![]() |
#6181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Jastin gratuluję
![]() ![]() Niki ja was napewno nie opuszczę ![]() ![]() ![]() ![]() a tu kilka fotek ![]()
#6182 |
Zadomowienie
|
tu jeszcze kilka , i specjalnie dla Moni sukienka której zdjęcie obiecałam już dawno
#6183 |
Zakorzenienie
|
Kasiu my też całe lato spędzimy w domku w tym roku, więc jakby co to jesteśmy razem, będzie nam raźniej jak nas dziewczyny opuszczą i powyjeżdzają
![]() ![]() Śliczne zdjęcia, Twoje dziewczynki tak fajnie wyglądają jak idą razem za rączki ![]() ![]() Kasiu macie z Oliwcia takie same koszulki? Tak widzę na zdjeciu ![]() ![]() ![]() Ja Nikolce chcę kupic na Allegro takie fajne body z napisem córeczka tatusia (są też inne napisy), ubiorę ją w to na Dzień Ojca, kupię jakiś prezencik, ale się tatus ucieszy ![]() ![]()
![]() |
#6184 |
Zadomowienie
|
Niki ja na śmierć zapomniałam o dniu ojca, dzięki za przypomnienie
![]() Co do koszulek to zgadza się są takie same , nie tylko ja z Oliwką taką mam , ale i Julia i szwagierka z rodziną i szwagier z rodziną także ![]() z przodu byli teściowie tzn tylko ich głowy ![]() ![]() ![]() ![]() no i muszę się pochwalić że to robota mojego tż-ta ![]()
#6185 |
Zadomowienie
|
No nie ma tu nikogo? Niesamowite.
Chciałam obwieścić, że macie pozdrowienia i buziaczki od Moni, bo wczoraj do mnie pisała sms-a. Dziś wieczorem wraca i za nami tęskni. Ja jestem u mamy. Już wiem dlaczego od 14 lat z nią nie mieszkam. Bo się nie da. Żremy się naokrągło, nie wiem czy wytrzymam z nią tu jeszcze 2 dni. Wczoraj moja koleżanka od bliźniaków była na weselu a ja zostałam jej z dziećmi. No i nie było z nimi żadnych kłopotów, chociaż bardzo się bałam. Za to Kasia miała problemy z zaśnięciem i płakała, bo wyrzynał się kolejny ząb. No dobra dziewczynki to tyle, bo pisze od brata i zaraz mnie stąd przegoni. CAŁUSKI!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6186 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wszystko przeczytałam, jestem juz zadowlona i szczesliwa ze do Was pisze...Jak ja sie steskniłam...!!!!! Wrocilam o 22 wiec ide spac a wiecej napisze jutro... Kasiu kiecka fajowa, zdjecia super - dziewczyny z Was jak maliny ![]() ![]() Jastinku gratuluje mieszkanka i ciesze sie razem z toba ![]() Pozdrow Alien i powiedz jej ze smutno bez niej i niech spelni moje marzenie i wklei fotke WIKI bo ja juz zapomniałam jak wyglada ![]() Iwonko wypoczywaj na maxa i zazywaj duzooo slonca ![]() ![]() Niki a Tobie gratuluje tej kolejnej rocznicy i zazdroszcze, lata leca to fakt ale nie ma to jak miec przy sobie kochajace dzieci i partnera przy boku... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6187 | |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki!
Moni@ ciesze sie ze wróciłaś ![]() I jak miło spędziliście czas z Szymusiem? My jak zwykle weekend na plazy no i w sobote mieliśmy grilla ze znajomymi,Wika została z moja siostrą a my troche imprezowaliśmy,było bardzo fajnie ![]() Dziewczynki dziekuje za gratulacje jest mi bardzo miło ze cieszycie sie razem ze mną ![]() Cytat:
![]() ![]() Wklejam wkońcu zdjecia obieacne,moje i tż specjalnie dla Niki(wybacz ze takie byle jakie ,ale to zdjecie z ogniska z soboty,wiec najbardziej aktualnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdjecia super..ładnie wyszliscie na zdjeciu:enem: nie ma co sie smiac... Wika swietna w tym basenie i jaki ma strój......no no no... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6189 |
Zadomowienie
|
Moni@ super że już wróciłaś, mam nadzieję że chociaż trochę odpoczęłaś i miło spędziliście czas
![]() ![]() Jastin śliczna para z was ![]() ![]() ![]()
#6190 |
Zakorzenienie
|
No wiec tak
![]() Pojechałam do mojej rodzinki ze strony mojego taty...Bylo cudnie ![]() Zwiedzałam ile sie dało , kazdy dzien miałam zajety i ciagle cos zaplanowane, nie miałam kiedy myslec o problemach i zyciu, bo ciocie wypelnily mi czasem kazdą chwile..Zakochane w Szymku nosiły go na rekach jak to sie mowi...Kazdego dnia spacery, zwiedzanie, zakupy ![]() ![]() Odwiedziły nas dzieciaczki mojego kuzyna i bylo naprawde fajnie... Teskniłam za Wami bardzo, szukałam kafejki by jakos sie do was dopchac na wizaz, ale najblizsza kafejka byla w Wałbrzychu Gł. ![]() Ciocia tak dobrze gotowała ze nie mogłam sobie niczego odmowic:/ a co sie za tym wiaze to same sobie pomyslcie ![]() W lipcu znow chce jechac i sobie to zaplanowałam, nie odpuszcze sobie tak dobrze sie tam czułam... Mam zdjecia ale jak je zrzuce i pomniejsze to wysle..dzis jednak mam malo czasu bo o polnocy przyjezdza moja mama ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6191 |
Zakorzenienie
|
Moni@ WITAJ !!!! Jak miło, ze wróciłaś
![]() Moni@, my rocznicę mamy dopiero w przyszłym roku, w lutym ![]() ![]() ![]() Jastinku dziękuję za foteczki, bardzo ładnie wyszliście, super z Was para ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jastin ja właśnie też chcę kupić Nikolce strój kapielowy, tylko sie zastnawiam, czy lepszy jedno czy dwuczęsciowy ![]() ![]() Kasiu fajne te koszulki, twój tż to artysta ![]()
![]() Edytowane przez *Niki* Czas edycji: 2007-06-18 o 13:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#6192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty jeszcze jesteś młoda, ładna i być moze wesele i suknia o jakiej marzysz dopiero przed Tobą, życie czasami potrafi bardzo zaskoczyć, więc ja trzymam kciuki żeby Twoje marzenia z dzieciństwa się spełniły ![]() ![]() Bardzo sie cieszę, że pobyt u rodzinki tak Ci się spodobał, super, że wróciłaś taka zadowolona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6194 |
Zadomowienie
|
Moni@ bardzo się ciesze że tak wam się udał wyjazd
![]() ![]() ![]() Poruszyłyście temat ślubu więc wam napisze że jeszcze przed zajściem w pierwszą ciąże marzyłam o ślubie białej sukni i mnówstwem gości ale zaraz po urodzeniu Julii wszystko mi się odmieniło. Już nie marzę o ślubie , wcale a wcale , co się odwlecze to nie uciecze ![]() ![]() U nas w domu stres bo tż za dwa tygodnie ma obronę pracy licencjackiej a potem egzaminy na magisterkę także chodzi zdenerwowany a przez neigo i mi się te nerwy udzielają ![]() No i musze się pochwalić : w sobote po raz pierwszy w życiu upiekłam ciasto ![]() ![]() ![]()
#6195 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziękuje za miłe słowa pod naszym adresem
![]() Co prawda ja bez makijażu i wiadomo jak to na ognisku w byle czym i byle jak ale skoro mówicie ze ładna z nas para to Wam wierze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zreszta dużo osób mówi nam ze my do siebie jesteśmy podobni tzn. ja i Tż ![]() Moni@ z Twojego postu wynika ze było naprawde super ![]() ![]() Kasiu z tym ciastem to jestes lepsza odemnie bo ja do tej pory nawet sie nie odważyłam upiec żadnego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6197 |
Zakorzenienie
|
Kasiu no to cieszę sie ogromnie, że Twoje pierwsze ciasto wyszło takie pyszne
![]() ![]() Jastinku wierzę, ze Wikusia jest tylko Wasza ![]() ![]() ![]() Mówisz, że strój jednoczęściowy wygodniejszy? To moze się na taki zdecyduję. Muszę się porozglądać na Allegro ![]() Acah, co do nocnikowania, to ja też Nikolkę puszczam czasami bez pieluszki, ale już tyle razy mi dywan posiusiała ![]() ![]()
![]() |
#6198 |
Zadomowienie
|
Jastin ale masz zdolnego męża , mój nawet piekarnika nie dotyka a co dopiero upiec ciasto
![]() ![]() ![]() ![]() Co do stroju kąielowego to ja tez się zastanawiałam czy dwu czy jednoczęściowy kupić , dwuczęściowy to napewno górę Oliwka by ściągaławiec doszłam do wniosku że nie ma co kupować bo równie dobrze w samych majtkach mogę ją puścić albo w pampersiku. więc zdecydowałam się na jednoczęściowy poszłam dziś do lumpeksu i trafiłam na jeden sliczny ![]() ![]() Ja od tygodnia próbuję "nocnikowac" Oliwię jak narazie z marnym skutkiem ![]() ![]()
Kasia z dziećmi : Julia 11 lat Oliwia 7 lat Lena 5 lat Edytowane przez kkasiaaa Czas edycji: 2007-06-18 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#6199 |
Rozeznanie
|
![]()
Cześć dziewczynki
![]() Ja tylko na chwile bo mam dostęp do netu. U nas wczystko ok. Lilianka rosnie. Wyszły jej wszystkie trójki. Jak będę miała chwile czasu to napisze więcej i pokaże fotki Lilianki.
#6200 |
Zakorzenienie
|
Kasiu jutro Ci dam przepisy, babki nie robiłam nigdy, ale moze moja mama będzie miała przepis. A jak chcesz to Ci dam przepis na pyszny i prosty jabłecznik, tzn. szarlotka z budyniem, uwielbiam ją, ale najlepsza jest w pierwszy dzień
![]() Świetne ubranka kupiłaś Oliwce ![]() Humbaczku WITAJ ![]() ![]() ![]() zaglądaj do nas częściej i pisz co u Was!!!!!!!!!
![]() |
#6201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za TZ-ta pamietam jak ja pisałam prace mgr i broniłam dyplomu ojej jaki to był stres ![]() Za ciasto to całuje raczki Kasienko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6203 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#6204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#6205 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Humbaczku miło widzieć Twój avatarek ![]() Odzywaj sie jak najczęściej ![]() Ja od wczoraj mam dość wszystkiego ![]() Wika cały wczorajszy dzień nie spała nawet 10 minut,a wstała o 8 rano,wieczorem padła po 20-stej i dziś zbudziła mnie po 5-tej,także padam na twarz ![]() ![]() ![]() Olałam ja teraz i jak nie chce to niech nie śpi,ale tego wycia to chyba niezdzierże ![]() ![]() Wdodatku nic nie mozemy zacząć robić w mieszkaniu bo elektrycy coś schrzanili i nie ma prądu w całym bloku,moze dopiero w przyszły czwartek będzie. Do tego jeszcze znów nie mam wody ciepłej bo znów wymieniaja rury i nie wiadomo kiedy bedzie ![]() Mówie Wam kochane jak sie wali to wszystko naraz ![]() Ide spróbuje ja położyć bo zaraz oszaleje przez ten wrzask ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6206 |
Zakorzenienie
|
Jastin wiemy co to znaczy jak dzieci krzycza, sa marudne i maja swoje fochy...kazdej z nas sie to zdarza..Pozostaje nam tylko powiedziec Nie drecz sie kochana i miej stalowe nerwy, bo małe dziecko mały klopot...itd
![]() Nic sie nie wali tylko po prostu dzisiaj jest kiepski dzien, i jutro bedzie lepiej..zobaczysz ![]() Szymek dzis tez spał tylko godzine ok 13-tej i potem padł o 18-tej i nie wiem co bede robila z nim pozniej...sama z tego upalu padam na ryj..czuje sie jakbym byla jakas opuchnieta z tego goraca..palce u rak i oczy mam jakiej opuchniete...co sie dziwic dzieciom ze tak marudza... Nie wiem jak cie pocieszyc...moze zimnym piwkiem???? |
![]() ![]() |
![]() |
#6207 |
Zadomowienie
|
Monia zimne piwko to jest to. Życie na trzeźwo jest nie do przyjęcia.
Jastin nic się nie przejmuj, jutro będzie już lepszy dzień. Dziewczynki ja tez mam dziś "świetny" dzień. O 4 rano wyjechałam nad morze od mamy, ujechaliśmy 80 km i rozkraczył się nam samochód. I dziękuję, to na tyle jazdy. Znaleźliśmy mechanika, na szczęście w nieszczęściu stało się to w mieście - Toruniu. Czekaliśmy 3 godziny jak otworzy i nic z tego, bo powiedział, że w ciągu 2 dni nawet nie da rady tego zrobić. Ale że samochód jakoś jechał, nie miał mocy i kopcił strasznie, ale jakoś wróciliśmy z powrotem. Ale co jestem zła, to nawet nie jestem w stanie wyrazić tego żadnymi słowami. Tak strasznie chciałam jechać, od tak dawna marzyłam o tym, żeby Kasia bawiła się na plaży, a tu dupa. Odwołałam kwatery, bo nie dam rady tam dojechać. Mama chciała mi pożyczyć swój samochód, ale bałam się i dałam sobie spokój. A przecież ponad tydzień samochód był na przeglądzie, wszystko miał sprawdzone, wymienione co się da, zapłaciłam za naprawę wszystke pieniądze przeznaczone na wczasy i tu taki numer. Jeszcze jutro czeka mnie stres, bo mój TŻ ma jechać powoli do Łodzi, bo nikt tu się nie chce podjać naprawy. A mechanik za scholowanie to policzy jak za zboże. Powiedział, żeby jechał, najwyżej jak mu się popsuje całkiem to wyjedzie po niego. Skitram się chyba ze strachu i ze stresu. To tyle "dobrych" wiadomości. Dobrze, że Kasia jeszcze nie rozumie bo nie wiem jakbym jej wytłumaczyła, że jednak nie pojedziemy. Na szczęscie tu jest kilka jezior i pojeździmy sobie. Dziś byliśmy nad rzeką w lesie i Kasia wróciła zadowolona. Najważniejsze, że nic nam się nie stało, a reszta jakoś się ułoży. Całuski dla Was wszystkich. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6208 |
Zakorzenienie
|
Jastinku moja Nikola też strasznie marudzi, dzis to aż się popłakałam i powiedziałam do mamy, że ja już mam dośc takiego życia, codziennie to samo, taka monotonia
![]() ![]() W sobotę koło 20 (jak dzieci położymy do łóżek) jedziemy na Wianki do Krakowa, to się trochę rozerwę i może humorek mi wróci ![]() ![]() Iwonko tak strasznie mi przykro, że wyjazd się nei udał ![]() ![]() Wiesz... jak mi coś nie wyjdzie, jakis wyjazd czy imprezka nie wypali, to żeby się pocieszyć tłumaczę sobie, że moze los mnie przed czymś uchronił, moze np. mielibyśmy nieszczęśliwy wypadek, może coś dziecku by się stało, zawsze sobie z tż tak mówimy i pomaga choc troszkę, jest lepiej ![]() A nie możecie tego wyjazdu przełożyc? Juz wszystko przepadło??? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iwonko przykro mi że nie wyszło wam przyjazdem nad morze ![]() ![]()
![]() |
#6210 |
Zakorzenienie
|
Niki i Kkasiaa - ja to chyba was doskonale rozumiem
![]() Do dzis slysze ze nic nie robilam, tylko siedzialam w domu... Wkurzylam sie i powiedziałam "jasne nic nie robilam tylko lezałam do gory dupa i pierdziałam w stołek a Szymek na łancuchu sie pasł całymi dniami, pranie robiła praczka, gotowała kucharka, sprzatała sprzataczka" i zamknał sie bo chyba cos do niego dotarło... Boze nie moge tego słuchac ani czytac....od razu nerwy mi wracaja.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.