|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Małe piersi na ręce inteligenta, duże - robotnika.
Czy miałbyś rację... Nie wiem.
O ile db pamiętam, Japończycy są narodem o najwyższym ilorazie inteligencji. Plus byłby dla Ciebie, Japonki są przecież płaskie. Tylko, czy to oznacza, że niscy np. są bardziej inteligentni od wysokich? Z logicznego (biologicznego) punktu widzenia, tak właśnie powinno być. Drobnej postury a zatem niewielkiej cielesności są także kosmici, których uważa się za formy wyżej rozwinięte od nas. ![]() Natomiast, bardzo interesujące z antropologicznego punktu widzenia. ![]() Wciąż trwają spory, czy inteligencja zlokalizowana jest w jednym określonym obszarze mózgowym, czy też rozsiana jest po całej głowie , za to Ty już jesteś z siebie dumny, bo najwyraźniej odkryłeś, że, przynajmniej kora, rozwinęła się za cenę redukcji tkanki łącznej w piersiach. Czemu nie całości ciała fizycznego, proporcjonalnie? Albo dlaczego nie kosztem redukcji długości piszczeli np? Wszak inteligentne kobiety zapewne nie musiały biegać, chudy, lichy i zielony inteligent siedział w jaskini i wymyślał pułapki na zwierzynę zatem był pod ręką, a mięśniaki śmigały z włóczniami, za nimi z kolei ich biuściaste sarny)... ![]() I jak to się ma do koloru skóry? Jacy są owi Japończycy, każdy widzi. Dlaczego zatem rasa żółta jest najinteligentniejsza, skoro różnic pomiędzy ludźmi nie ma? I jak udało się w takim razie najwyższą inteligencję rozwinąc rasie tak pełnej pokory, nie tylko dyscypliny, skoro rozwój inteligencji, to przełamywanie wszelkiego tabu, przekraczanie granic i szukanie nowych rozwiązań? No, ciekawe czy z tym Twoim artykułem puściliby Cię w science, czy w science fiction...
|
|
#152 |
|
Wtajemniczenie
|
Powoli nudny sie robi ten temat
Tylko przekrzykiwanie sie,kto ma racje.Leon ,mimo zacieklej rozmowy i faktowi,ze wiekszosc jest przeciwko niemu i tak naprawde,to nie ma on nic ciekawego do powiedzenia,nadal upiera sie przy swoim powtarzajac w kolko to samo.Chyba ide sie uczyc Moze z biustu mi ubedzie,a w glowce przybedzie
|
|
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aeterna vs. Leon Aeterna wins ![]() ![]()
|
|
#154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przeciez wysiłek umysłowy nie mniejszy od fizycznego, a wiadomo, że (ach) cycki - lecą pierwsze...
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-20 o 23:14 Powód: Post pod postem. Przypominam o Edycji i MULTIcytowaniu. |
||||
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałm się odstresować na tym wątku, ale niestety muszę poważnie ja w pracy mam doczynienia prawie codziennie z robotnikami, wielu z nich to sympatyczni, mili, inteligentni,kulturalni, przystojni, zadbani, interesujący, ciekawi życia, zabawni, dbający wbrew opiniom o higienę i porządek, zapracowani, chodzący twardo po ziemi, szanujący kobiety.......(mogłabym tak dłuuugo)...faceci a Ci których spotykam to przecież Ci "najgorsi"- robotnicy budowlani z jednym z nich jestem prawie zaprzyjaźniona i cenię sobie to baaardzo cały ten wątek w związku z tym podziałem wydaje mi się głupi, ale też biust mam ogromny, nie jestem więc bezstronna |
|
|
|
|
#156 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moeze to i dobrze W oczach pewnego mezczyzny racze zyskalam,niz stracilam Same dobre wiadomosci dzisiaj
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem z Wami, to pewne; widzę, czytam i notuję.
Leon prawi takie teorie jakby skuny jarał. ![]() Czekam do piątku...
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Ło matko, zajrzałam w głąb wątku.
Bardzo ciekawą zapodałeś, chłopaku, myśl. Wg Ciebie kobieta inteligentna nie potrzebuje dużego biustu; większej, wystarczającej ilości mleka, by dobrze wykarmić swojego potomka? I jak to się ma do wpływu zalecanego karmienia piersią (najlepiej chyba przez wieczność ) na rozwój inteligencji właśnie..?
|
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Do tego samolub, bo nie chce sie podzielić.
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
O co chodzi z tym piątkiem?
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Boże, jaki durny wątek
![]() Ok, czyli wg teorii, mój związek nie ma szans, bo nie pasujemy do siebie z TZtem... Bo on jest inteligentem, a ja hojnie obdarzona przez naturę (czytaj miseczka D w porywach do E) Co do gwiżdżących robotników z rusztowań, to sprawa jest prosta - duże piersi lepiej widać z wyskości niz małe. Coś tu ktoś mówił o estetyce... Że inteligent przywiązuje większą wagę do estetyki. I znów wysnuta dzika teoria Czy to znaczy, że duży biust jest... nieestetyczny
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
A ha.
Dodajmy jeszcze 1 kwiatek. Biust ma być jędrny, a to już wymaga pomyślunku aby duży utrzymać w odpowiedniej formie. ![]() Ale co mam w biustonoszu, nie zdradzę , proponuję nie snuć domysłów. ![]() Cytat:
![]() Za to wciąz nie kumam, czemu właśnie dorodne piersi mają przeszkadzać inteligencji - skoro natura pragnie owe inteligentne jednostki ewolucyjnie biustu pozbawić.
![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-20 o 23:11 Powód: Post pod postem. Przypominam o Edycji i MULTIcytowaniu. |
|
|
|
|
#165 |
|
*sportaddict*
|
czytałam kiedyś, że ludzie mniej wykształceni mają bardziej stereotypowe wyobrażenie kobiety-matki i dlatego wybierają kobiety z większym biustem [potencjalne przyszłe rodzicielki wspólnych dzieci] i mają raczej tradycyjne wyobrażenie na temat płci i podziału obowiązków, a mężczyźni wykształceni lepiej nie zwracają na to aż takiej uwagi i traktują kobiety bardziej po partnersku.
ile w tym prawdy - nie wiem. |
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
leon błądzi po omacku
![]() dziewczyny, a może on na nas jakies badania robi i teorie potwierdza, a te teksty o biuście to podpucha ![]() ![]() i opublikuje gdzieś i będzie cytowałnawet nie podziękuje za pomoc tylko bezwstydnie wykorzysta nasze ypowiedzi ![]() : confused:może go nie doceniamy ![]() tak czy siak inteligent czy nie z Leon bredzi w malignie...
|
|
#167 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Na przyszłość dodam zapis specyficzny do regulaminu na fora Intymne odnośnie długości męskiego członka. Będzie trzeba okazywać zaświadczenie lekarza odnośnie długości przyrodzenia oraz psychiatry, że z główką wszystko orajt. Ten wysyp końskich rozmiarów jest zastanawiający... |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na zdrowie.
|
|
|
#170 |
|
*sportaddict*
|
Nie nie, chodziło właśnie o biust i tematykę zbliżoną do tematu wątku
![]() Biodra to też temat na osobny wątek
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a jeśli kobieta ma duże piersi, a po ciąży* jej zmaleją, to czy jest szansa, że zainteresuje się nią jakiś inteligentny facet??
*ciąża będzie wynikiem związku z jakimś robolem, mechaniorem, itp. Ajj.. NMSP |
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Wsiowy gupku, bo widzę, że wpadłaś, masz po prostu najbardziej zarąbistego nicka jakiego na oczki widziałam.
![]() Nie mogę przestać się śmiać, gdy go widzę; uwielbiam go.
|
|
#173 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jezeli Leon ma konskich rozmiarow,to boje sie,jakich ma moj TZ ![]() Leon jest ponad regulamninami,bo on jest inteligentny.On tworzy regulaminy i ma je w maly palcu
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
Ja za to zauważyłam że większość studentów politechniki, a więc chyba osób inteligentnych, lubi chińszczyzne. Czy w takim razie zamiłowanie do kuchni azjatyckiej świadczy o inteligencji??
|
|
|
|
#175 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale na pierwszym miejscu bez względu na pochodzenie/wykształcenie - indywidualne upodobania, hormony, libido. To rządzi (facetem ).A wielkość biustu ma taki wpływ na pojemność mózgu jak rozmiar buta. Ps. pewnie słyszałyście, że po rozmiarze nosa u mężczyzny można określić wielkość przyrodzenia? Ciiii... Niestety, jak się ma poziom inteligencji do wielkości nosa - nie znaju
|
||
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
swoja droga ten watek mnie bardzo przyciagnal swoja nazwa. "Male piersi na rece..."
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Niezły tytuł, hasło niczym z poprzedniego ćwierćwiecza.
Edytowane przez mex Czas edycji: 2007-06-21 o 07:59 Powód: błąd |
|
|
|
#179 |
|
Zadomowienie
|
tzn? jak duży nos to duży ... czy odwrotnie??
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Boże właśnie przeczytałam cały wątek i mam bawke![]() ![]() czytam czytam a tu nagle widze swój nick aż sie wystraszyłam CO do wątku to nie wiem czy to sie sprawdza, sama mam biust wielkości mikroskopijnej nie jestem gruba a robotnicy (akurat ocieplają mi bloki od 2 tygodni więc mijam ich codziennie)sie za mną oglądają gwizdają głupio zagadujaitp..Może trafiam na jakiś z wadą wzroku..![]() A tż mój inteligentem tez nie jest chyba, bo dopiero wybiera sie na studia i to jeszcze prywatne, więc w sumie to brodzik intelektualny juz chyba ![]() Z tym nosem mój TŻ tez tak mówi: duzy nos, duże stopy, duzy..hehe
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.

, za to Ty już jesteś z siebie dumny, bo najwyraźniej odkryłeś, że, przynajmniej kora, rozwinęła się za cenę redukcji tkanki łącznej w piersiach. Czemu nie całości ciała fizycznego, proporcjonalnie? Albo dlaczego nie kosztem redukcji długości piszczeli np? Wszak inteligentne kobiety zapewne nie musiały biegać, chudy, lichy i zielony inteligent siedział w jaskini i wymyślał pułapki na zwierzynę zatem był pod ręką, a mięśniaki śmigały z włóczniami, za nimi z kolei ich biuściaste sarny)... 

Tylko przekrzykiwanie sie,kto ma racje.Leon ,mimo zacieklej rozmowy i faktowi,ze wiekszosc jest przeciwko niemu i tak naprawde,to nie ma on nic ciekawego do powiedzenia,nadal upiera sie przy swoim powtarzajac w kolko to samo.Chyba ide sie uczyc 

Moeze to i dobrze
W oczach pewnego mezczyzny racze zyskalam,niz stracilam