![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: 17 lat i wciąż samotna
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
jeszcze dodam, że zauważyłam pewną tendencję, a mianowicie kiedy zajmowałam się sobą, poświęcałam sobie czas i nie czekałam na nic, to tadam, pojawiała się miłość. Nie myśl tyle o tym, skup na sobie, a samo przyjdzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Wredny kotecek
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Ja poznałam pierwszego w wieku 22 i myślę, że było akurat. W liceum mialam grono kolegów i chwała za to, że mogłam się bawić bez paranoi i takich myśli. Do czego ten świat zmierza "mam 14 lat i jestem dziewicą czy to normalne?"
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
szczerze to was nie rozumiem , no bo sorry w gimnazjum masz szukać faceta , z którym będziesz już do końca ? jak dla mnie to jest przegięcie , bo prawdę mówiąc wtedy jeszcze nie wiesz czego szukasz i masz się związać z kimś na siłę w gim chociaż on ci później nie odpowiada , patrząc na takie wypowiedzi czuje się dumna , że przed 20 rokiem życia można mnie nazywać starą panną
![]()
![]() |
#37 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Na przyszłość zanim walniesz takiego głupiego posta, sprawdź proszę w słowniku znaczenie słowa SARKAZM, bo cycki mi opadły po same jajca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Grumpy dobrze prawi. Słuchaj, mądra jest. Nie znasz słowa ironia, sarkazm? Wszystko w życiu bierzesz na serio? Współczuję braku dystansu. Przecież WIDAĆ, że te wypowiedzi są 100% SARKASTYCZNE. Bardziej się chyba nie da.
![]() |
![]() |
#39 |
Wizażowy Kot Igor
|
Ja nie rozumiem tego pędu na bycie w związku ("bo mam już 17 lat") tylko dlatego, że koleżanki mają chłopaka, więc każdy musi być w związku. Nieważne, czy jest się na związek gotową, czy nie. Dla mnie to był zawsze niezrozumiały trend, by być z kimś tylko dlatego, żeby z kimkolwiek być bo inni są.
Do niedawna byłam zdeklarowanym singlem ( a mam 20plus) i nie dlatego, żebym narzekała na brak zainteresowania ze strony męskiej populacji ale dlatego, że nie spotkałam do niedawna tego jedynego. Nie było sensu być w związku z kimś, kto mi nie odpowiada a potem powodować niepotrzebne "dramaty". Tak i Autorce radzę nie kierować się kryterium wieku ale własnymi wyborami, własną gotowością i cechami, które nam w partnerze odpowiadają. Być może będziesz szukać jeszcze rok, dwa, ale warto. Nie warto natomiast martwić się, że nie jest się z kimś tylko dlatego, że tak wypada ![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może dla niektórych tego nie widać i powinno dać się mocniej widac, widziec ironieee kur... juz mi łzy ze śmiechu zasłaniają klawiature
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
beforyou Ja miałam tak z półmetkiem, najbliższy kolega mnie wystawił i 2 innych też do tego tydzień przed półmetkiem !!! I poszłam sama może glupio się czułam ale bawiłam się świetnie
![]() Edytowane przez indisponible96 Czas edycji: 2014-04-16 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Dziewczyna nie napisała, że szuka miłości na całe życie, tylko chłopaka... Niepotrzebnie się czepiacie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skąd poznasz czy to jest ta pierwsza miłostka
![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
ojejku to urocze, ze sie tym teraz przejmujesz ^_^ Ale zobaczysz za jakies 3 lata bedziesz sie smiala ze swoich obecnych "problemow"
![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Jeju serio? Az tak duza grupa jest tu zlosliwcow i przesmiewcow? Dostosujcie swoje posty do poziomu autora i czasami sluzcie rada a nie tylko wysmianiem. Tak, gdy zobaczylam tytul rowniez sie usmiechnelam, ale gdy przeczytalam post zobaczylam calkiem fajna dziewczyne, ktora obecnie na szczescie ma tylko taki problem i obawy i warto ke rozwiac a nie tylko sie wysmiewac.
Autorko, spokojnie, nic sie nie martw. Trafisz na pewno jeszcze nie raz na kogos kto zainteresuje Cie na tyle ( z wzajemnoscia ) ze stworzysz szczesliwy zwiazek. Na pocieszenie Ci powiem ze ja swojego meza poznalam majac 28lat ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
o mamusiu... ale szyder loża się zrobiła xD
serio chcecie się licytować wiekiem? to ciekawe kto przebije 27 lat i bycie singlem od... praktycznie zawsze, bo moje relacje z płcią przeciwną nigdy nie można było nazwać poważnymi... A Ty, paranoid, wyluzuj, bo na prawdę wpadniesz w jakąś paranoję. Nie szukaj nikogo na siłę, a znajomości przez internet nie skreślaj na starcie, bo nawet jeśli nic z tego nie będzie, może będziesz mogła się pochwalić wartościowymi osobami w gronie przyjaciół. Szukanie na siłę prowadzi do prostej sprawy - desperacji, czyli jesteś z byle kim, byle z kimś być. Kompletnie bez sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
BEFORYOU
Ja na następny raz też juz mam zamiar kogoś zabrać, ale na półmetku jak widziałam kolezanki które zabrały kolegów i On potrafił się jej zrzygać na stół to dziękowałam że poszłam sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy się tak nie czułam. Może miałam dobrych znajomych, którzy nie obściskiwali się w kącie?
![]() |
![]() |
#53 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam podobnie, nie szukałam i samo wyszło, plus zadawałam się z ludźmi nie badającymi sobie publicznie migdałków. A że byłam złośliwa, to tak bywa w dorosłym świecie. Zwłaszcza że tytuł wieje desperacją, inaczej bym zareagowała na tekst "Mam 17 lat chciałabym mieć chłopaka". Niby to samo a jednak inaczej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witamy w internetach, gdzie liczy się też sposób w jaki opiszę się swój problem i jakich słów się użyje. Do tego bycie przewrażliwionym na swoim punkcie nigdy i nikomu nie wychodzi na zdrowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Możliwe, że Autorka, jeśli zaboli ją to co dziewczyny pisały. A nie powinno, bo to żarty są. Nie można brać wszystkiego w życiu na poważnie, ludzie.
![]() |
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.