|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
dobry
|
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to super
Cytat:
w necie to oglądam na kinoman.tv, albo na iitv. Różnie to bywa z ładowaniem się itp, ale nie narzekam ogólnie Cytat:
|
||
|
|
|
#2703 |
|
Wtajemniczenie
|
Możliwe Ewuś, czytałam całą sagę tak dawno że tylko ogólny rys pamiętam ale wiele szczegółów już mi umyka
|
#2704 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale ogólny rys fabularny bez zmian.
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Wtajemniczenie
|
No przecie napisałam o tym powyżej....
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na ryj więc Was nie przelecę
Sprzątałam cały dzień i kurna końca nie widać, co przelecę szmatą zaraz jest białe Remonty to zuo
|
#2707 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- a nie odwrotnie?
|
|
|
|
|
#2708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2709 |
|
Nindżopesz
|
A tak fogle macham znad wielkiego remanentu w szafie, wywaliłam całą siatę ciuchów i chyba nie mam się w co ubrać.
Jałowiec + jakieś przyprawy, om nom nom ![]() Testuję próbki zalegające w szafie i niespodziewanie spodobało mi się Small Lake. No cóż, takiej kasy na perfumy nie wydam. |
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wymianę miałabym 888 cdg, Odeur 53, Cologne 68 Guerlaina, Galliano edp - a Ty masz to Dune w odlewie? złożyłam papiery do Ministerstwa! A od jutra - ostro zabieram się za zlecenia, bo nigdy Mursz nie zacznę a ściany do ekspozycji już są
|
|
#2711 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Używkę mam, we flakonie. No nic, póki co puściłam je na handel, jak nie zejdą będą się martwić
|
|
|
|
|
#2712 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
U MNIE KONIEC!!! ![]() Teraz kilka tygodni sprzątania i będzie luz... A od jutra mogę wrócić na węgierski, ale bardziej, jako wolny słuchacz... Cytat:
![]() Do końca czerwca trzymamy kciuki. Ja jeszcze mogę zęby trzymać zaciśnięte Tymczasem jutro o świcie do dentysty...
|
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem na bieżąco z czytaniem Cytat:
![]() Macham znad kawy |
||
|
|
|
#2714 |
|
|
Dobry
![]() No to już myślałam, że koniec obcych w domu, a tu ściana z odpływem wody z pralki cieknie... Czyli reklamacja... Ale za to czysta firanka już wisi. Kazali nam się na dziś do pracy na zielono ubrać... No i sami tego chcieli -z zielonych rzeczy, mam tylko bluzę deserową ![]() Miłego dnia!
|
#2715 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakonczenia oni znać nie mogą, bo jeszcze go nie napisano ale ja to bym zinterpretowała jako:1. winter is coming 2. na tronie zasiądzie ktoś z winterfell Cytat:
w niedzielę chciałam obejrzeć sobie Monka i wszystkie strony z serialami, z których dawniej korzystałam są płatne ![]() na szczęście GoT oglądałam na anyfiles, a tam jeszcze chyba darmocha ![]() Cytat:
oddam za darmo w zamian za wszystkie barowe remonty ![]() mądrale, wszystkie tak po kolei biadolą na remonty, ale jakbyście miały siedzieć w 30-40-letnim syfie, to dopiero by Wam było źle ![]() Siostra kolejna kurde, jak przyszli faceci do malowania ścian, to się mało nie posrała co by tu wymyślić "i niech jeszcze pomalują tu, tam, w kuchni niech zrobią podwieszany sufit o jakimś dziwnym kształcie, żeby kuchnia była inna niż wszystkie!", jakieś wnęki sręki, wzorki z tapet i codziennie wymyśla im coś nowego i płacze rodzinie, że jeszcze są i nie skończyli A ramy okien kazała mi czyścić... szczoteczką do zębów
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-15 o 09:18 |
|||
|
|
|
#2716 |
|
Nindżopesz
|
Chyba już Ewusia pisała i ja też słyszałam, że Martin im zdradził kto zasiądzie na tronie (o ile zasiądzie) coby w afekcie tej postaci nie usiekli.
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo póki co w filmie nie usiekli więcej ważnych postaci niż w książce A ja mam nadzieję, że Martin nie szykuje największej niespodzianki: wykituję sam, zanim napiszę zakończenie, a niech się męczą
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-15 o 09:36 |
|
|
|
|
#2718 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Co do potencjalnej śmierci Martina to też słyszałam, że ma jakiś konspekt żeby w razie czego ktoś inny dokończył cykl. Może napisał go w testamencie
|
|
|
|
|
#2719 |
|
|
Się Majuta nie wściekaj, tylko rób remont
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a nie wiesz, skąd mam wziąć pieniądze? ![]() Ostatnio się chciałam dostać na produkcję do klejenia kartonów i też wielki chooi ![]() Rodzicom już od 15 lat truję dupę, żeby chociaż łazienkę wyremontować i do dzisiaj kurfa nic
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-15 o 10:27 |
|
|
|
|
#2721 |
|
|
To prawda, żre to kasę... Ale część można własnym sumptem. Tyle, że jak się ruszy jedno, zaraz następne wychodzi :-(
A druga prawda z pracą -w jednej mówią, że zbyt wysokie wykształcenie, w innej, że nie masz wujka dyrektora...
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
i w dodatku nie pojedziemy za tydzień na Amon Amarth, bo grają w środku tygodnia i chłop urlopu nie dostanie
A to jeden z ukochanych zespołów, dla nas obojga ![]() Kurde, pms w pełni, a w domu nie mam nic słodkiego, zaraz mnie dosłownie krew zaleje
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz kakao? Cukier? Miód? Ser biały? Ja twarogu nienawidzę, ale jest pewien nieśmiertelny błogi desr-lek - raz w miesiącu go sobie strzelam, żadna czekolada się nie umywa do niego. Mnóóóóóstwo kakao sypiesz do jakiejś tam brei serkowej cukier/miód i rozgniatasz dokładnie. Ja mam słodkie kakao takie dla dzieci więc już z cukrem. Ale do prawdziwego (lepsze więcej magnezu itp) musowo cukier. Będziesz jak nowonarodzona. Jak nie ma sera to chociaż zjedz samo kakao z cukrem, ukręć na maśle polewę jak dodasz spirytu to ![]() ![]() I spadam bom w przelocie |
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serka nie mam, ale właśnie wcinam łyżeczką kakao rozpuszczalne z cukrem
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Nindżopesz
|
Ktoś coś wie na temat czy Padpa jest wycofana?
|
|
|
|
#2727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to bym musiała chyba przyjsc w stroju kąpielowym. No chyba ze by sie zgodzili na bluze dresowa koloru marynowanej oliwki ![]() Cytat:
Ad. Siostry. Jesu! A weź Ty ja kopnij mocno w "pośladki" (masz z nią podpisana umowę jakaś o niewolnictwie?). A odnośnie szczoteczki to ja bym chyba złośliwie wyczyściła jej aktualnie używaną. ----------------- Fitam! I znikam nim kogoś machnę! Tak mnie wkur... w pracy ze mam rządzę mordu .
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2014-04-15 o 11:38 |
||
|
|
|
#2728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie od roku wciąż choruję, a dywan i pojemnik na pościel w łóżku (dlatego od miesięcy już jej nie chowam) zaczęły mi śmierdzieć od zeszłej mokrej wiosny ![]() Najgorsze, że u chłopa w domu to samo i starzy wdupiemający siostre olałam, umyłam na łapu-capu ścierą i niech spada ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-15 o 11:51 |
||
|
|
|
#2729 |
|
Piers do przodu
|
Ja czytałam gdzieś, że niestety tak.
Miłego dnia Baru
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Coś mi cytowanie zdechło.... Dzięki dziewczyny za podpowiedzi co do oglądania w necie. Udało się ![]() Majka, każ Ty się tej siostrze wypchac. Albo niech Ci zacznie placić za godzinę, to moze być tak jak chce, a nie darmowa sila sprzątająca.... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

w niedzielę chciałam obejrzeć sobie Monka i wszystkie strony z serialami, z których dawniej korzystałam są płatne 

jak dodasz spirytu to
faktycznie od roku wciąż choruję, a dywan i pojemnik na pościel w łóżku (dlatego od miesięcy już jej nie chowam) zaczęły mi śmierdzieć od zeszłej mokrej wiosny