![]() |
#31 |
jestę wieszczę
|
Dot.: Wizaż ogłupia!!!
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034331]Obwinianie obcych kobiet za swoj nieudany zwiazek to naprawde nowosc. Chyba tylko takiego watku tu brakowalo.[/QUOTE]
prawda? ![]() ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Brakuje jeszcze śledztwa, który wizażankek jest chłopakiem z tematu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Kiepscy ci twoi znajomi
![]() Nie mniej jednak na wizażu można spotkać naprawdę wartościowe osoby z którymi zdarza mi się korespondować (i otrzymać bardzo cenne rady/wsparcie psychiczne) jak i nie raz trafi się jakiś beton i tylko niepotrzebnie się człowiek denerwuje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Ja staram się udzielać jak najlepszych rad, jakie umiem i zawsze leży mi na sercu dobro osoby, do której pisze. Generalnie, nie mam wyrzutów sumienia poprzez bycie na wizażu. Zaś praktycznie w każdym wątku opinie są mimo wszystko zróżnicowane i wywiązuje się szeroka dyskusja.
![]() |
#36 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Wiesz co? Ja chyba też. Bo na razie jesteśmy oskarżane, tylko, że nie bardzo w sumie wiemy, o co tak naprawdę. Konkrety poproszę.
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ludzie się radzą a na końcu same podejmują ostateczna decyzję ..decyzje która jest ich zdaniem najlepsza i najblizsza ich sercu A problemem z d..y jest także twój problem nie zamkną forum po Twoim wątku Chyba ze teraz najpierw przed zalogowaniem będzie trzeba zrobić obowiązkowo test IQ by nie mądrzy ludzie nie mieli szans na radzenie sie w różnych sprawach bo później okazuje się ze wszyscy i wszystko w koło jest winne czemuś tam a nie sam ten ktoś ... Jeżeli autorko urazilam Cię w jakiś sposób to przepraszam nie miałam tego na celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Przyznam, ze w sumie to watek autorki mnie nie dziwi. Nigdy nie ukrywalam, ze nie jestem fanka "wizazankow". Co innego, gdy ktos ma cos madrego do powiedzenia (tylko jeden taki "egzemplarz tu widzialam). Reszta to przypadki spisane na straty:
- "Polki puszczaja sie za granica za pieniedze", - "Polki to fladry i lubia murzynow", - "Kobiety to materialistki", - "Czy mam ja objac, czy zlapac za reke", - "Mama jedzie ze mna na Erasmusa", - "Pozyczylem koledze 5 zlotych. Nie oddal. Co teraz", - "Mam dziewczyne, ale szukam lepszej", - "Kobiety to france. Czy umre jako prawiczek", - "Co sadzicie o aborcji", - "Umre samotny, zycie jest ciezkie, jestem prawiczkiem". Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Swego czasu jak tylko zaczynałam jakąś "poważną rozmowę" z moim partnerem, jego odpowiedź była zawsze taka sama: "Co, znowu naczytałaś się głupot na tym różowym forum?"
![]() Rada na to jest prosta - nie ma nic złego w napisaniu wiadomości z prośbą o radę, natomiast rady trzeba podzielic przez 10 i bardzo uważnie przemyśleć - bo niestety, my tutaj radzimy na podstawie tego, co Autorka/Autor napiszą, a nie wszyscy mają dar wiernego odwzorowania sytuacji rzeczywistej i tylko Autor/Autorka mogą realnie ocenić, czy rady są adekwatne, czy nie. Innymi słowy - nie brać wszystkiego na ślepo, tylko wyciągać z tego to, co najlepsze. ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034538]Przyznam, ze w sumie to watek autorki mnie nie dziwi. Nigdy nie ukrywalam, ze nie jestem fanka "wizazankow". Co innego, gdy ktos ma cos madrego do powiedzenia (tylko jeden taki "egzemplarz tu widzialam). Reszta to przypadki spisane na straty: - "Polki puszczaja sie za granica za pieniedze", - "Polki to fladry i lubia murzynow", - "Kobiety to materialistki", - "Czy mam ja objac, czy zlapac za reke", - "Mama jedzie ze mna na Erasmusa", - "Pozyczylem koledze 5 zlotych. Nie oddal. Co teraz", - "Mam dziewczyne, ale szukam lepszej", - "Kobiety to france. Czy umre jako prawiczek", - "Co sadzicie o aborcji", - "Umre samotny, zycie jest ciezkie, jestem prawiczkiem". Tez tylko na to czekam ![]() Ach, poprawiłaś mi wieczór ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wątek nie rozpada się przez wizaż. Nie ma takiej opcji, no chyba że chłopiec z tych mało rozgarniętych, co to rad wysłuchać może, ale nie potrafi ich przemyśleć i odnieść do siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Wizażowy Kot Igor
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034538]Przyznam, ze w sumie to watek autorki mnie nie dziwi. Nigdy nie ukrywalam, ze nie jestem fanka "wizazankow". Co innego, gdy ktos ma cos madrego do powiedzenia (tylko jeden taki "egzemplarz tu widzialam). Reszta to przypadki spisane na straty:
- "Polki puszczaja sie za granica za pieniedze", - "Polki to fladry i lubia murzynow", - "Kobiety to materialistki", - "Czy mam ja objac, czy zlapac za reke", - "Mama jedzie ze mna na Erasmusa", - "Pozyczylem koledze 5 zlotych. Nie oddal. Co teraz", - "Mam dziewczyne, ale szukam lepszej", - "Kobiety to france. Czy umre jako prawiczek", - "Co sadzicie o aborcji", - "Umre samotny, zycie jest ciezkie, jestem prawiczkiem". Tez tylko na to czekam ![]() Holender.... James: nie mam kompleksów, czuję się dobrze we własnym ciele i umyśle, akceptuję w pełni siebie. Czy to już skrzywienie i powinnam założyć wątek na wizazu?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Owszem są tu trolle i ludzie o poglądach jakimi sama gardzę, ale nic na to nie poradzisz. Wolałabym by mój chłopak żalił się na wizażu niż obcej kobiecie na ramieniu. To jak ktoś podejdzie do rad otrzymanych tutaj to już kwestia człowieka. Wiele osób odpisuje na wątki bo po prostu chce pomóc innym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Co ty wygadujesz rudziutka
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
To właściwie co można radzić wg autorki?
Jakie rady byłyby dla Ciebie do przyjęcia i mądre? Może nam cos podpowiedz. Bo mnie do głowy przychodzi tylko jedna uniwersalna rada:"Rób co chcesz" ale nie sądzę, żeby dało się wszystkich namówić by tę radę pisali w każdym wątku. Chyba... Chyba żeby poprosić Złosia o zlikwidowavie Intymnego a zamiast niego wyskakiwałaby strona z napisem "Rób co chcesz". ![]()
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034538] - "Polki puszczaja sie za granica za pieniedze", - "Polki to fladry i lubia murzynow", - "Kobiety to materialistki", - "Czy mam ja objac, czy zlapac za reke", - "Mama jedzie ze mna na Erasmusa", - "Pozyczylem koledze 5 zlotych. Nie oddal. Co teraz", - "Mam dziewczyne, ale szukam lepszej", - "Kobiety to france. Czy umre jako prawiczek", - "Co sadzicie o aborcji", - "Umre samotny, zycie jest ciezkie, jestem prawiczkiem".[/QUOTE] rozwaliło mnie to, nawet nie wiem czemu, chyba ze trzy minuty nieprzerwanie się śmiałam, przestałam jak nie mogłam złapać oddechu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Wizażowy Kot Igor
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46034812]Dodaj, ze przeszkadza Ci, ze wspollokatorka bierze prysznic po nocach i mozesz smialo zakladac watek
![]() Nie mam współlokatorki! Chyba jestem nolifem..... Idę się nad sobą poważnie zastanowić.
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
ej, naprawdę był taki temat o pożyczaniu piątaka koledze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Prosze. Ten autor kilka finansowych watasow splodzil. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Był był. Autor tego wątku miał też inne perełki na swoim koncie
![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Chyba było 15 zł i obiad. Tu wszystkie wątki połączone w jeden https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=723119
i inne wątki np. kolega się spóźnia https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=38171290 Aj, widzę, że się spóźniłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Wszystko jest dla ludzi. Fora, wodka, szybkie motocykle.
Nalezy to jednak uzywac z glowa i SAMAMU podejmowac decyzje. Sugerowac sie opiniami innych jednak ostateczna decyzje podejmowac samemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Ten wątek mnie rozbawił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Konto usunięte
|
zależy kto w jakim stopniu jest podatny na sugestie innych (ja np. nie jestem więc dla mnie Wizaż to w 80% sama rozrywka-nawet te niby "przerażające i poważne tematy"
![]() Nie wiem jak można zwalać odpowiedzialność na obce osoby z neta za nieudany związek bo "chłopak coś przeczytał". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Dobra, dobra.
Ale nasuwa się jedno pytanie: KTO TO? Z powodów wiadomych można wykluczyć drogiego towarzysza beznadziejnego ![]()
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() zabawa przednia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.