|
|
#2731 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
u mnie jeszcze troszkę![]() Cytat:
Cytat:
Łazienkę mam ładną ale pokoje.......hmmm no cóż nie remontuję bom nie u siebie. Fakt, nie zagrzybiałe i nie śmierdzące ale do zycia jako takiego to im daleko ![]() wdech, wydech ![]() Macham
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-04-15 o 17:02 |
|||
|
|
|
#2732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciotki nas odwiedziły, jak mi powiedziały, ile teraz kosztuje wesele od osoby, to mi szczęka opadła. Wątpię, czy ten 300-osobowy spęd im się "zwróci" Jedyny plus to taki, że ostatnio dużo Kredek słucham i pociesza mnie to, że na pierwszej płycie klawiszowiec był w sumie niewiele lepszy ode mnie i jeszcze skali się nie trzymał
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-15 o 18:04 |
|
|
|
|
#2733 |
|
Nindżopesz
|
Drogi Baru, doszłam do wniosku, że Padparadscha to jest to ale... wycofali mi ją nim kupiłam.
No i szukam zamiennika czyli kadzidła lekkiego, leśnego, kwaśno-gorzkiego, mile widziany pieprz, jałowiec, kardamon, coś pikantnego (ale raczej nie imbir), jakieś suche zielsko i ubogość kompozycji. Planuję nabyć próbki: Le Boise Ginestet, Black Play i Ouarzazate CdG bo już go nie pamiętam. Jest coś jeszcze? Niby jest tego od groma ale jak się zastanawiam to nie znam niczego naprawdę podobnego. Odpadają Tumulte, Kyoto, Rock Crystal, Jaisalmer, Statkus (chyba bo niezbyt pamiętam), Winter Delice i w ogóle dobrze żeby to nie było kolejne wypollyzowane cudo :/ EDIT: odpada też Hinoki, Zagorsk, Messe, Fille. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-04-15 o 19:16 |
|
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może i dobrze O właśnie dziś drugi mam obejrzeć Info dla Rejcz : Jutro będę miała przepis na pasztet z selera
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
w dodatku oddali mi nadpłatę z tamtego rozliczenia- tego samego dnia co byłam wezwana
|
#2736 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie mam zdania jeszcze, bo kosztowałam tylko dwa, ale oba super
Cytat:
raczej utknął na poczcie albo nie utknął tylko go tam w ogóle nie było ![]() dziad do kwadratu i wciąż trzymam P. bo koniecznie chce mu majla "prawniczego" wysmarować Cytat:
![]() Cytat:
dobry menu na święta (tfu twaja mać) obmyślam ![]() a sadzicie już kfiatki we kszynki? ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() hosanna, alleluja czy jakoś tak Cytat:
![]() ad2. a okazja jaka?
|
|
|
#2737 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale ja jestem antyroślinna (w sensie hodowania) i antyświąteczna (w sensie przychodzę na gotowe)
|
||||
|
|
|
#2738 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniej lub jeszcze bardziej mniej pożądanymi antyroślinności nie rozumiem i nie popieram ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- niekoniecznie , mam nadmiar perfumów (choć sroka chceeee ![]() to ile psikać?
|
|
|
#2740 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Flakony gratis!
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś jeszcze chcesz? smoka, ruska, dzonke, wenge, kingdom inne jakieś? może coś mam, pytaj? ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
|
|
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie znam stanów pośrednich. Obecnie mam wszystko gdzieś a jutro wożę dziadków nie wiem nawet gdzie.Niemiej chciałam powiedzieć dzięki za pamięć co nie brzmi jak koncert ![]() O właśnie jutro pewnie okaże się, że nie mieszczę się w żadną sukienkę na ślub. Ale to jutro bo dziś nie zniesę już nic więcej ![]() Cytat:
![]() ja wiem, ja wiem, że to nie jest śmieszne głupawę mam
|
||
|
|
|
#2744 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A jużci wklejam fotkę Dunę, jak na moje oko jest z 7 ml. Wyjściowo 30. Nic więcej mi nie trza, jestem w fazie pozbywania się zapachów
|
|
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taks e do fonhania zostawiłam, to może być to
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-15 o 21:10 |
|
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam głupawkę ![]() ![]() Cytat:
mam wyrzuty sumienia
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
![]() poza tym będzie powóz z końmi i uuj wie, co jeszcze, bo młoda taka ą ę z bogatej rodziny i trzeba się pokazać ![]() może by se tak coś złamać i nie iść
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam se ten stanik http://www.twojabielizna.pl/b1.php?co=foto/0_988.jpg
i chcę jeszcze ten http://www.twojabielizna.pl/b1.php?co=foto/0_1032.jpg
|
|
#2749 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A gdzie tam, z 7 ml no bo połowa to 15
|
|
|
|
|
#2750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chooociaż z drugiej strony niech im Maja szczeny opadno, bo na Twój widok opadną a co inne postanie Myślę sobie tak - niech Cię zobaczą ![]() Cytat:
Na pewno jest praktyczny2. Bieeeeeer Mam podobny ino czarny - podoba sie wszystkim, a wiem skąd? Otóż tunika z Haemu pokazała wszystko, a w przymierzalni nie ![]() o bosze bosze co aj pacze nasza go najbardziej pusta istota ever Po obejrzeniu odcinka u Kuby W. otrząsałam sie miesiącami jak można być tak bezdennie daremnym Nie no moja trauma Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-15 o 22:04 |
||
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
joł snad padaki
wejszłam se na Diuna popatrzeć ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
Praktyczne ale z zadziornym prześwitem AAAA nie mam jusz siły cytować ![]() Dobranocki
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-15 o 22:09 |
|
|
|
|
#2752 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
- bo arab się źrebi i trza dopilnować - bo kosmetyczka/fryzjerka wyjechała na weekend do St. Moritz a innym Maja nie ufa - bo chłopin ma tournee i będzie na antypodach a Maja sama nie pójdzie - bo niestety ma już zabukowany lot do Paryża/Londynu na feszyn łik - bo weselna kreacja od Very Wang nie zdążyła się uszyć (zabrakło koronki sprowadzanej specjalnie z Włoch) - i buty od Lałbutę musiała zwrócić bo odpadała czerwona podeszwa, czeka na nówki - bo Jan ma wychodne (whatever) - albo zwyczajnie bo ma akurat sabat i już nałapała kothów to przeca ich nie wypuści. |
|
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podkreślone |
|
|
|
|
#2754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie taki cielisty tylko złoty ze nitką ![]() ad2. adwierzbicka. ale cycory ma?, ma. I, chyba, nic więcej do pokazywania staników nie potrza ![]() Cytat:
nic to i tak nie pokazuję a po za tym w moim rozmiarze to trudno o coś seksownego, znaczy muszę występować bez ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
arab, arab mnie położył
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-04-15 o 22:31 |
|||
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 3. Nie no jaaaacha i włacha, że ma i only tym się winna zajmować, pokazywać i tyla. Nie otwierać ust celem mówienia. Serio, serio mam traumę , bolało, powaga boało, nikomu nie życzę. Nadmieniłąm ot przy okazji bo mnie wyrwało z getrów jak rozpoznałam te bezdennie głupie ślepia. Jak żyję nie słyszałam większej miernoty. |
|
|
|
|
#2756 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a propos cycków zastosowałam na moje zjechane dłonie maść kocha (co ją wet mojej Fanaberii na obtarte cycorki z raną po ropniu przepisał) i cut, no mówię wam cut 24. 04 Fańcia pod nóż idzie z tym cyckiem ![]() a ja zmykam spać, bo jutro tsh idę sprawdzać
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-04-15 o 23:06 |
|
|
|
|
#2758 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak goście moga być to faktycznie trza coś wymyślić... byle nie pracochłonnego żeby czasu nie marnować w kuchni Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaciśnij zeby na dentyście Cytat:
Cytat:
|
|
#2760 |
|
To ja :)
|
Hej!
Otóż z tym zielonym, to wyszedł falstart, to na dziś trzeba było... A dlaczego? To jedyne wyjście do ludzi naszych kadr, to podobno ma ocieplić ich wizerunek... Spotkanie kwartalne jest -będzie bicie piany i oklaski, a zielono ma być, że niby wiosną i ogólna radość. Tłumy szaleją po prostu... Euforia... Ciężki dzień miałam wczoraj, dlatego dopiero dziś odpowiadam. A teraz biegiem na jogę; miłego dnia!!
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

u mnie jeszcze troszkę
oddam za darmo w zamian za wszystkie barowe remonty 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mniej lub jeszcze bardziej mniej pożądanymi 

Na pewno jest praktyczny