|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części | |||
| Wrześniowo-październikowe mamusie 2014 |
|
1 | 3,23% |
| Coraz lepsze moje dania - masterszefem będzie mama! |
|
1 | 3,23% |
| Mama sobie wizazuje, ja coś dorwę i popsuję |
|
16 | 51,61% |
| Jestem słodki\a i kochany\a, tylko trochę rozryczany\a |
|
1 | 3,23% |
| Stanie, raczki i obroty, a czasami skok na zloty |
|
3 | 9,68% |
| Kocham dziecko swe okropnie, a teściowa niech się kopnie |
|
3 | 9,68% |
| Mamy więcej niż pół roku, mama nie dotrzymuje nam kroku |
|
0 | 0% |
| Na zloty jeździmy w świecie bywamy, jeszcze trochę zwiedzimy świat cały |
|
0 | 0% |
| Mama siedzi w toalecie, a pod drzwiami siedzi dziecię |
|
6 | 19,35% |
| Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz lepsze moje dania- masterszefem będzie mama! Mamy IX-X 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja dzis mojej dalam tylko polizac kawalek piętki z chleba bo mi wydzierala z reki i ciocia jej dala troche wody z sokiem ze szklanki to az piszczala z radosci ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- wlasnie weszlam na profil na fb tej dziewczyny co ma tego chlopca i jest dodane zdjecie jak mały jest obabrany caly czekolada i wcina herbatnika w czekoladzie
|
|
#2612 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
faktycznie śliczne, ale obczaj sobie rowery- chyba Kaśka,ma, ja mam w gitary Cytat:
właśnie dlatego kupiłam to nosidlo, żeby potem sprzedać i nie stracić za dużo ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#2613 | |
|
dryfuję słowami
|
Cytat:
gitary masz czy ukulele? żadne z nich tez juz nie są dostępne bezpośrednio od producenta mężowi się podobają zielone-granatowe zygzaki. w sumie mnie podobają się jedne i drugie stąd dylemat jemu tez podobaja sie kółka, ale mnie nie bałdzo http://allegro.pl/nosidelko-ergonomi...155976990.html tutaj też mają fajny,ale też nidostępny http://2.bp.blogspot.com/-NAFjeucvfC...0/DSC_0660.jpg ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- agravka, pytanie tylko czy ktos za tyle kupi używkę skoro wszystkie z nas jednak decydują sie na nowe ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- http://olx.pl/oferta/nosidlo-tula-ma...8-ID5lCow.html gdyby nie to,ze sie boje kupowac stamtąd wysyłkowo to bym sie z nią potargowała
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
ło matulu, 800 zyla i więcej za nosidło?! chyba musiałabym na głowe upaść
![]() inwersja, z tych co wrzucałaś to mi podobnie jak Kaśce, podoba się najbardziej zygzak szaro-biały, acz wszystkie ich modele są śliczne z tym, że ten zygzak dość jasny i nie wiem czy to praktyczne. Ja mam czarne (TZ nie chciał innego bo powiedział, że bedzie wyglądał pedalsko i nie bedzie nosić ) i jest super, i wydaje mi się, że mimo że duże słońce to nie grzeje.kaśka, moja z potraw świątecznych to nawet żółtka nie dostanie Za to poświęciłam jej jabłuszko ![]() To żem nadrobiła ![]() U Was jeszcze jutro (a właściwie Wasze to już dziś) Święta, a u mnie już normalny dzień pracujący i szczepienie Poli. I co najważniejsze Pola kończy 6 miesięcy Przyjemnego Świętowania zatem i nie żałujcie wody na Waszych TZtów
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego dla Polusi na pół roczku. Czekam na kolejne piękne fotki w k
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a smiesznie to wygladalo bo juz biegalam wtedy a nie chodziłam a szczerbata bylam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
inwersja ja mam wzor eiko quilt i mega jest fajny. mnie sie baardzo podoba. jest uniwersalny i nie bedzie widac ewentualnych.plamek czy cos.
polecam. ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- ahhh a sloniki maja moi znajomi i nie wygladaja zbyt fajnie. mam zdjecie w zoo z mackiem w k i mam na sobie wlasnie ich tule.
|
|
#2619 | |
|
dryfuję słowami
|
Cytat:
![]() Też właśnie myślę nad tym stylem a la Windows ![]() Młody dał dziś czadu w nocy... Ehh.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2014-04-21 o 09:17 |
|
|
|
|
#2620 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hello!
Nie było co nadrabiać Fajnie że dzisiaj ładna pogoda, jedziemy dzisiaj na obiad do moich rodziców, także gotowanie znowu mi odpada![]() Dobrze że sobie przypomniałam że na rehabilitację i do lekarz jutro z Zuzką idę, bo myślałam że w środę ![]() Cytat:
Cytat:
Myślę że możesz zrobić, fajnie wygląda. Na moich krótkich nie ma jak zrobić., Cytat:
W sumie to dzisiaj dostanie dopiero, bo wczoraj jadła rybę i mi żółtko nie pasowało do ryby.Cytat:
Dzięki za przypomnienie![]() Cytat:
dla Poli
|
|
#2621 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejooo...
Mam już dość tych świąt, jedzenia pełno, wszyscy zmuszają do jedzenia.Feee Cytat:
Cytat:
moja bratowa też wczoraj opowiadała, jak to bratanek miał 8 miesięcy i dawała mu normalnie ciasta, czekoladę, jogurty z owocami (te takie jogobelle itp). i jak to ich znajoma dawała w tym wieku kiełbachę itp. Ja się nawet nie odzywałam i nie mam zamiaru nigdy się odzywać, bo ja mam gdzieś co oni robili a i tak będę robić po swojemu, ale to nie ich brocha. A Teść to ciągle mówi do Natki "Daliby Ci mięcho do łapy co?" Cytat:
Ale nie przepada..Cytat:
![]() Cytat:
sto lat dla Poli! ![]() Nosidła za 800 i 1100?Never
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
100 latek Poli
|
|
|
|
#2623 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,gratulacje dla Poli na pół roczku.U nas już po świętach,dziś zaczynają się wyprzedaże.
Może coś upoluje![]() Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
czesc.
u nas pogoda piekna. siedzimy przed domkiem i podziwiamy panorame tatr. mielismy isc na zjazdy na.byle czym.na krzeptowkach ale wygralo slodkie swiateczne lenistwo. popoludniu zmywamy sie do domu.
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
oooi takie u nas widokiuploadfromtaptalk1398071445479.jpg
Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
tassia rewelacja
|
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super U nas panorama podobna, ale górki jakby mniejsze
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
Inwersja nie ma rowerków już a takie piekne, dobrze, że zdążyłam się załapać ![]() ja bym na Twoim miejscu napisała czy Ci słoniki uszyją bez dopłaty- pytanie nic nie kosztuje ![]() Motyl mój samym żółtkiem też pluł, ale ja mu zawsze do obiadku dodaję ![]() ja: ) Mikołajek też miał w koszyczku słoiczek bobovita z mięskiem wczoraj juz zjadł święty pokarm ![]() teściowa już na lotnisku buuu
|
#2629 |
|
dryfuję słowami
|
Tassia mnie natchnela... Widok z okna mojego pokoju gdzie się wychowałam
![]() Kasiu, no na stronie producenta już nie ma rowerków. A z zamówieniem pewnie bym pisała gdyby nie to, że zależy mi mieć je do piątku, bo w sobotę jedziemy do T., więc pozostaje mi będą wybrać z tych, które są i chyba zdecyduje się, ma ten,o którym pisała tassia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Albert Einstein Edytowane przez inwersja Czas edycji: 2014-04-21 o 13:05 |
|
|
|
#2630 |
|
dryfuję słowami
|
kiedys jak nie znalam meza osobiscie i napisal ami, ze 'koncy, bo idzie na pole' to nie skumalam o co mu chodzi,przeciez to JA mam pole za oknem, a on ma bloki
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poświątecznie
![]() Cytat:
.
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
ale żeście naskrobały miałam do nadrobienia... 13 postów ![]() Wczoraj u nas była burza z gradem akurat się zaczęła, jak wychodziłam od mamy, dobrze, że mieszkam w bloku obok. Jak weszłam pod daszek klatki, to lunęło, musiałam biec z wózkiem na 8 cm obcasach ![]() Dziś byliśmy na obiedzie w restauracji, a potem u teściów. Pogoda piękna Coś mnie głowa boli ![]() Kasia, a t. leci do córki? Na ile?
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
No tak to sie da nadrabiac
kilka postów po nocy, nie miliard dwieście jak zwykle ![]() Tassia super widoki. Zazdroszczę. Proponuje zgarnąć mamuśki i udać sie z maluchami w góry na jeden dzien jak wrócę ![]() Inwersja lubię takie widoki - tak jest wokół działki która kupiliśmy z tz i mam nadzieje ze uda nam sie na niej wybudowac. Jaika współczuje gradu a jeszcze bardziej biegu w obcasach. Ja nie umiem w nich wytrzymać dłużej niż 2h nawet tylko stojąc lub spacerując.. Ale chciałabym sie nauczyć ![]() Za 2h idziemy na szczepienie. Juz sie boje.. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za szczepienie, będzie dobrze
W załączniku moja wesoła Emilka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej! My ok 13 przyjechaliśmy do mojego domu rodzinnego. Leo po 2,5h podróży zaczął się nudzić, ale dałam mu chrupki, pożarł chyba z 5 tych pałek co jest jego rekordem, ale przynajmniej odechciało mu się wyłazić z fotelika
mam dużo planów towarzyskich na ten tydzień, z wszystkimi znajomymi trzeba się spotkać![]() Byliśmy się przejść na cmentarz na grób mojej mamy i ogólnie połazić po mieście, może to dziwne ale miło tak spotykać znajomych podczas przechadzek ![]() bo tam gdzie mieszkam to znam tylko tża i jego rodzinę plus paru znajomych, więc po mieście chodzę nie patrząc w ogóle na przechodniów mój tata zakochany w Leo hihiCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka śliczna Emilka! Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
Tez uwielbiam spacerować po moim rodzinnym miasteczku. I masz racje - ja tez tutaj w ogóle nie patrzę na przechodniów czasem nawet nie wiem kto mnie mija w domu to co innego - zawsze kogoś sie spotka. I tak Leos długo wytrzymał w foteliku - Pola chce z niego wyskoczyć juz po godzinie. Jak była mała to ładnie spała zawsze w aucie a teraz jej sie na harce zbiera a pózniej sie zaczyna nudzić Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
|
|
|
#2637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Widze ze nie pocytowało mi wszytskiego
kochany!Cytat:
|
|
|
|
|
#2638 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brawo dla Ciebie Alu!Zuch dziewczynka!Cytat:
ojej...zdrówka zycze!! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co do odzywiania to ręce opadają..noc widocznie jej nikt nie uswiadomił jak prawidłowo powinno odzywiac się niemowle..Cytat:
Cytat:
Cytat:
juz nie pamiętam do jakich postów się jeszcze odnosiłam...aaaaaa Lula ale ten Twoj króliczek ma przpiękne oczy!!Bedzie hipnotyzował nimi wszystkie laski
|
||||||||
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie dzisiaj cały dzień boli głowa. Trochę sobie wypiłam % i jeszcze gorzej się czuję. ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
. Ja mam wersje zielony miś z różowym łańcuchem.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

Ej no, mój miał niecałe 6miesięcy i 11 kilo więc też może mieć taki wynik lub prawie taki, a to nie znaczy że daję mu kiełbachę

, przyjdą chłopaki od sąsiadów (już 3 raz, jak przyjdą oczywiście) na oblewanki
- wodę kolońską brutal

dla Poli
a co kcesz 

Ledwo przejechaliśmy... Poszłam i za wycieraczkę włożyłam jej karteczkę, czy wie jak się parkuje oraz, że zgłoszę to na straż miejską kolejnym razem, przy okazji życzyłam jej wesołych świąt