|
|
#2821 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z podwójnej ilości z kolei będzie za dużo
|
|
#2823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja też nic nie szoruję ![]() i się trochę wp..kopałam sama na własne życzenie No i zonk, bo moja familia od razu potwierdziła przybycie co do godziny nawet, a nietopszowa da mi może odp jutro, a może wcale, może przyjedzie, a może nie, a może w niedzielę, a może w poniedziałek ![]() a ja wymyślne dania (na popis ) planuję i już pomijam robotę, bo to wszystko na świeżo musi być, podgrzewanie odpada to jeszcze kto to zeżre jak oni nie przyjadą wrrrrrrrrr, durna ja i dobry baru zimno mi i z tego wszystkiego zapomniałam odebrać wyniki krfi i do apteki pojechać i już nie pojadę, do wtorku koniami mnie z domu nie wyciągną ![]()
|
|
|
#2824 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł podobnie jak Mursz i Rachela snad ćmienia łepetyny...
Cytat:
Ja kiedyś robi łam wedle własnego przepisu takie coś na krakersach ,tyle że przekładałam je kremem od karpatki ![]() Ja dziś kąpię kwiatki ![]() a wieczorem idę ponurkować na basen
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-18 o 12:31 |
|
|
|
|
#2825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale oby dożyć starości... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i pamiętaj Mursz, nawet jak Cię głowa napierboli tak, że wydaje Ci się, że już więcej nie wytrzymasz, to zawsze sobie myśl, że kiedyś to minie i nie spinaj się przy tym tylko staraj się hmm wyluzować na ile możesz (tak, tak wyluzować, da się), a ból na pewno co najmniej ciut się zmniejszy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na dobry dzień ![]() http://pudelekx.pl/zlapane-w-trakcie-kichniecia-24291 |
|
|
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Flo ![]() Teściowej powiedz, że jednak wyjeżdżacie na święta i nie będzie qrde Ci wizyty niespodzianki robić ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi ostatnio pomaga smarowanie maścią rozgrzewającą wcześniej stosowałam chłodzące i okazało się że ciepło działa na mnie lepiej. Mam te nowy patent z moczeniem stóp w gorącej wodzie tylko musi być jej tyle coby kostki zakryła
|
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja Na Wielkanoc robię tylko:
warstwową sałatkę z tuńczykiem, jajami i serem sałatkę z pekińskiej z porem, marchwią, ogórem kiszonym i majo mazurka kajmakowego z bakaliami babkę cytrynową Amen W pierwszy dzień idziemy do Mamy, a w drugi to chciałabym gdzieś na łono natury skoczyć, bo ładna pogoda ma być i szkoda siedzieć w domu, no ale zobaczymy. ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#2830 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Tylko sumatryptany działają na takie ataki. Mam tez metodę z gorąca pieluchą nasączoną mentolem -zacisnąć na głowie tak,żeby oczy wychodziły -przynosi ulgę. I jeszcze jedno -pochylić się nad wanną i polewać kark gorącą wodą -się rozkurcza też wszystko. Tylko w pracy to dość kłopotliwe metody Chyba pójdę do weterynarza po receptę, będzie szybciej, nić do ludzkiego...Kupiłam sobie właśnie kopytka -jako podkład pod kolejną porcję arabskiego Ketonalu...
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Coś w tym jest mi pomaga bardzo mocne naciskanie różnych punktów na głowie np na grzbiecie nosa tak gdzie chrząstka łączy się z kością,naciskanie oczu, miejsca u podstawy czaszki... No i wody trza dużo pić to podstawa... Pochwalę się nabytkami HaMowymi Fajne kostiumy wypuścili ![]() o taki oto nabyłam http://www.hm.com/pl/product/26070?article=26070-A chcę nabyć jeszcze taki wyglądam w nim śmiechowo ![]() http://www.hm.com/pl/product/06042?article=06042-H Nabyłam również dwie sukienko tuniki http://www.hm.com/pl/product/27184?article=27184-B http://www.hm.com/pl/product/27610?article=27610-A oraz galoty na zaś http://www.hm.com/pl/product/09592?a...rticle=09592-R Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-04-18 o 13:04 |
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I podobnie trza się wyluzować podczas stresu ![]()
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2834 | |
|
|
Cytat:
Też chodzę i się naciskam w czerep Zazwyczaj masakruję lewą brew, bo pod nią mnie najbardziej boli... Ale nasada nosa o oczy też -leżenie na płasko z poduszką zwiniętą w misterny przyrząd do tortur i wbitą w oczy -pomaga ![]() O ciuchach nic nie powiem, nie zaglądam nawet, żeby znó doła nie złapać -ja się wszak moge ubierac jedynie w sklapach dla koni, przy moim rozmiarze...
|
|
#2835 |
|
Wtajemniczenie
|
Bezbólowego dnia całemu Baru :tulam:
|
|
#2836 |
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
olejesz je, to zaczną mniej się cząść czy bardziej? Spróbuj sprawdzić kiedyś może. Tak to się dodaje dodatkowy stres do stresu, że częsą się ręce Ale wiadomo nie jest łatwo, ale na pewno da się, są przecie ludzie, którzy w dużym stopniu umieją panować nad stresem Zobacz czy Twój małż nie zapanował nad stresem i nie naumiał się pływać? I to dzięki komu ![]() To ja jeszcze coś o sobie napiszę, lat temu trochę zwalczyłam ostrą chorobę lokomocyjną A bardzo długo się z nią męczyłam i pisząc ostrą mam na myśli naprawdę ostrą , przejechane parę km i ... A zwalczyłam (celowo używam tego słowa) ją bo...bardzo chciałam I teraz sobie wyobraźcie sytuację, jestem w trakcie eee zwalczania, początki Wsiadam sama do autobusu, mam jechać około 150 km, wkoło inni pasażerowie i nagle robi mi się nie dobrze (w ogóle wybranie się w podróż bez aviomarinu to już wymagało ode mnie spooro odwagi). I co? Jak zacznę o tym myśleć, panikować to się więc siedzę spokojnie, przełykając intensywnie ślinę(zauważyłam, że to mi pomaga), po jakimś czasie przechodzi ... do ewentualnego następnego ataku Z czasem, z kolejną podróżą "ataki" są coraz rzadsze, baa zdrowieję na tyle, że nawet robię prawko Od "uzdrowienia" minęło lat spooro naście, czasem zrobi mi się niedobrze, ale nigdy już nie ![]() Wiem, że dla osób, które nigdy nie chorowały na lokomocyjną może być to śmieszne i pikuś ot co tam, ale dla mnie to naprawdę ogromny sukces, że tę chorobę pokonałam![]() Ale nad ogólnym stresem jeszcze nie panuję ale się też naumiem ![]() Tak! ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-04-18 o 13:59 |
|
|
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 No tak wszystko to wiemy i staramy się zastosować w rzeczywistości 2 No ja ale nim kierowała zazdrość ![]() 3 Podobnie zwalczyłam chorobę lokomocyjną, nadal mi jednak czasem niedobrze ![]() 4 Ogólny stres to takie coś co jest na codzień ale sobie z tym radzisz czasem a czasem nie... Tzn jak wiem że mam coś stresującego do zrobienia to potrafię się przygotować i jakoś zadziałać. Ale tu jest ale W chwili gorszej dyspozycji kiedy np łepetyna nap...,albo człowiek jest niewyspany albo ma @ i nie może się z bólu wyprostować to tolerancja na stres spada...
|
|
|
|
|
#2839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() o tym co się danego dnia wydarzyło, co będzie jutro Ja przez takie myślenie zafundowałam sobie w okresie około studiowym lata nocy, podczas których zaśnięcie trwało u mnie 2h czy 3h a jeszcze na pierwszym roku spałyśmy w pokoju z kaloryferem na full ciepła i nie dało się tego wyłączyć
|||
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Zupełnie nowa , jasno zieloniutka wykonana z takiej hmmm pianki, średnica 65 cm,cena 54 zł. Bubla z all odesłałam wraz z mailem i nie wiem bo do tej pory cisza
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2841 | ||||
|
Zakorzenienie
|
To w tym przypadku zazdrość okazała się być bardzo dobrym uczuciem ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój wujek ma koleżankę, która jak prowadzi auto to dobrze się czuje, a jak podróżuje jako pasażer to zaraz robi się jej niedobrze ![]() Ja zauważam, że najczęściej mam mdłości jak siedzę z tyłu Wydaje mi się, że jak się jest kierowcą to się koncentruje na drodze, a nie na tym czy się będzie rzygać czy nie ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
Ale to ma działac na kręgosłup ta piłka czy na stres? ![]() Cytat:
![]() Ech miałam umyć podłogi, a Neska mnie zagadała i przez Nią nie umyłam ![]() Ale co tam, umyje się kiedy indziej, nie ma się co stresować ![]() ![]() Lecę na razie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2014-04-18 o 14:21 |
||||
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 ojej to ukryj to pod skarpetami |
|
|
|
|
#2843 |
|
|
Piłka jest dobra na wszystko -na kręgosłup, bo się super ćwiczy, na stres, bo można nią kogoś bezkarnie pieprz nąć
![]() Powróciłam z pracy, znalazłam ostatnią tabletkę Cinie i wracam wreszcie do żywych. Muszę jeszcze nalać kothu do oczu i koniec z medycyną na dziś. Mam nadzieję...
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko złożyć życzenia jakby mi się nie udało jutro czasu znaleźć bo remont trwa
![]() Zatem życzę Wam i Waszym Rodzinkom: Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2846 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do ogólnego stresu, pewnie, że się naumiesz o, a ja właśnie przedostatnim razem pokonałam ostry ból @ właśnie koncentrując się na nim, wpadłam w taki lekki stan medytacyjny, trochę odpłynęłam, i ból też odpłynął, i nie wrócił, normalnie trwa kilka godzin i jestem cała rozbita, przyznam że mnie to bardzo zaskoczyło bo się wcale takiego efektu nie spodziewałam ani nawet nie planowałam, tak jakoś samo wyszło.. chciałam przetestować następnym razem, ale następnym razem nie bolało, więc nie wiem czy to efekt powtarzalny..
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#2847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam się na kwiatach, nie wiedziałam co kupić ![]() Cytat:
![]() i dobrze że ból przechodzi Cytat:
tja, teraz nagle nikt nie ma no ale jakieś lampy macie, c'nie? czy same żarówki? albo świecie? ![]() Ja odkryłam dziś przypadkiem ze lampa w kuchni zaiste nadaje się do przetarcia ale zgłosiłam problem chuopu, zobaczymy czy coś z tym zrobi ![]() Cytat:
![]() ![]() Wyszłam dziś wcześniej z pracy no więc już po obiedzie jestem i ideu się pakować do rodziców
|
||||
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#2849 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tak poważnie to ja nie chcę dożyć starości
Cytat:
Mamie fioletowe gerbery bo były najładniejsze (ona nie pzepada za zapachem frezji) Cytat:
Flo - po prostu chciałaś pokazać lucko twarz a wyszło jak zawsze choociaż może docenią, kto wie ? ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() zrobiłaś mi wieczór ![]() Poza tym coś dziwnego się mi dzieje - nigdy nie zwracam uwagi na słodycze, nawet ich nie kupuje, poza gorzką czeko raz w miesiącu dzień przed @, a tu nagle dziś poczułąm nagły pociąg do Schogetten jogurtowo truskawkowych i zjadłam już pół Dziwnie mi Dziwnie ale dobrze Chuopin aż się zdziwił bo my nigdy takich rzeczy nie mamy w domu ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
no i cuuuudne określenie - zapożyczam oficjalnie do domowego slangu ![]() Spo - wpsółczuję przejść, niestety przerabiałam i ja różne przykre przypadłości, ale dziś Wam daruję. I chyba sobie bardziej. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-04-18 o 18:35 |
||||
|
|
|
#2850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki mam zamiar ![]() no będzie trochę trudno, bo wyszłoby 4 i 3/4 jajka ![]() Taka piękna pogoda, a ja właśnie zaczynam smarkać i się przeziębiłam. To już trzeba być zdolnym ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-04-18 o 18:51 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

Może hiacynty?

) planuję i już pomijam robotę, bo to wszystko na świeżo musi być, podgrzewanie odpada
i już nie pojadę, do wtorku koniami mnie z domu nie wyciągną ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czyżby wszyscy znowu odkurzali żyrandole itp
i pamiętaj Mursz, nawet jak Cię głowa napierboli tak, że wydaje Ci się, że już więcej nie wytrzymasz, to zawsze sobie myśl, że kiedyś to minie i nie spinaj się przy tym tylko staraj się hmm wyluzować na ile możesz (tak, tak wyluzować, da się), a ból na pewno co najmniej ciut się zmniejszy 

, przejechane parę km i ...

Podobnie zwalczyłam chorobę lokomocyjną, nadal mi jednak czasem niedobrze 

Dziwnie mi