Rossmann cz. XXI - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-15, 15:06   #3991
Fabryczna23
Zadomowienie

Dot.: Rossmann cz. XXI

Cytat:
Napisane przez megara0 Pokaż wiadomość
Potwierzam bedzie -49% ale jeszcze na korektory czyli pudry podklady roze i korektory. Chyba na cala kolorowne jednak nie bedzie. A ta promocja bedzie pewno w ramach e kuponow nie dla wszystkich tylko tych zalogowanych na rosnecie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kurczę, akurat nie będę miała dostępu do Rossmanna, choć tak właściwie to nic nie potrzebuję.
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 15:07   #3992
iinnkkaa
Zakorzenienie

Czy w Rossmanie znajdę jakieś kosmetyki dla 8- latki? Chodzi mi o jakies plyny do kąpieli, może jakieś błyszczyki itp co jest kolorowe i dla dzieci?
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 15:24   #3993
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

49%?

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Wreszcie cos tylko dla wizazanek. Istnieje szansa, ze nieporozchwytuja tych podkladow i nie bedzie ogolnego rozgardiaszu... Nie lubie tych ogolnych akcji, bo straszne rzeczy sie wtedy dzieja przy tych szafakch z kolorowka. Wow Rossmann sie postaral, czuje sie prawie jak VIP.
o kolorowce tez wiedzialysmy tylko my do dnia promocji a co sie dzialo przy szafach to sie dzialo

edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 15:42   #3994
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linanna Pokaż wiadomość
Tak tak link widziałam i chyba kupię ten szampon Garniera, chodzi mi tylko o tą glinkę, ktoś pisał że dodaje dodatkowo do szamponu/odżywki. Tak w ogóle to chyba jesteśmy z tego samego miasta :p - Bstok? Pisałaś o płynie HI Green Pharmacy szukałam go w Rossmannie na Antoniukowskiej i niestety nie było, może wiesz gdzie go mogę znaleźć?
Ja dodaje czasem zielona glinke ktora kupiłam na Allegro za 10 zł używam rownież do twarzy ale gdzieś przeczytałam ze jest dobra do przetluszczajcych sie wlosow i u mnie sie sprawdziło, ale nie używam przy każdym myciu

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
A probowalas wcierek do glowy, np. Jantar, czarna rzepa z Joanny, woda brzozowa lub wcierek ziolowych Green Pharmancy?
Potwierdzam jantar u mnie troche zmniejszył przetluszzanie

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
Czy w Rossmanie znajdę jakieś kosmetyki dla 8- latki? Chodzi mi o jakies plyny do kąpieli, może jakieś błyszczyki itp co jest kolorowe i dla dzieci?
http://m.rossnet.pl/Produkt/Liliputz...sniowym,107782
http://m.rossnet.pl/Produkt/Lilliput...k-50-ml,115238
http://m.rossnet.pl/Produkt/Lilliput...zniczek,115381
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 15:43   #3995
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whenee Pokaż wiadomość
no więc ja tydzień temu widziałam w cnd 16 szt. ob super i chyba normal, mini nie było w cnd. widziałam też tampaxy też po 16 szt , mini były na napewno. ponad 5 zł kosztowały obie firmy.
Dziękuję
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 15:51   #3996
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tak link widziałam i chyba kupię ten szampon Garniera, chodzi mi tylko o tą glinkę, ktoś pisał że dodaje dodatkowo do szamponu/odżywki. Tak w ogóle to chyba jesteśmy z tego samego miasta :p - Bstok? Pisałaś o płynie HI Green Pharmacy szukałam go w Rossmannie na Antoniukowskiej i niestety nie było, może wiesz gdzie go mogę znaleźć?
Tak, robię zakupy też z białostockich
Jeżeli chodzi o GP - tych żeli w CND nie widziałam nigdzie! Wymiecione całkiem! Po normalnych cenach można je spotkać na Wysockiego, w Alfie, w Białej, na Ryskiej ale rzadko oraz na Malmeda. Na Antoniukowskiej nieraz też stoi ale skoro nie ma to może go wymietli spragnieni żelu W reszcie rossków nie wiem niestety.

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

Edytowane przez kudlik_kk
Czas edycji: 2014-04-15 o 15:53
kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 16:18   #3997
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Skusilam sie na krem ziaja z cnd.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 16:21   #3998
ceccylia_paladin
Wtajemniczenie

Cytat:
Potwierzam bedzie -49% ale jeszcze na korektory czyli pudry podklady roze i korektory. Chyba na cala kolorowne jednak nie bedzie. A ta promocja bedzie pewno w ramach e kuponow nie dla wszystkich tylko tych zalogowanych na rosnecie.

Może kupię korektor i róż, bo podkładów i pudrów mam pod dostatkiem.

Polecacie może jakiś dobry kryjący korektor na wypryski, dość jasny bo jestem blada, i taki który NIE ciemnieje? (kupiłam ostatnio wychwalany kamuflaz z Catrice najjasniejszy, ale niestety jest zbyt ciemny ;/
49% kusi

Edytowane przez ceccylia_paladin
Czas edycji: 2014-04-15 o 16:25
ceccylia_paladin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 16:26   #3999
Linanna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Tak, robię zakupy też z białostockich
Jeżeli chodzi o GP - tych żeli w CND nie widziałam nigdzie! Wymiecione całkiem! Po normalnych cenach można je spotkać na Wysockiego, w Alfie, w Białej, na Ryskiej ale rzadko oraz na Malmeda. Na Antoniukowskiej nieraz też stoi ale skoro nie ma to może go wymietli spragnieni żelu W reszcie rossków nie wiem niestety.
o dziękuję bardzo

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
wszystkie płyny do kąpieli Original Source np. Malina Wanilia https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...bath-foam.html
Linanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 16:32   #4000
teklaem
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyny skąd macie takie informacje? Z rossnetu?

Założyłam dzisiaj konto, bo dotychczas nie miałam, myślicie, że się załapię? Bo ostatnio było za późno jak się dowiedziałam o -10%

Szkoda, że pod koniec miesiąca to wymyślili To pewnie w maju nie będzie -40% na kolorówkę szkoda!
teklaem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 16:48   #4001
201708160922
Konto usunięte

Cytat:
Możecie polecić mi jakiś szampon do szybko przetłuszczających się włosów? Nie wyobrażam sobie myć włosów codziennie, a na drugi dzień już moje włosy nie wyglądają za dobrze więc używam suchego szamponu. Próbowałam już wszystkiego... przetrzymywałam przez rok włosy bez mycia drugiego dnia i nic, one się chyba nigdy do tego nie przyzwyczają, a włosy mam strasznie długie i mycie ich no i rozczesywanie to wielka zabawa
Ja nadal nie mam swiezych wlosow na drugi dzien, ale mi pomogl szampon nawilzajacy Emolium oraz YR podnoszacy u nasady. Myje wlosy wieczorem, nastepnego dnia sa w porzadku, ale kolejnego dnia powinnam umyc. Czasem zdarza sie, ze je zwiazuje i wychodze do ludzi. Zanim zaczelam uzywac ww., bylo to niemozliwe.

Cytat:
w takim razie zakupię Garnier z cytryną i białą glinką tak polecacie , szamponu bez SLS też próbowałam używać, tego z Babydream ale niestety było jeszcze gorzej bo włosy zaczęły się już wieczorem przetłuszczać ;p, eh a jeszcze 2 lata temu na 3 dzień moje włosy wyglądały jak po umyciu a teraz tragedia ;p

a gdzie tą glinkę mogę zakupić do włosów jak polecacie dodawanie do szamponów ;p

Edit. słyszałam że dobry jest jeszcze szampon z rzepy, używał ktoś? Pewnie strasznie śmierdzi .. ;p
Ja uzywalam jakiego z rzepa, ale mi rzepa nie smierdzi.

Cytat:
A probowalas wcierek do glowy, np. Jantar, czarna rzepa z Joanny, woda brzozowa lub wcierek ziolowych Green Pharmancy?
Jantar u mnie nie zmniejszyl przetluszczania, ale wypadanie wlosow. Woda brzozowa nie zrobila nic.

201708160922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 16:52   #4002
Sasabina
maskott

Cytat:
Napisane przez cochonnetta Pokaż wiadomość
Nie jestem pewna czy jest w Rossmannie czy tylko w Naturze w drugiej szafie, ale bardzo polecam żel z do usuwania skórek z Essence

mnie ten żel z essence zmasakrował płytkę paznokci -> strasznie się osłabiły od niego i rozwarstwiały.
Stary 2014-04-15, 17:06   #4003
asia2285
Zakorzenienie

Byłam dzis w R. i kupiłam drugą piankę Facelle oraz lakier wibo. Nie chce robić zamieszania ale przypadkiem usłyszałam jak pracownica informowała klientkę o promcji na kolorówke w maju. Mówiła to tak przekonująco tylko nie wiedziala dokladnie kiedy

Manchester United

Coś o mnie--->
All about me
Nowy post: Łapacz snów - DIY Dreamcatcher
asia2285 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 17:21   #4004
justilove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Ciekawi mnie jak ta promocja będzie się miała w przypadku tych książeczkowych -20%. Skoro to kolorówka, a odliczają od ceny promocyjnej...
Z tego co wyczytałam jedynie e-kupony ( a w takiej postaci ma być te -49%) nie łączą się z książeczką rabatową. Tak samo było z tym weekendowym -10% z rossnetu.

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Napisane przez asia2285 Pokaż wiadomość
Byłam dzis w R. i kupiłam drugą piankę Facelle oraz lakier wibo. Nie chce robić zamieszania ale przypadkiem usłyszałam jak pracownica informowała klientkę o promcji na kolorówke w maju. Mówiła to tak przekonująco tylko nie wiedziala dokladnie kiedy
Całe szczęście że w maju! Mam nadzieję, że z tym można będzie połączyć -25% z książeczki.
justilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 17:49   #4005
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
A może będzie tak, że teraz pudry, podkłady a na początku maja lakiery cienie itd. w końcu maj za pasem...

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:13   #4006
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
ale to takie -40%? byłoby cudownie kupiłabym korektor Loreal True Match. To jedyny drogeryjny korektor który pasuje do mojego prawie białego odcienia skóry:rolle yes:

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:17   #4007
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
A może będzie tak, że teraz pudry, podkłady a na początku maja lakiery cienie itd. w końcu maj za pasem...
Gdyby było -40% na lakiery, to bym się ucieszyła, bo kuszą mnie nowe piaski Wibo i Lovely
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:27   #4008
agata0212
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Skusilam sie na krem ziaja z cnd.
A jaki dokładnie?
agata0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:31   #4009
synesthesia
Zakorzenienie

Mi w sumie nawet pasuje koniec miesiąca W sumie z tego nic nie potrzebuje, chociaż możliwe że się skuszę na korektor, bo w -49% to mogłabym kupić od razu 2 na zapas
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:33   #4010
justilove
Raczkowanie

Polecasz jakiś dobry korektor do maskowania niedoskonałości i w razie czego pod oczy?
justilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:43   #4011
sobek92
Raczkowanie

a ja szukam jakiegos korektoru i pudru na skore naczynkowa , sklonnosc do zaczerwienien. mam jakis tam z zielonym pigmentem korektor ale nie do konca jest okej. znacie jakies dobre korektory / podklady/ pudry wlasnie na ten problem?
sobek92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:47   #4012
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agata0212 Pokaż wiadomość
A jaki dokładnie?
Niebieski sopot
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:48   #4013
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Gdyby było -40% na lakiery, to bym się ucieszyła, bo kuszą mnie nowe piaski Wibo i Lovely
Ty masz szlaban na lakiery

Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 18:57   #4014
j_ka
Rozeznanie

Cytat:
Możecie polecić mi jakiś szampon do szybko przetłuszczających się włosów? Nie wyobrażam sobie myć włosów codziennie, a na drugi dzień już moje włosy nie wyglądają za dobrze więc używam suchego szamponu. Próbowałam już wszystkiego... przetrzymywałam przez rok włosy bez mycia drugiego dnia i nic, one się chyba nigdy do tego nie przyzwyczają, a włosy mam strasznie długie i mycie ich no i rozczesywanie to wielka zabawa
Mnie pomogły częste zmiany szamponu i odstawienie odżywki. Używałam Nivea, Elseve, Eva Natura, Schauma, Garnier z białą glinką. W chwili obecnej używam Dove do włosów puszących się i włosy mi się nie przetłuszczają.
j_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:02   #4015
katarzynka2605
Raczkowanie

Cytat:
w takim razie zakupię Garnier z cytryną i białą glinką tak polecacie , szamponu bez SLS też próbowałam używać, tego z Babydream ale niestety było jeszcze gorzej bo włosy zaczęły się już wieczorem przetłuszczać ;p, eh a jeszcze 2 lata temu na 3 dzień moje włosy wyglądały jak po umyciu a teraz tragedia ;p

a gdzie tą glinkę mogę zakupić do włosów jak polecacie dodawanie do szamponów ;p

Edit. słyszałam że dobry jest jeszcze szampon z rzepy, używał ktoś? Pewnie strasznie śmierdzi .. ;p
Ja polecam szampon pokrzywowy z YR. Mi pomógł, naprawdę przedłuża świeżość włosów.
katarzynka2605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:07   #4016
Klementyna12
Zadomowienie

Kupilam
szczoteczkę oral-b za 37,79 (cnd)
Puszkę karmy chappi 1,89 (cnd)
Farbę palette salon colours 10,69 (cnd)
Piasek lovely Ibiza, tampony facelle w promocji, watę
Klementyna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:15   #4017
kjd3
only smart shopping

Dzięki za info o przecenionych Purinach - na półce u mnie były standardowe ceny, ale czytnik pokazał 7 zł z groszami.

Z CND dużo produktów do pielęgnacji stóp.
kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 19:25   #4018
przeklete_pragnienia
Zakorzenienie

GG do przeklete_pragnienia

A myślicie, że te -49 % będzie obejmowało również bronzery?
Stary 2014-04-15, 19:57   #4019
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez becky_b Pokaż wiadomość
sprawdzałam czy nie pominęłam nic i wyszło mi, że nie swoją drogą to dziwne, bo faktycznie nie ma żadnej strony z kolorówką
Dziękuję za odpowiedź I przepraszam za niepotrzebne szukanie
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-15, 20:21   #4020
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
Napisane przez ceccylia_paladin Pokaż wiadomość
Polecacie może jakiś dobry kryjący korektor na wypryski, dość jasny bo jestem blada, i taki który NIE ciemnieje? (kupiłam ostatnio wychwalany kamuflaz z Catrice najjasniejszy, ale niestety jest zbyt ciemny ;/
49% kusi
o10 Ivory jest dla Ciebie za ciemny? To w grę wchodzi tylko najjaśniejszy Bourjois w tubce.
Poczwórny Wibo też ma jeden bardzo jasny odcień. Utlenianie korektora zależy od wielu czynników, m.in. od ilości sebum. Jak masz suchą cerę to warto stosować jakiś krem/bazę. Chcesz się wymienić na ten kamuflaż?

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2014-04-15 o 20:32
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości