Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcze podr - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-16, 19:53   #601
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Justyna sukienusia dla córci brata rozczulająca

Lepiej żałować tego co się zrobilo
justiwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 19:54   #602
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz

Cytat:
Napisane przez justiwi Pokaż wiadomość
Nie stresuj Tośki
na jutro

A ja robię update brzuszka w 35 tc w obwodzie 115 cm
śliczny

Przeczytałam Was ale nie mam sił cytować, gratuluję udanych wizyt

Dzień męczący najpierw porządki potem zakupy ale trafiłam na fajną promocję chusteczki pampers 6x64 szt za 25 zł Teraz odpoczynek.

Dobrej nocy

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:01   #603
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Dobrej nocy Lucynko

Dla mnie te ceny w 5 10 15 nie są powalające ale dziękuję Justynie za info

Dziękuję również, za pozytywną reakcją na synka oraz Kajetanka (ciekawe czy się przyjmie, czy znów się zmieni to imię, hehe ) i miłe słowa nt. brzuszka. Nie jest jakiś ogromniasty, nie?

Stary 2014-04-16, 20:05   #604
Nikii89
Zakorzenienie

Aldrin za 34tc
Oki to jakieś prace wymyślę i dzięki za instrukcje obsługi ;P

Niegrzeczna to kompetentna lekarka Wam się trafiła…

Paulka to się cieszę że smakują u mnie cała rodzina się tym zajada

MamaKtosia Laurki bym też nie przeżyła , bo kojarzy mi się z laurką na jakąś okazję.

Vampirka pierwsze słyszę o takich przepisać.

Lu i z i z :P

Kasiab sio na porodówkę :P

Justiwi idziemy łeb w łeb ja mam dziś 36tc i też 115cm w brzuchu

coś mnie brzuch boli , a najbardziej żołądek ;/
Stary 2014-04-16, 20:07   #605
martuszka0
Rozeznanie

Witam się wieczornie

Wymaz na Paciorkowca miałam pobierany z dwóch dziurek.

Byliśmy na zakupach w tesco, młoda chyba mi napiera na szyjkę bo taki dyskomfort czułam w szanownej, że chodziłam jak kaczka i w ogóle teraz się tam rusza tak nisko... Ech

A w tym tesco to jakaś porażka. Poszliśmy do kasy pierwszeństwa i się pytam kasjerki czy to kasa z pierwszeństwem... Spojrzała na mój brzuch i odparła "tak". Po czym my z mężem stoimi a ona sobie dalej kasuje.... Skasowała jedną babkę i zaczyna drugą, a za nią stała parka i ten facet odwrócił się do mnie tyłkiem i w ogóle nie przepuścił :/ kasjerka też słowem się nie odezwała dopiero jak ten facet polazł to spytałam się babki za nim czy mogę się wyłożyć... Jedyna się zgodziła reszta to porażka razem z kasjerką wszyscy mieli mnie gdzieś. Co za ludzie
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:14   #606
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caroline_m Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że teraz się dodały zdjęcia
Śliczne ciuszki

Cytat:
Napisane przez Lu7 Pokaż wiadomość
ja jutro idę do ginekologa i będę miałą badanie na GBS
zadam takie niedyskretne pytanie
"wymaz" pobierają tylko z szanownej czy i z
bo szukałam w google i znalazłam, że stąd i stąd
Powinno się z 2 dziurek... ja robiłam wymaz sama sobie... pisałam już z jakim profesjonalizmem miałam do czynienia (gin mnie olał, a babki w labolatorium nie umiały wytłumaczyć jak to pobrać). Pomazałam sobie wszędzie gdzie się dało: w środku i na około szanownej a potem jeszcze przejechałam po odbycie (patyczek miałam 1). No a na wyniku pisze że wymaz tylko z szanownej... ale gdybym gdzieś to miała, to chyba bym to złapała i by wyhodowali

Cytat:
Przez cyce nie widać jaki jest duży

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie

Wymaz na Paciorkowca miałam pobierany z dwóch dziurek.

Byliśmy na zakupach w tesco, młoda chyba mi napiera na szyjkę bo taki dyskomfort czułam w szanownej, że chodziłam jak kaczka i w ogóle teraz się tam rusza tak nisko... Ech

A w tym tesco to jakaś porażka. Poszliśmy do kasy pierwszeństwa i się pytam kasjerki czy to kasa z pierwszeństwem... Spojrzała na mój brzuch i odparła "tak". Po czym my z mężem stoimi a ona sobie dalej kasuje.... Skasowała jedną babkę i zaczyna drugą, a za nią stała parka i ten facet odwrócił się do mnie tyłkiem i w ogóle nie przepuścił :/ kasjerka też słowem się nie odezwała dopiero jak ten facet polazł to spytałam się babki za nim czy mogę się wyłożyć... Jedyna się zgodziła reszta to porażka razem z kasjerką wszyscy mieli mnie gdzieś. Co za ludzie
Mogłaś od razu spytać, czy możesz się wyłożyć, bo o to nie prosiłaś A to że wszyscy mają nas w nosie to niestety norma

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:14   #607
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

skąd ja to znam........
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-16, 20:26   #608
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Przez cyce nie widać jaki jest duży

Mogłaś od razu spytać, czy możesz się wyłożyć, bo o to nie prosiłaś A to że wszyscy mają nas w nosie to niestety norma
Vampirka potraktuję to jako komplement

martuszka niestety Vampirka ma moim zdaniem rację w kwestii kolejki

Caroline_m Twoje córeczki będą wyglądać w tych rzeczach przeuroczo

Dlatego moje kolejne dziecko musi być dziewczynką
Chciałam synka (nawet nie wiem czemu) ale na te sukienusie i opaski czuję ukłucie zazdrości

Stary 2014-04-16, 20:38   #609
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny brzusio
w ogóle nie widac tych centymetrów, jakbys miała najwyżej 80 w talii

Aldrin gratuluję 34 tc
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:42   #610
madziarek1
Rozeznanie

Ja też witam wieczornie, wszystkiego nie nadrobilam, ale co do Kajtka to mi się oso iście podoba, ale nie to jest ważne nasza córa ma być Lidką i też słyszałam różne opinie...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madziarek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 20:46   #611
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
ale na te sukienusie i opaski czuję ukłucie zazdrości
ja też

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-16, 20:48   #612
madziarek1
Rozeznanie

Tak poza tym, miałam dziś wizytę, był ze mną mąż, ginek mnie zbadał, pomierzyl dziecko, zapytał czy chcę rodzić sn, po czym powierzial że we wtorek 22 mam się stawić w szpitalu, i tu cytat" podłączymy Panią do tego całego ustrojstwa żeby pobadac dziecko, i zobaczymy czy coś się będzie dziać, czy zostanie Pani" w pon ma mnie mąż pogonić po schodach, żeby się rozkręcić no i tyle. Zobaczymy co to będzie i już się cieszę

Stary 2014-04-16, 20:58   #613
justiwi
Wtajemniczenie

GG do justiwi

Ramona wstydziłabyś się tak oszukiwać ciężarną :P:P
80cm to ja może bym miała, między cycochami a brzuchem

Madziarek fajnie wyluzowanego masz doktorka tylko ostrożnie z tym bieganiem po schodach

Stary 2014-04-16, 21:07   #614
chansons
Zadomowienie

MamaKtosia, kasian za wcześnie się pochwaliłam. Ciemno już jak nieszczęście, zrobię zdjęcia jutro rano w świetle dziennym Mam nadzieję, że wybaczycie MamoKtosia - tym razem kupne, ale też śliczne zawsze mogę też cyknąć nowe sweterki

madziuuula uu, to pechowo z tą szybą. A to czyjaś sprawka czy pech? A tak w ogóle to proszę nie uprawiać czarnowidztwa, Rysiu dżentelmen, poczeka na wymianę szyby

kasian86 kciuki są będę czekać na wieści

JJJustynAAA za zakupy

martuszka0 widzę, że spotkało Cię w Tesco to samo co mnie kilka tygodni temu, niektórzy ludzie to wieprze Tylko ja jeszcze zebrałam opr...
A dziś jak podchodziłam do kasy to jakaś rącza dziewoja na paluszkach przebiegła mi przed nosem i stanęła przy taśmie

nadiak chodziło Ci o kolory więc dałam zbliżenie mam nadzieję, że widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jedo 1.jpg (84,5 KB, 19 załadowań)
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:27   #615
ilkas
BAN stały

Chansons, co do teściów to ja bym się normalnie też zdenerwowała Więc sama się dziwię Jak to jednak ciąża zmienia człowieka
A tak serio..to jakoś myślę w tej sytuacji o Milce. Może dlatego, że to jej takie pierwsze bardziej świadome święta wielkanocne (bo rok temu miała 1,5 miesiąca dopiero)..i mam gdzieś jak wyjdzie żurek..jakie mięso podam na obiad, jak przystroję stół, czy umyję okna czy jednak nie dam rady itd. Już mi wszystko jedno gdzie te święta będą. Chcę ten czas fajnie z nią spędzić..będziemy się tarzać w mące piekąc babkę, dostanie koszyczek do święcenia i pójdziemy do kościoła, potem jak będzie miała ochotę to zje całego zająca z czekolady mlaskając przy tym głośno i mówiąc mniam mniam W poniedziałek napuszczę ją na tatę i oblejemy go wodą w łóżku.. Itd itd..po prostu jakoś myślę cały czas o takich rzeczach..i na wkurzanie się na teściów już nie ma czasu Ot sobie trochę do Was pomarudzę, bo jednak teście mało poważni ..ale tak właściwie to chcę się po prostu dobrze bawić z małą i jedynie poród byłby w stanie nam to zepsuć

Justynka, śliczne zakupy :brawo:

Kasian, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę !!
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:41   #616
JJJustynAAA
Zakorzenienie

CAROLYNA tak kupilam ten podklad w zamian za przewijak. Bo na przewijak nie mam na razie miejsca.

JUSTIWI ja lubie rzeczy z 5 10 15 i jak mam rabaty to zawsze.kupuje

MARTUSZKAO szalu nie ma w tych kasach z pierwszenstwem.
Ja ostatnio w

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Piekarni bylam 8 w kolejce bylo mi goraco zle sie czulam i nikt nie wpadl na pomysl zeby mnie wpuscic

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

ILKAS za podejscie do swiat. Rozczulilam sie czytajac to.co dla ciebie jest wazne i w zupelnosci cie popieram. Super!

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:43   #617
Ramona_85
Zakorzenienie

obejrzałam Na dobre i na złe, idę kompu kompu, bo zaczął się fajny film z Caigem "zapowiedź"
jutro wizyta połoznej i chyba będziemy ćwiczyc oddychanie

dobranoc laseczki
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:52   #618
chansons
Zadomowienie

Ilkas tak opisałaś ten czas, który spędzisz z córeczką,że poczułam jak bardzo chcę, żeby moja też już była na świecie.. tak wlaśnie wyobrażam sobie nas za kilkanaście miesięcy wzruszyłam się i mam nadzieję, ze mi się to wszystko przyśni)
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 21:57   #619
madziarek1
Rozeznanie

A ja właśnie obejzalam z mężem fajny film, "Rob Roy" i się kładę spać
Mi teraz też nie zqlezy na oknach czy obiedzie, najważniejsze zęby nasz Izabeliusz miał ' zajączka' będziemy z Izą malować jajka, pójdziemy do kościoła i mam nadzieje pobawimy się w dyngusa kupiłam też babeczki do upieczenia z Disney'a
Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-16, 22:09   #620
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
ILKAS za podejscie do swiat. Rozczulilam sie czytajac to.co dla ciebie jest wazne i w zupelnosci cie popieram. Super!
Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
Ilkas tak opisałaś ten czas, który spędzisz z córeczką,że poczułam jak bardzo chcę, żeby moja też już była na świecie.. tak wlaśnie wyobrażam sobie nas za kilkanaście miesięcy wzruszyłam się i mam nadzieję, ze mi się to wszystko przyśni)

Wiecie co u mnie to jest chyba trochę taki bunt..bo ja tak nie miałam jak byłam mała. U mnie w domu w święta to najważniejsze było wysprzątanie wszystkiego na błysk (ale aż tak do przesady!!! ) no i narobienie tyle jedzenia, że całe wojsko można by wyżywić...
Oczywiście sprzątanie, obowiązki, gotowanie jest również bardzo ważne w tym czasie. No ale nie aż tak do przesady jak to było u mnie... Nie było już czasu na zabawę..no i też wszyscy byli tak wykończeni obowiązkami, że się padało na pyszczek
Wolę upiec 2 ciasta bawiąc się przy tym z córą..niż upiec 5 ciast..ale na zabawę nie ma tu miejsca bo trzeba wszystko szybko, szybko żeby zdążyć..no i brudzić za bardzo nie można..bo przecież dopiero co podłoga umyta...

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez madziarek1 Pokaż wiadomość
A ja właśnie obejzalam z mężem fajny film, "Rob Roy" i się kładę spać
Mi teraz też nie zqlezy na oknach czy obiedzie, najważniejsze zęby nasz Izabeliusz miał ' zajączka' będziemy z Izą malować jajka, pójdziemy do kościoła i mam nadzieje pobawimy się w dyngusa kupiłam też babeczki do upieczenia z Disney'a
Dobranoc
oo babeczki Disney'a? Idę poszukać inspiracji w necie
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:11   #621
/Mycha/
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Justiwi idziemy łeb w łeb ja mam dziś 36tc i też 115cm w brzuchu
Ej... ja mam tylko 94 cm, a też 36tc :/
Jskaś mała jestem :/
To już się nie dziwię dlaczego ostatnio w tramwaju stare dziadki na mnie nakrzyczały, że nie ustępuje im miejsca.

/Mycha/ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-16, 22:22   #622
Karlain
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez caroline_m Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że teraz się dodały zdjęcia
śliczne zakupy! uwielbiam te małe ciuszki

My tez byliśmy dziś na zakupach, kupiliśmy ciuszki dla małej ale na "zaś" czyli na czas od 6-9 miesiąc na jesien zimę takie podstawowe
a TZ nawet wziął sukieneczki na nastepne lato, czyli kiedy będzie miała roczek hahahah nie mogłam mu odmówić
Na prawdę mam nadzieję, że to dziewczynka siedzi w moim brzuszku bo inaczej to bede szukała komu sprezentowac te sukieneczki bo w reszte to spokojnie chlopca wcisnę
wstawię jutro zdjęcia jak znajdę czas

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
zapomniałam się pochwalić , że od 5 marca przytyłam tylko 0,5 kg (więc ważę 69,7 ) więc na plusie od początku ciąży mam 7 kg - nie jest źle

monijaaa jak możesz dopisz mi datę kolejne wizyty 7 maj godz 9.00

Igula śpi, narazie bez kaszlu, zobaczymy co będzie dalej..

ja jeszcze dziś spowiedź muszę zaliczyć
jestem zazdrosna! ja mam 12 na plusie i zaczynam wskakiwac na nastepny kg.... jak nosiłam 7 kg więcej to było ok, a teraz to mi tak ciężko

ja tez chce tylko 7 kg

Cytat:
Nie stresuj Tośki
na jutro

śliczny i taki niewielki ...tak mi się wydaje...ja też muszę zrobić update mojej piłki
nie wiem gdzie mam centymetr bo ciekawi mnie też wymiar mojego brzusia

Kupiłam dziś ksiązki
Język niemowląt Tracy Hogg i Język dwulatka (T.H) a trzecia była gratis (w empiku)
do tego wzięłam 3 dla siebie z innej dziedziny

generlanie u nas koniec zakupów
jeszcze tylko Bepanthen i Tantum Rosa

ubranka kupione
pieluszki kupione, akcesora kapielowe- pielegnacyjne, higieniczne, kosmetyki kupione
materacyk, lozeczko kupione
wozek, foteli, spacerowka kupiona (zrobie fote jak wypierzemy i zlozymy)
posciel kupiona

a i nawet kupilam sobie szorty ciazowe, biutonosz do karmienia i majtasy...zrobie jutro fotencje to wam sie tez pochwale

11 maja
mamy komunie, zostalismy zaproszeni
generalnie przyjelismy zaproszenie, ale moze sie zdarzyc, ze nie dam rady isc...a i TZ moze pojechac do pracy wtedy... jednak w razie co to musze uszykowac sobie jakas sukienke, czy cos... nie wiem czy sama mam uszyc coś ( szkoda mi kasy na nowe ciuchy dla siebie)

PS. Mam pytanie, wiem, że dla was moze byc to dziwne, ze o to pytam
ale...
zadeklarowalam sie do poloznej, ( w 31 tc) i chcialam sie umowic na wizyte, ale nie wiem co to sa za wizyty, ile ich powinno byc i na czym polegaja, czego mam sie spodziewac...
jutro mam lekarza i po wizycie chcialabym umowic ta pierwsza wizyte u poloznej
mozecie mi opisac jak to wyglada (wszystko na nfz)

Edytowane przez Karlain
Czas edycji: 2014-04-16 o 22:27
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 04:54   #623
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Dzien dobry ja juz nie spie Hania tak ale cos nie moge

Dziekuje za kciuki i tez trzymam za pozostale wizyty

kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 05:45   #624
ulrika
Raczkowanie

Witam w Wielki Czwartek, w końcu pogoda dopisuje

My wczoraj z mężem na mszę i spowiedź pojechaliśmy, a jakie jeszcze tłumy były, przede mną z 15 osób, za nami jeszcze więcej i aż 6 konfesjonałów czynnych. Mała w kościele wierzgała w brzuchu jak szalona
Stary 2014-04-17, 05:45   #625
martuszka0
Rozeznanie

Cześć mamuśki

Cytat:
Napisane przez /Mycha/ Pokaż wiadomość
Ej... ja mam tylko 94 cm, a też 36tc :/
Jskaś mała jestem :/
To już się nie dziwię dlaczego ostatnio w tramwaju stare dziadki na mnie nakrzyczały, że nie ustępuje im miejsca.
co za dziadki

a ja to nie wiedziałam, że trzeba samemu się wepchnąć myślałam, że kasa pierwszeństwa to idę i od razu mnie błogosławić będą następnym razem wepchnę się przed wszystkich i koniec

ilkas super masz podejście do świąt i jak opisujesz jak spędzisz czas z Milką to aż bym już chciała mieć taką moją córeczkę... a to dopiero za rok mnie czeka
PS zamawiam zdjęcie Milki w mące

kasian za wizytę

za pozostałe wizytujące
za nowe tygodnie bo dziś chyba ich sporo mamy

Dziś przespałam nockę bez wstawania i do tego piękne słoneczko świeci, cudny dzień się zapowiada

miłego dnia Wam życzę
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 05:49   #626
paulka0212
Wtajemniczenie

Witam się tylko i uciekam
Proszę o kciuki sa wizytę!
Ja też trzymam kciuki za wizyty

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 05:54   #627
ulrika
Raczkowanie

co do nieprzepuszczania - zauważyłam zależność, że babki w wieku moich rodziców są najgorsze - 50tki , bo przecież one się nastały w życiu w kolejkach za PRLu to i my możemy, młodzież i kobietki w naszym wieku szybciej pomogą niż starsze babcyska, od starych ludzi nie wymagam uprzejmości, ale jeszcze 50tki nie są aż takie styrane życiem, żeby na chwilkę nie ustąpić miejsca lub nie przepuścić...
Stary 2014-04-17, 06:23   #628
kasiab91
Zakorzenienie

Witam we Wielki Czwartek.

Justiwi - piękny brzuś

martuszka - ja wczoraj z mamą stałam w kolejce ok pół godziny tyle było ludzi przyszła nasza kolei to jeszcze jedna pinda się wcisnęła bo ona tylko rodzynki, no dobra jedna mama przepuścił bo znajoma itp. Ale na drugą zaczęła krzyczeć, że córka w 9 miesiącu ciąży że zaraz może urodzić a pani się wpycha, powiedziała jej że jest bezczelna

ulrika - moja zakonnica też jest najbardziej aktywna w Kościele... Ostatnio ludzie obserwowali mój brzuch zamiast skupiać się na mszy

Kasian, paulka - kciukasy ogromne za wizyty

No to miłego dnia Wam życzę
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 06:31   #629
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Dzień dobry

Kciukasy ogromne Kasian i Paulka nie stresowac sie

Madziarek ale jak to 22 i będzie wywoływany poród czy coś nie zajarzyłam?

Tż dzis jedzie na jakieś spotkanie z szychami więc kazałam mu uprzedzić że ma w domu rodzącą i pod telefonem jest ale niedaleko

A szyba poszła bo kilka dni temu kamyczek z tira uderzył a teraz deszcz czy cuś zepsuło

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-17, 06:36   #630
phdwao
Zakorzenienie

Hej!!
Ale piekna pogoda, slonce, cudnie jest!!

Trzymam kciuki za wasze wizyty dziewczyny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości