|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z: | |||
Ewą Chodakowską |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 8,33% |
Mel B |
2 | 16,67% |
Anną Lewandowską |
0 | 0% |
Inne |
9 | 75,00% |
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chodakowska efekty
Cytat:
widzę, że jesteś gruszka tak jak ja ![]() dziś zaczęłam ćwiczyć,zaczęłam od skalpela, wytrzymałam całe 42 minuty , jestem dumna z siebie ![]() aaa przypomniało mi się.. gdzieś czytałam, że najlepiej ćwiczyć co 2gi dzień, żeby mięśnie odpoczęły to prawda ? Edytowane przez Ieka Czas edycji: 2014-03-04 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Super, że dałaś radę za pierwszym razem :-] Jeżeli robisz treningi interwałowe to wtedy powinno być między nimi 48 godzin przerwy czyli 2 doby. A jeżeli robisz zwykłe aeroby czy trening siłowy to chyba zależy od czasu i intensywności. Ja np ćwiczę po około 45 minut 6 razy w tygodniu i przeplatam: jeden dzień trening lżejszy, a drugiego dnia robię trening cięższy typu Killer czy Turbo. No i mięśnie się regenerują. A kiedy zaczęłam ćwiczyć więcej czyli około 1,5 h dziennie to mięśnie mi dały znać, że to jednak za dużo i potem dwa dni wręcz zdychałam z przetrenowania. Musisz wyczuć swój organizm, zacznij od lekkich treningów takich właśnie jak Skalpel i stopniowo wprowadzaj trudniejsze ćwiczenia, a organizm na pewno w ten sposób się ładnie przyzwyczai do ćwiczeń i będzie okej.
#333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Przetrenowanie moze u Ciebie spowodowac wlasnie efekty uboczne, czyli np. spowolnienie utraty kg, tkanki tluszczowej i metabolizm moze sie pogorszyc... Chcac lepiej, szybciej, po prostu coz... Szkodzilas sobie. Edytowane przez Kornelciaczek Czas edycji: 2014-03-05 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaa co do interwałów to wiem, tak tylko podałam te przykłady. Robię tak, że jednego dnia robię, któryś ze Skalpeli, a kolejnego Killer, Turbo albo któryś z Total Fitness (one nie są interwałowe). Źle się wtedy wyraziłam.
Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 Edytowane przez neska002 Czas edycji: 2014-03-05 o 19:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Zakorzenienie
|
Cześć, cichutko tu ostatnio... Mam nadzieję, że walczymy wszystkie nadal o siebie
![]() U mnie szaleńcze tempo odkąd zaczęły mi się zajęcia na uczelni ale dla chcącego nic trudnego i da się to wszystko jakoś zorganizować w czasie. Dziś zaliczyłam Skalpel II + 3x6minut i na dzisiaj mam już wolne, dosłownie bo siedzę w piżamie i zaraz uwalę się do łóżeczka, relaks się należy po takim morderczym dniu jak dzisiaj ![]() Trzymajcie się cieplutko i zaglądajcie tu jeszcze czasami : *
#336 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, przyłączę się do Was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i nie mogę się napatrzeć na Wasze efekty!!! ![]()
#337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy i zapraszamy jak najbardziej do naszego grona ![]()
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
dokładnie cichutko
![]() ![]() ![]() ![]()
#339 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie. Po ilu widac pierwsze efekty cwiczen? I jesli moim celem jest spalenie tluszczyku to jakie cwiczenia chodakowskiej mi polecacie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wczoraj pierwszy raz zrobiłam skalpel wyzwanie...zrobiłam to szumnie powiedizane, polowe powtórzeń odpuszczałam i na koniec myślałam, że wyzionę ducha ![]() ![]()
![]() |
#341 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Również życzę powodzenia w dalszej walce ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
Na spalanie najlepsze są te najcięższe treningi interwałowe czyli Killer, Szok Trening i Turbo Spalanie. Ale jeśli jesteś początkująca no to proponuję zacząć od tych prostszych czyli Skalpele i Total Fitnessy, Trening z Gwiazdami (I i III część). Z czasem nabierzesz wprawy i kondycji i wtedy najlepiej jest przeplatać wszystkie treningi. Ja 3 razy w tygodniu robię te treningi najcięższe czyli Killer, Turbo Spalanie i Szok Trening i przeplatam je z pozostałymi, efekty widać i to spore, sama jestem zaskoczona. Tylko to kosztuje trochę wysiłku i samozaparcia. Powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Od dziś zaczynam ćwiczyć z Ewą i Wami ![]() Mam za sobą 5 treningów, licząc od 9.03., ale takich, które sama wymyśliłam. Nie są jakieś mega, ale są. Dziś zaczynam z Ewą i Skalpel. Mam nadzieję, że wytrzymam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez egie Czas edycji: 2014-03-17 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
BAN stały
|
Ćwiczę z Ewa Chodakowską już od prawie pół roku i jestem zachwycona efektami, po pierwsze świetnie umięśniony brzuch, a po drugie umięśnione pośladki na razie skupiłam się nad tymi partiami ale to nie koniec
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
A powiedz, proszę, czy nie mialaś problemu z ciągłym napięciem mięśni brzucha?
|
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zadomowienie
|
a jakie treningi najczęściej ćwiczysz?
#346 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny. Ćwiczę z Ewą od dwóch tygodni pierwszy tydzien Skalpel 2 a od drugiego zwykły Skalpel i mam pytanie czy tylko ja mam problem z wykonaniem ćwiczen tych k których lezy sie na brzuchu i trzeba podnosic nogi? Ja nie mogę ich w ogóle oderwac od podłogi :/ Nie wiem czy mam aż taki całkowity brak kondycji czy może na poczatku to normalne a z czasem dochodzi sie do wprawy w ich wykonywaniu?
![]()
#347 |
Zadomowienie
|
Ja mam z nim problem, ale nie z oderwaniem nogi tylko z moją kością łonową, która próbuje wtedy wydłubać dziurę w podłodze :P
Tuż przed tym ćwiczeniem odpuszczam Skalpel i robię 8min buns, trwa podobnie długo a jest sympatyczniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez kiedys nie moglam oderwac nog od podlogi, a teraz robie to z latwoscia ![]()
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
Ja również ćwiczę z Ewką robię tylko SKALPEL 1 od lutego 2014 roku
![]() Jestem zadowlona z ćwiczeń z nią sporo straciłam w cm jak i na wadzę , mam bardzo dużo motywacji i działam dalej z ćwiczeniami ![]() ![]() Łącznie straciłam 7,7 KG PAS -15,5CM BRZUCH -7CM BIODRA -5 CM
#350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
nie , nie stosuje diety żadnej jem mniej , za to częściej wychodzi mi tak z 4posilki dziennie czasami 3 .. Nie dojadan miedzy posiłkami, nie jeżdżę do mc czy kfc , chipsy też nie jadam ;-) słodycze też wchodzą w moje menu kostka czy trzy czekolady jak najbardziej
![]() No i nie jem nocami , kiedyś o 22 lub 23 jadłam teraz ostatni posiłek 18- 19 ![]()
#352 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
Na początku ćwiczyłam codziennie przez 7 dni , bo jak robiłam 3 razy w tygodniu żadnych efektów nie było...
Ale od miesiąca robię skalpel 6 razy a z MEL robię ABS POSLADKI BRZUCH TRENING CAŁEGO CIAŁA CZASAMI CARDIO (BARDZO RZADKO) I BOCZKI TIFFANY Jak robię trening całego ciała wtedy SKALPEL odpuszczam ![]() zaraz pokaże ci moją tabelkę ćwiczeń ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- LUTY 2014 1 2 3 4 SKALPEL 1 5 6 7 SKALPEL 1 8 9 10 SKALPE 1 11 SKALPEL 1 12 SKALPEL 1 13 SKALPEL 1 14 SKALPEL 1 15 SKALPEL 1 16 SKALPEL 1 17 SKALPEL 1 18 SKLAPEL 1 19 SKALPEL 1 20 SKALPEL 1 21 SKALPEL 1 22 SKALPEL 1 23 SKALPEL 1 24 SKALPEL 1 25 SKALPEL 1 26 SKALPEL 1 27 SKLAPEL 1 28 SKALPEL 1 29 SKALPEL 1 MARZEC 2014 1 SKALPEL 1 2 SKALPEL 1 3 SKALEPL 1 4 SKALPEL 1 5 SKALPEL 1 6 SKALPEL 1 7 SKALPEL 1 8 SKALPEL 1 9 SKALEPL 1 10 SKALPEL 1 11 SKALPEL 1 12 SKALPEL 1 ,BOCZKI TIFF 13 SKALPEL 1, BOCZKI TIFF 13 SKALPEL 1 ,BOCZKI TIFF 14 SKALPEL 1 ,BOCZKI TIFF 15 SKALPEL 1,BOCZKI TIFF 16 SKALPEL 1 ,BOCZKI , SPALANIE TŁUSZCZU 17 SKALPEL 1 , MEL B BOCZKI , SPALANIE TŁUSZCZU 18 SKALPEL 1 , MEL B BOCZKI , SPALNIE TŁUSZCZU 19 SKALPEL 1 , MEL B BOCZKI , SPALANIE TŁUSZCZU , ABS 20 SKALPEL1 , MEL B BOCZKI , SPALANIE TŁUSZCZU , ABS 21 SKALPEL 1 , MEL B BOCZKI , SPALANIE TŁUSZCZU , ABS , POŚLADKI 22 MEL B BOCZKI , SPALANIE TŁUSZCZU , ABS , 23 SKALPEL 1 , MEL B BOCZKI , SPALANIE TŁUSZCZU , ABS , POSLADKI 24 SKALPEL 1 , MEL B BOCZKI , SPALANIE TŁUSZCZU , ABS , POSLADKI 25 MEL B BOCZKI , SPALANIE TŁUSZCZU , ABS , POSLADKI , TIFANNY 26 MEL B BOCZKI , SPALANIE TŁUSZCZU , ABS , POSLADKI, TIFFANY 27 SPALANIE TŁUSZCZU , ABS , POSLADKI , TIFFANY 28 SKALPEL 1 , POŚLADKI , ABS , SPALANIE TLUSZCZU 29 30 31 KWIECIEŃ 2014 1 SKALPEL 1 , MEL B BOCZKI, SPALANIE TŁUSZCZU , ABS , POŚLADKI , CARDIO 2 SKALPEL 1 , MEL POŚLADKI , BOCZKI , ABS 3 SKALPEL 1 , MEL B TIFFANY 4 SKALPEL 1 ,MEL BOCZKI , BRZUCH ,ABS , POŚLADKI , CARDIO 5 SKALPEL 1, MEL B BOCZKI,SPALANIE TŁUSZCZU, ABS , POSLADKI 6 Mel B ABS , SPALANIE TŁUSZCZU , POŚLADKI , BOCZKI , TIFANNY 7 SKALPEL 1 8 SKALPEL 1 , MEL B ABS,POŚLADKI,SPALANIE TŁUSZCZU , BOCZKI 9 SKALPEL 1 , POŚLADKI , CARDIO 10 SKALPEL1 , MEL SPALANIE TŁUSZCZY , POŚLADKI, ABS BOCZKI 11 MEL SPALANIE TŁUSZCZU , POSLADKI , ABS , BOCZKI 12 SKALPEL 1 , MEL B POŚLADKI , CARDIO 13 SKALPEL1 , MEL B POŚLADKI,ABS, BOCZKI 14 15 SKALPEL 1 ,MEL B POŚLADKI ,ABS,SPALANIE TŁUSZCZU BOCZKI 16 SKALPEL 1, MEL B POŚLADKI ,ABS,BOCZKI,SPALANIE TŁUSZCZU 17 SKALPEL 1 , MEL B POŚLADKI , ABS 18 SKALPEL 1 ,MEL B ABS,POŚLADKI ,BOCZKI,SPALANIE TŁUSZCZU
BYLO 71 KG ![]() JEST 58 KG ![]() ------------------------------------------------------- Szczęśliwa matka dwójki wspaniałych pociech ![]() ------------------------------------------ Edytowane przez mamuska111 Czas edycji: 2014-04-18 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Wiesz co po miesiacu nie , ale tak po 1,5 miesiaca były już pierwsze efekty..
Teraz jest skalpel II z krzesłem i wyzwanie od maja się biorę za nie , narazie skończe swoj rozpisany trening ![]()
#356 |
Raczkowanie
|
czyli po ok. 1,5 miesiąca można spodziewać się efektów? Ja ćwiczę niecały miesiąc na razie waga stoi w miejscu.
#357 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale trzymam kciuki żeby było ok i ci się udało , a ile chcesz zrzucić kg ? Ile masz teraz na wadzę ?
![]() |
#358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
masz jakieś fotki? które pokazują ile zrzuciałaś? ![]() gdzie są te dziewczyny ktore juz dawno cwiczyły?? jakoś nas rozgoniło i nikt nie zagląda tu tak często ![]() ![]() mi stuknęło 4 miesiace odkąd ćwiczę i w sumie jedyne co tak naprawdę zauważyłam to nie mam już fałdki pod tyłkiem ![]()
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
w o w kobieto jakie ciało boskie ! Oddaj mi je , ślicznie opalona jesteś super figura szkoda że nie masz zdjęć do porównania. Dawałam fotki na Fortum z Mel B strona 120podejze
![]() ![]()
#360 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() oczywiscie ze mam foty do porównania, tylko chyba nie mam bokiem ale zaraz cos poszukam, karnacje zawdzieczam tatusiowi ![]() ćwicze z Ewa przede wszystkim, do tego dorzucam raz na jakiś czas mel b głownie brzuch, ale jeszcze mam warstwe tłuszczyku do spalenia, miesnie czuje ze mam ale wiesz.. pod sadełkiem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.