w³osy NIESFORNE po wysuszeniu - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-06-20, 11:16   #1
Roxette
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 264
GG do Roxette

w³osy NIESFORNE po wysuszeniu

Dziewczynki Kochane, mam nadzijê, ze mi co¶ poradzicie.
Zak³adam ten w±tek bo jestem wkurzona na to, jak wygl±daj± moje w³osy po wysuszeniu.
Jakie¶ pó³torej miesi±ca temu zrobi³am trwa³± i od tej pory mêczê sie z ich wygl±dem, kiedy s± ju¿ suche.
zaraz po umyciu wygl±daj± po prostu ¶licznie, delikatne fale, gdzieniegdzie mocniejsze, ¿adnego puszenia itd.
A kiedy juz strac± t± wilgoæ nie widaæ juz tych fal, tylko takie s± nijakie, gdzieniegdzie rzeczywis cie trszkê krêcone, ale trzeba siê dobrze wpatrzeæ, zeby zobaczyæ jakiekolwiek fale.
Raczej s± sianowate.
Troszkê zadowoli³ mnie szampon i od¿ywka nivei skrêt fal i loków ale to chyba jeszcze nie to. zreszta w±tek odno¶nie pielêgnacji ju¿ zak³ada³am kiedys i teraz moje w³osy i tak s± w duuuu¿o lepszym stanie.
Zastanawiam sie tylko, czy jest jakis sposób na to, ¿eby po wyschniêciu nadal mia³y taki ³adny wygl±d i skrêt, jak wtedy, kiedy s± mokre.
Czy polecicie mi jakie¶ kosmetyki?
Roxette jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-20, 11:45   #2
truskaffka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 293
Dot.: w³osy NIESFORNE po wysuszeniu

a moze sproboj wetrzec po umyciu pianke we wlosy...
and it teases you every night (..)
truskaffka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-20, 18:49   #3
Kasiamala
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 686

Cytat:
Napisane przez Roxette Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczynki Kochane, mam nadzijê, ze mi co¶ poradzicie.
Zak³adam ten w±tek bo jestem wkurzona na to, jak wygl±daj± moje w³osy po wysuszeniu.
Jakie¶ pó³torej miesi±ca temu zrobi³am trwa³± i od tej pory mêczê sie z ich wygl±dem, kiedy s± ju¿ suche.
zaraz po umyciu wygl±daj± po prostu ¶licznie, delikatne fale, gdzieniegdzie mocniejsze, ¿adnego puszenia itd.
A kiedy juz strac± t± wilgoæ nie widaæ juz tych fal, tylko takie s± nijakie, gdzieniegdzie rzeczywis cie trszkê krêcone, ale trzeba siê dobrze wpatrzeæ, zeby zobaczyæ jakiekolwiek fale.
Raczej s± sianowate.
Troszkê zadowoli³ mnie szampon i od¿ywka nivei skrêt fal i loków ale to chyba jeszcze nie to. zreszta w±tek odno¶nie pielêgnacji ju¿ zak³ada³am kiedys i teraz moje w³osy i tak s± w duuuu¿o lepszym stanie.
Zastanawiam sie tylko, czy jest jakis sposób na to, ¿eby po wyschniêciu nadal mia³y taki ³adny wygl±d i skrêt, jak wtedy, kiedy s± mokre.
Czy polecicie mi jakie¶ kosmetyki?
wyplukaj wlosy po umyciu w piwie i wgnieæ od¿ywkê zjaji....potem ugniataj a¿ podeschn± i bêdzie super!!!!
Kasiamala jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-20, 19:04   #4
Soft
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 535

Cytat:
Napisane przez Kasiamala Poka¿ wiadomo¶æ
wyplukaj wlosy po umyciu w piwie i wgnieæ od¿ywkê zjaji....potem ugniataj a¿ podeschn± i bêdzie super!!!!
Oczywi¶cie musisz dbac ci±gle o ich odbudowe bo to pewnie dlatego sie pusz± ale zeby wygl±da³y zno¶nie i aby zatuszowaæ ich pierzasto¶æ mozesz np robiæ sobie tzw "efekt mokrych wloskow" ktory wlasnie podkresla fale i loczki np poprzez takie produkty:
http://allegro.pl/item207744730_lond...h_wlosow_.html
http://allegro.pl/item206877390_kadu...ch_lokow_.html
lub kupic serum dyscyplinuj±ce do wlosków i wcierac je w poszczegolne pasma , bêd± mocno blyszczec ale na lokach wlasnie taki efekt "tlustosci"-"mokrych wlosków" wyglada super- szczegolnie w lato.

Wymiana
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094
Soft jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-20, 20:38   #5
Roxette
BAN sta³y

GG do Roxette

Cytat:
Napisane przez truskaffka Poka¿ wiadomo¶æ
a moze sproboj wetrzec po umyciu pianke we wlosy...
wciera³am do czasu, bo po piance nie chc± sie rozczesaæ, mam na g³owie jeden lokowaty ko³tun
Stary 2007-06-20, 21:38   #6
sue.
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 398
GG do sue.

Ja szczerze powiedziawszy czeszê w³osy tylko na mokro, tu¿ po umyciu. Po piance czy kremie nawet na mokro broñ bo¿e! Z mokrymi k³adê siê spaæ. Kosmetyki nak³adam rano, ugniataj±c. Czasem na czubku g³owy przyg³adzê palcami, je¶li ¼le to wygl±da. Je¶libym rozczesa³a, pad³abym chyba na swój widok w lustrze ^^
sue. jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-20, 22:04   #7
truskaffka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 293

Cytat:
Napisane przez Roxette Poka¿ wiadomo¶æ
wciera³am do czasu, bo po piance nie chc± sie rozczesaæ, mam na g³owie jeden lokowaty ko³tun

oj.... to moze sproboj z tym piwem i odzywka jak dziewczyny pisaly...

mi sie dobrze wlosy rozczesuja i nie pusza w ogole bo Seboradinie w plynie (ja uzywam pomaranczowego do zniszczonych wlosow)..po nim sa naprawde lsnice i zbite..nie ma mowy o puszeniu... ale nie wiem jaki bylby efekt po potraktowaniu ich suszarka potem...
and it teases you every night (..)
truskaffka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-21, 08:41   #8
sylwia.gda
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 472

Polecam krem na wilgotne w³osy Kerastase Chroma protect. Nie odstaj± i nie s± przy tym przeci±¿one.
sylwia.gda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-21, 10:36   #9
agusiaaa89
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 31

Ja mam dokladnie takie same wlosy ale radze sobie z tym tak ze zaraz po umyciu nie rozczesuje wlosow tylko wgniatam mocny zel lub gume i jest calkiem calkiem
agusiaaa89 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-22, 12:15   #10
rozmarynek
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 362

Cytat:
Napisane przez agusiaaa89 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja mam dokladnie takie same wlosy ale radze sobie z tym tak ze zaraz po umyciu nie rozczesuje wlosow tylko wgniatam mocny zel lub gume i jest calkiem calkiem

ooo w³a¶nie! guma wgnieciona na mokre w³osy to moje najnowsze odkrcie! Trzeba tylko zrobiæ kilka podej¶æ, ¿eby wbadaæ ile i jak wgniesc

Albert Einstein

rozmarynek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-06-22, 19:36   #11
Roxette
BAN sta³y

GG do Roxette

dzieki dziewczyny, jutro jadê na zakupy to popytam o produkty, które tutaj wymieni³y¶cie no i spróbujê z t± gum±
Stary 2007-06-24, 12:48   #12
Kasiamala
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 686

polecam http://www.hipernet24.pl/prodinfo.ph...o_id=&char_id=

jak dla mnie rewelacja pasta got2b lepsza od gumy nie skleja tak strasznie wlosów
Kasiamala jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.