|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXI
9kaszek nestle z czego3 gratis. cena 37zl z karta rosne 9procent taniej.
na sztuke 4 ,17 a i do tego to te 20procent gratis do opakowania |
|
|
|
#4232 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1 |
|
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() affinitone mineral, wątpie zeby sie nadawał do suchej skóry, bo przynajmniej u mnie dawał bardzo matowe wykończenie i podkreślał wszystkie suche skórki ![]() z DW miałam Bone, ale on brzoskwinieje na buzi, bo robi sie strasznie pomarańczowo różowy w miare utleniania niestety i też formuła nie dla mnie pozostaje nam sie doprowadzić na tyle do łądu, zeby bez podkładu chodzić ![]() Juz mi sie nie chce topić kasy w kolejny podkład jak nic sie nie sprawdza;/ Jakbym miała MAC blisko to bym podjechała sprawdziła kolory sobie ich podkładów, ale przez pół Warszawy bez makijażu jechać nie będę , a kolory kolorom nie równe niestety. Mam jeszcze do zmęczenia podkłąd zelowy w kompakcie vitalumiere, ale nie wiem czy otwierać go teraz przed latem , czy już poczekać na zimę, zeby mi nie wysechł. Ja tam nad kasą nie ubolewam, bo podkłąd to nie jest coś co się w miesiac kończy, ale juz mam dość takiego strzelania w ciemno, czekam jeszcze na podkłady MAP z rozbiórki. |
|
|
|
|
#4234 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Był wątek na Wizażu z żółtymi podkładami i Sand był pokazany z jakimiś dwoma innymi i był żółciutki jak kurczaczek U mnie dojście do ładu? Długa przeprawa z pozbyciem się przebarwień i blizn najpierw...Oj tak, już nawet nie o kasę chodzi, bo mnie na podkład i pielęgnację twarzy funduszy nie szkoda, ale wkurzam się, że naprawdę się staram, szukam, pytam, a non stop mam prosiaczka na twarzy Na mojej liście do testów mam DW EL, Revlon CS, Biodermic, Loreal TM i Bobbi Brown albo Mac - jeśli już u dwóch ostatnich nic nie znajdę, to nie wiem co ja zrobię ![]() Ten olejek z Alterry zapowiada się naprawdę smakowicie, skuszę się, lubię Alterrę. I mam pytanko, odnośnie żeli do mycia twarzy - macie jakiś ulubieńców, którzy naprawdę dobrze zmywają makijaż? |
|
|
|
|
#4235 |
|
Raczkowanie
|
Doszły mnie słuchy, że 22 kwietnia - 28 kwietnia -49% na całą kolorówkę z kuponem .
Zna ktoś tego szczegóły?
|
|
|
|
#4236 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4237 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, że nie na lakiery ale zawsze dobre i to
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro mowa o jasnych podkładach to też mam problem zazwyczaj używam 150 lub 110 Revlonu. Mam cerę mieszaną w kierunku suchej.
Z podobnych mogę polecić L'oreal true match N1 - bardzo pudrowy efekt, ale nie waży się ani nie tworzy maski. Ewentualnie w jasnych różowych tonach to Rimmel Match Perfection 010 - pierwszy w kolejności. Ale krycie jest średnie. Co do jasnych pudrów to polecam oczywiście Rimmel Stay Matte transparentny albo Manhattan transparentny. Osobiście korzystając z promocji będę szukać korektora kryjącego niedoskonałości - zastanawiam się nad: L'oreal True Match albo Maybelline Affinitone - który lepszy? Jeśli ktoś woli skorzystać z promocji w Naturze to polecam kamuflaż Catrice (dostępny też w Hebe) tutaj moja recenzja http://kamykowyswiat.blogspot.com/20...010-ivory.html |
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
hej, a ten kupon skąd wziąć? to konieczne?
![]()
|
|
|
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie będzie w zakładkach na koncie
|
|
|
|
#4241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odp w sprawie podkładu
.Dzisiaj nabyłam krem do rąk z Alterry i mgiełkę samoopalającą z Bielendy (super, że nadaje się też do twarzy). Poza tym było sporo promocji, których nie widziałam w gazetce np. na wszystkie ampułki z Rival de loop. Zaskoczyły mnie dziwne, nowe etykietki -> zielone tzn. były 3 rodzaje etykiet promocyjnych: CND, białe i zielone, ale może po prostu biały papier im się skończył ![]() Fajny ten olejek z Alterry, tylko szkoda, że znowu granat. Mam już odżywkę, krem do rąk i jeszcze chciałam dokupić masło granatowe. Sprawdzałam też korektory - Eveline 4D Hyaluron był jaśniejszy! a True Match nie było testera
|
|
|
|
#4242 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
#4243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4245 |
|
Zadomowienie
|
czy ta mgiełka samoopalająca z Bielendy mocno pachnie zapachem samoopalacza? (takim charakterystycznym zapachem)
|
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie nie do mnie, ale wszystkie kapsułki Rival de Loop są w cenie 3,99 zł.
|
#4247 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4250 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
A ten eyeliner z eveline który wczoraj polecałyście, jest też w Hebe?
|
|
|
|
#4252 |
|
Rozeznanie
|
http://www.rossnet.pl/Produkt/Alterr...ml,343634,3359 myślicie że to coś podobnego do tego kremu do mycia wycofanego jakiś czas temu?
|
|
|
|
#4253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hurra!
|
|
|
|
|
#4254 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
z żółtawą cerą wyglądam ziemiście,niezdrowo,różow a jest bardziej promienna zawsze mi się za ciemny i za żółty podkład kupuje i muszę drugi jasny do mieszania kupować planowałam z Revlona odcień Buff (ostatnio mieszałam Ivory z Natural Tan) ale skoro żółtawy jest,to nie wiem... a z True Match patrząc na odcienie w necie,chciałabym C2,ale w Rossku tego odcienia u mnie nie ma |
|||
|
|
|
#4255 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXI
Cytat:
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2014-04-17 o 17:26 |
|
|
|
|
#4256 |
|
Przyczajenie
|
o jakie kupony do tej promocji chodzi? Ja się pytałam pani kierowniczki w Rossmanie i mówiła, że nic o żadnych kuponach nie wie.
Nie wiem czy ktoś pisał o CND: kremy do depilacji Bielenda za 4,30 maszynki do golenia BIC meskie 15 szt za 9.70 dużo damskich Bic różowe za 2,70 i jeszcze jakieś inne damskie szapon schauma Q10 i Timotei z odżywką za niecałe 5,50 dużo farb do włosów jakaś odżywka w sprayu Gliss kur za 12 dużo cukierków Halls itp za 1,50 jakieś herbaty Teekane i Figura jakieś 2 kremy do stóp kremy garnier hydra adapt 7,70 ziaja ulga za dzień coś koło 8 zł dużo kremów 30+ i 50+ |
|
|
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jaki podkład polecicie dla cery suchej naczynkowej?
|
#4258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem zwolenniczką kremu BB z Garniera
|
|
#4259 |
|
Zadomowienie
|
A myslicie, że kupon będzie na jedną rzeczy czy na cały paragon (tak jak miało to miejsce z perfumami) ?
|
|
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
ale któryś konkretny rodzaj?
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:29.

Sklad olejki jest obiecujacy, a cena niziutka. Slelnieniem marzen byloby, gdyby olejek posiadal pompke. 

z żółtawą cerą wyglądam ziemiście,niezdrowo,różow a jest bardziej promienna