|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
BAN sta³y
|
w³osy NIESFORNE po wysuszeniu
Dziewczynki Kochane, mam nadzijê, ze mi co¶ poradzicie.
Zak³adam ten w±tek bo jestem wkurzona na to, jak wygl±daj± moje w³osy po wysuszeniu. Jakie¶ pó³torej miesi±ca temu zrobi³am trwa³± i od tej pory mêczê sie z ich wygl±dem, kiedy s± ju¿ suche. zaraz po umyciu wygl±daj± po prostu ¶licznie, delikatne fale, gdzieniegdzie mocniejsze, ¿adnego puszenia itd. A kiedy juz strac± t± wilgoæ nie widaæ juz tych fal, tylko takie s± nijakie, gdzieniegdzie rzeczywis cie trszkê krêcone, ale trzeba siê dobrze wpatrzeæ, zeby zobaczyæ jakiekolwiek fale. Raczej s± sianowate. Troszkê zadowoli³ mnie szampon i od¿ywka nivei skrêt fal i loków ale to chyba jeszcze nie to. zreszta w±tek odno¶nie pielêgnacji ju¿ zak³ada³am kiedys i teraz moje w³osy i tak s± w duuuu¿o lepszym stanie. Zastanawiam sie tylko, czy jest jakis sposób na to, ¿eby po wyschniêciu nadal mia³y taki ³adny wygl±d i skrêt, jak wtedy, kiedy s± mokre. Czy polecicie mi jakie¶ kosmetyki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 293
|
Dot.: w³osy NIESFORNE po wysuszeniu
a moze sproboj wetrzec po umyciu pianke we wlosy...
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 686
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 535
|
Cytat:
http://allegro.pl/item207744730_lond...h_wlosow_.html http://allegro.pl/item206877390_kadu...ch_lokow_.html lub kupic serum dyscyplinuj±ce do wlosków i wcierac je w poszczegolne pasma , bêd± mocno blyszczec ale na lokach wlasnie taki efekt "tlustosci"-"mokrych wlosków" wyglada super- szczegolnie w lato.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN sta³y
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN sta³y
|
Ja szczerze powiedziawszy czeszê w³osy tylko na mokro, tu¿ po umyciu. Po piance czy kremie nawet na mokro broñ bo¿e! Z mokrymi k³adê siê spaæ. Kosmetyki nak³adam rano, ugniataj±c. Czasem na czubku g³owy przyg³adzê palcami, je¶li ¼le to wygl±da. Je¶libym rozczesa³a, pad³abym chyba na swój widok w lustrze ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 293
|
Cytat:
![]() ![]() mi sie dobrze wlosy rozczesuja i nie pusza w ogole bo Seboradinie w plynie (ja uzywam pomaranczowego do zniszczonych wlosow)..po nim sa naprawde lsnice i zbite..nie ma mowy o puszeniu... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 472
|
Polecam krem na wilgotne w³osy Kerastase Chroma protect. Nie odstaj± i nie s± przy tym przeci±¿one.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Ja mam dokladnie takie same wlosy ale radze sobie z tym tak ze zaraz po umyciu nie rozczesuje wlosow tylko wgniatam mocny zel lub gume i jest calkiem calkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 362
|
Cytat:
ooo w³a¶nie! guma wgnieciona na mokre w³osy to moje najnowsze odkrcie! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
BAN sta³y
|
dzieki dziewczyny, jutro jadê na zakupy to popytam o produkty, które tutaj wymieni³y¶cie no i spróbujê z t± gum±
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 686
|
polecam http://www.hipernet24.pl/prodinfo.ph...o_id=&char_id=
jak dla mnie rewelacja pasta got2b lepsza od gumy nie skleja tak strasznie wlosów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.