|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
wszytskie musimy się wziąć w garść bo za chwilę lato a my co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Konto usunięte
|
A ja daję sobie delikatnie na wstrzymanie do 22.04. Dzisiaj urodziny TŻ, w środę moje - jutro kupuję torta, bo będziemy po południu razem w domu, później święta... I zamierzam od wtorku po świętach zacząć dietę od dietetyczki. I taki jest mój plan
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda a ta dietetyczka ci powiedziała, że schudniesz do czerwca 8 kg? jaka ta dieta?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Konto usunięte
|
Karolinek powiedziała mi, że nawet 10 schudnę, ale że dla mnie tak optymalnie to jest właśnie 8. Dieta oparta o 1400-1500 kcal. Dokładną dostanę w środę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, że ja w domu nie robię świąt
![]() ![]() Pamiętacie jakie trudy znosiłyśmy na święta Bożego Narodzenia ![]() Melduje ok. 8 km biegu. ![]() Kalorycznie na dziś będzie ok. 1500. Mam nadzieję zrobić jeszcze wyzwania. Robiła z Was któraś kiedyś szparagi ![]()
#4776 |
Zakorzenienie
|
hmmm w sumie to jest możliwe bo ja też schudłam od 1 listopada do 23 grudnia 7 kg to są dwa miesiące...
jest to pewna motywacja ![]() Kocie ja nigdy nie robiłam ale marzy mi się ten przepis http://www.makecookingeasier.pl/na-o...lone-szparagi/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dla mnie zbawienny w ostatnim czasie jest Nopal. Kurcze, dzięki niemu schudłam w ciągu miesiąca 2 kg i to bez szczególnych zmian i ćwiczeń. Mój cel to zrzucenie 7-8 kg i utrzymanie tej wagi na dłuższy okres czasu. Właściwie chciałabym mieć taką wagę już zawsze ![]() Dziewczyny, trzymajcie kciuki! Na razie jest bardzo dobrze. Nawet do słodyczy mnie nie ciągnie. To chyba kwestia nastawienia i ustalonego celu. Wiem, dlaczego to robię i dla kogo - przede wszystkim dla siebie. Określiłam konkretny plan działania i tego się trzymam ![]()
![]() |
#4778 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj pierwszy raz od kilku miesięcy zjadłam laysy paprykowe
![]()
#4779 |
Zakorzenienie
|
a co to jest ten nopal? i jakie ma działanie?
ja dziś zaliczyłam 15 dzień wyzwań i narazie zrobiłam wszystko ![]() ale dziś 2:20 ściany to masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny zróbcie coś ze mną! Bo wpierdalam ostatnio jak szalona!!! AAAAAA HELP!!! Miałam luzować do świąt, ale już mam 1,5 kg na plusie! Przecież to jest jakieś przegięcie pały! W dodatku nie ćwiczę, ale to akurat świadomie, bo chcę na razie sprawdzić samą dietę - jutro przyjdzie - po pracy jadę na zakupy i od czwartku ruszam, bo jak będę czekać do wtorku po świętach to mogę wrócić do punktu 0...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja się trzymam. Mieszczę się w kcal i ćwiczę. Dziś nawet biegałam. Tak to jeszcze palę na rowerze stacjonarnym 300kcal i robię 150 brzuszków, nożyce i terning brzuch z mel b. (czasami nie cały). Zabroniłam sobie wchodzić na wgę. Dopiero w pt planuje wielkie ważenie i mierzenie. Jak tak co rano wskakuję na wagę to łapię się na tym, że się zniechęcam, bo sukcesy jeszcze małe. Ale będzie dobrze. Ja też marzę o 10kg na minusie na 28-06-2014.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46049858]Dziewczyny zróbcie coś ze mną! Bo wpierdalam ostatnio jak szalona!!! AAAAAA HELP!!! Miałam luzować do świąt, ale już mam 1,5 kg na plusie! Przecież to jest jakieś przegięcie pały! W dodatku nie ćwiczę, ale to akurat świadomie, bo chcę na razie sprawdzić samą dietę - jutro przyjdzie - po pracy jadę na zakupy i od czwartku ruszam, bo jak będę czekać do wtorku po świętach to mogę wrócić do punktu 0...[/QUOTE]
Dziewczyno ! Drugi raz ślubu nie będziesz miała, weź się ogarnij trochę ! Jak się będziesz czuła na przymiarce sukni, jak znowu będzie "pupa już nie ta" ![]() ![]() I ta wymówka z ćwiczeniami też jest cienka ![]() RAULA ! Do świąt jeszcze kilka dni ! Nie musisz trzymać diety ale jedz zdrowo ! Chyba nie muszę Ci pisać jakich wyborów masz dokonywać planując posiłki. Melduje ok. 7 km biegu ![]()
#4783 |
Konto usunięte
|
Kocie właśnie tego mi było trzeba... Od dzisiaj już nie zacznę bo zjadłam mega wielki kawałek tortu urodzinowego mojego i TŻta - ale jutro od rana biorę się w garść! I masz rację - wymówka z ćwiczeniami kiepska... :/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46050119]Kocie właśnie tego mi było trzeba... Od dzisiaj już nie zacznę bo zjadłam mega wielki kawałek tortu urodzinowego mojego i TŻta - ale jutro od rana biorę się w garść! I masz rację - wymówka z ćwiczeniami kiepska... :/
![]() Tort urodzinowy się każdemu należy, więc się nie martw ![]() ![]() ![]() Od dzisiaj, w sensie, że od TERAZ. Proponuję szklankę wody z sokiem z jednej cytryny dla oczyszczenia ![]() ![]()
#4785 |
Konto usunięte
|
Ok... idę grzecznie wyciskać cytrynę...
![]() Dodatkowo dochodzi jeszcze kwestia tego, że mój organizm ześwirował po poronieniu... Mam dzisiaj 25 dzień cyklu, jajniki kłują jak szalone, zanotowałam skok temperatury jak przy jajeczkowaniu... A to oznacza, że cykl może mi się przedłużyć nawet do 40-45 dni :/ Chyba, że to tylko takie "puste" objawy a @ przyjdzie w piątek tak, jak się jej spodziewam... ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Ok, woda z cytryną wypita ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Raczkowanie
|
No Gryzelda pomyśl o zdjęciach ze ślubu, które zostaną na całe życie. Od Ciebie zależy czy za każdym razem kiedy otworzysz album pomyślisz o sobie "ale laska" czy ..... no wstaw sobie coś pulchnego w kropeczki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda opanuj się bo dostaniesz baty
![]() ![]() Kocie brawo za opiernicz-ja tez taki chce jakby mnie kiedys naszło ![]() Lenka brawoza trening ![]() ja jestm zadowolona bo dziś wieczór u przyjaciółki i wyszłam na 1200 pomimo pół litra wina ![]() ![]() ![]() jutro bedzie mega kacooooor |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Konto usunięte
|
Karolinek, Lenka
![]() Karolinek a jak u Ciebie przygotowania? Coś ruszyło? ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
hehe. ciesze sie ze pomoglam
![]() ![]() ja wczoraj tez troche za duzo zjadlam. tzn. zjadlam normalne zapotrzebowanie kaloryczne, z tym ze biegalam godzinke ![]() ![]()
#4790 |
Zakorzenienie
|
tak, Gryzelda muszę Ci powiedzieć ,że powoli czuję ciśnienie
![]() ![]() Kocie a co to zrobiłaś z kolanem? |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Konto usunięte
|
Karolinek, ale do USC musicie iść razem, wiesz o tym?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ślub to chyba najlepsza motywacja do odchudzania ![]() W piątek planuję sobie zrobić cytrynowy detox ![]() ![]()
![]() |
#4793 |
Konto usunięte
|
Ja wypiłam wczoraj szklankę wody z całą cytryną, dzisiaj rano też. Zjadłam właśnie kromkę razowca z pasztecikiem, do pracy biorę z żółtym serem i ogórkiem. I od dzisiaj KONIEC: CHEATÓW, LENISTWA I GŁUPICH WYMÓWEK! Po południu jak TŻ pojedzie do pracy to ja jadę na zakupy do diety. I od jutra zaczynam wg. planu od dietetyczki - tydzień by mi uciekł jakbym zaczęła po świętach... A ja już nie mam czasu na takie coś
![]() Jak będziecie miały ochotę, to wrzucę parę moich jadłospisów dziennych ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46053466]Ja wypiłam wczoraj szklankę wody z całą cytryną, dzisiaj rano też. Zjadłam właśnie kromkę razowca z pasztecikiem, do pracy biorę z żółtym serem i ogórkiem. I od dzisiaj KONIEC: CHEATÓW, LENISTWA I GŁUPICH WYMÓWEK! Po południu jak TŻ pojedzie do pracy to ja jadę na zakupy do diety. I od jutra zaczynam wg. planu od dietetyczki - tydzień by mi uciekł jakbym zaczęła po świętach... A ja już nie mam czasu na takie coś
![]() Jak będziecie miały ochotę, to wrzucę parę moich jadłospisów dziennych ![]() No widzisz, przez tydzień możesz schudnąć ZDROWO już 1 kg tłuszczu. Pomyśl jak wygląda 1 kg boczku ![]() ![]() jasne że wrzucaj ! ![]()
#4795 |
Zadomowienie
|
Ja poproszę baciki, przedwczoraj laysy, wczoraj paczka popcornu... Jeszcze te czipsy ok, czasem można przecież sobie zrobić dzień luksusu, ale ten popcorn wczoraj to naprawdę był zbędny.
W przeciągu pół roku odchudzania mniejszego lub większego schudłam raptem 3 kilogramy ![]()
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie ubyło w sumie 6 kg i ciężko mi z tymi 2 ostatnimi. Aż sądzę, że są one nie możliwe ![]()
![]() |
#4797 |
Raczkowanie
|
Kocie to jest możliwe. Wystarczy zaoszczędzić lub spalić jakieś 14000kcal . Bieganie to podobno aż 1200. Prozaiczne czynności tez spalaja kcal np sprzątanie czy prasowanie o seksie nie wspomnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie to wiem, że można, ale ja 56 kg (poza tą ostatnią wpadką z której teraz schudłam) ważę już od 7 lat i wiecznie się odchudzam, ćwiczę etc. A jak dobiję do 54.5 kg to czuję się przemęczona i odpuszczam.
#4799 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jest to znany już pewnie niektórym z Was błonnik. Usuwa nadmiar wody z organizmu. Ma bardzo wiele właściwości, ale najważniejsze jest to, że dzięki niemu chudnę. Najważniejsze jest to, że odchudza i likwiduje cellulit. Włączyłam go do diety i jestem bardzo zadowolona z efektów. ![]() A co do słynnej wody z cytryną to oprócz tego, że oczyszcza organizm, to dodatkowo zwiększa metabolizm, dlatego lepiej jest ją wypić nad czczo, rano, przed pierwszym posiłkiem. Po kilku dniach stosowania będzie widać efekty w postaci częstszych wizyt w ubikacji. ![]()
![]() |
#4800 |
Raczkowanie
|
Ja się opuściłam, ale po testach gimnazjalnych (są za tydzień) biorę się do roboty, obiecuje. Jak nie to zglosze się po motywacje
![]() Wysłane z mojego Trooper_X40 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.