|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
a prawdziwa decha to AA
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Ale w przedziale 7 - 25 cm każdy facet może dać przyjemność kobiecie. Kwestia techniki - w zależności od tego jakiej długości kobieta ma pochwę. Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
BAN stały
|
Ja wolę A niż D lub większy. Kwestia gustu, moja pierwsza dziewczyna miała A i byłem zakochany po uszy, a ona dla mnie najatrakcyjniejsza na świecie. Jeśli dziewczyna ma A a potrafi się czarująco uśmiechnąć, jest inteligentna, ciepła, to rozkocha w sobie nawet miłośnika biustów D ![]() Dobra kończę, bo wyjeżdżam za godzinę na biwak. Wrócę w niedzielę. Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 | |||
BAN stały
|
Rozmowa zeszła na biusty (temat jak dla mnie o wiele ciekawszy niz penis) ale temat wątku jest o wielkości penisa.
Moim zadniem, odrzucając skrajne przypadki członków co mają kilka cm w zwodzie, czy z drugiej strony tych powyżej, powiedzmy dwudziestukilku cm ich rozmiar nie powinien wpływać aż tak bardzo na jakość życia erotycznego, by powodować rozpad związku. Myślę, że większym problemem będzie zbyt duży członek (dla konkretnej partnerki) powodujący ból podczas zbliżenia, niż troszkę za mały. Są dostępne w sexschopach jakieś przedłuzacze, powiększacze czy coś wtym stylu. Zdecydowanie będzie to dyskonfort dla faceta, ale czegóż się nie zrobi zakochany mężczyzna, by zadowolić swoją ukochaną. Jako ciekawostkę dot. omawianego tematu zamieszczam cytat: Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Pryku a gdzie twoje zdjecie na blogu?
Zdjecia z artykułu jakies mało efektowne,juz wole Meski Świat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
tak, tak Męski Świat to jest to
![]() ech...rozmarzyłam się..... ![]()
![]() |
#488 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co to znaczy Męski Świat? Mało efektowne? ![]() A tak na poważnie, to nieszczęsliwy facet jak dla mnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
uciekłabym gdyby facet rozebrałby się przede mną a między nogami by miał taką siekierę
![]() Męski Świat to taka stronka ![]() ![]()
#490 |
BAN stały
|
No ten koleś na zdjęciach ma faktycznie dużego, gdybym miał takiego to chyba rozerwałbym ukochaną. Dlatego wolę swoj rozmiar
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Przyczajenie
|
jesli chodzi o odczucia to mały czy duzy to nie ma znaczenia liczy sie to czy kochasz i co on umie. z doswiadczenia wiem że faceci z mniejszymi bardziej sie staraja co przekłada się na to że sa lepsi w seksie niz jakies osiłki z siłowni
Wszedzie gdzie mnie nie ma jest szaro i smutno... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
BAN stały
|
Mialem w swojej firmie 1 pracownice, ktora byla fanatyczka duzych penisow. Bezczelnie i ostentacyjnie nawet sie z tym nie kryla. Twierdzila ze jej konkubent ma 20 cm we wzwodzie. Powiesila sobie nawet w swoim gabinecie zdjecie nagich mezczyzn z pokaznymi rozmiarami.
I wiecie co zrobilem? Najpierw ja awansowalem ze stanowiska sekretarki w dziale sprzedazy na z-ce kierownika dzialu sprzedazy, a po miesiacu ja zwolnilem z hukiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mialem niezly ubaw gdy blagala mnie o ponowne przyjecie do pracy chocby z powrotem do sekretariatu, bo ma niesplacone kredyty. Oczywiscie nie zgodzilem sie, ale humor mi dopisywal przez dobry miesiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeeee dział o literaturze fantasy nie w tym forum...... TROLL!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zaimponowałeś mi, poważnie. Mało jest obecnie twardych i zdecydowanych facetów, którzy mało mówią, a dużo działają. Dlatego gratulacje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Pana od sex-fiction żegnamy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
ech..... i znowu za późno się pojawiłam
![]()
#500 |
BAN stały
|
Pomijając, że opowieść pana Pracodawcy brzmi nieprawdopodobnie, to nie wiem czego mu gratulujesz, chyba tego że zwalnia kogoś z pracy z powodu kompleksu. Rozumiem gdyby mu dokuczała z tego powodu, ale zwalniać prawcownika tylko dlatego, że ma odmienne zdanie? Chociaż i tak nie wierzę w to co Pracodawca napisał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
BAN stały
|
Dlaczego opowieść pana Pracodawcy jest niewiarygodna?
Pracodawca ma prawo dobierać pracowników według takich kryteriów jakich mu się podoba. Jeśli pan Pracodawca nie lubi kobiet, które pociągają duże penisy to ma prawo je zwalniać. Ja nie lubię ludzi palących, gdybym był pracodwcą to nie zatrudniałbym palących. |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Zadomowienie
|
Bo to stary męski dowcip "z wąsami". Stara anegdotka o minimalnie zmienionej fabule na zasadzie:
-wczoraj pokłóciłam się z mężem -i co? -padłam przed nim na kolana... i krzyknęłam "wyłaź spod łóżka, tchórzu!" To samo - przebrzmiała staroć. |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
BAN stały
|
Nie wiem co ma wspólnego jedno z drugim
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zadomowienie
|
Wymyślona historyjka, żarcik, opowiadana i do przeczytania w niektórych pisemkach. Jedna - żeby rozbawić mężczyzn, druga, żeby rozśmieszyć kobiety. Wyssana z palca np.
|
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
BAN stały
|
A jak dokładnie brzmi ta anegdotka, bo nie słyszałem niej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Zadomowienie
|
Prawie dokładnie tak jak opowiedział szanowny pan Pracodawca, z małą różnicą - kończy się na "upadku z wyższego konia". I to ma być śmieszne, zresztą dla niektórych jest, bo jak widać następni ją powielają
![]() Pan Pracodawca nawet nick wybrał sobie dopasowany odpowiednio do żarciku. Zresztą - już nieistotne. Pomarańcza przecież za tę oryginalną opowiastkę ![]() Edytowane przez mex Czas edycji: 2007-06-20 o 19:17 Powód: literówy |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
BAN stały
|
Mex dziękuję, nie wiedziałem, że istnieje taka anegdota, myślałem, ze to co napisał Pracodawca to prawda.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Zadomowienie
|
W zamierzchłych czasach nawet w Playboy'u była. Niewykluczone, że kiedyś zdarzyła się naprawdę
![]() pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie,jesteś w stanie uwierzyć,że podobna sytuacja mogłaby mieć miejsce?Bo ja nie.W głowie mi się to nie mieści.A Tobie?Myślisz,że ktoś mógłby robić jakieś takie dziwne rzeczy w pracy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
BAN stały
|
Cytat:
Każdy ma inne cele, którymi kieruje sie przy zatrudnianiu pracowników. Ja np. nie znoszę osób palących i niemyjących się. Gdyby takie osoby chciały kiedyś u mnie pracować, bo myślę o założeniu własnej firmy jak tylko jeszcze trochę pieniędzy odłożę, to pomimo najlepszych referencji nie zatrudniłbym takiego kogoś. O panu Pracodawcy pomyślałem sobie, że ma kompleks małego członka, może ma z 10 cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.