Wizaż ogłupia!!! - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-15, 18:39   #241
_Matilde_
Biała Dama

Dot.: Wizaż ogłupia!!!

Cytat:
Napisane przez ultravioletx Pokaż wiadomość
Dziewczyny wy się tu śmiejecie ale ja to szczerze współczuję autorce wątku. Po 1. Chłopaka który jest najnormalniej ,,du.ą wołową" i zamiast rozwiązać problem ze swoją dziewczyna to woli się żalić publicznie. Po 2 dziwne mi jest to że facet zainteresował się takim forum... Mojego tz oraz innych znajomych płci męskiej sama nazwa wizaż by skutecznie zniechęcila do zajzeni tutaj...
I po 3 najważniejsze to wcale nie dziwię się że laska się tak wkurzyła... Tyle że problem jest nie w samym wizażu a w nim że daje się urobic obcym dla niego babą jak plastelina ehh :banghead:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A ja nie współczuję, sama wybierała, ale widzę problemy w związku, w każdym będą, jeśli wszyscy są winni, tylko nie misiaczek

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-15, 18:46   #242
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46048216]

Pytanie tylko, ktora by chciala uzalajacego sie nad soba wizazanka? Ja nie wyobrazam sobie, ze umawiam sie z facetem i na pytanie "co robisz w wolnym czasie" on odpowiada "siedze na Wizazu" .[/QUOTE]
Oj tam, wyolbrzymiasz. Przynajmniej mielibyśmy wspólne hobby Moglibysmy utyskiwać jedno na drugie w różnych wątkach, tworzyć koalicje, stronnictwa, ankiety ( "Kto jest winien naszym kłótniom?"), głosowania, bah! plebiscyty nawet. Toż to prawie jak wielka polityka!

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-15, 19:33   #243
I am Rock
lokalna gwiazda

Pytanie tylko, ktora by chciala uzalajacego sie nad soba wizazanka? Ja nie wyobrazam sobie, ze umawiam sie z facetem i na pytanie "co robisz w wolnym czasie" on odpowiada "siedze na Wizazu" .[/QUOTE]
... i pluję jadem
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-15, 20:31   #244
Fleur_D
Zakorzenienie

Ale to byłby świetny sposób na poznanie jego poglądów, nawet niekoniecznie tych, którymi chciałby się od razu pochwalić. Trzeba się tylko dowiedzieć jaki nick i do dzieła
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-15, 21:11   #245
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
... i pluję jadem
Obowiazkowo .

Cytat:
Napisane przez Fleur_D Pokaż wiadomość
Ale to byłby świetny sposób na poznanie jego poglądów, nawet niekoniecznie tych, którymi chciałby się od razu pochwalić. Trzeba się tylko dowiedzieć jaki nick i do dzieła
Powiedz, ze zartujesz . Ja sobie tego nie wyobrazam. Sama mam silna osobowosc. Faceta z silna osobowoscia bym rowniez potrzebowala. Wizazanek kojarzy mi sie raczej malo mesko. Nie mowie, ze facet powinien w wolnych chwilach rabac drzewa, ale gadanie z kobietami o tamponach, aborcji czy ich zwiazkach raczej supermeskoscia nie zalatuje. Takze ten, nie moja bajka.

Rozumiem jednak, ze jakiejs wizazanek sie moze marzyc i szanuje takie zdanie.

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2014-04-15 o 21:18
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-15, 22:38   #246
Bananalama
jestę wieszczę

E tam, są i fajni panowie z wizażu. Ja lubię Araksjela, a za Leszym wprost przepadam

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-15, 22:43   #247
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
E tam, są i fajni panowie z wizażu. Ja lubię Araksjela, a za Leszym wprost przepadam
Nie napisalam, ze na Wizazu nie ma szansy trafic na kogos fajnego - sympatycznego kolege. Nie wyobrazam sobie faceta-wizazanka. Dla mnie wizazanek to wieczne friend zone i ktos, z kim mozna pogadac jak z kolezanka. A to inna kategoria niz kandydat na faceta.

Mam nadzieje, ze teraz wyraznie sformulowalam mysl. Chyba goraczka mi przycmila zdolnosc komunikatywnego wyrazania mysli .

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2014-04-15 o 22:45
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-15, 22:45   #248
Leszy
Zakorzenienie

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46051164]Obowiazkowo .

Powiedz, ze zartujesz . Ja sobie tego nie wyobrazam. Sama mam silna osobowosc. Faceta z silna osobowoscia bym rowniez potrzebowala. Wizazanek kojarzy mi sie raczej malo mesko. Nie mowie, ze facet powinien w wolnych chwilach rabac drzewa, ale gadanie z kobietami o tamponach, aborcji czy ich zwiazkach raczej supermeskoscia nie zalatuje. Takze ten, nie moja bajka.

Rozumiem jednak, ze jakiejs wizazanek sie moze marzyc i szanuje takie zdanie.[/QUOTE]

Mam nadzieję kiedyś doczekać się jakiejś Księgi Rzeczy I Zayęć Męskich

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość

Edit:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46052633]Nie napisalam, ze na Wizazu nie ma szansy trafic na kogos fajnego - sympatycznego kolege. Nie wyobrazam sobie faceta-wizazanka. Dla mnie wizazanek to wieczne friend zone i ktos, z kim mozna pogadac jak z kolezanka. A to inna kategoria niz kandydat na faceta.

Mam nadzieje, ze teraz wyraznie sformulowalam mysl. Chyba goraczka mi przycmila zdolnosc komunikatywnego wyrazania mysli .[/QUOTE]

E tam. Mnie na Wizaż przygnała moja TŻ. Razu pewnego zajrzałem jej przez ramię, cóż takiego fioletowego czyta. I jako że lubiłem zawsze rozmawiać z kobietami, postanowiłem sobie tutaj konto założyć. Jakoś się ciągnie od roku czytanie tego podforum

A drewno rąbię regularnie, w drewnie tymże sobie czasem dłubię, metal zginam gołymi ręcyma

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30

Edytowane przez Leszy
Czas edycji: 2014-04-15 o 22:51
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-15, 22:48   #249
Bananalama
jestę wieszczę

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46052633]Nie napisalam, ze na Wizazu nie ma szansy trafic na kogos fajnego - sympatycznego kolege. Nie wyobrazam sobie faceta-wizazanka. Dla mnie wizazanek to wieczne friend zone i ktos, z kim mozna pogadac jak z kolezanka. A to inna kategoria niz kandydat na faceta.

Mam nadzieje, ze teraz wyraznie sformulowalam mysl. Chyba goraczka mi przycmila zdolnosc komunikatywnego wyrazania mysli .[/QUOTE]

no, teraz kumam czaczę .

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Stary 2014-04-15, 22:50   #250
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alexandra92x Pokaż wiadomość
W 10000% zgadzam się z Autorką wypowiedzi. Niektóre z Was udzielają takich rad, które nijak imają się do rzeczywistości. Dopiero teraz widzę jak głupie jest słuchanie jakich obcych w internecie. Sama mało pytałam się o moje problemy. Jednak podświadomie niektóre wypowiedzi dźwięczą mi do dzisiaj w uszach dlatego już od prawie dwóch miesięcy się tu nie udzielam. To mój ostatni post.

Zastanówcie się czasem, że jak piszecie "rozstań się" osobie, której przez tydzień nieukłada się w związku to ma ona czasem diametralny wpływ na jej życie. Jesteście tu jak sekta. Przyjaciółki, które w życiu codziennym nie mają co robić tylko wiecznie siedzą na Wizażu, krytykują, zrzędzą. Chociaż było kilka osób, które wydają się spoko i mają swoje życie. Przede wszystkim są to dziewczyny z PTT.

Mi Wizaż bardzo zaszkodził. Szczególnie jak czytałam w okresie moich stanów depresyjnych te wszystkie problemy, które sprawiały, że widziałam świat tylko w czarnych barwach.
Jasne, Wizaż zły i niedobry, zamiast poszukać w sobie, to Wizaż
Jak pisałam moje rady są przemyślane, ale wiadomo, czasem i piszę, że warto, by się rozstać. Czasem po wątku nie widać innej opcji. A jak ktoś radzi to często, za często, to już jego broszka, nie moja, ja się tam tym nie ekscytuje.
A co to PTT?
Edit: A już chyba wiem co to, jedna Wizażanka na 5 stronie faktycznie wyjaśniła Powiedz to tutaj- aha ok, no tak, tylko tam normalne, inne to głupie Wizażanki Ja tam nie piszę, więc chyba zaliczam się do grona głupich Wizażanek haha

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2014-04-15 o 22:54
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-16, 20:55   #251
201703061208
Konto usunięte

zapomniałam dodać że dobrymi komentarzami do niektórych najmądrzejszych wątków są wierszyki Bananalamy, gdyby nie Wizaż nie miałabym okazji poznać-to kolejny plus forum jako portalu rozrywkowego. Skoro ktoś nie ma dystansu do świata po co dzieli się problemami w necie i później jakieś zażalenia że "coś przez kogoś bo tak doradził". W realu też ów ktoś słucha rad każdej osoby zamiast używać swojego mózgu?
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-16, 21:35   #252
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
zapomniałam dodać że dobrymi komentarzami do niektórych najmądrzejszych wątków są wierszyki Bananalamy, gdyby nie Wizaż nie miałabym okazji poznać-to kolejny plus forum jako portalu rozrywkowego. Skoro ktoś nie ma dystansu do świata po co dzieli się problemami w necie i później jakieś zażalenia że "coś przez kogoś bo tak doradził". W realu też ów ktoś słucha rad każdej osoby zamiast używać swojego mózgu?
dziękuję za docenienie

Stary 2014-04-16, 21:37   #253
201703061208
Konto usunięte

a proszę, proszę
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-16, 21:49   #254
ptasie__mleczko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nieznana_nazwa Pokaż wiadomość
Nie. Nie zrozumiałaś (w sumie nic dziwnego)
Wyobraź sobie sytuacje (pisze czysto hipotetycznie), Twój facet zakłada tutaj wątek "moja kobieta nie napisała mi dziś smsa na dzień dobry, co robić? zerwać?" i powiedzmy wizażanki radzą twojemu facetowi " tak, rzuć ją" "co to za kobieta" "tego kwiatu jest pół światu" itd. i Twój facet nagle Ci oznajmia "koniec z nami"
Pewnie nadal nie rozumiesz o co mi chodzi ale pije do tego że te osoby wymyślają sobie problemy z d*py, Wy je wyolbrzymiacie, koloryzujecie jeszcze bardziej a efekt potem jest jaki jest
dokładnie, też się z tym zgadzam. Zbyt pochopnie dajecie rady pt "rzuć go" itd. A tak naprawdę nie znacie sytuacji, tylko opinię jednej strony, często rozżalonej i w związku z tym wyolbrzymiającej problem. Osoby, która nie opisuje swojego zachowania, która często stawia się w roli ofiary. Ja też uważam, ze samosądy tutaj są zbyt odważne. I jestem w stanie w to uwierzyć, że załamany człowiek, pytający o rady, niestety w ciężkich chwilach z nich korzysta. Bo widzi tylko jedną stronę medalu i przez to rzeczywiście potrafią się popsuć relacje między ludźmi.
Stary 2014-04-16, 21:58   #255
Sherminka
Zadomowienie

Osoby, które zakładają takie wątki szukają porady, więc ją otrzymują. Nie chce mi się wchodzić w takie dyskusje, ale wierzę, że każdy rozumie znaczenie słowa 'rada'. To nie przymus, dlatego obarczanie Nas winą za czyjeś decyzje jest po prostu pójściem na łatwiznę i zrzuceniem odpowiedzialności w stylu 15-latka
Sherminka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-16, 21:58   #256
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ptasie__mleczko Pokaż wiadomość
dokładnie, też się z tym zgadzam. Zbyt pochopnie dajecie rady pt "rzuć go" itd. A tak naprawdę nie znacie sytuacji, tylko opinię jednej strony, często rozżalonej i w związku z tym wyolbrzymiającej problem. Osoby, która nie opisuje swojego zachowania, która często stawia się w roli ofiary. Ja też uważam, ze samosądy tutaj są zbyt odważne. I jestem w stanie w to uwierzyć, że załamany człowiek, pytający o rady, niestety w ciężkich chwilach z nich korzysta. Bo widzi tylko jedną stronę medalu i przez to rzeczywiście potrafią się popsuć relacje między ludźmi.
no to co radzić?
Mnie to serio interesuje.
Bo tu tylko gadacie nie radzcie tego, tamtego, co pare postów ktoś tam się zgadza z autorką.
no i spoko, jego prawo.
Ale powiedzcie mi w takim razie jakie macie propozycje rad.
Bo, jak już pisałam, można wszędzie pisać "rób co chcesz".
Albo "idz wypij szklanke zimnej wody"
Albo "nadstaw drugi policzek i nie marudz"

Tylko błagam nie proponujcie rady "ubierz seksowną bieliznę i zrób dobrą kolację" jako uniwersalną rade dla każdej dziewczyny, bo to są dopiero rady z gatunku super idiotycznych i szkodliwych.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-16, 22:07   #257
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez ptasie__mleczko Pokaż wiadomość
Zrozum, że jedyną, JEDYNĄ sensowną odpowiedzią na każdy nowy wątek tutaj byłoby "a, rób co chcesz", jak to wcześniej było wspominane. Ale to forum. Ktoś pyta - reszta odpowiada. Reszta odpowiada zgodnie z własnymi przekonaniami, własnymi poglądami, podpierając się o dostarczone informacje.
I jeśli ktoś stwierdza "napisali rzuć go, więc muszę to zrobić" zamiast "napisali rzuć go, może coś w tym jest, muszę się nad tą radą zastanowić" - to nie jest wina forum. To jest wyłącznie wina tej osoby.
Tak jak Elve napisała kilka stron wcześniej - w życiu szukamy osób, które możemy obarczyć winą za swoje zachowania, błędy czy wybory. Tak jest łatwiej.
Jeśli ktoś sam nie potrafi wybrać, pozwala wybrać innym - dlaczego winić tych innych, że coś doradzają i wydają opinie, skoro ktoś o nie pyta? Wybranie wyboru kogoś innego też jest wyborem. Ktoś wybrał, że zamiast samemu zdecydować pozwoli zdecydować innym. Mam go karcić za ten wybór?

Edytowane przez coffee
Czas edycji: 2014-04-16 o 22:08
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości