Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 16 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-16, 14:27   #1741
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 16

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
wczoraj wspominałam lekarzu o pasie powiedział że ja nie mogę jego mieć bo mam piersi nisko,i mam anatomy,powiem szczerze że więcej nawet się martwie o tą ładniejszą piers niż ta z tym świństwem bo mam bardzo twarda jak kamień i cała znieczulona nie wiem czy to jest normalne..czyli mam bo zachciało mi sie mieć ładne cycki,sama sobie jestem winna.
ja jakos mialam anatomy i mialam pas

kochana spokojnie tutaj potrzebny jest spokoj (wiem ze latwo mi powiedziec...) moim zdaniem to nie jst zadne DB a tylko kawalek Twojej piersi ktory miejmy nadzieje sie rozprostuje. Az polatalam po kolezankach cycatkach z dawnych lat i znalazlam dziewczyne ktora tez miala taki fald i sie jej rozprostowal. Jestes dopiero 12 dni po operacji! to bardzo badzo malo piersi sa opuchniete i cos mi sie wydaje ze ciagle je ogladasz i dotykasz a one powinny byc w pancerniku i spokojnie dojrzewac.

Oczywiscie moge sie mylic bo wyglada to jak DB ale tak szybko po operacji to sie nie robi

A u mnie jedna piers twardsza od drugiej wiec tym sie nie martw a bol bedzie Ci towarzyszyl juz zawsze ja tez co jakis czas czuje jakies bole. A w lipcu strzeli mi 2 rok

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
Olivko u svinecki pod gruczoł to najlepsza opcja kochana

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
A no tak zapomnialam

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Olivko u svinecki pod gruczoł to najlepsza opcja kochana

A no tak zapomnialam

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 14:28   #1742
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
ja jakos mialam anatomy i mialam pas

kochana spokojnie tutaj potrzebny jest spokoj (wiem ze latwo mi powiedziec...) moim zdaniem to nie jst zadne DB a tylko kawalek Twojej piersi ktory miejmy nadzieje sie rozprostuje. Az polatalam po kolezankach cycatkach z dawnych lat i znalazlam dziewczyne ktora tez miala taki fald i sie jej rozprostowal. Jestes dopiero 12 dni po operacji! to bardzo badzo malo piersi sa opuchniete i cos mi sie wydaje ze ciagle je ogladasz i dotykasz a one powinny byc w pancerniku i spokojnie dojrzewac.

Oczywiscie moge sie mylic bo wyglada to jak DB ale tak szybko po operacji to sie nie robi

A u mnie jedna piers twardsza od drugiej wiec tym sie nie martw a bol bedzie Ci towarzyszyl juz zawsze ja tez co jakis czas czuje jakies bole. A w lipcu strzeli mi 2 rok

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

A no tak zapomnialam

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

A no tak zapomnialam

Zgadzam się! Spokój przede wszystkim. I nie wiem ale intuicyja podpowiada mi "pas"....

Stary 2014-04-16, 14:35   #1743
Olivkaa200
Zakorzenienie

uciekam sprzatac pozniej bede

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2014-04-16, 14:38   #1744
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
uciekam sprzatac pozniej bede
Ja też bo zaraz mi mech na rośnie

Stary 2014-04-16, 14:38   #1745
nkolodii
Raczkowanie

Olivko jestem16dni po operacji..odrazu nie było tego widać,z każdym dniem jest więcej widocznie dła tego się martwie.każda bym się martwiła chyba..czytałam komentarzy amerykańskich lekarzy i piszą właśnie że przy obwisłych piersiach często tak się zdarza,bo kieszeń jest wycinana u górze a nie u dole..i u górze jest wkładany impłant,niżej jest gruczól,i jeżeli jest kieszeń wycięta za wysoko z dolu wystaje implant 9 jest widoczny czrez skóre ,widziałam to na obrazku,i jedna kobięte z moim problemem tylko o50procent gorsze.Sorry za mój lamany Polski;[
Stary 2014-04-16, 14:40   #1746
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

oh jejku jejku
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 14:43   #1747
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Olivko jestem16dni po operacji..odrazu nie było tego widać,z każdym dniem jest więcej widocznie dła tego się martwie.każda bym się martwiła chyba..czytałam komentarzy amerykańskich lekarzy i piszą właśnie że przy obwisłych piersiach często tak się zdarza,bo kieszeń jest wycinana u górze a nie u dole..i u górze jest wkładany impłant,niżej jest gruczól,i jeżeli jest kieszeń wycięta za wysoko z dolu wystaje implant 9 jest widoczny czrez skóre ,widziałam to na obrazku,i jedna kobięte z moim problemem tylko o50procent gorsze.Sorry za mój lamany Polski;[
możesz mi wierzyć ze LP nie robił takich wygibasów przy Twoich piersiach. Niestety mając taka wyjściowke trzeba poczekac na koncowy efekt.

Rozumiem że się denerwujesz ale czy cos Ci to da? czy piersi przez to jakos sie zmieniaja? nie- tylko siebie dołujesz. Poczekaj jeżeli nic sie nie zmieni to wtedy będziemy marudzić. A narazie wkładaj je w pancernik i niech tam siedza

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Ja też bo zaraz mi mech na rośnie

ja juz mam dosc tych przed swiatecznych robotek

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-16, 14:50   #1748
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
możesz mi wierzyć ze LP nie robił takich wygibasów przy Twoich piersiach. Niestety mając taka wyjściowke trzeba poczekac na koncowy efekt.

Rozumiem że się denerwujesz ale czy cos Ci to da? czy piersi przez to jakos sie zmieniaja? nie- tylko siebie dołujesz. Poczekaj jeżeli nic sie nie zmieni to wtedy będziemy marudzić. A narazie wkładaj je w pancernik i niech tam siedza

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

ja juz mam dosc tych przed swiatecznych robotek
Teraz tylko to mi zostaję niestety,a za wygibasy nie zrozumiałam jak napisałaś,chyba stres mi mózg wyjadł już..za godzinne mam smarowanie zobacze czy coś się cofa,czy wyłazi,,kur....mać przypuklina na cycku ja pierdziele...będę mieć 3cycki,nie miałam nic a tu aż trzy super.
Stary 2014-04-16, 15:02   #1749
Martynka66
Przyczajenie

Cześć dziewczyny witam ponownie, dziękuję za odpowiedzi, mam nadzieję, że zdobędę Wasze zaufanie, chociaż trudno za Wami nadążyć Proszę powiedzcie mi jak się wysyla zaproszenie do przyjaźni? Oczywiście planuję też założenie albumu dla moich wyj

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cześć dziewczyny witam ponownie, dziękuję za odpowiedzi, mam nadzieję, że zdobędę Wasze zaufanie, chociaż trudno za Wami nadążyć Proszę powiedzcie mi jak się wysyla zaproszenie do przyjaźni? Oczywiście planuję też założenie albumu dla moich wyjściówek...Jutro idę na konsultacje do Warszawy do R.Ch. może któraś miała z Was styczność ? Polecan mi także S. Łoń z Warszawy. Tak naprawdę najbardziej boję się reakcji implantów na ciążę ale wiem, że to zależy od organizmu. Czy myślicie, że koniec kwietnia, początek maja to dobry czas na operację, czy po 3-4 tygodniach noszenia można już się pokazywać bez tego medycznego biustonosza? Buziaki i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny przed)
Martynka66 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 15:04   #1750
Olivkaa200
Zakorzenienie

Martynka edutuj nazwisko dr

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
Teraz tylko to mi zostaję niestety,a za wygibasy nie zrozumiałam jak napisałaś,chyba stres mi mózg wyjadł już..za godzinne mam smarowanie zobacze czy coś się cofa,czy wyłazi,,kur....mać przypuklina na cycku ja pierdziele...będę mieć 3cycki,nie miałam nic a tu aż trzy super.
matko wybacz ale tak mnie rozsmieszylas tymi 3 cyckami
widzisz czyli sa jakies plusy kochana

a tak na serio narazie ich nie ogladaj codziennie bo bedziesz ciagle widziala jakies minusy

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2014-04-16, 15:16   #1751
aszkim
Rozeznanie

@ Star 90 > Ogladalam Twoje zdjecia na instagramie. Wygladasz swietnie no i te piersi

Edytowane przez aszkim
Czas edycji: 2014-04-16 o 15:18
aszkim jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-16, 15:16   #1752
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
To taki bonusik ojej widzisz kochana za dużo Sie przejmujesz będzie dobrze! ! Musi! A wrazie co spalimy twojemu doktorkowi tą budę! I założymy fundacje ze zbieramy na poprawkę zapakuj cycki i oglądaj je jak najmniej.

Stary 2014-04-16, 15:17   #1753
madzikowo7777
Rozeznanie

GG do madzikowo7777 Send a message via Skype™ to madzikowo7777

Witajcie ponownie - dzisiaj córkę byłam zapisać do gimnazjum, po za obwodem, bo chce iśc do innego...... no to na szybko przebieranie i chiała krawat był zwinięty w szufladzie i delikatne zagniecenia były - więc Madzik sruu po żelazko i co---przypaliłam córka w ryk że jej ukochany krawat zjarałam ryczy - ja wrzeszcze nie rycz bo fota bedzie z sińcami. W końcu poszłysmy fotkę strzelić (trzeba było zamaskować since a jak bo ryczała dalej) potem do gimnazjum a tam zdjęcia dopiero przy świadectwie Masakra

Wesoła rodzinka normalnie

Fotka mnie sie podoba, a córka nieszczęśliwa.... zwariuje przy niej, a ona przy mnie

TŻ mówi że za trzy lata to on sobie pokoik w piwnicy zrobi bo my się pozabijamy ;]
Stary 2014-04-16, 15:20   #1754
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martynka66 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny witam ponownie, dziękuję za odpowiedzi, mam nadzieję, że zdobędę Wasze zaufanie, chociaż trudno za Wami nadążyć Proszę powiedzcie mi jak się wysyla zaproszenie do przyjaźni? Oczywiście planuję też założenie albumu dla moich wyj

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

Cześć dziewczyny witam ponownie, dziękuję za odpowiedzi, mam nadzieję, że zdobędę Wasze zaufanie, chociaż trudno za Wami nadążyć Proszę powiedzcie mi jak się wysyla zaproszenie do przyjaźni? Oczywiście planuję też założenie albumu dla moich wyjściówek...Jutro idę na konsultacje do Warszawy do R.Ch. może któraś miała z Was styczność ? Polecan mi także S. Łoń z Warszawy. Tak naprawdę najbardziej boję się reakcji implantów na ciążę ale wiem, że to zależy od organizmu. Czy myślicie, że koniec kwietnia, początek maja to dobry czas na operację, czy po 3-4 tygodniach noszenia można już się pokazywać bez tego medycznego biustonosza? Buziaki i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny przed)
Od doktora zależy ile nosisz pancernik

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez madzikowo7777 Pokaż wiadomość
Witajcie ponownie - dzisiaj córkę byłam zapisać do gimnazjum, po za obwodem, bo chce iśc do innego...... no to na szybko przebieranie i chiała krawat był zwinięty w szufladzie i delikatne zagniecenia były - więc Madzik sruu po żelazko i co---przypaliłam córka w ryk że jej ukochany krawat zjarałam ryczy - ja wrzeszcze nie rycz bo fota bedzie z sińcami. W końcu poszłysmy fotkę strzelić (trzeba było zamaskować since a jak bo ryczała dalej) potem do gimnazjum a tam zdjęcia dopiero przy świadectwie Masakra

Wesoła rodzinka normalnie

Fotka mnie sie podoba, a córka nieszczęśliwa.... zwariuje przy niej, a ona przy mnie

TŻ mówi że za trzy lata to on sobie pokoik w piwnicy zrobi bo my się pozabijamy ;]
Haha Się uśmiałam ale takie historie to samo życie mój tz twierdzi ze jak nasz córka dorośnie (teraz ma 4latka) to go obie z torbami puścimy hahaha

Stary 2014-04-16, 15:23   #1755
madzikowo7777
Rozeznanie

GG do madzikowo7777 Send a message via Skype™ to madzikowo7777

Koteczka, córki niby grzeczniejsze łatwiejsze do "ogarnięcia" ale nasza to polityk jakiś - jak swoje teorie zacznie wysnuwać do godzina gadania, gdy jej przewiesz foch i nie rozmawia...pół godziny, potem wraca by dokończyć....rodzicem być sama radość
Stary 2014-04-16, 15:27   #1756
luna160
Raczkowanie

Witam kochane cycolinkiOkazało się,że nie muszę czekać aż do września, gdyż laktacja jest już zakończona, a implant i tak będzie pod mięsień bo jestem chudzielecMam już termin na 20.05!!!!!!!!!!!!P.NBęd ę mieć aż 350-bądź 375, okrągły tax,cięcie. Jeju nie wierzę w to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!Tak się cieszę
luna160 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 15:27   #1757
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzikowo7777 Pokaż wiadomość
Koteczka, córki niby grzeczniejsze łatwiejsze do "ogarnięcia" ale nasza to polityk jakiś - jak swoje teorie zacznie wysnuwać do godzina gadania, gdy jej przewiesz foch i nie rozmawia...pół godziny, potem wraca by dokończyć....rodzicem być sama radość
Hehe ale jeden w tym plus że da sobie radę w życiu ja ogladalam interwencje... ehh az się noz w kieszeni otwiera

Stary 2014-04-16, 15:43   #1758
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
To taki bonusik ojej widzisz kochana za dużo Sie przejmujesz będzie dobrze! ! Musi! A wrazie co spalimy twojemu doktorkowi tą budę! I założymy fundacje ze zbieramy na poprawkę zapakuj cycki i oglądaj je jak najmniej.

musialabym smarować zamkniętymi oczami żebym nie ogłądać,ale niestety mam lustro tak że wszystko widzę i ogłądam.wiem na sto procent że to bd,te cholerne double bo widziałam zdjęcia u kobiet na stronie,w jednych jest na pól piersi w innych falda mala widoczna,jeżeli bym trafiłam do procenta kobiet z małą double była bym szczesliwa..a z tą fundacja dobra rzecz ,myśłałam żebrać na ulicy na poprawke na cycki ale żebrac pod kliniką w CZECHGACH z napisanym na plecach koszulce że zbieram na poprawkę i b ed e tam koczować.
Stary 2014-04-16, 15:51   #1759
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
musialabym smarować zamkniętymi oczami żebym nie ogłądać,ale niestety mam lustro tak że wszystko widzę i ogłądam.wiem na sto procent że to bd,te cholerne double bo widziałam zdjęcia u kobiet na stronie,w jednych jest na pól piersi w innych falda mala widoczna,jeżeli bym trafiłam do procenta kobiet z małą double była bym szczesliwa..a z tą fundacja dobra rzecz ,myśłałam żebrać na ulicy na poprawke na cycki ale żebrac pod kliniką w CZECHGACH z napisanym na plecach koszulce że zbieram na poprawkę i b ed e tam koczować.
sorry ale rozsmieszylas mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-16, 16:07   #1760
nkolodii
Raczkowanie

JEDEN CHIRURG plastyczny napisal tak[[[double bubble to taka sytuacja,gdy implant tworzy jedna wyniosłosc a pierś własną tworzy drugą wyniosłosc-granicy implantu a piersi własnej nie pokrywają się-zwykłe jest to widoczne w okolicy dolnych częs i piersi-może być to widoczne tuż po operacji,po kilku tygodniach lub miesiącach,czasem zwykle się nasila,czasami znieksztalcenie się poglębia się w momencie skurczu mięśni piersiowych i nazywa się to wtedy dynamic deformity..

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

IDĘ smarować double bubble
Stary 2014-04-16, 16:31   #1761
yazmat
Rozeznanie

Dynamic deformity to ja tyz mam :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
yazmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 16:48   #1762
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yazmat Pokaż wiadomość
Dynamic deformity to ja tyz mam :P

Masz/?nie widziałam chyba,teraz masz ładne piersi takie naturalne,może miałas przed poprawką.
Stary 2014-04-16, 17:10   #1763
yazmat
Rozeznanie

Cytat:
Masz/?nie widziałam chyba,teraz masz ładne piersi takie naturalne,może miałas przed poprawką.

Jak napne miesnie to mi sie dol troche odksztalca - ale to chyba norma?

yazmat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-16, 17:17   #1764
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
JEDEN CHIRURG plastyczny napisal tak[[[double bubble to taka sytuacja,gdy implant tworzy jedna wyniosłosc a pierś własną tworzy drugą wyniosłosc-granicy implantu a piersi własnej nie pokrywają się-zwykłe jest to widoczne w okolicy dolnych częs i piersi-może być to widoczne tuż po operacji,po kilku tygodniach lub miesiącach,czasem zwykle się nasila,czasami znieksztalcenie się poglębia się w momencie skurczu mięśni piersiowych i nazywa się to wtedy dynamic deformity..

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

IDĘ smarować double bubble
Czarny humor się widzę trzyma

Stary 2014-04-16, 17:44   #1765
kaika3
To ja

Chyba cały czas jestem naćpana bo się cieszę jak głupia . Czy mogłyście zaraz po op machać rekami? Jakoś normalnie mogę poprawić włosy ... Czy to normalne, czy jestem jakaś dziwna . Plecy bolą ale cycuchy do wytrzymania
kaika3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 17:54   #1766
koteczka18
Wtajemniczenie

Kaika ja nie mogłam generalnie byłam roślina. .. Rika prawie że mnie karmiła.... bo niedowlad konkretny mialam....

Stary 2014-04-16, 18:01   #1767
kaika3
To ja

Cytat:
Kaika ja nie mogłam generalnie byłam roślina. .. Rika prawie że mnie karmiła.... bo niedowlad konkretny mialam....

Nooo to albo jestem nienormalna albo tak nafaszerowana lekami . Ciekawe co będzie jutro , bo dzisiaj jak leżę to jest super
kaika3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 18:04   #1768
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez angelika666honey Pokaż wiadomość
czesc laski, mam problem od paru dni boli mnie lewa piers ale to jest nowe uczucue bólu ktorego nie mialam wczesniej.Nie boli mnie ciagle tylko np jak leze juz do spania ulozona na boku to wtedy mi sie to dzieje albo w ciagu dnia pare razy tez. To jakby mi tam cos nagle zdretwiało w żebra sie wciskało , zatrzymało i puscilo. jestem na etapie 3 meisiecy od ktorych zaczyna sie ryzyko przerosneicia torebki starsznie sie boje neiwiem jakie sa jej objawy. To nie jest uczucie pikania czy dziobania jak keidys opisywałam. Ten ból jest wiekszy i musze sie wtedy ruszyc dotkanac piers i mija.
Kochana nie zakladaj najgorszego, moze masz to co ja mialam? Bolala mnie jedna piers- to byl naciek zaplany - tak wyszlo na usg, dostalam antybiotyk i przeszlo a na usg potem juz nic nie bylo😘
Jak nie przejdzie dzwon do doktorka👍😘

16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 18:11   #1769
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaika3 Pokaż wiadomość
Nooo to albo jestem nienormalna albo tak nafaszerowana lekami . Ciekawe co będzie jutro , bo dzisiaj jak leżę to jest super
Dziewczyna co leżała na przeciwko miala 270ml implant i ja nic nie bolala. Druga miała 330 ml i gorzej niz ja. Plakala z bólu. ... ja jakos wegetowalam jak sobie spacerowalam

Stary 2014-04-16, 18:17   #1770
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dziewczyny wrzucilam zdjecie arielki do albumu jakby ktoras chciala zobaczyc
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości