Małe piersi na ręce inteligenta, duże - robotnika. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-20, 20:41   #121
Naszata
Rozeznanie

GG do Naszata Send a message via Skype™ to Naszata
Dot.: Małe piersi na ręce inteligenta, duże - robotnika.

Po Pierwsze: - to do ciebie Leonie

Po drugie: - to dla was dziewczyny

Leonie Leonie wracaj na swą planetę, pewnie juz się tam ciebie doczekać nie mogą
Stary 2007-06-20, 20:41   #122
Sweet_21
Zakorzenienie

Kurcze a moje piersi trochę widać Widocznie świetlana przyszłość nie dla mnie.

Trudno idę szukać facetów z okularem na nosie, takiego inteligenta jak ja nikt miał nie będzie!O!

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 20:43   #123
ruda2506
Raczkowanie

GG do ruda2506 Send a message via Skype™ to ruda2506

Ojejej,ale nam się pan leon rozpanoszył.Otóż twoja teoria nadaje się conajwyżej do uogólnienia.A mianowicie taiego, że mógłbyś sobie z panem hitlerem podać ręcę.Pomierzycie sobie penisy i będziecie się świetnie razem bawić co?
Teoria jest żałosna (conajmniej) i ma na celu jedynie podbudowanie poczucia wartości pana leona. Otóż ja mam biust mały i inteligentna jestem (a jakże!! ). Więc moim "inteligenckim" okiem nie zauważyłam taikej normy...
Aha, i prosze nam tu nie wciskać kitu, że inteligenci nie zwracają uwagi na wygląd. Zwracają,a i owszem
ruda2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 20:43   #124
Leon to ja
BAN stały

Nicole697 trzeba uważnie obserwować otaczającą nas rzeczywistość

Dobrze wiem o rzeczach, o których piszesz. Jeżeli jednak kobieta jest grubawa to jest to w dużej części wypadków uwarunkowane genetycznie, tak samo jak wielkość biustu. No i moim zdaniem, w czasach pierwotnych, mniej inteligentni przodkowie dzisiejszych robotników, chłopów itp. nie poszukiwali inteligentnych kobiet, ale rozpłodowych, a więc także z dużym biustem, który kojarzył im się z mlekiem, więc genetycznie takie kobiety zatraciły inteligencję, nawet jeżeli ją posiadały. Oczywiście nie wszystkie. Znam także kobiety biuściaste, które są inteligentne. Ale w większosci tak.

Natomiast praprzodkowie inteligentów szukając wartości duchowych w kobiecie, a rozród traktując jako jedynie jeden z elementów życia, poszukiwali kobiet inteligentnych. Ponieważ kobiety biuściaste traciły intelekt z powodu zadawania sie z praprzodkami robotników, więc kobiety z małymi biustami go rozwijały, żeby przyciągnąć praprzodków inteligentów. I dlatego teraz my wolimy z mniejszym biustem, a robotnicy z dużym.

To moja teoria, którą chcę opublikować w jakimś czasopiśmie. Między innymi dlatego założyłem ten temat na niniejszym forum, żeby zweryfikować tą teorię. Bark merytorycznej dyskusji ze strony biuściastych kobiet, tylko utwierdził mnie w moich przekonaniach.
Leon to ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 20:47   #125
Sweet_21
Zakorzenienie

Leon napisz do "Przyjaciółki" .

Bo masz problem.

Bartuś
29.08.2009

"Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota"
/S.J.Lec/
Sweet_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 20:47   #126
Leon to ja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez myShaczeQ Pokaż wiadomość
a jednak ! a jednak sie uda !!!!
bede bogata bez pracy i studiow
dziewczyny mojego biustu prawie nie widac !!! to znaczy ze conajmniej doktor habilitowany profesor inzynier wezmnie mnie za zone
czyz to nie wspaniala nowina ?! cieszycie sie ze mna ?
Oczywiście biust to nie wszystko, musisz rozwijać swój intelekt. Inaczej inteligent cię nie zechce. Ale biologicznie pociągasz inteligentów, napewno masz przewagę, nie roztrwoń jej.
Stary 2007-06-20, 20:54   #127
moren
Wtajemniczenie

GG do moren

O genetyce w swoim artykule lepiej nie wspominaj,bo widac,ze nie masz zielonego pojecia na ten temat i tylko narobisz sobie wstydu.
Druga sprawa-ilośc tkanki tluszczowej nie jest uwarunkowana genetycznie.Obrzarstwo-owszem.Ale sama tkanka-NIE!Z tego by wynikalo,ze ok 90% Amerykanow jest grubych,bo wszystko jest unormowane genetycznie.Żeby kochanego cialka bylo mniej nie trzeba miec szczegolnych genow.Wystarczy mniej zrec,za przeproszeniem
Powtarzam,nie pchaj sie do genetyki,bo tu akurat nie wiesz,o czym piszesz.
moren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 20:56   #128
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leon to ja Pokaż wiadomość

Dobrze wiem o rzeczach, o których piszesz. Jeżeli jednak kobieta jest grubawa to jest to w dużej części wypadków uwarunkowane genetycznie, tak samo jak wielkość biustu. No i moim zdaniem, w czasach pierwotnych, mniej inteligentni przodkowie dzisiejszych robotników, chłopów itp. nie poszukiwali inteligentnych kobiet, ale rozpłodowych, a więc także z dużym biustem, który kojarzył im się z mlekiem, więc genetycznie takie kobiety zatraciły inteligencję, nawet jeżeli ją posiadały. Oczywiście nie wszystkie. Znam także kobiety biuściaste, które są inteligentne. Ale w większosci tak.
Naprawde mam ochote Cie palnąć. Czytasz to co pisza inni? Umiesz w ogole czytac ze zrozumieniem? Nie. Otylosc II oraz III stopnia moze byc uwarunkowana genetycznie. Nadwaga oraz otylkosc I stopnia nie. W moim wypadku nie ma w mojej wadze (prawdopodobnie nie ma) uwarunkowan genetycznych. Jest tylko choroba na jaka choruje (nabyta, nie genetyczna) od wielu lat.
I nie pieprz (bo inaczej tego nie da sie nazwac) glupot o czasach pierwotnych. Bo to co gadasz to jedna wielka bzdura, wyssana z palca majaca na celu wkurzyc wizazanki. Jestes Trolem, niczym wiecej. My cie karmimy, bo do pewnego momentu, mianowicie do momentu gdy zmienisz kolor na pomaranczowy mamy swietna zabawe z Ciebie.
Cytat:
Natomiast praprzodkowie inteligentów szukając wartości duchowych w kobiecie, a rozród traktując jako jedynie jeden z elementów życia, poszukiwali kobiet inteligentnych. Ponieważ kobiety biuściaste traciły intelekt z powodu zadawania sie z praprzodkami robotników, więc kobiety z małymi biustami go rozwijały, żeby przyciągnąć praprzodków inteligentów. I dlatego teraz my wolimy z mniejszym biustem, a robotnicy z dużym.
Trzasne Cie.
Cytat:
To moja teoria, którą chcę opublikować w jakimś czasopiśmie. Między innymi dlatego założyłem ten temat na niniejszym forum, żeby zweryfikować tą teorię. Bark merytorycznej dyskusji ze strony biuściastych kobiet, tylko utwierdził mnie w moich przekonaniach.
Wezcie z nim cos zrobcie zanim przestane byc mila.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 20:57   #129
Leon to ja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moren Pokaż wiadomość
O genetyce w swoim artykule lepiej nie wspominaj,bo widac,ze nie masz zielonego pojecia na ten temat i tylko narobisz sobie wstydu.
Druga sprawa-ilośc tkanki tluszczowej nie jest uwarunkowana genetycznie.Obrzarstwo-owszem.Ale sama tkanka-NIE!Z tego by wynikalo,ze ok 90% Amerykanow jest grubych,bo wszystko jest unormowane genetycznie.Żeby kochanego cialka bylo mniej nie trzeba miec szczegolnych genow.Wystarczy mniej zrec,za przeproszeniem
Powtarzam,nie pchaj sie do genetyki,bo tu akurat nie wiesz,o czym piszesz.
Obżarstwo to jeden z czynników tycia, ale geny mają także dużą rolę. Moren, widzisz, jak chcesz to można z Tobą inteligentnie porozmawiać.
Stary 2007-06-20, 20:57   #130
nicole697
Zadomowienie

Cytat:
No i moim zdaniem, w czasach pierwotnych, mniej inteligentni przodkowie dzisiejszych robotników, chłopów itp. nie poszukiwali inteligentnych kobiet, ale rozpłodowych, a więc także z dużym biustem, który kojarzył im się z mlekiem, więc genetycznie takie kobiety zatraciły inteligencję, nawet jeżeli ją posiadały.
Ale wytłumacz konkretniej dlaczego niby te kobiety zatraciły inteligencję?

A tak poza tym to wg tej teorii kobiety z małymi biustami szybko by wyginęły skoro "wzięcie" miały tylko te z dużym biustem ("rozpłodowe" jak sam określiłeś)

Cytat:
Znam także kobiety biuściaste, które są inteligentne. Ale w większosci tak.
Aaa to miło, że jednak znasz takie
nicole697 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 21:02   #131
Leon to ja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Naprawde mam ochote Cie palnąć. Czytasz to co pisza inni? Umiesz w ogole czytac ze zrozumieniem? Nie. Otylosc II oraz III stopnia moze byc uwarunkowana genetycznie. Nadwaga oraz otylkosc I stopnia nie. W moim wypadku nie ma w mojej wadze (prawdopodobnie nie ma) uwarunkowan genetycznych. Jest tylko choroba na jaka choruje (nabyta, nie genetyczna) od wielu lat.
I nie pieprz (bo inaczej tego nie da sie nazwac) glupot o czasach pierwotnych. Bo to co gadasz to jedna wielka bzdura, wyssana z palca majaca na celu wkurzyc wizazanki. Jestes Trolem, niczym wiecej. My cie karmimy, bo do pewnego momentu, mianowicie do momentu gdy zmienisz kolor na pomaranczowy mamy swietna zabawe z Ciebie.
Trzasne Cie.

Wezcie z nim cos zrobcie zanim przestane byc mila.
Pisząc o otyłości masz rację. O to właśnie mi chodziło. To wy błędnie interpretujecie moje wypowiedzi, być może z powodu kompleksów. Nie napisałem, że każda kobieta biuściasta jest mało inteligentna, tylko znacznie wyższy odsetek niż wśród kobiet z mniejszym biustem. Nie twierdzę, że wszytskie biuściaste są mniej inteligentne. tylko przegrywacie z "nmałymi biustami" z powodów, o których napisałem wyżej.

"trzasnę cię" - może mi przypomnisz, który naukowiec lub literat to powiedział
Stary 2007-06-20, 21:04   #132
myShaczeQ
Zadomowienie

GG do myShaczeQ

Cytat:
Oczywiście biust to nie wszystko, musisz rozwijać swój intelekt. Inaczej inteligent cię nie zechce. Ale biologicznie pociągasz inteligentów, napewno masz przewagę, nie roztrwoń jej.
no ! i who is the boss ?

dobra Leonie, dajze juz spokoj, bo ja prosta kobieta z malymi cyckami sie zdrzaznie zaraz i bedzie cyrk. Twoja teoria jest tak samo beznadziejna i traktuje o rzeczach tak fikcyjnych jak te Twoje 17 cm. Badz sobie inteligentem odkad tam chcesz, ale daj juz wizazankom spokoj, bo jak widzisz mamy dosc argumentow osmieszajacych Twoja "biusciasta" teorie, zaczynajac od biologii w najczystrzej postaci na psycholgii kończac milo bylo, ale co za duzo to i swinia nie zje

myShaczeQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 21:08   #133
Leon to ja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nicole697 Pokaż wiadomość
Ale wytłumacz konkretniej dlaczego niby te kobiety zatraciły inteligencję?

A tak poza tym to wg tej teorii kobiety z małymi biustami szybko by wyginęły skoro "wzięcie" miały tylko te z dużym biustem ("rozpłodowe" jak sam określiłeś)

Aaa to miło, że jednak znasz takie
Wcale nie, bo kobiety z małymi biustami chciały pozyskać bardziej inteligentnych mężczyzn - naszych praprzodków, co wymagało od nich wiekszgo wysiłku w rozwinięciu intelektu, ale z powodu braku zainteresowania ze strony praprzodków robotników nie miały innego wyjścia. Dzięki temu pozyskały jednak praprzodków inteligentów, co na wskutek rozwoju cywilizacji i dużej roli inteligencji w obecnych czasach bardziej się im opłaciło
Ponieważ taka sytuacja trwa od wielu stuleci uważam, że być może, choć nie jestem tego pewien, że inteligenci z czasem zaczęli podświadomie kojarzyć kobiety z małymi biustami jako bardziej inteligentne i utrwaliło się to w jakiś sposób w genetycznych predyspozycjach naszej wartwy.

Owszem znam kobiety biuściaste, które są inteligentne, ale są w mniejszości w porównaniu z kobietami z małymi biustami.
To nie jest podział dychotomiczny, tylko prawidłowość znająca wiele wyjątków w obydwie strony.
Stary 2007-06-20, 21:20   #134
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
"trzasnę cię" - może mi przypomnisz, który naukowiec lub literat to powiedział
Nie wiem ktory ale mieszka na Brzeskiej w Warszawie. Jest moim sąsiadem i zaprasza Cie na herbatke.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-06-20, 21:22   #135
Leon to ja
BAN stały

Cytat:
Nie wiem ktory ale mieszka na Brzeskiej w Warszawie. Jest moim sąsiadem i zaprasza Cie na herbatke.
Z zaproszenia nie skorzystam, ale zapraszam do Krakowa .
Stary 2007-06-20, 21:22   #136
moren
Wtajemniczenie

GG do moren

Z tgo,co czytam w innym watku widze,ze raczej interesujesz sie polityka i tym podobnymi sprawami.Zostaw wiec ewolucje,genetyke i biologie komus,kto sie na tym zna,bo Twoje terorie nie maja rzadnych naukowych podstaw
Stary 2007-06-20, 21:24   #137
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Z tgo,co czytam w innym watku widze,ze raczej interesujesz sie polityka i tym podobnymi sprawami.Zostaw wiec ewolucje,genetyke i biologie komus,kto sie na tym zna,bo Twoje terorie nie maja rzadnych naukowych podstaw
Juz jeden polityk zajmowal sie ewolujca wiemy z kogo leon bierze przyklad

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-06-20, 21:24   #138
nicole697
Zadomowienie

Cytat:
Owszem znam kobiety biuściaste, które są inteligentne, ale są w mniejszości w porównaniu z kobietami z małymi biustami.
Czyli uważasz, że generalnie - poza pewną liczbą wyjątków - kobiety "biuściaste" nie są zbyt rozgarnięte intelektualnie ?

To świadczy tylko o Twoim poziomie inteligencji, żeby tak generalizować. Chcesz wprowadzić jakieś nowe stereotypy? Mało ich mamy? Stereotypy trzeba eliminować a nie tworzyć jeszcze nowe. I w dodatku takie absurdalne. I jeszcze widze jesteś dumny z tego, co wymyśliłeś. Brawo.

Szkoda tylko, że nikt nie załapał Twojego pomysłu i nie zaczął Ci gratulować od początku, bo chyba na to liczyłeś.
Stary 2007-06-20, 21:26   #139
Leon to ja
BAN stały

Cytat:
Na jakiś czas zostawię, bo dzisiaj już nie mam siły z wszystkimi się kłócić, a jutro muszę wstać wczęsnie rano, bo jedziemy z projektem do Katowic i musimy go dobrze zaprezentować żeby go sprzedać za duże pieniądze. Ale po powrocie z delegacji w piątek, wpadnę tu z powrotem.
Stary 2007-06-20, 21:27   #140
nicole697
Zadomowienie

Cytat:
Juz jeden polityk zajmowal sie ewolujca wiemy z kogo leon bierze przyklad
Aaa, no i wszystko jasne....
Stary 2007-06-20, 21:32   #141
Leon to ja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nicole697 Pokaż wiadomość
Czyli uważasz, że generalnie - poza pewną liczbą wyjątków - kobiety "biuściaste" nie są zbyt rozgarnięte intelektualnie ?
Nie pewna liczba wyjątków, bo całkiem spora, ale uważam, że wśród kobiet inteligentnych stosunek kobiet z małym biustem do kobiet z dużym biustem kształtuje się jak 3:1 na korzyść kobiet z małym biustem.

Dobra naprawdę kończę bo jutro będę nieprzytomny na delegacji, a mamy zaprezentować jak na razie największy projekt mój i kolegi i bardzo dużo warty.
Pa dziewczyny!:c mok:
Stary 2007-06-20, 21:34   #142
Luba
Zakorzenienie

Cytat:

Opublikuj. Zachęcam.

Ale co do tej Twojej teorii o przodkach...
Mniej inteligentny znalazł sobie kobietę z dużym biustem. I co dalej? Powiedzmy była inteligentna. Czy przez to, że współżyła z przodkiem robotnika stała się mniej inteligentna? A jesli im sie urodziłą córka i miała mały biust a z inteligencją poszła w tatusia?
Oczywiście mowa o tych praprzodkach i dobieraniu się przez nich w pary... Potem rodzą im się dzieci...
Zakładasz, że tym inetligentnym rodziły się tylko inteligentne córki z małym biustem? A jesli jakaś partnerka tego inteligentniejszego zdradziła go z tym mniej inteligentnym? I urodziła się córka (mniejsza o biust), wychowywana była przez tego inteligentnego i od niego wszystkiego się nauczyła a także wykształciła inteligencję, którą przekazała swoim potomkom?

Daj znać gdzie i kiedy coś napiszesz. Z chęcia poczytam odpowiedzi na swoje pytania i to jak naukowo udowadniasz swoją teorię.
Bo tutaj niczego takiego się nie doczytałam. Opierasz się tylko na obserwacjach i naciąganych (własnych) teoriach. Niczym nie popartych.

Cytat:
Nie opierałabym się na tym co mówi ten pan. Lepiej postawić na cos innego niż mały biust...

Cytat:
Wcale nie, bo kobiety z małymi biustami chciały pozyskać bardziej inteligentnych mężczyzn - naszych praprzodków, co wymagało od nich wiekszgo wysiłku w rozwinięciu intelektu, ale z powodu braku zainteresowania ze strony praprzodków robotników nie miały innego wyjścia. Dzięki temu pozyskały jednak praprzodków inteligentów, co na wskutek rozwoju cywilizacji i dużej roli inteligencji w obecnych czasach bardziej się im opłaciło
Ponieważ taka sytuacja trwa od wielu stuleci uważam, że być może, choć nie jestem tego pewien, że inteligenci z czasem zaczęli podświadomie kojarzyć kobiety z małymi biustami jako bardziej inteligentne i utrwaliło się to w jakiś sposób w genetycznych predyspozycjach naszej wartwy.

To nie jest podział dychotomiczny, tylko prawidłowość znająca wiele wyjątków w obydwie strony.
Bardzo prosze o jakiekolwiek naukowe uzasadnienie swoich teorii.
Bo moja córka także lubi sobie wymyslać własne teorie (poparte swoimi obserwacjami, a jakże) a to wcale nie znaczy, że ma rację.

Ta Twoja prawidłowość składa się tylko i wyłącznie z wyjątków.

Żegnam

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 21:35   #143
***luna
Zakorzenienie

Leonku Ty tak naprawdę czy się wygłupiasz
generalniie rozumiem,że swoją teorie chcesz przedstawić w pisme naukowym
proponuję zapoznać się z zagadnieniiami naukowości, wnioskowania i samej teorii.
nie każdy inteligent jest mądry
ale wszystko przed Tobą
blogowo:
aktywnie
nowy post 12/09/2012 Veni Vidi Vici
***luna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 21:37   #144
lorelei
Zadomowienie

GG do lorelei

Mój TŻ ukończył renomowaną angielską uczelnie - a ja mam maly biust.
Jego kolega - po tej samej uczelni, tez ma partnerke z malym biustem.

Wszystko sie zgadza w 100 % . Nobel, nobel dla Leona .

Ale nam się na forum inteligencik trafił
lorelei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 21:38   #145
Bridget
Zakorzenienie

nie doczekam się piątku

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 21:39   #146
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Pa dziewczyny!
Spieprzaj dziadu

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 21:45   #147
moren
Wtajemniczenie

GG do moren
Hehe,juz wczesniej pisalam,ze moze jestesmy u progu wielkiej teorii,ktora zrewolucjonizuje swiat nauki i wywroci wszystko do gory nogami Ale nas zaszczyt kopnal,dziewczyny,Wy nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy

Luba niezla teoria Ja bym jeszcze do tego dodala,ze czesto wiele cech dziedziczy sie po dziadkach.Mozna wiec ja jeszcze bardziej zagmatwac Ciekawe,czy wtedy Leon bedzie w stanie ja wytlumaczyc??

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Spieprzaj dziadu
Zaraz umre ze smiech przed kompem Jejeu

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-06-20 o 23:19 Powód: Post pod postem. Przypominam o Edycji i MULTIcytowaniu.
Stary 2007-06-20, 21:49   #148
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Leon, może trudno Ci się pogodzić z kilkoma prostymi faktami odnośnie Ciebie i każdego innego faceta na tym świecie. Studiuje psychologię (pal licho, gdzie). Wiesz, na co patrzysz? na cerę i włosy. A poza tym na proporcje twarzy - jak największe usta i oczy. Do tego zupełnie nieświadomie oceniasz stosunek obwodu bioder do obwodu talii. I reagujesz na mały nosek i lekko wysunięte czoło - takie jak mają dzieci (to się nazywa schemat dziecięcości).

Pogódź się z tym, że jesteś zwierzęciem, jak każdy inny człowiek, i masz swoje instynkty, które niestety nie szanują kompletnie Twojego pochodzenia. (słyszałeś, jak mniemam o id, ego, itp..., chociaż jak Cię czytam, to wątpię czy Ty gimnazjum pod względem poziomu biologii skończyłeś...)

Poza tym - drażni mnie jak przeczysz sam sobie - najpierw, że istnieje inteligencja genetyczna, a potem, że trzeba ją ćwiczyć... No kosmos jakiś.

A fakt, że ktoś nie używa słów takich jak cycki nie znaczy, że nie jest, że się tak wyrażę 'chamem' obrażając kobiety z dużym biustem nazywając je głupimi (czy jak wolisz - mało inteligentnymi). W zasadzie to takim ukrytym, pseudointeligenckim chamstwem się brzydzę bardziej niż zwykłą, jawną i szczerą niechęcią.

Może pozwolisz, że dam Ci namiary na znanego seksuologa, bo wydaje mi się, że w tej dziedzinie jakiś problem...?

P.S. A! I proszę Pana, Pan mi tu czterema pokoleniami oczu nie mydli - dziedziczy się do 7 pokoleń wstecz, więc obawiam się, że może Pana ta inteligencja ominęła...

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 21:50   #149
Fioletto
Rozeznanie

jestem pod wrażeniem, przyznam.

tak więc Twój znamienity rodowód obejmuje nie tylko 4 generacje (inteligentów) wstecz, lecz sięga do prehistorii....

cóż.
bazując na zaproponowanym przez Ciebie rachunku prawdopodobieństwa, manewrując między mniejszością, większością i genetyką stawiam tezę, że przodkowie Twoi jednak zupełnie zwyczajnie wisieli na gałęzi.
Ty zaś jawisz się jako klasyczny przykład na to, iż pewne cechy uwydatniają się dopiero w kolejnych pokoleniach

w miarę możliwości postaram się opublikować moje spostrzeżenia, a- że pracuję w Katowicach- może będę miała okazję polemizować z Tobą na jakimś sympozjum.

EOT

.... Das also war des Pudels Kern!

Fioletto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-20, 21:57   #150
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Cytat:
Na jakiś czas zostawię, bo dzisiaj już nie mam siły z wszystkimi się kłócić, a jutro muszę wstać wczęsnie rano, bo jedziemy z projektem do Katowic i musimy go dobrze zaprezentować żeby go sprzedać za duże pieniądze. Ale po powrocie z delegacji w piątek, wpadnę tu z powrotem.

o kurcze!! Leon jest niesamowity facet..

pochwaliles sie nam ze duzo zarabiasz do jakich rozmiarow sie rozrastasz (ok, to nie jest malo.. ale zeby bylo zbyt wiele to tez nie powiem) i ze skonczyles dobre studia..
no i coz ci powiem.. jestem pewna ze moj TZ skonczyl lepsza uczelnie od ciebie. nie mowie tego z jakiejs zlosliwosci ale jestem sobie w stanie za to reke uciac.. podobnie jak jego brat.. nie jest jakims mlodziutkim chlopaczkiem i w zyciu osiagnal swoje..

i jakie kobiety go interesuja?? niewysokie z ladna pupa to jesli chodzi o wyglad.. piersi maja znaczenie drugorzedne.. ja mam wieksze, jego byla prawie w ogole nie miala..
coz ja tylko Akademia panstwowa i to taki niezyciowy kierunek jak chemia a nie ekonomistka..

Leonie to nie sa wyjatki.. nie chodzi wg mnie o genetyke..
chodzi o to co jest zadbane.. male piersi moga byc ladne prawie bez niczego.. o duze trzeba dbac by byly jedrne.. zgrabne..

a kazde, czy duze czy male sluza do karmienia dzieci z czego nasz synek niedlugo bedzie kozystal

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości