Scent Bar LII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-18, 11:41   #2821
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ojoj biednaś

Ja planuję jutro zrobić leniwe kremówki na krakersach, ale co przepis to inne proporcje kremu. Szukam takiego na 1 itr mleka, a w przepisach raz całą margaryna, raz pół, raz wcale, raz żółtka, raz całe jajka, raz mąka pszenna, raz pszenna i ziemniaczana... zgłupłam żem
Ja robiłam kiedyś z tego przepisu, i były pycha. Tylko to na 3 szklanki mleka...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 11:51   #2822
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Ja robiłam kiedyś z tego przepisu, i były pycha. Tylko to na 3 szklanki mleka...
znam, ale tej masy jest za mało na dużą blachę z podwójnej ilości z kolei będzie za dużo
Stary 2014-04-18, 12:25   #2823
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Właśnie chciałabym przynieść świeże kwiaty Mam na stół, ale nie wiem jakie?
lidlowe? biedronkowe? Ona jakieś chińskie Może hiacynty?
może i chińskie ale długo stojące, kiedyś róże z biedry miałam ponad dwa tygodnie, a i ciulipany z lidla podobnie wytrzymały

i ja też nic nie szoruję zresztą i tak nie mam żyrandoli

i się trochę wp..kopałam sama na własne życzenie , bo zaprosiłam rodziców na obiad, no to nietopsze trzeba też No i zonk, bo moja familia od razu potwierdziła przybycie co do godziny nawet, a nietopszowa da mi może odp jutro, a może wcale, może przyjedzie, a może nie, a może w niedzielę, a może w poniedziałek no żesz kokufa
a ja wymyślne dania (na popis ) planuję i już pomijam robotę, bo to wszystko na świeżo musi być, podgrzewanie odpada to jeszcze kto to zeżre jak oni nie przyjadą wrrrrrrrrr, durna ja

i dobry baru

zimno mi i z tego wszystkiego zapomniałam odebrać wyniki krfi i do apteki pojechać i już nie pojadę, do wtorku koniami mnie z domu nie wyciągną

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 12:29   #2824
neska951
Zakorzenienie

Joł podobnie jak Mursz i Rachela snad ćmienia łepetyny...

Cytat:
Ja planuję jutro zrobić leniwe kremówki na krakersach, ale co przepis to inne proporcje kremu. Szukam takiego na 1 itr mleka, a w przepisach raz całą margaryna, raz pół, raz wcale, raz żółtka, raz całe jajka, raz mąka pszenna, raz pszenna i ziemniaczana... zgłupłam żem

Ja kiedyś robi łam wedle własnego przepisu takie coś na krakersach ,tyle że przekładałam je kremem od karpatki

Ja dziś kąpię kwiatki
a wieczorem idę ponurkować na basen

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-04-18 o 12:31
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 12:30   #2825
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
joł snad wzruszenia to mi daję nadzieję na starość

http://www.ofeminin.pl/wydarzenia-ku...a-s384701.html
Widziałam to Ale oby dożyć starości...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Coś mały ruch tu dziś czyżby wszyscy znowu odkurzali żyrandole itp Przecież dopiero Boże Narodzenie było i odkurzaliście
, nie mam żyrandola

Cytat:
Tak mnie ćwiczy znów głowa od wczoraj, że cały wieczór przewiłam się na łóżku. Nie chcieli mi przedłużyć leków bez wizyty, a pierwszy wolny termin jest na czerwiec
Teraz też boli, ale po garści Ketonalu zagryzionego Ibupromem i nocy spędzonej z plastrem mentolowym na czole, jakoś daje się funkcjonować.
i pamiętaj Mursz, nawet jak Cię głowa napierboli tak, że wydaje Ci się, że już więcej nie wytrzymasz, to zawsze sobie myśl, że kiedyś to minie i nie spinaj się przy tym tylko staraj się hmm wyluzować na ile możesz (tak, tak wyluzować, da się), a ból na pewno co najmniej ciut się zmniejszy
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 12:32   #2826
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma stołu hehehehehe

Na dobry dzień

http://pudelekx.pl/zlapane-w-trakcie-kichniecia-24291
Stary 2014-04-18, 12:35   #2827
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
może i chińskie ale długo stojące, kiedyś róże z biedry miałam ponad dwa tygodnie, a i ciulipany z lidla podobnie wytrzymały
Mi ostatnio wytrzymały 2 dni

Cytat:
Flo

Teściowej powiedz, że jednak wyjeżdżacie na święta i nie będzie qrde Ci wizyty niespodzianki robić

Stary 2014-04-18, 12:37   #2828
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Znaczy, że się myć będzie???
Tak mnie ćwiczy znów głowa od wczoraj, że cały wieczór przewiłam się na łóżku. Nie chcieli mi przedłużyć leków bez wizyty, a pierwszy wolny termin jest na czerwiec
Teraz też boli, ale po garści Ketonalu zagryzionego Ibupromem i nocy spędzonej z plastrem mentolowym na czole, jakoś daje się funkcjonować.
A próbowałaś aspiryny migrenowej?
Mi ostatnio pomaga smarowanie maścią rozgrzewającą
wcześniej stosowałam chłodzące i okazało się że ciepło działa na mnie lepiej. Mam te nowy patent z moczeniem stóp w gorącej wodzie tylko musi być jej tyle coby kostki zakryła
Stary 2014-04-18, 12:42   #2829
Spoora
Zakorzenienie

Ja Na Wielkanoc robię tylko:
warstwową sałatkę z tuńczykiem, jajami i serem
sałatkę z pekińskiej z porem, marchwią, ogórem kiszonym i majo
mazurka kajmakowego z bakaliami
babkę cytrynową
Amen

W pierwszy dzień idziemy do Mamy, a w drugi to chciałabym gdzieś na łono natury skoczyć, bo ładna pogoda ma być i szkoda siedzieć w domu, no ale zobaczymy.

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
wcześniej stosowałam chłodzące i okazało się że ciepło działa na mnie lepiej. Mam te nowy patent z moczeniem stóp w gorącej wodzie tylko musi być jej tyle coby kostki zakryła
Mursz, a brałaś Solpadeine? Znajomej, która cierpi na migreny to właśnie pomaga. Ale ja fogle nie znam tego leku , tylko piszę co ona bierze

Stary 2014-04-18, 12:45   #2830
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
i pamiętaj Mursz, nawet jak Cię głowa napierboli tak, że wydaje Ci się, że już więcej nie wytrzymasz, to zawsze sobie myśl, że kiedyś to minie i nie spinaj się przy tym tylko staraj się hmm wyluzować na ile możesz (tak, tak wyluzować, da się), a ból na pewno co najmniej ciut się zmniejszy
Święte słowa... Na jodze mnie nauczyli, żeby starać się nie spinać właśnie, nie zaciskać ramion, bo to odruch przy bólu... Da się, da, tylko trzeba ciągle o tym myśleć...

Cytat:
Wszystkiego próbowałam Tylko sumatryptany działają na takie ataki. Mam tez metodę z gorąca pieluchą nasączoną mentolem -zacisnąć na głowie tak,żeby oczy wychodziły -przynosi ulgę. I jeszcze jedno -pochylić się nad wanną i polewać kark gorącą wodą -się rozkurcza też wszystko. Tylko w pracy to dość kłopotliwe metody Chyba pójdę do weterynarza po receptę, będzie szybciej, nić do ludzkiego...

Kupiłam sobie właśnie kopytka -jako podkład pod kolejną porcję arabskiego Ketonalu...

Stary 2014-04-18, 12:57   #2831
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego próbowałam Tylko sumatryptany działają na takie ataki. Mam tez metodę z gorąca pieluchą nasączoną mentolem -zacisnąć na głowie tak,żeby oczy wychodziły -przynosi ulgę. I jeszcze jedno -pochylić się nad wanną i polewać kark gorącą wodą -się rozkurcza też wszystko. Tylko w pracy to dość kłopotliwe metody Chyba pójdę do weterynarza po receptę, będzie szybciej, nić do ludzkiego...

Kupiłam sobie właśnie kopytka -jako podkład pod kolejną porcję arabskiego Ketonalu...
1 U mnie nie bo nie mam aury
2 Coś w tym jest mi pomaga bardzo mocne naciskanie różnych punktów na głowie np na grzbiecie nosa tak gdzie chrząstka łączy się z kością,naciskanie oczu, miejsca u podstawy czaszki...
No i wody trza dużo pić to podstawa...

Pochwalę się nabytkami HaMowymi Fajne kostiumy wypuścili

o taki oto nabyłam
http://www.hm.com/pl/product/26070?article=26070-A

chcę nabyć jeszcze taki wyglądam w nim śmiechowo

http://www.hm.com/pl/product/06042?article=06042-H

Nabyłam również dwie sukienko tuniki

http://www.hm.com/pl/product/27184?article=27184-B

http://www.hm.com/pl/product/27610?article=27610-A

oraz galoty na zaś

http://www.hm.com/pl/product/09592?a...rticle=09592-R

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2014-04-18 o 13:04
Stary 2014-04-18, 12:57   #2832
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Święte słowa... Na jodze mnie nauczyli, żeby starać się nie spinać właśnie, nie zaciskać ramion, bo to odruch przy bólu... Da się, da, tylko trzeba ciągle o tym myśleć...
I podobnie trza się wyluzować podczas stresu

Stary 2014-04-18, 13:14   #2833
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaa tylko jak to zrobić .
Mam piłę z TK maxa bradzo fajna
może pomoże
Stary 2014-04-18, 13:18   #2834
Murszafka

Cytat:
1 U mnie nie bo nie mam aury
2 Coś w tym jest mi pomaga bardzo mocne naciskanie różnych punktów na głowie np na grzbiecie nosa tak gdzie chrząstka łączy się z kością,naciskanie oczu, miejsca u podstawy czaszki...
No i wody trza dużo pić to podstawa...
Też aury nie mam.. Tfu, tfu, tfu, bo już zauważyłam, że czasem, przed atakiem, widzę podwójnie, jakby obraz z jednego oka nie nachodził na obraz z drugiego. Wtedy, jak od razu łyknę, nawet Apap, czy coś w tym stylu, mam szansę uniknąć migreny.
Też chodzę i się naciskam w czerep Zazwyczaj masakruję lewą brew, bo pod nią mnie najbardziej boli... Ale nasada nosa o oczy też -leżenie na płasko z poduszką zwiniętą w misterny przyrząd do tortur i wbitą w oczy -pomaga

O ciuchach nic nie powiem, nie zaglądam nawet, żeby znó doła nie złapać -ja się wszak moge ubierac jedynie w sklapach dla koni, przy moim rozmiarze...

Stary 2014-04-18, 13:20   #2835
tricolor
Wtajemniczenie

Bezbólowego dnia całemu Baru :tulam:
Stary 2014-04-18, 13:20   #2836
Murszafka

Cytat:
Jeśli jest nagły i gwałtowny -ciężko, ale jeśli to stresowa sytuacja, często wystarczy przed snem porozciągać barki. Usiąść na piętach, kolana razem, pochylić się tak, żeby głowa oparła się o podłogę, ręce na pośladki, zapleść palce, przenieść proste ręce za głowę -całe napięcie odpuszcza...

Stary 2014-04-18, 13:54   #2837
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
może pomoże
Na pewno ćwicząc, próbując, nie jest łatwo, ale ma to sens... Jesteś zestresowana np. nie wiem drżą Ci ręce czy bije serce mocno, koncentrujesz się na tym i jeszcze bardziej drżą Ci ręce i jeszcze mocniej wali serce, a jak to hmm zaakceptujesz i przestaniesz zwracać uwagę, zamiast się bardziej napinać nad tymi ręcami olejesz je, to zaczną mniej się cząść czy bardziej? Spróbuj sprawdzić kiedyś może. Tak to się dodaje dodatkowy stres do stresu, że częsą się ręce Ale wiadomo nie jest łatwo, ale na pewno da się, są przecie ludzie, którzy w dużym stopniu umieją panować nad stresem

Zobacz czy Twój małż nie zapanował nad stresem i nie naumiał się pływać? I to dzięki komu

To ja jeszcze coś o sobie napiszę, lat temu trochę zwalczyłam ostrą chorobę lokomocyjną A bardzo długo się z nią męczyłam i pisząc ostrą mam na myśli naprawdę ostrą, przejechane parę km i ... A zwalczyłam (celowo używam tego słowa) ją bo...bardzo chciałam Powiedziałam dosyć I teraz sobie wyobraźcie sytuację, jestem w trakcie eee zwalczania, początki Wsiadam sama do autobusu, mam jechać około 150 km, wkoło inni pasażerowie i nagle robi mi się nie dobrze (w ogóle wybranie się w podróż bez aviomarinu to już wymagało ode mnie spooro odwagi). I co? Jak zacznę o tym myśleć, panikować to się więc siedzę spokojnie, przełykając intensywnie ślinę(zauważyłam, że to mi pomaga), po jakimś czasie przechodzi ... do ewentualnego następnego ataku Z czasem, z kolejną podróżą "ataki" są coraz rzadsze, baa zdrowieję na tyle, że nawet robię prawko
Od "uzdrowienia" minęło lat spooro naście, czasem zrobi mi się niedobrze, ale nigdy już nie
Wiem, że dla osób, które nigdy nie chorowały na lokomocyjną może być to śmieszne i pikuś ot co tam, ale dla mnie to naprawdę ogromny sukces, że tę chorobę pokonałam, silną wolą, odpowiednim myśleniem itd, czyli da się

Ale nad ogólnym stresem jeszcze nie panuję ale się też naumiem
Tak!

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2014-04-18 o 13:59
Stary 2014-04-18, 14:03   #2838
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno ćwicząc, próbując, nie jest łatwo, ale ma to sens... Jesteś zestresowana np. nie wiem drżą Ci ręce czy bije serce mocno, koncentrujesz się na tym i jeszcze bardziej drżą Ci ręce i jeszcze mocniej wali serce, a jak to hmm zaakceptujesz i przestaniesz zwracać uwagę, zamiast się bardziej napinać nad tymi ręcami olejesz je, to zaczną mniej się cząść czy bardziej? Spróbuj sprawdzić kiedyś może. Tak to się dodaje dodatkowy stres do stresu, że częsą się ręce Ale wiadomo nie jest łatwo, ale na pewno da się, są przecie ludzie, którzy w dużym stopniu umieją panować nad stresem

Zobacz czy Twój małż nie zapanował nad stresem i nie naumiał się pływać? I to dzięki komu

To ja jeszcze coś o sobie napiszę, lat temu trochę zwalczyłam ostrą chorobę lokomocyjną A bardzo długo się z nią męczyłam i pisząc ostrą mam na myśli naprawdę ostrą, przejechane parę km i ... A zwalczyłam (celowo używam tego słowa) ją bo...bardzo chciałam Powiedziałam dosyć I teraz sobie wyobraźcie sytuację, jestem w trakcie eee zwalczania, początki Wsiadam sama do autobusu, mam jechać około 150 km, wkoło inni pasażerowie i nagle robi mi się nie dobrze I co? Jak zacznę o tym myśleć, panikować to się więc siedzę spokojnie, przełykając intensywnie ślinę(zauważyłam, że to mi pomaga), po jakimś czasie przechodzi ... do ewentualnego następnego ataku Z czasem, z kolejną podróżą "ataki" są coraz rzadsze, baa zdrowieję na tyle, że nawet robię prawko
Od "uzdrowienia" minęło lat spooro naście, czasem zrobi mi się niedobrze, ale nigdy już nie
Wiem, że dla osób, które nigdy nie chorowały na lokomocyjną może być to śmieszne i pikuś ot co tam, ale dla mnie to naprawdę ogromny sukces, że tę chorobę pokonałam, silną wolą, odpowiednim myśleniem itd, czyli da się

Tak!

1 No tak wszystko to wiemy i staramy się zastosować w rzeczywistości
2 No ja ale nim kierowała zazdrość
3 Podobnie zwalczyłam chorobę lokomocyjną, nadal mi jednak czasem niedobrze
4 Ogólny stres to takie coś co jest na codzień ale sobie z tym radzisz czasem a czasem nie... Tzn jak wiem że mam coś stresującego do zrobienia to potrafię się przygotować i jakoś zadziałać. Ale tu jest ale W chwili gorszej dyspozycji kiedy np łepetyna nap...,albo człowiek jest niewyspany albo ma @ i nie może się z bólu wyprostować to tolerancja na stres spada...
Stary 2014-04-18, 14:11   #2839
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
może pomoże
Która to piłka, bo się chyba pogubiłam

Cytat:

O ciuchach nic nie powiem, nie zaglądam nawet, żeby znó doła nie złapać -ja się wszak moge ubierac jedynie w sklapach dla koni, przy moim rozmiarze...
Mursz Ja za to se mogę ubierać górną cześć mnie w co chce, chyba nawet w ciągu ostatnich miesięcy trochę tu schudłam, a dolną raczej tez w sklepach dla koni, choć ostatnio spodnie niektóre mi się ciut rozciągnęły, ale to ciut, więc może w sklepach dla koników

Cytat:
Jeśli jest nagły i gwałtowny -ciężko, ale jeśli to stresowa sytuacja, często wystarczy przed snem porozciągać barki. Usiąść na piętach, kolana razem, pochylić się tak, żeby głowa oparła się o podłogę, ręce na pośladki, zapleść palce, przenieść proste ręce za głowę -całe napięcie odpuszcza...
O muszę se to zapamiętać Ja przed spaniem od jakiegoś czasu staram się właśnie rozluźnić nogi, ręce, ogólnie człowieka, jak już leżę i ... nie wsłuchiwać w bicie serca, bo to mnie stresowało i rozpraszało I broń Boże nie można myśleć o tym co się danego dnia wydarzyło, co będzie jutro Ja przez takie myślenie zafundowałam sobie w okresie około studiowym lata nocy, podczas których zaśnięcie trwało u mnie 2h czy 3h a jeszcze na pierwszym roku spałyśmy w pokoju z kaloryferem na full ciepła i nie dało się tego wyłączyć To już w ogóle była amsakreska

Stary 2014-04-18, 14:17   #2840
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Która to piłka, bo się chyba pogubiłam

Zupełnie nowa , jasno zieloniutka wykonana z takiej hmmm pianki, średnica 65 cm,cena 54 zł. Bubla z all odesłałam wraz z mailem i nie wiem bo do tej pory cisza

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:

O muszę se to zapamiętać Ja przed spaniem od jakiegoś czasu staram się właśnie rozluźnić nogi, ręce, ogólnie człowieka, jak już leżę i ... nie wsłuchiwać w bicie serca, bo to mnie stresowało i rozpraszało I broń Boże nie można myśleć o tym co się danego dnia wydarzyło, co będzie jutro Ja przez takie myślenie zafundowałam sobie w okresie około studiowym lata nocy, podczas których zaśnięcie trwało u mnie 2h czy 3h a jeszcze na pierwszym roku spałyśmy w pokoju z kaloryferem na full ciepła i nie dało się tego wyłączyć To już w ogóle była amsakreska
Ciepła kąpiel borowinowa Joanny , wychodzisz z wanny miękka jak flanelka
Stary 2014-04-18, 14:25   #2841
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
1 No tak wszystko to wiemy i staramy się zastosować w rzeczywistości
się uda się

Cytat:
2 No ja ale nim kierowała zazdrość

aha To w tym przypadku zazdrość okazała się być bardzo dobrym uczuciem

Cytat:
3 Podobnie zwalczyłam chorobę lokomocyjną, nadal mi jednak czasem niedobrze
Tak mi też Ale to już raczej zależy od dnia, tak mi się wydaje bo wcześniej to u mnie zawsze było mi niedobrze i zawsze rzy...
Mój wujek ma koleżankę, która jak prowadzi auto to dobrze się czuje, a jak podróżuje jako pasażer to zaraz robi się jej niedobrze
Ja zauważam, że najczęściej mam mdłości jak siedzę z tyłu
Wydaje mi się, że jak się jest kierowcą to się koncentruje na drodze, a nie na tym czy się będzie rzygać czy nie

Cytat:
4 Ogólny stres to takie coś co jest na codzień ale sobie z tym radzisz czasem a czasem nie... Tzn jak wiem że mam coś stresującego do zrobienia to potrafię się przygotować i jakoś zadziałać. Ale tu jest ale W chwili gorszej dyspozycji kiedy np łepetyna nap...,albo człowiek jest niewyspany albo ma @ i nie może się z bólu wyprostować to tolerancja na stres spada...
Ale właśnie wtedy trzeba jak najbardziej próbować

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Zupełnie nowa , jasno zieloniutka wykonana z takiej hmmm pianki, średnica 65 cm,cena 54 zł. Bubla z all odesłałam wraz z mailem i nie wiem bo do tej pory cisza

Ale to ma działac na kręgosłup ta piłka czy na stres?

Cytat:
łoj to nie wiem czy aż tak chcę

Ech miałam umyć podłogi, a Neska mnie zagadała i przez Nią nie umyłam Ale co tam, umyje się kiedy indziej, nie ma się co stresować Lecę na razie tylko, żeby nie padało, bo coś się chmurzy hmm

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2014-04-18 o 14:21
Stary 2014-04-18, 15:00   #2842
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to ma działac na kręgosłup ta piłka czy na stres?

łoj to nie wiem czy aż tak chcę

Ech miałam umyć podłogi, a Neska mnie zagadała i przez Nią nie umyłam Ale co tam, umyje się kiedy indziej, nie ma się co stresować Lecę na razie tylko, żeby nie padało, bo coś się chmurzy hmm
1 piłka na kręgosłup i na stres jest bo można się na niej rozciągnąć
2 ojej to ukryj to pod skarpetami
Stary 2014-04-18, 15:19   #2843
Murszafka

Piłka jest dobra na wszystko -na kręgosłup, bo się super ćwiczy, na stres, bo można nią kogoś bezkarnie pieprz nąć
Powróciłam z pracy, znalazłam ostatnią tabletkę Cinie i wracam wreszcie do żywych. Muszę jeszcze nalać kothu do oczu i koniec z medycyną na dziś. Mam nadzieję...

Stary 2014-04-18, 15:22   #2844
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Wpadłam tylko złożyć życzenia jakby mi się nie udało jutro czasu znaleźć bo remont trwa

Zatem życzę Wam i Waszym Rodzinkom:

Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 15:22   #2845
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Piłka jest dobra na wszystko -na kręgosłup, bo się super ćwiczy, na stres, bo można nią kogoś bezkarnie pieprz nąć
Powróciłam z pracy, znalazłam ostatnią tabletkę Cinie i wracam wreszcie do żywych. Muszę jeszcze nalać kothu do oczu i koniec z medycyną na dziś. Mam nadzieję...
Oby przestało boleć
Stary 2014-04-18, 15:56   #2846
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
wyciągnij średnią ze wszystkich przepisów
Cytat:
znam, ale tej masy jest za mało na dużą blachę z podwójnej ilości z kolei będzie za dużo
a to problem przeliczyć proporcje z 3 na 4 szklanki mleka?

Cytat:
nom bardzo fajna pozycja

Cytat:

ja nie chorowałam na lokomocyjną ale nie jest to dla mnie śmieszne, wprost przeciwnie, bardzo pozytywne i pokazuje że się da siłą woli bardzo dużo zdziałać.

co do ogólnego stresu, pewnie, że się naumiesz

Cytat:
... albo ma @ i nie może się z bólu wyprostować to tolerancja na stres spada...
o, a ja właśnie przedostatnim razem pokonałam ostry ból @ właśnie koncentrując się na nim, wpadłam w taki lekki stan medytacyjny, trochę odpłynęłam, i ból też odpłynął, i nie wrócił, normalnie trwa kilka godzin i jestem cała rozbita, przyznam że mnie to bardzo zaskoczyło bo się wcale takiego efektu nie spodziewałam ani nawet nie planowałam, tak jakoś samo wyszło.. chciałam przetestować następnym razem, ale następnym razem nie bolało, więc nie wiem czy to efekt powtarzalny..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 16:04   #2847
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
też miałąm dziś tak plan, weszłam do kwiaciarni i wyszłam nie znam się na kwiatach, nie wiedziałam co kupić
Cytat:
Przyszedł mój prezent na święta -Paczka od lilizy z Paisley z rzutu truskawkowego od razu głowa jakby mniej boli...

i dobrze że ból przechodzi
Cytat:

i się trochę wp..kopałam sama na własne życzenie , bo zaprosiłam rodziców na obiad, no to nietopsze trzeba też No i zonk, bo moja familia od razu potwierdziła przybycie co do godziny nawet, a nietopszowa da mi może odp jutro, a może wcale, może przyjedzie, a może nie, a może w niedzielę, a może w poniedziałek no żesz kokufa
a ja wymyślne dania (na popis ) planuję i już pomijam robotę, bo to wszystko na świeżo musi być, podgrzewanie odpada to jeszcze kto to zeżre jak oni nie przyjadą wrrrrrrrrr, durna ja

i dobry baru

zimno mi i z tego wszystkiego zapomniałam odebrać wyniki krfi i do apteki pojechać i już nie pojadę, do wtorku koniami mnie z domu nie wyciągną

Cytat:

, nie mam żyrandola
tja, teraz nagle nikt nie ma no ale jakieś lampy macie, c'nie? czy same żarówki? albo świecie?
Ja odkryłam dziś przypadkiem ze lampa w kuchni zaiste nadaje się do przetarcia ale zgłosiłam problem chuopu, zobaczymy czy coś z tym zrobi

Cytat:

Pochwalę się nabytkami HaMowymi Fajne kostiumy wypuścili

o taki oto nabyłam
http://www.hm.com/pl/product/26070?article=26070-A

chcę nabyć jeszcze taki wyglądam w nim śmiechowo

http://www.hm.com/pl/product/06042?article=06042-H

Nabyłam również dwie sukienko tuniki

http://www.hm.com/pl/product/27184?article=27184-B

http://www.hm.com/pl/product/27610?article=27610-A

oraz galoty na zaś

http://www.hm.com/pl/product/09592?a...rticle=09592-R
fajne rzeczy

Cytat:
Tak!

Wyszłam dziś wcześniej z pracy no więc już po obiedzie jestem i ideu się pakować do rodziców

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 16:18   #2848
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 18:34   #2849
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam to Ale oby dożyć starości...
Tak poważnie to ja nie chcę dożyć starości Nie na tym świecie, nie w tych okolicznościach

Cytat:
Nie ma stołu hehehehehe

Na dobry dzień

http://pudelekx.pl/zlapane-w-trakcie-kichniecia-24291
kupiłam frezjeeeeeeeeeeeeeee ale dają czadu - jak w latach 90tych

Mamie fioletowe gerbery bo były najładniejsze (ona nie pzepada za zapachem frezji)

Cytat:
też miałąm dziś tak plan, weszłam do kwiaciarni i wyszłam nie znam się na kwiatach, nie wiedziałam co kupić
Wiesz co ja brałam po prostu na wygląd co było najładniejsze moim zdaniem

Flo - po prostu chciałaś pokazać lucko twarz a wyszło jak zawsze
choociaż może docenią, kto wie ?

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:

tja, teraz nagle nikt nie ma no ale jakieś lampy macie, c'nie? czy same żarówki? albo świecie?

zrobiłaś mi wieczór

Poza tym coś dziwnego się mi dzieje - nigdy nie zwracam uwagi na słodycze, nawet ich nie kupuje, poza gorzką czeko raz w miesiącu dzień przed @, a tu nagle dziś poczułąm nagły pociąg do Schogetten jogurtowo truskawkowych i zjadłam już pół Dziwnie mi Dziwnie ale dobrze Chuopin aż się zdziwił bo my nigdy takich rzeczy nie mamy w domu

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:

Ja tak robię, jaaaaaa

no i cuuuudne określenie - zapożyczam oficjalnie do domowego slangu

Spo - wpsółczuję przejść, niestety przerabiałam i ja różne przykre przypadłości, ale dziś Wam daruję. I chyba sobie bardziej.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-04-18 o 18:35
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 18:49   #2850
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
yyy, chyba coś źle robię, bo ja ręce potrafię tylko do pionu podnieść
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
wyciągnij średnią ze wszystkich przepisów
taki mam zamiar
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
a to problem przeliczyć proporcje z 3 na 4 szklanki mleka?
no będzie trochę trudno, bo wyszłoby 4 i 3/4 jajka

Taka piękna pogoda, a ja właśnie zaczynam smarkać i się przeziębiłam. To już trzeba być zdolnym

Cytat:
Tak poważnie to ja nie chcę dożyć starości Nie na tym świecie, nie w tych okolicznościach

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-04-18 o 18:51
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości