|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Justyna sukienusia dla córci brata rozczulająca
![]()
![]() |
#602 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Cytat:
![]() Przeczytałam Was ale nie mam sił cytować, gratuluję udanych wizyt ![]() ![]() Dzień męczący najpierw porządki potem zakupy ale trafiłam na fajną promocję chusteczki pampers 6x64 szt za 25 zł ![]() ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#603 |
Wtajemniczenie
|
Dobrej nocy Lucynko
![]() Dla mnie te ceny w 5 10 15 nie są powalające ale dziękuję Justynie za info ![]() Dziękuję również, za pozytywną reakcją na synka oraz Kajetanka (ciekawe czy się przyjmie, czy znów się zmieni to imię, hehe ) i miłe słowa nt. brzuszka. Nie jest jakiś ogromniasty, nie?
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
Aldrin za 34tc
![]() Oki to jakieś prace wymyślę ![]() Niegrzeczna to kompetentna lekarka Wam się trafiła… Paulka to się cieszę że smakują ![]() ![]() MamaKtosia Laurki bym też nie przeżyła , bo kojarzy mi się z laurką na jakąś okazję. Vampirka pierwsze słyszę o takich przepisać. Lu i z i z :P Kasiab sio na porodówkę :P Justiwi idziemy łeb w łeb ja mam dziś 36tc i też 115cm w brzuchu ![]() coś mnie brzuch boli , a najbardziej żołądek ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Rozeznanie
|
Witam się wieczornie
![]() Wymaz na Paciorkowca miałam pobierany z dwóch dziurek. Byliśmy na zakupach w tesco, młoda chyba mi napiera na szyjkę bo taki dyskomfort czułam w szanownej, że chodziłam jak kaczka ![]() A w tym tesco to jakaś porażka. Poszliśmy do kasy pierwszeństwa i się pytam kasjerki czy to kasa z pierwszeństwem... Spojrzała na mój brzuch i odparła "tak". Po czym my z mężem stoimi a ona sobie dalej kasuje.... Skasowała jedną babkę i zaczyna drugą, a za nią stała parka i ten facet odwrócił się do mnie tyłkiem i w ogóle nie przepuścił :/ kasjerka też słowem się nie odezwała ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 | ||||
Zakorzenienie
|
Śliczne ciuszki
![]() Cytat:
![]() Przez cyce nie widać jaki jest duży ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() martuszka niestety Vampirka ma moim zdaniem rację w kwestii kolejki ![]() Caroline_m Twoje córeczki będą wyglądać w tych rzeczach przeuroczo ![]() Dlatego moje kolejne dziecko musi być dziewczynką ![]() Chciałam synka (nawet nie wiem czemu) ale na te sukienusie i opaski czuję ukłucie zazdrości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#609 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Rozeznanie
|
Ja też witam wieczornie, wszystkiego nie nadrobilam, ale co do Kajtka to mi się oso iście podoba, ale nie to jest ważne
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 |
Rozeznanie
|
Tak poza tym, miałam dziś wizytę, był ze mną mąż, ginek mnie zbadał, pomierzyl dziecko, zapytał czy chcę rodzić sn, po czym powierzial że we wtorek 22 mam się stawić w szpitalu, i tu cytat" podłączymy Panią do tego całego ustrojstwa żeby pobadac dziecko, i zobaczymy czy coś się będzie dziać, czy zostanie Pani" w pon ma mnie mąż pogonić po schodach, żeby się rozkręcić
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Wtajemniczenie
|
Ramona wstydziłabyś się tak oszukiwać ciężarną :P:P
80cm to ja może bym miała, między cycochami a brzuchem ![]() Madziarek fajnie wyluzowanego masz doktorka ![]() ![]()
![]() |
#614 |
Zadomowienie
|
MamaKtosia, kasian za wcześnie się pochwaliłam. Ciemno już jak nieszczęście, zrobię zdjęcia jutro rano w świetle dziennym
![]() ![]() ![]() ![]() madziuuula uu, to pechowo z tą szybą. A to czyjaś sprawka czy pech? A tak w ogóle to proszę nie uprawiać czarnowidztwa, Rysiu dżentelmen, poczeka na wymianę szyby ![]() kasian86 kciuki są ![]() JJJustynAAA ![]() martuszka0 widzę, że spotkało Cię w Tesco to samo co mnie kilka tygodni temu, niektórzy ludzie to wieprze ![]() A dziś jak podchodziłam do kasy to jakaś rącza dziewoja na paluszkach przebiegła mi przed nosem i stanęła przy taśmie ![]() nadiak chodziło Ci o kolory więc dałam zbliżenie ![]()
#615 |
BAN stały
|
Chansons, co do teściów to ja bym się normalnie też zdenerwowała
![]() ![]() ![]() A tak serio..to jakoś myślę w tej sytuacji o Milce. Może dlatego, że to jej takie pierwsze bardziej świadome święta wielkanocne (bo rok temu miała 1,5 miesiąca dopiero)..i mam gdzieś jak wyjdzie żurek..jakie mięso podam na obiad, jak przystroję stół, czy umyję okna czy jednak nie dam rady itd. Już mi wszystko jedno gdzie te święta będą. Chcę ten czas fajnie z nią spędzić..będziemy się tarzać w mące piekąc babkę, dostanie koszyczek do święcenia i pójdziemy do kościoła, potem jak będzie miała ochotę to zje całego zająca z czekolady mlaskając przy tym głośno i mówiąc mniam mniam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Justynka, śliczne zakupy :brawo: Kasian, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę !! |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Zakorzenienie
|
CAROLYNA tak kupilam ten podklad w zamian za przewijak. Bo na przewijak nie mam na razie miejsca.
JUSTIWI ja lubie rzeczy z 5 10 15 i jak mam rabaty to zawsze.kupuje ![]() MARTUSZKAO szalu nie ma w tych kasach z pierwszenstwem. Ja ostatnio w Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Piekarni bylam 8 w kolejce bylo mi goraco zle sie czulam i nikt nie wpadl na pomysl zeby mnie wpuscic ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- ILKAS ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
#617 |
Zakorzenienie
|
obejrzałam Na dobre i na złe, idę kompu kompu, bo zaczął się fajny film z Caigem "zapowiedź"
![]() jutro wizyta połoznej i chyba będziemy ćwiczyc oddychanie ![]() dobranoc laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zadomowienie
|
Ilkas tak opisałaś ten czas, który spędzisz z córeczką,że poczułam jak bardzo chcę, żeby moja też już była na świecie.. tak wlaśnie wyobrażam sobie nas za kilkanaście miesięcy
![]() ![]()
#619 |
Rozeznanie
|
A ja właśnie obejzalam z mężem fajny film, "Rob Roy" i się kładę spać
![]() Mi teraz też nie zqlezy na oknach czy obiedzie, najważniejsze zęby nasz Izabeliusz miał ' zajączka' będziemy z Izą malować jajka, pójdziemy do kościoła i mam nadzieje pobawimy się w dyngusa ![]() Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiecie co u mnie to jest chyba trochę taki bunt..bo ja tak nie miałam jak byłam mała. U mnie w domu w święta to najważniejsze było wysprzątanie wszystkiego na błysk (ale aż tak do przesady!!! ) no i narobienie tyle jedzenia, że całe wojsko można by wyżywić... Oczywiście sprzątanie, obowiązki, gotowanie jest również bardzo ważne w tym czasie. No ale nie aż tak do przesady jak to było u mnie... Nie było już czasu na zabawę..no i też wszyscy byli tak wykończeni obowiązkami, że się padało na pyszczek ![]() Wolę upiec 2 ciasta bawiąc się przy tym z córą..niż upiec 5 ciast..ale na zabawę nie ma tu miejsca bo trzeba wszystko szybko, szybko żeby zdążyć..no i brudzić za bardzo nie można..bo przecież dopiero co podłoga umyta... ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Raczkowanie
|
Ej... ja mam tylko 94 cm, a też 36tc :/
Jskaś mała jestem :/ To już się nie dziwię dlaczego ostatnio w tramwaju stare dziadki na mnie nakrzyczały, że nie ustępuje im miejsca. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#622 | ||
Rozeznanie
|
śliczne zakupy!
![]() My tez byliśmy dziś na zakupach, kupiliśmy ciuszki dla małej ale na "zaś" czyli na czas od 6-9 miesiąc na jesien zimę takie podstawowe a TZ nawet wziął sukieneczki na nastepne lato, czyli kiedy będzie miała roczek ![]() ![]() Na prawdę mam nadzieję, że to dziewczynka siedzi w moim brzuszku bo inaczej to bede szukała komu sprezentowac te sukieneczki ![]() ![]() wstawię jutro zdjęcia jak znajdę czas Cytat:
![]() ja tez chce tylko 7 kg ![]() Cytat:
![]() nie wiem gdzie mam centymetr bo ciekawi mnie też wymiar mojego brzusia ![]() Kupiłam dziś ksiązki Język niemowląt Tracy Hogg i Język dwulatka (T.H) a trzecia była gratis (w empiku) do tego wzięłam 3 dla siebie z innej dziedziny ![]() generlanie u nas koniec zakupów jeszcze tylko Bepanthen i Tantum Rosa ubranka kupione pieluszki kupione, akcesora kapielowe- pielegnacyjne, higieniczne, kosmetyki kupione materacyk, lozeczko kupione wozek, foteli, spacerowka kupiona (zrobie fote jak wypierzemy i zlozymy) posciel kupiona a i nawet kupilam sobie szorty ciazowe, biutonosz do karmienia i majtasy...zrobie jutro fotencje to wam sie tez pochwale ![]() 11 maja mamy komunie, zostalismy zaproszeni generalnie przyjelismy zaproszenie, ale moze sie zdarzyc, ze nie dam rady isc...a i TZ moze pojechac do pracy wtedy... jednak w razie co to musze uszykowac sobie jakas sukienke, czy cos... nie wiem czy sama mam uszyc coś ( szkoda mi kasy na nowe ciuchy dla siebie) PS. Mam pytanie, wiem, że dla was moze byc to dziwne, ze o to pytam ale... zadeklarowalam sie do poloznej, ( w 31 tc) i chcialam sie umowic na wizyte, ale nie wiem co to sa za wizyty, ile ich powinno byc i na czym polegaja, czego mam sie spodziewac... jutro mam lekarza i po wizycie chcialabym umowic ta pierwsza wizyte u poloznej mozecie mi opisac jak to wyglada (wszystko na nfz) Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2014-04-16 o 22:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Dziekuje za kciuki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Raczkowanie
|
Witam w Wielki Czwartek, w końcu pogoda dopisuje
![]() My wczoraj z mężem na mszę i spowiedź pojechaliśmy, a jakie jeszcze tłumy były, przede mną z 15 osób, za nami jeszcze więcej i aż 6 konfesjonałów czynnych. Mała w kościele wierzgała w brzuchu jak szalona ![]()
#625 | |
Rozeznanie
|
Cześć mamuśki
![]() Cytat:
![]() a ja to nie wiedziałam, że trzeba samemu się wepchnąć ![]() ![]() ![]() ilkas super masz podejście do świąt ![]() ![]() PS zamawiam zdjęcie Milki w mące ![]() kasian ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś przespałam nockę bez wstawania ![]() ![]() miłego dnia Wam życzę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Wtajemniczenie
|
Witam się tylko i uciekam
![]() Proszę o kciuki sa wizytę! Ja też trzymam kciuki za wizyty ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#627 |
Raczkowanie
|
co do nieprzepuszczania - zauważyłam zależność, że babki w wieku moich rodziców są najgorsze - 50tki , bo przecież one się nastały w życiu w kolejkach za PRLu to i my możemy, młodzież i kobietki w naszym wieku szybciej pomogą niż starsze babcyska, od starych ludzi nie wymagam uprzejmości, ale jeszcze 50tki nie są aż takie styrane życiem, żeby na chwilkę nie ustąpić miejsca lub nie przepuścić...
#628 |
Zakorzenienie
|
Witam we Wielki Czwartek.
Justiwi - piękny brzuś ![]() martuszka - ja wczoraj z mamą stałam w kolejce ok pół godziny tyle było ludzi przyszła nasza kolei to jeszcze jedna pinda się wcisnęła bo ona tylko rodzynki, no dobra jedna mama przepuścił bo znajoma itp. Ale na drugą zaczęła krzyczeć, że córka w 9 miesiącu ciąży że zaraz może urodzić a pani się wpycha, powiedziała jej że jest bezczelna ![]() ulrika - moja zakonnica też jest najbardziej aktywna w Kościele... Ostatnio ludzie obserwowali mój brzuch zamiast skupiać się na mszy ![]() Kasian, paulka - kciukasy ogromne za wizyty ![]() No to miłego dnia Wam życzę ![]()
#629 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kciukasy ogromne Kasian i Paulka ![]() ![]() Madziarek ale jak to 22 i będzie wywoływany poród czy coś nie zajarzyłam? ![]() Tż dzis jedzie na jakieś spotkanie z szychami ![]() ![]() ![]() A szyba poszła bo kilka dni temu kamyczek z tira uderzył a teraz deszcz czy cuś zepsuło ![]()
#630 |
Zakorzenienie
|
Hej!!
Ale piekna pogoda, slonce, cudnie jest!! Trzymam kciuki za wasze wizyty dziewczyny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.