|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
to ja nie chcę nikogo w błąd wprowadzać, możę Ping się wypowie jak wpadnie
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Po treningu whey/kurczak/ryba
|
|
|
|
#933 |
|
Zadomowienie
|
No to ładnie, a ja z uporem maniaka po ćwiczeniach zawsze jem serek wiejski który tak naprawdę wychodzi mi już bokiem
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
heh a jednak miałam rację
ze te serki wolnowchłanialne
|
|
#935 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa jeszcze można ryż zjeść z kurczakiem np.
witam was kocahne, troszke sobie poczytałam NAVI świetny avatar ![]() w pracy nudno, upał przeokropny ... a ja jeszcze pływam w chmurkach i wspominam BRNO
|
|
#936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to bedziemy wcinać kuraka albo odżywke. ale powiem wam szczerze ze odżywka też mi już bokiem wychodzi :/ szczególnie smak waniliowydobrze że kama sie wygadała bo byśmy dalej z uporem maniaka pochłaniały go po treningu
|
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
No i zostawili mnie w pracy samą
żebym miała coś do roboty, ale nie - na klienta muszę czekać, a on sie już godzinę spóźnia EDIT: uciekłam
- V. Lombardi Edytowane przez misiaczekdid Czas edycji: 2007-06-20 o 15:37 |
|
|
|
#938 |
|
Raczkowanie
|
A ja jak zwykle dwie strony do nadrabiania
Kama cudowne zdjecia mmmm......ja za rok tez jezeli dobrze wszystko pojdzie bede wstawiac zdjecia z mojego slubu![]() Navi na poczatku czytalam twoje wypowiedzi i nie wiedzialam kto to jest ;/.....Avatarek zmieniony Sliczny ![]() Ejj....dziewczyny to ze mna nie jest tak zle....ja zawsze po silownie wcinalam: ryz z warzywami + piers z kurczaka , rybe z surowka<mniam> Ok ja mykam do WC zaraz wracam :P
|
#939 |
|
Raczkowanie
|
A cos typowo sniadaniowego? Bo ja czesto cwicze rano i jakos nie bardzo mialabym chec zjesc rybe lub kurczaka. Moglby byc omlet? Bo chyba mi sie wydaje, ze gdzies czytalam, ze jajko to nie bardzo
. A tofu lub ogolnie produkty sojowe, nadaja sie na posilek potrningowy??? Navi swietny avatarek! |
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie tofu to podobnie jak ser, poza tym soja to kompletnie nie moja "działka"
![]() Nova, ja mam nadzieję tylko, że Ty nie ćwiczysz na czczo Mogą być płatki owsiane z wheyem, rodzynkami. Szczerzę mówiąc to mi rano nie przeszkadza. Ze siłowni wracam ok.11. Ryba jak znalazł ![]() A jajka nie, bo tłuszcz. |
|
|
|
#941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#942 |
|
sophisticated
|
inch nie wytrzymam, jaki avek zarąbisty
będę za Tobą teraz latać na poprawę humoru ![]() |
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczekdid - pocztę Ci wysłałam
|
#944 |
|
Wtajemniczenie
|
stało się ... ale nawet dobrze. kobiece dni ! yyyhhhhh i co ..... i zjadłam kawałek chałwy ! aaaaałłłłaa mój brzuszek nie jestemw stanie nic robić. najchętniej to poszłabym nyny , ale jeszcze troche rzeczy mam do zrobienia. dlllaczego, ja zawsze przy okresie mam taaakie smaki, odchoruję tą chałwę! już to czuję !
|
|
#945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na czczo to bym padla. Zazwyczj dwa jabluszka i ide biegac, potem jakies silowe z hantlami lub brzuszki. OK. Jajka nie bo tluszcz, ale same bialka? A tak swoja droga to przeciez w rybie (mam na mysli te z Omega) tez jest tluszcz .![]() Wiem, ze o posilkach potreningowych bylo juz tyle razy, ale kto pyta nie bladzi .
|
|
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
pingwinek nie poleca soi i tofu
ze względu na estrogeny no i węgli mają sporo i białko też nie jest w nich rewelacyjne
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie ja tam od soi z daleka sie trzymam
a co do posilków okołotreningowych najważniejsze żeby pzred i po zjeść białko - jakie to bialko to już inna sprawa najlepiej mieso ryba odzywka, ale moze być i twaróg zawodowcami nie jesteście i nie jest to aż tak istotne najpierw należy dopracowac całą dietę na 90% a potem zajmować sie szczególami
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() ![]() INCH jak często chodzisz na siłownię? ja walczę - dzień drugi! niecierpię okresu! zjadłabym wszystko i nic! ogólnie mam zamiar się nie poddać, jak wczorajszego dnia! i mam zamiar poćwiczyć trening siłowy! lece po ciemne pieczywo!
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na poczatku sie załamałam, bo przytyłam 1,5kg i to chyba tylko sprawka @
|
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Inch BOSKI avatar
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
zgłasza się kolejna 20 + latka (dokładnie 25 latek mi stuknęło w tym roku. wizażuje juz od dość dawna, ale bardziej czytam niż sie odzywam. No ale ten wątek mnie zmobilizował![]() Poza tym jestem wierną czytelniczką postów Pingwina2 (pozdrawiam ) i staram się wcielać jej rady w życie![]() To tyle wstępu
|
|
|
|
#954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
witamy serdecznie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak bedziesz cicho siedziec, to bedą![]() ![]() a Pingwinka trzeba słuchac, bo Pingwinek wie co mowi ![]() a ja starszyzne
|
|
|
|
|
#957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzięki pingwinkowi na w tym wizażu zgubiło się już wieeeele kilogramów ciekawe ile ![]()
|
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

żebym miała coś do roboty, ale nie - na klienta muszę czekać, a on sie już godzinę spóźnia 

.
Mogą być płatki owsiane z wheyem, rodzynkami. 

będę za Tobą teraz latać na poprawę humoru
stało się ... ale nawet dobrze. kobiece dni ! yyyhhhhh i co ..... i zjadłam kawałek chałwy !