Rossmann cz. XXI - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-18, 12:45   #4381
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29
Dot.: Rossmann cz. XXI

dziekuje

Cytat:
Napisane przez razdwapiec Pokaż wiadomość
Te zielone obowiązują dłużej, a białe to gazetka do poniedziałku. CND są białe w zielonej etykietce.
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 12:47   #4382
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
No wlasnie i mi sie tak wydaje. Czyli jednak z moim wzrokiem nie jest tak zle.

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

A mi sie ta akcja podoba, bo w koncu czuje sie doceniona jako stala klientka i forumowiczka. Przychodze na spokojnie i wybieram to co mnie interesune, a jak jest ogolna akcja to pod szafami istny cyrk sie dzieje. Koczowanie pod sklepami, przepychanki przy szafach, otwieranie i testowanie nowych produktow, wszystko uswinione i upackane... No az sie zakupow odechciewa. A przy takiej akcji tylko posiadacze kont na rosnecie sa wtajmniczeni i obejdzie sie bez tych wszystkich "atrakcji". Normalnie czuje sie jak VIP i prosze o wiecej takich akcji promocyjnych.
Zaraz to ta akcja nie jest dla wszystkich? Mam konto na Rossnecie od paru lat i nic nie dostalam :/ sa jakies kupony/kody zeby byla znizka -49% , tak? Dostalyscie to na maila? Specjalnie przeszukalam skrzynke,bale jic nie dostalam

Cytat:
Napisane przez GrumpyCat Pokaż wiadomość
Dajecie się naciągać i tyle Rzucacie się bo promocja, podczas gdy w internecie można kupić kilka razy taniej niż cena po promocji nawet -49% ale już o tym pisałam nie będę się powtarzać Każdy ma swój rozum i niech ze swoimi pieniędzmi robi co chce, ale ja nie rozumiem tego szału macicy serio Kredki rimmel scandaleyes kupuję po 2,99zł podczas gdy w rossmannie 3 dyszki
To sie nie powtarzaj -.- przezywasz, ze ktos lubi pojsc do drogerii, zobaczyc tester niz kupowac w ciemno? Ja z ezebra mam zle wspomnienia - lakier rozwarstwiony, kredka twarda i stara, cienie do tylka jesli idzie o pigmentacje. Jedyne co bylo ok to pilniczek do paznokci. To wszystko byly marki , ktore wczesnien juz kupowalam w drogeriach, po prostumam wrazenie ze wszysto bylo stare. Moge kupic przez internet pedzle, rzesy czy inne akcesorium, ale z kosmetykami juz sobie daruje. Jasne, ze w drogeriach sporo rzeczy jest zmacanych itd., ale z drugiej strony - zawsze mozna poprosic o wyjecie swiezej sztuki (mi jeszcze nikt nie odmowil, a pytalam w roznych drogeriach, zazwyczaj o tusz), sprawdzic kosmetyk na testerze, a poza tym tu jestprzemial i jest wieksza pewnosc, ze kosmetyki sa swieze, bo dostawy sa regularne i z pewnego zrodla.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 12:52   #4383
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Zaraz to ta akcja nie jest dla wszystkich? Mam konto na Rossnecie od paru lat i nic nie dostalam :/ sa jakies kupony/kody zeby byla znizka -49% , tak? Dostalyscie to na maila? Specjalnie przeszukalam skrzynke,bale jic nie dostalam
Jeszcze nic na skrzynki mailowe chyba nie poszło, ale polecam zalogować się na Rossnet i tam z zakładce e-kupony szukać kodu danego dnia (czyli chyba 22.04).
Stary 2014-04-18, 13:00   #4384
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
To sie nie powtarzaj -.- przezywasz, ze ktos lubi pojsc do drogerii, zobaczyc tester niz kupowac w ciemno?
No, spać po nocach nie mogę , jak już wspomniałam wisi mi to i powiewa, tego posta skierowałam do nieświadomych i dających się nabrać osób, bo sama niedawno w tej grupie byłam
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 13:17   #4385
iamxshi
Zadomowienie

Cytat:
No, spać po nocach nie mogę , jak już wspomniałam wisi mi to i powiewa, tego posta skierowałam do nieświadomych i dających się nabrać osób, bo sama niedawno w tej grupie byłam
No swietnie, pozniej laski słuchające takich oświeconych i uświadomionych kupią taniej podkład w necie, który zawsze kupowały w drogerii i będą wielce zdziwione dlaczego kolor nie jest taki sam jak zawsze, bo zazwyczaj te tanie kosmetyki są ściągane zza granicy i kolory się różnią.
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 13:20   #4386
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Jaa tam wole nie dac sie nabrac internetowym niewypalom.

Dzieki za rade, zaraz zajrze w zakladke e-kupony
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 13:23   #4387
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delfix10 Pokaż wiadomość
dziewczyny kredki do oczu też będą w promocji?
wtedy kiedy cienie czyli od 28

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 13:25   #4388
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nkfn Pokaż wiadomość
Ja do natury jeżdżę do innego miasta tylko po odżywkę oraz kurację z olejkiem arganowym firmy Marion.
Niee.. Hebe nie ma żadnej własnej marki. W mojej drogerii znaleźć możemy szafy Essence, Catrice, Eveline, Bell, GOSH, Revlon, MISSLYN, Maybelline, Rimmel, Bourjois, MF, Astor, L`oeral.
Marion jest w E Leclerc i Intermarche też.

Dzisiaj patrzyłam kolorki podkładów. Eh tragedia. O tych Lirene, AA i innych tańszych mogę zapomnieć.
Może kupie stay matte. Ze zniżką bardziej się opłaci niż kupować przez neta.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 13:25   #4389
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Mam nowe info, promocja - 49% będzie aż do 11 maja, z tym ze co tydzień będzie na cos innego od 28 będzie na tusze, cienie itp a id 5 maja błyszczyki pomadki itp :P
blokować konta!
Cytat:
Napisane przez AnnaDorota1993 Pokaż wiadomość
Tak, mam jasną cerę i ciężko jest Mi dobrać puder, który nie będzie dla Mnie zbyt ciemny.
Zastanawiałam się nad odcieniem 22 natural, bo ten transparent widziałam gdzieś na blogu i dla Mnie na pewno byłby za ciemny.
Obecnie posiadam najjaśniejszy synergen, ale i tak jest za ciemny.
Ale rozejrzę się za czymś jaśniejszym
ja mam 22 natural z Eveline Celebrities jeśli jesteś bardzo blada to będzie dla Ciebie za ciemny,ja też mam dosyć jasną cerę (w skali od 1-5 to tak na 2) i dla mnie jest świetny powinny być testery takie w wysuwanej szufladce,mi się udało dobry dobrać

Cytat:
jak już wspomniałam wisi mi to i powiewa, tego posta skierowałam do nieświadomych i dających się nabrać osób, bo sama niedawno w tej grupie byłam
dajemy się nabrać na co bo nie kumam...wygląda na to że trzeba zamknąć wszystkie sklepy i kupować tylko przez net?
Ja też,owszem,czasem kupuję coś w necie,ale pisanie że ktoś jest nieświadomy i Ci go żal bo kupuje w drogerii to jest chyba przesadą
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 13:26   #4390
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iamxshi Pokaż wiadomość
No swietnie, pozniej laski słuchające takich oświeconych i uświadomionych kupią taniej podkład w necie, który zawsze kupowały w drogerii i będą wielce zdziwione dlaczego kolor nie jest taki sam jak zawsze, bo zazwyczaj te tanie kosmetyki są ściągane zza granicy i kolory się różnią.
A dla mnie to jest plus, bo w necie mogę kupić jakiś jasny kolorek w Pl niedostępny
Stary 2014-04-18, 13:29   #4391
delfix10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
wtedy kiedy cienie czyli od 28
dziękuję
delfix10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 13:30   #4392
Konto usunięte

Cytat:
Dajecie się naciągać i tyle Rzucacie się bo promocja, podczas gdy w internecie można kupić kilka razy taniej niż cena po promocji nawet -49% ale już o tym pisałam nie będę się powtarzać Każdy ma swój rozum i niech ze swoimi pieniędzmi robi co chce, ale ja nie rozumiem tego szału macicy serio Kredki rimmel scandaleyes kupuję po 2,99zł podczas gdy w rossmannie 3 dyszki
Kredki to ja kupuję tanie. Kilka razy kupiłam taniej podkłady przez neta niż w drogerii.
Szukam czegoś fajnego w necie, ale pewnie raczej wybiorę jakiś tani podkład i nie opłaci się płacić za przesyłkę.
Stary 2014-04-18, 13:34   #4393
iamxshi
Zadomowienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4608787 7]A dla mnie to jest plus, bo w necie mogę kupić jakiś jasny kolorek w Pl niedostępny[/QUOTE]

Nie piszę o kolorach niedostępnych w pl, tylko np jak Revlon, którego te same numerki w wersji europejskiej a amerykańskiej sie różnią.
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 14:15   #4394
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXI

Cytat:
Rossnet chciał nas zrobić w konia, ale mu się nie udało. No ale to lepiej, zdążysz ten olejek kupić jeszcze.

Kupiłam olejek!

---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

Cytat:
Kilka jest sprawdzonych i mają zbliżone ceny, nie chcę wyjść na spamera, nie mam z tego benefitó po prostu mi was momentami szkoda kosmetyki z ameryki, ezebra, cocolita, nawet z przesyłką jest dużo taniej, zresztą zawsze można z koleżanką zrobić zamówienie, przy większym jest często darmowa wysyłka
Na cocolicie na pewno nie ma kredek za 3zl, w to raczej nie uwierze. Niektore rzeczy maja taniej, ale ogolnie szalu tam nie ma. Jedyne co tam kupuje to kosmetyki MUA, Sleek i W7, bo stacjonarnie raczej ich nie dorwe.

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
-znając życie zawsze będę zapominała ten kod spisać/wydrukować kupon, a to nie jest tak hop siup, bo zeby sie specjalnie wybrać do domu po kod albo wybrać z domu do rossa musiałabym 10zł wydać co mi juz zmniejsza ten szał
Ja nie spisuje kodu tylko zawsze pokazuje kod w telefoni i kasjerka go sobie skanuje. Wystarczy dostep do netu lub po prostu sciagnac na spokojnie w domu kod lub zrobic zdjecie.

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
kupiłam dzis dwa olejki alterry brzozowe za 13.99, także cena promocyjna nadal jest. Oczywiście na metce 23.99

A u mnie byla zielona plakietka na olejku brzozowym i i limetkowym/limonkowym, za nn tym trzecim biala plakietka. Tak czy siak wszystkie byly w promo.

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Już nie nabieram się na te "internetowe promocje" drogerii internetowych i sprzedawców allegro, bo w większości są to produkty przeterminowane i dość stare, zbliżające się ku końcowi przydatności do użycia.

Zgadzam sie, juz kilkakrotnie sie nacielam na jakies stare kosmetyki z internetowych drogerii.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Nie pisałam o allegro. Ja takich doświadczeń nie mam, przynajmniej wiem że dostaję coś w co żadna łajza nie wciskała wcześniej łap W drogerii stacjonarnej kupienie dziewiczego kosmetyku to jak 6 w totka

Chcac swiezy kosmetyk wystarczy poprosic ekspedientke i wyjmie nówkę z szuflady, nie widze zadnego problemu.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
a poza tym tu jestprzemial i jest wieksza pewnosc, ze kosmetyki sa swieze, bo dostawy sa regularne i z pewnego zrodla.
Dokladnie, dostawy sa tu na biezaco i nic nie zalega na polkach latami. A co do kuponow to spokojnie, nikt jeszcze nic nie dostal. Kupon powinien przyjsc na maila, a jak nie to wystarczy zalogowac sie na rosnet i wejsc w zakladke bodajze e-kupony.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:

Zatem nie przezywaj zbytnio tego jakie my jestesmy niedoinformowane i naiwne. Nie Twoj portfel, nie Twoj problem.

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2014-04-18 o 14:13
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 14:25   #4395
muchahahaha
Zakorzenienie

GG do muchahahaha

Cytat:
Oj tak, znowu zaczyna sie ogolna histeria. Juz widze te 10-15 stron dziennie i przewijajace sie tysiace razy te same pytania typu po ile, kiedy, gdzie, co polecacie, co kupilyscie, a ktory kolor wybrac, promocja do kiedys i skad wziac ten kupon, no i czy znizki sie lacza, czy do promocji na kosmetyki kolorowe do twarzy wliczaja sie moze pedzle/lakiery/szampony no i pytanie przewijajace sie co kilka stron - czy czasem kupony lacza sie ze znizkami z ksiazeczek... Juz sie zaczyna watek rozkrecac, a nawet Rossmann nie oglosic oficjalnie tej calej akcji z kuponami. :P
Skąd macie informacje, że akcja -49% będzie obowiązywała z kuponami?
Na 95% jestem pewna, że będzie ogólnodostępna. Sklepy dostały już zawieszki na szafy z info o -49%, więc raczej nie "dla wybranych".
Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
w sumie to nawet nie jest to pewnie, czy w ogóle będzie taka promocja
to pewne

Edytowane przez muchahahaha
Czas edycji: 2014-04-18 o 14:27
muchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 14:28   #4396
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Na cocolicie na pewno nie ma kredek za 3zl, w to raczej nie uwierze. Niektore rzeczy maja taniej, ale ogolnie szalu tam nie ma. Jedyne co tam kupuje to kosmetyki MUA, Sleek i W7, bo stacjonarnie raczej ich nie dorwe.
Nie napisałam że tam kupiłam http://kosmetykizameryki.pl/rimmel-e...ple-shock.html

EOT
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 14:36   #4397
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Czy ktoś już wie czy kremy BB będą się wliczały do promocji???

zawsze się wliczały więc pewnie będzie tak i teraz.
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 14:37   #4398
AnnaDorota1993
Rozeznanie

[QUOTE=Sarunieczka;4608786 9]blokować konta!

ja mam 22 natural z Eveline Celebrities jeśli jesteś bardzo blada to będzie dla Ciebie za ciemny,ja też mam dosyć jasną cerę (w skali od 1-5 to tak na 2) i dla mnie jest świetny powinny być testery takie w wysuwanej szufladce,mi się udało dobry dobrać

Dzięki za odpowiedź
Nie jestem bardzo blada, więc może ten odcień będzie dobry również dla Mnie
Jeśli będą testery, to się przekonam, czy będzie dobry dla mojej cery, czy mam szukać czegoś innego.

Edytowane przez AnnaDorota1993
Czas edycji: 2014-04-18 o 14:39
AnnaDorota1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 14:41   #4399
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety. Pamiętam, że niedawno był w promocji za 18,99 zł - teraz albo im się coś pomajtało, albo im zalegał ten olejek w magazynach. A ja dzielna nie kupiłam, bo mam jeszcze prawie pełną butelkę zakupioną w styczniu/lutym (używam do włosów i paznokci). Teraz czaję się tylko na ten nowy olejek do twarzy i mam nadzieję, że wkrótce się w moim Rossie pojawi.

wg rossnetu brzoza i pomarancza jest w tej niskiej cenie do 21 kwietnia - mam 300 m do rossmanna idę właśnie sprawdzić
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 14:43   #4400
AnnaDorota1993
Rozeznanie

Widziałam ostatnio w CND lakiery wibo extreme nails po 2,99
Ale nie we wszystkich Rossmannach jest taka cena, bo w innym kosztował 5,99.
AnnaDorota1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 14:43   #4401
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
wg rossnetu brzoza i pomarancza jest w tej niskiej cenie do 21 kwietnia - mam 300 m do rossmanna idę właśnie sprawdzić
Już wyżej się nad tym rozwodziłyśmy. Zmienili termin obowiązywania i będzie w takiej cenie aż do poniedziałku - dzisiaj go nawet widziałam i miał plakietkę 13,99 zł.
Stary 2014-04-18, 14:46   #4402
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
te olejki są teraz w niektórych biedronkach po 1.99zł
kupiłam dzisiaj - kosztowal 4,99

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Już wyżej się nad tym rozwodziłyśmy. Zmienili termin obowiązywania i będzie w takiej cenie aż do poniedziałku - dzisiaj go nawet widziałam i miał plakietkę 13,99 zł.
przepraszam dopiero zauważyłam lecę do rosska
Stary 2014-04-18, 15:32   #4403
Stace
Zakorzenienie

O panie, oni zwariowali z tą promocją, mój biedny portfel

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Kilka jest sprawdzonych i mają zbliżone ceny, nie chcę wyjść na spamera, nie mam z tego benefitó po prostu mi was momentami szkoda kosmetyki z ameryki, ezebra, cocolita, nawet z przesyłką jest dużo taniej, zresztą zawsze można z koleżanką zrobić zamówienie, przy większym jest często darmowa wysyłka
Jak to ładnie że się tak o nasz budżet martwisz

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 15:42   #4404
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Widzialyscie moze u siebie juz ten olejek alterry granat do twarzy ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 15:43   #4405
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość
Widzialyscie moze u siebie juz ten olejek alterry granat do twarzy ?
U mnie go jeszcze nie widziałam.
Stary 2014-04-18, 15:47   #4406
Iwoka
Zakorzenienie

Zwariowali z tą promocją... Kusi mnie krem BB z Eveline i oczywiście jakiś tusz do rzęs. Ale nie będę z nim zbytnio szaleć, bo w sierpniu mogę wykorzystać książeczkowe -40% i liczę, że akurat wtedy jakiś fajny tusz będzie w promocji i oferty się połączą

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 15:51   #4407
karx
Raczkowanie

ja liczę na to, że teraz oferty będą mogły się połączyć. w kwietniu -20 % i w maju -25%. W końcu jest napisane, że promocje się łaczą. Już niedługo się przekonamy
karx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 15:53   #4408
_czarny_kot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoka Pokaż wiadomość
Zwariowali z tą promocją... Kusi mnie krem BB z Eveline i oczywiście jakiś tusz do rzęs. Ale nie będę z nim zbytnio szaleć, bo w sierpniu mogę wykorzystać książeczkowe -40% i liczę, że akurat wtedy jakiś fajny tusz będzie w promocji i oferty się połączą
Kupiłam ten bb eveline jasny odcień na poprzedniej promocji i jest dla mnie za ciemny Mam jasną cerę (ale nie bardzo jasną) i bardzo mocno odcina się od szyi Ile to ja pieniędzy wywaliłam na niepasujące mi odcienie kosmetyków :/

Własnie kupiłam alterrowy olejek brzoza i pomarańcza w cenie 13,99 była normalna biała etykietka z ceną promocyjną

Co do podwyższania cen w rossmannie macie rację - sprawdzałam przed chwilą czy są już dostępne te nowe lakiery rita ora for rimmel 60 seconds i zauważyłam, że cena zwykłych 60 seconds wzrosła do 10,99 (a było 9,99 jak kupowałam w ubiegłym roku)

Poza tym okazało się, że potrzebuję nowego pudru - mój stay matte spadł dzisiaj z pralki podczas wirowania i stłukł się w drobny mak. Ale mi go nie szkoda, bo był beznadziejny
Jaki jasny puder matujący z rossmanna możecie polecić? (poza zachwalanym stay matte)

Mam do Was pytanie - dlaczego brzoza i pomarańcza w cenie regularnej jest droższa (23,99) niż pozostałe rodzaje tych olejków (17,99) ??

Edytowane przez _czarny_kot
Czas edycji: 2014-04-18 o 15:59
Stary 2014-04-18, 15:58   #4409
Iwoka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karx Pokaż wiadomość
ja liczę na to, że teraz oferty będą mogły się połączyć. w kwietniu -20 % i w maju -25%. W końcu jest napisane, że promocje się łaczą. Już niedługo się przekonamy
Łooo, to bym poległa ... Wprawdzie kupon na kwiecień już wykorzystałam, ale tusze będą w maju

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Cytat:
Kupiłam ten bb eveline jasny odcień na poprzedniej promocji i jest dla mnie za ciemny Mam jasną cerę (ale nie bardzo jasną) i bardzo mocno odcina się od szyi Ile to ja pieniędzy wywaliłam na niepasujące mi odcienie kosmetyków :/
O kurcze, to nieciekawie. Ja jestem mega blada, więc pewnie dopiero by mi się odznaczał

Mój blog kosmetyczny

Instagram
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-18, 16:01   #4410
razdwapiec
Zakorzenienie

Cytat:
Mam do Was pytanie - dlaczego brzoza i pomarańcza w cenie regularnej jest droższa (23,99) niż pozostałe rodzaje tych olejków (17,99) ??
Może dlatego, że on jest droższy w produkcji po prostu.

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości