|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o ZUMBIE cz. II.
Cytat:
Jest wściekły. :P A gacie się właśnie skończyły suszyć. Jeszcze zależy, o jakim mieście mowa. U mnie nie ma opcji na poranne zumbowanie, więc jak myślałam, że będę chodzić wieczorami do pracy, szukałam w pobliskim Poznaniu. Tam już było parę klubów z przedpołudniową Zumbą. |
|
|
|
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
panienki, przyszlam sie zwierzyc, ze bylam przez ostatnie 3 dni na wyjezdzie zumbowym z jackiem i tomkiem, zniszczyli nas, zadnej taryfy ulgowej, chociaz nie zaprzeczam, ze same sobie dolozylysmy robiac probe do niespodzianki dla chlopakow miedzy 3 a 5 rano...
hihihih, najda, swirku moj, a moze my sie w koncu na tym wyjezdzie poznaly?
|
|
#1383 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Praga i maraton, Mielno, Alejandro 7 czerwca - będziesz?
|
|
|
|
|
|
#1385 | |
|
Zadomowienie
|
SLUSZNIE!!! zobaczysz kajoszka zdjecia, dzisiaj moni wrzuci na fejsa, szczegolnie te z niespodzianki, ponoc
Cytat:
![]() po cichutku ci powiem, ze musze oddac w czercu doktorat, wiec wszelkie rozrywki dopiero od lipca...
|
|
|
#1386 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=b276cf7d045b24ab4154d1e 231f6ab4a04fdd640;4597485 0]Jeżeli pójdę, to tylko do Magdy Szkutnik
Świetnie prowadzi zajęcia.[/QUOTE]Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- To może i ja coś o sobie powiem. Chodzę na zumbę od jakieś 2 miesięcy. Staram się by to było 4x w tygodniu no ale nie zawsze się udaje. Na początku było źle, teraz chyba daję radę. Ale i tak czuję się jak dziwoląg bo duża i kańciasta ze mnie babka
|
|
|
#1387 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No u mnie w okolicy nie ma Ja szukam jakiś luźnych, długich spodni, ktoś widział jakieś fajne? Moja instruktorka ma takie świetne welurowe (chyba tak się nazywa ten materiał ) chciałabym coś takiego
|
|
|
|
|
|
#1388 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na zumbę chodzę od kilku miesięcy. Staram się 2-3x w tygodniu, ale różnie bywa. Może jeszcze ktoś się znajdzie ze Szczecina
Edytowane przez Jacqueline27 Czas edycji: 2014-04-17 o 11:36 |
|
|
|
|
|
#1389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ps. mam nadzieję że po twarzy a nie po dużej babie i kanciastowości zostałam skojarzona
|
|
|
#1390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja-2 rząd, zawsze gdzieś obok filara ciemne, długie włosy, szczupła, średniowysoka. Już wiesz? ![]() ![]() ![]() Będziesz jutro u Marzeny? |
|
|
|
|
|
#1391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie wiem, bo ciągle coś wypada i Zumba u Karoliny przepada. Ale dziś w końcu się chyba uda pojechać. Te spodnie mają być nie-zumbowe? Nie dosyć, że tu mafia wrocławska, to jeszcze szczecińska się montuje... |
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
No zumbowych spodni mam już pełno (chociaż zumba ciuchów nigdy nie jest za dużo
) i chciałam jakieś zwyklaki do biegania też na inne fitnessy
|
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z innych to mi się podobają gacie Z-Team. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=MNI3FVWldvM Na mojej półce zumbowej już prawie nie ma miejsca. ;p A gdzie Ty właściwie chodzisz na zajęcia? |
|
|
|
|
|
#1394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hm nie chce pisać dokładnie gdzie, chciałabym zostać anonimowa na forum, ale też Wielkopolskie
|
|
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1396 |
|
Raczkowanie
|
te spodnie adidasa fajne , zaczynam szukac w necie
![]() poszlam po te z h&m panterkowe ale w rezultacie kupilam granatowe bo stwierdzilam ze do wszystkiego beda mi pasowac
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Raczkowanie
|
Też ich poszukam, sniegowa jak znajdziesz pierwsza to podziel się linkiem
![]() A w ogóle ile te z h&m kosztują? One mają ściągacze na dole? |
|
|
|
|
#1398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mają ściągacze na dole i w pasie.---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Chyba jestem uzależniona... Nie zumbowałam od czwartku, u Karoli od dwóch tygodni i na samą myśl, że za godzinkę będę skakać, ściska mnie w brzuchu i serce mi wali.
|
||
|
|
|
|
#1399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jutro idę do Magdy na 21. Tak szczerze to raz byłam u Marzeny i nie do końca mi się podobało. Wolę Asię i Magdę
|
|
|
#1400 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Narazie nie przetestowane bo bije sie z myslami czy nie zostawic ich sobie tak do chodzenia na codzien bo sa bardzo fajne ![]() Tych adidasa nie znalazlam niestety ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Cytat:
kurde codziennie bym mogla do niej chodzic, a mam na zajeciach takiego powera że pod sufit moge skakac
|
||
|
|
|
|
#1401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to jak Cie zobaczę to pozwolę sobie podejść . Mnie u Marzeny bardzo sie podoba. Jest bardzo dużo piosenek które ma Asia i Magda. Ale rozumiem ze wolisz Magdę ![]() Do zobaczenia! Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to ja wczoraj dziękowałam, że przerwy są co ok. dwie piosenki (stara ma co 5 mniej więcej), bom się dętka zrobiła. Ale jestem szczęśliwa, że mogę do niej jeździć. Jest na bieżąco z moimi ukochanymi nowościami. Ze starą instruktorką jakoś się stało troszkę nie po drodze, może to przez to, że chodzę od 2012 roku i nawet, jak jest nowy układ, to szybko załapuję, bo (mam wrażenie) się nie rozwija. W dodatku bardzo lubi gadać, jeśli wiecie, o co mi chodzi.
|
|
|
|
|
|
#1403 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A podejdź podejdź, miło mi będzie
|
|
|
#1404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy się spotkamy wcześniej niż w połowie maja, bo ja zmuszona jestem zrobić przerwę od zumby
|
|
|
|
|
|
#1405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1406 |
|
Raczkowanie
|
Wyjazd
![]() Nie lubię mieć przerwy od zumby (takiej dłuższej przerwy), bo potem wracam a tam nowe układy. Każdy już śmiga, a ja dopiero się uczę Ale cóż, obowiązki wzywają. Spodnie Adidasa bardzo fajne. Ja ostatnio sobie kupiłam specjalnego buty do tańczenia I muszę przyznać że spora różnica. Jeszcze marzą mi się spodnie (podobne do tych z filmiku) i mam upatrzoną bluzę, również Adidasa
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że coś gorszego, jakaś kontuzja czy coś. Jakie te butki kupiłaś? Ja ostatnio mam dwie nowe pary i jedna jest świetna, mimo że nie ma amortyzacji! śniegowa, prawda, że Twój Harrison i Julia ładnie razem wyglądają? ![]() https://www.youtube.com/watch?v=vI4vxXQ6oZk |
|
|
|
|
|
#1408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na szczęście nie ma kontuzji . Kupiłam buty Adidas Iriya II Celebration. Promocja była w sklepie, a ja już od dawna szukałam czegoś stricte do tańca. Szukałam Reebok Dance ale jak na złość nie było. A Ty jakie masz? U mnie butów sportowych nigdy za wiele Myśle o czymś nowym ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale marka Nike. Ja mam szlaban na buty zumbowe, mam teraz w sumie 5 albo 6 par. Ale jedne już muszą na emeryturę iść, swoje przeszły. Oby Twoje się sprawdziły!Beto kochany, znalazłam następne spodnie na Zumbę, które mi się podobają! ![]() http://www.dancestore.pl/files/LOW%20PANTS%20PINK.jpg http://www.dancestore.pl/files/LOW%2...,%20149,90.jpg Edytowane przez Mini007 Czas edycji: 2014-04-18 o 22:16 |
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
Zgłasza się kolejna zumbomaniaczka.Dziewczyny proszę pomóżcie mi odnaleźć piosenkę z zumby. Szukam już chyba z miesiąc i nic. Uprzedzam tylko, że mam kiepski słuch i mogłam coś źle usłyszeć czy poprzekręcać. To co jest pewne, to że piosenka jest po hiszpańsku. Nie jest ani szybka ani wolna o czym świadczy np. nasz układ do tej piosenki, w którym na zwrotkach chodzimy na boki akcentując biodrami (jak w "Stand by me") a refren już jest troszkę szybszy i akcentujemy mambem do przodu i do tył ale też rękami do góry i w bok. To co charakterystyczne dla układu to także szase na lewo i prawo z obrotem i bez. Teraz padające w piosence słowa: "todo siempre y volventre... lloraaaar", "tequila mi amor", ...Mas y maaaaas!" i tuż przed refrenem "Bum, bum, bum..." i refren "tu eres mi loca..." (a może boca) "...mas y mas...", ..."puedes.... puedes..." i jeszcze przy szase "o-o" titiririr "o-o" titiriri "o-o" (oczywiście to "tiririri" to muzyka). Jesteście moją ostatnią deską ratunku. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

Chociaż pewnie Twój portfel nie jest zadowolony 

Świetnie prowadzi zajęcia.[/QUOTE]

Ale dziś w końcu się chyba uda pojechać. 

Mają ściągacze na dole i w pasie.