14, 20:32   #31
Bananalama
jestę wieszczę

Dot.: Wizaż ogłupia!!!

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034331]Obwinianie obcych kobiet za swoj nieudany zwiazek to naprawde nowosc. Chyba tylko takiego watku tu brakowalo.[/QUOTE]

prawda? chociaż aż się zdziwiłam, że tak późno

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:34   #32
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Brakuje jeszcze śledztwa, który wizażankek jest chłopakiem z tematu
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:35   #33
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
ja chcę poznać tę radę, która definitywnie popsuła relację!
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:36   #34
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Kiepscy ci twoi znajomi

Nie mniej jednak na wizażu można spotkać naprawdę wartościowe osoby z którymi zdarza mi się korespondować (i otrzymać bardzo cenne rady/wsparcie psychiczne) jak i nie raz trafi się jakiś beton i tylko niepotrzebnie się człowiek denerwuje.

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:36   #35
tyene
Zakorzenienie

Ja staram się udzielać jak najlepszych rad, jakie umiem i zawsze leży mi na sercu dobro osoby, do której pisze. Generalnie, nie mam wyrzutów sumienia poprzez bycie na wizażu. Zaś praktycznie w każdym wątku opinie są mimo wszystko zróżnicowane i wywiązuje się szeroka dyskusja.
Stary 2014-04-14, 20:39   #36
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
ja chcę poznać tę radę, która definitywnie popsuła relację!
Wiesz co? Ja chyba też. Bo na razie jesteśmy oskarżane, tylko, że nie bardzo w sumie wiemy, o co tak naprawdę. Konkrety poproszę.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
Kiepscy ci twoi znajomi

Nie mniej jednak na wizażu można spotkać naprawdę wartościowe osoby z którymi zdarza mi się korespondować (i otrzymać bardzo cenne rady/wsparcie psychiczne) jak i nie raz trafi się jakiś beton i tylko niepotrzebnie się człowiek denerwuje.
Esz! A ja tak lubię Ci dokuczać

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:40   #37
Agus8794
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nieznana_nazwa Pokaż wiadomość
Witam

Na wstępie chciałabym zaznaczyć, że zakładając ten wątek nie mam na celu obrażać kogokolwiek z Was.
Również chciałabym dodać, że to forum nie jest mi obce, jednak sprawa nie dotyczy bezpośrednio mojej osoby lecz osób z mojego otoczenia. Najbliższego otoczenia, najbliższych mi osób.
Łatwo jest się więc domyślić, że chodzi mi o pewne osoby posiadające tutaj konto i udzielające się na tym forum.
Postaram się napisać krótko i zwięźle i mam nadzieje że nie zostanę zmieszana z błotem i znajdzie się ktoś kto do tej sprawy podejdzie poważnie.

Od pewnego czasu udzielają się tutaj bardzo często bliskie mi osoby. Jakie to ma znaczenie? Ano ma ogromne, ponieważ te osoby dość często poruszają tutaj swoje problemy, piszą co im na sercu leży itd. nie byłoby w tym nic dziwnego, gdybyście, wizażanki, nie pisały głupich NAPRAWDĘ GŁUPICH porad co dane osoby maja robić w danej sytuacji bądż "no ja na Twoim miejscu to.... bla bla bla" naprawdę nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale takie "porady" bardzo wpływają na te bliskie mi osoby, kierują się oni Waszymi poradami raniąc tak naprawdę samych siebie i robiąc sobie samemu na złość.
Jest mi tez bardzo przykro że przez wizaż rozpada mi się związek (mój facet się tutaj udziela i korzysta z Waszych porad) bo mojemu facetowi wydaje się że wszystkie kobiety są takie same i bardzo często utożsamia mnie z jakaś wizażanką która powiedzmy założy wątek "podoba mi sie kolega z pracy a mam faceta, co robić?" i nagle zaczyna robić głupie podchody czy ja też tak mam. Ogólnie jego zaufanie w stosunku do mnie bardzo spadło (mimo że nie daje mu ku temu powodów). Jedyna jednak dobra strona tego jest taka że przynajmniej wiem że nie jest mnie pewien i mogę dzięki temu wiedzieć co go trapi bo niestety nie npotrafi już ze mną rozmawiać od kiedy się tutaj udziela
Druga osoba mi bliska która sie tutaj udziela totalnie wsiąkła w to forum, pisze praktycznie juz chyba o wszystkim co robi, czego nie robi, co zamierza zrobić a czego nie. Zamknęła się w sobie bardzo i spędza bardzo dużo czasu tutaj.

Nie wiem właściwie po co to piszę, wiem natomiast że ten portal (a przynajmniej forum intymnie) bardzo potrafi wciągnąć, wiem bo sama kiedys tutaj bardzo często bywałam ale w pewnym momencie "spadłam na ziemię" i dotarło do mnie, że Wasze problemy nie są moimi problemami i nie mogę się z Wami utożsamiać. Dlatego dla własnego dobra przestałam tutaj zaglądać. Niestety sprawa moich bliskich z powrotem mnie tutaj zaprowadziła i chciałam Was prosić (?) abyście się zastanowiły czasem co komuś "radzicie" bo naprawdę te Wasze "porady" bardzo trafiają do osób które "poszukują" rozwiązania jakiegoś problemu. Najgorsze jednak w tym wszystkim jest to, że te osoby sie utożsamiają z Wami, Waszymi problemami....

Z góry dziękuje jeśli ktoś dotarł do końca, mam nadzieję że pomimo chaotycznie napisanego wątku rozumiecie o co mi chodzi. Pozdrawiam
Skoro tak o te osoby ktore opisujesz są malo inteligentne żeby nie powiedzieć wręcz bardzo głupie
Ludzie się radzą a na końcu same podejmują ostateczna decyzję ..decyzje która jest ich zdaniem najlepsza i najblizsza ich sercu
A problemem z d..y jest także twój problem
nie zamkną forum po Twoim wątku
Chyba ze teraz najpierw przed zalogowaniem będzie trzeba zrobić obowiązkowo test IQ by nie mądrzy ludzie nie mieli szans na radzenie sie w różnych sprawach bo później okazuje się ze wszyscy i wszystko w koło jest winne czemuś tam a nie sam ten ktoś ... Jeżeli autorko urazilam Cię w jakiś sposób to przepraszam nie miałam tego na celu
Agus8794 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:40   #38
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
prawda? chociaż aż się zdziwiłam, że tak późno
Przyznam, ze w sumie to watek autorki mnie nie dziwi. Nigdy nie ukrywalam, ze nie jestem fanka "wizazankow". Co innego, gdy ktos ma cos madrego do powiedzenia (tylko jeden taki "egzemplarz tu widzialam). Reszta to przypadki spisane na straty:
- "Polki puszczaja sie za granica za pieniedze",
- "Polki to fladry i lubia murzynow",
- "Kobiety to materialistki",
- "Czy mam ja objac, czy zlapac za reke",
- "Mama jedzie ze mna na Erasmusa",
- "Pozyczylem koledze 5 zlotych. Nie oddal. Co teraz",
- "Mam dziewczyne, ale szukam lepszej",
- "Kobiety to france. Czy umre jako prawiczek",
- "Co sadzicie o aborcji",
- "Umre samotny, zycie jest ciezkie, jestem prawiczkiem".

Cytat:
Tez tylko na to czekam .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:42   #39
Narrhien
Zakorzenienie

Swego czasu jak tylko zaczynałam jakąś "poważną rozmowę" z moim partnerem, jego odpowiedź była zawsze taka sama: "Co, znowu naczytałaś się głupot na tym różowym forum?" Niby w formie żartu, ale jednak coś na rzeczy być musiało ;D

Rada na to jest prosta - nie ma nic złego w napisaniu wiadomości z prośbą o radę, natomiast rady trzeba podzielic przez 10 i bardzo uważnie przemyśleć - bo niestety, my tutaj radzimy na podstawie tego, co Autorka/Autor napiszą, a nie wszyscy mają dar wiernego odwzorowania sytuacji rzeczywistej i tylko Autor/Autorka mogą realnie ocenić, czy rady są adekwatne, czy nie.

Innymi słowy - nie brać wszystkiego na ślepo, tylko wyciągać z tego to, co najlepsze.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034538]Przyznam, ze w sumie to watek autorki mnie nie dziwi. Nigdy nie ukrywalam, ze nie jestem fanka "wizazankow". Co innego, gdy ktos ma cos madrego do powiedzenia (tylko jeden taki "egzemplarz tu widzialam). Reszta to przypadki spisane na straty:

Tez tylko na to czekam .[/QUOTE]

Ach, poprawiłaś mi wieczór swoją drogą, trzymaj Elsę w awatarze jak najdłużej, bo tak miło się patrzy

Narrhien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:46   #40
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość

Ach, poprawiłaś mi wieczór
Tylko, że to był całkiem prawdziwy temat
Stary 2014-04-14, 20:47   #41
madana
Zakorzenienie

Cytat:
Jest mi tez bardzo przykro że przez wizaż rozpada mi się związek
- naprawdę, w tym roku obchodzę swoje 10-lecie na wizażu , ale w życiu bym nie pomyślała, że w ogóle TAK można pomyśleć o forum, który służy dyskusji, czasami pośmianiu się, czasami zapasom światopoglądowym, poznaniu naprawdę różnie myślących ludzi (co dla mnie jest cenne).
Wątek nie rozpada się przez wizaż. Nie ma takiej opcji, no chyba że chłopiec z tych mało rozgarniętych, co to rad wysłuchać może, ale nie potrafi ich przemyśleć i odnieść do siebie.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:47   #42
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034538]Przyznam, ze w sumie to watek autorki mnie nie dziwi. Nigdy nie ukrywalam, ze nie jestem fanka "wizazankow". Co innego, gdy ktos ma cos madrego do powiedzenia (tylko jeden taki "egzemplarz tu widzialam). Reszta to przypadki spisane na straty:

Tez tylko na to czekam .[/QUOTE]

Holender....
James: nie mam kompleksów, czuję się dobrze we własnym ciele i umyśle, akceptuję w pełni siebie. Czy to już skrzywienie i powinnam założyć wątek na wizazu?

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Stary 2014-04-14, 20:48   #43
Kori_Yoitama
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
dla każdego co innego jest problemem z dupy, więc nie tobie to oceniać.
rady padają jakie padają, każdy radzi według siebie i swojego poglądu.
głupim nazwałabym człowieka, który ślepo słucha obcych ludzi zamiast przemyśleć to, co napisali, wyciągnąć własne wnioski i zadziałać po swojemu.
Otóż to! Niektórzy tutaj naprawdę mają głupie problemy, a inni naprawdę poważne i spojrzenie ludzi z zewnątrz często może pomóc coś dostrzec, złączyć coś w jedną całość.
Owszem są tu trolle i ludzie o poglądach jakimi sama gardzę, ale nic na to nie poradzisz. Wolałabym by mój chłopak żalił się na wizażu niż obcej kobiecie na ramieniu.

To jak ktoś podejdzie do rad otrzymanych tutaj to już kwestia człowieka. Wiele osób odpisuje na wątki bo po prostu chce pomóc innym.
Kori_Yoitama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:49   #44
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Narrhien Pokaż wiadomość

Ach, poprawiłaś mi wieczór swoją drogą, trzymaj Elsę w awatarze jak najdłużej, bo tak miło się patrzy
Fala krytyki i zszokowania w zwiazku z brakiem Aniston byla silna, ale minela . Elsa zostaje.

Cytat:
Tylko, że to był całkiem prawdziwy temat
Tak . Wszystkie wypisane tytuly stanowia esencje tematow, ktore rzeczywiscie powstaly na Wizazu.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:49   #45
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Esz! A ja tak lubię Ci dokuczać
Co ty wygadujesz rudziutka Nie pamiętam żebyś mi kiedykolwiek dokuczała

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:50   #46
Luba
Zakorzenienie

To właściwie co można radzić wg autorki?
Jakie rady byłyby dla Ciebie do przyjęcia i mądre?
Może nam cos podpowiedz.

Bo mnie do głowy przychodzi tylko jedna uniwersalna rada:"Rób co chcesz" ale nie sądzę, żeby dało się wszystkich namówić by tę radę pisali w każdym wątku.
Chyba... Chyba żeby poprosić Złosia o zlikwidowavie Intymnego a zamiast niego wyskakiwałaby strona z napisem "Rób co chcesz".

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:50   #47
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nieznana_nazwa Pokaż wiadomość
Nie usprawiedliwiam. Po prostu widze wyraźne zmiany na gorsze od kiedy sie tutaj udziela. I jak to wszystko na niego wpływa.
jak ktoś ma potrzebę, to znajdzie sposób. jak nie wizaż, to inne forum.

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034538]
- "Umre samotny, zycie jest ciezkie, jestem prawiczkiem".[/QUOTE]
rozwaliło mnie to, nawet nie wiem czemu, chyba ze trzy minuty nieprzerwanie się śmiałam, przestałam jak nie mogłam złapać oddechu
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:50   #48
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Holender....
James: nie mam kompleksów, czuję się dobrze we własnym ciele i umyśle, akceptuję w pełni siebie. Czy to już skrzywienie i powinnam założyć wątek na wizazu?
Dodaj, ze przeszkadza Ci, ze wspollokatorka bierze prysznic po nocach i mozesz smialo zakladac watek .
Stary 2014-04-14, 20:52   #49
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034812]Dodaj, ze przeszkadza Ci, ze wspollokatorka bierze prysznic po nocach i mozesz smialo zakladac watek .[/QUOTE]
Nie mam współlokatorki! Chyba jestem nolifem..... Idę się nad sobą poważnie zastanowić.

No pasaran!
Stary 2014-04-14, 20:52   #50
201803080934
Konto usunięte

ej, naprawdę był taki temat o pożyczaniu piątaka koledze?
Stary 2014-04-14, 20:53   #51
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość

rozwaliło mnie to, nawet nie wiem czemu, chyba ze trzy minuty nieprzerwanie się śmiałam, przestałam jak nie mogłam złapać oddechu
To prawidlowo .

Cytat:
Prosze. Ten autor kilka finansowych watasow splodzil.
Stary 2014-04-14, 20:54   #52
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Był był. Autor tego wątku miał też inne perełki na swoim koncie

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:54   #53
madana
Zakorzenienie

Cytat:
- był, aż do zbanowania (chyba ) chłopca
Podziwiam Jamestown za pamięć do wątków - tak lekką ręką zebrać śmietankę.
madana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-14, 20:55   #54
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
To chyba przez to koncowe pytanie "Co teraz?" Bo ja też śmiałam się jak głupia jak to przeczytałam.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 20:57   #55
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba było 15 zł i obiad. Tu wszystkie wątki połączone w jeden https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723119
i inne wątki np. kolega się spóźnia https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=38171290

Aj, widzę, że się spóźniłam
Stary 2014-04-14, 21:08   #56
senna jesien
Raczkowanie

Wszystko jest dla ludzi. Fora, wodka, szybkie motocykle.
Nalezy to jednak uzywac z glowa i SAMAMU podejmowac decyzje. Sugerowac sie opiniami innych jednak ostateczna decyzje podejmowac samemu.
senna jesien jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 21:10   #57
201607111040
Konto usunięte

Ten wątek mnie rozbawił
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 21:22   #58
201703061208
Konto usunięte

zależy kto w jakim stopniu jest podatny na sugestie innych (ja np. nie jestem więc dla mnie Wizaż to w 80% sama rozrywka-nawet te niby "przerażające i poważne tematy" i 20% ciekawostek, nowinek itp.
Nie wiem jak można zwalać odpowiedzialność na obce osoby z neta za nieudany związek bo "chłopak coś przeczytał".
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 21:24   #59
Leszy
Zakorzenienie

Dobra, dobra.

Ale nasuwa się jedno pytanie:

KTO TO?

Z powodów wiadomych można wykluczyć drogiego towarzysza beznadziejnego

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-14, 21:29   #60
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jamestown Pokaż wiadomość
To prawidlowo .

Prosze. Ten autor kilka finansowych watasow splodzil.
dzięki za linka
Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
To chyba przez to koncowe pytanie "Co teraz?" Bo ja też śmiałam się jak głupia jak to przeczytałam.
Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
- był, aż do zbanowania (chyba ) chłopca
Podziwiam Jamestown za pamięć do wątków - tak lekką ręką zebrać śmietankę.
Cytat:
Napisane przez Leszy Pokaż wiadomość
Był był. Autor tego wątku miał też inne perełki na swoim koncie

zabawa przednia
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości