![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszylam Usta
Renatko, tam wykonuja tylko zabiegi takie drobne czyli botox, wypelnianie zmarszczek, usta, zabiegi na twarz jakies pilingi itp. Maja jeszcze salon fryzjerski i rozne masaze. Zabiegow w znieczuleniu ogolnym nie wykonuja...
www.collagenics.com Pozdrowienia!
#182 |
Raczkowanie
|
Mi wlasnie chodzi o zabiegi na twarz jakies pilingi ktore usuwaja blizny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Raczkowanie
|
Kliknijcie Dziewczynki na link. Mozna tam obejrzec filmiki jak przebiega zabieg. Uwaga, jak jestescie wrazliwe na wbijanie igly radze nie klikac. Po wejsciu na stronke kliknijcie Play.
http://www.restylane.com/professiona...llness-shaping
Jestes tym co jesz ![]() Edytowane przez Caramel Babe Czas edycji: 2007-06-06 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
witam
dziewczyny czy ktoras robila u dr Pniewskiego z Warszawy restylan i botox?szukam jaknajbardziej aktualnych opini.slyszalam o nim ,ze jest naprawde w tym dobry ale dziewczyna ktora mi o tym mowila robila u niego kilka lat temu piszcie co wiecie dzieki i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
ale piekne usta!!!! :O Pożycz choc na tydzien
![]() ![]() A powiedz mi...czy nie czujesz jakiegos dyskomfortu ze masz cos wstrzykniete w usta? ![]()
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesc Mysiamysia! Dziekuje ![]() Nie moge powiedziec, ze niczego w nich nie czuje, bo minimalne takie jakby twardsze grudki da sie wyczuc, ale nie mysle o nich wogole, nie sprawiaja mi zadnego dyskomfortu. Jak mi przypomnialas to sprawdzilam i sa tam. Restylane spowodowal te grudki. Po Hydra Fill wstrzyknietym w brzegi nie da sie wyczuc nic, zadnych grudek, tylko ta granica ust jest jakby lekko wypchnieta, uwypuklona, co w polaczeniu z blyszczykiem daje bardzo fajny efekt.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Aniu! Rowniez dziekuje za opinie! ![]() Tak jak Ty, mialam dosyc malowania powiekszajacego makijazu, zawsze tylko blyszczki, wyjezdzanie poza kontury... Nie wiem jak jest u Ciebie, ale moje usta byly plaskie, takie male i jestem w szoku jak taki prosty i szybki zabieg poprawil mi samopoczucie. Juz tak od wrzesnia sie ciesze! ![]() Kiedys martwilam sie, ze po jedzeniu czy piciu np. na spotkaniu z chlopakiem, gdy szminka zniknie on zobaczy moje malutkie, czerwone usteczka. Nie lubilam ich, caly czas o nich myslalam. Ten zabieg dla mnie to strzal w dziesiatke, nie zalowalam ani przez sekunde. Nie sa duzo wieksze, ale takie fajnie uwypuklone, teraz uzywam tylko blyszczyka, a jak zrobie taki porzadny, powiekszajacy makijaz to sa duzo wieksze. Tak postepuje tylko na specjalne okazje. Bardzo, bardzo polecam!
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
piękne usteczka!! bardzo,bardzo zazdroszczę! też mam problem z małą górną wargą:/ ale,cóż odwagi brak...pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ja powiekszylam sobie usta ale nie jestem zbytnio zadowolona ![]() Lekarz wstrzyknal mi tylko w gorne usta i warga sie powiekszyla ale tez poszla do przody i wygladam jak kaczka.Moze troszka przesadzam ale zle sie z tym czuje.Musze koniecznie powiekszyc sobie dolna warge ale mam teraz obawy ![]() Do tego jak caluje sie z narzyczonym to odczowam bol-uklocia.W sumie minelo troszke czasu od wstrzykniecia kwasu bo robilam w polowie grudnia. Mam pytanie do dziewczyn ktore sobie powiekszyly usta -czy wy tez odczowacie bol???????????? Z gory Dziekuje za odpowiedz ![]()
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
ja mialam dokladnie ten sam efekt,bo dr zadecydowala ze wstrzyknie tylko w gore.zaznaczalam mu ,ze nie chce napewno efektu kaczki a on zapewnial ze nie bedzie.niestety byla.poszlam na reklamacje
![]() w jakie miejsce mialas podany kwas?jesli w sam kontur to wtedy wychodzi kaczka a zeby jej uniknac powinno sie ostrzyknac linie czerwienia ale na granicy ust suchych a wilgotnych-nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
hej pola28
ja robilam usta i botoks u dr pniewskiego...ale nie bylam zadowolona.botoks moze zadzialal ale usta .....obzeg zszedł i zostalo co mialam przed zabiegiem. teraz myslalam nad jakims preparatem nie wchlaniajacym sie ale rozne sa na ten temat opinie.slyszalas cos moze o aquamidzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
pola28
![]() ![]() Pan Doktor wstrzyknal mi w cale usta nie tylko w kontury.Zostawil mi koncowke kwasu do dostrzykniecie ale niestety nie mialam czasu sie do niego wybrac bo wyjezdzalam ![]() Ta kaczke jakos zniose ale przeraza mnie to klocie-lekki bol jak sie caluje namietnie z chlopakiem.Mialas tak? Pozdrawiam Serdecznie Angela
#195 |
BAN stały
|
Slicznie jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Rozeznanie
|
Mi też się podobają... kiedyś mnie zainteresowały takie zabiegi nawet ale ostatecznie uznałam ze chyba nie potrzebuje:P Tez mam słabosć do dużych pełnych ust
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny!!!
Jestem juz po trzecim zabiegu. Tym razem wybralam nowy preparat o nazwie Teosyal Kiss. Pani doktor powiedziala mi, ze te wszystkie preparaty Restylane, Hydrafill itp. to to samo. Wszystkie maja w skladzie kwas hialuronowy. Wiec zdecydowalam sie na najnowszy i najtanszy (1ml 200 funtow). Powiedzialam pani, ze chce miec maksymalny efekt powiekszenia i zeby wstrzyknela w czerwien wargowa w srodek i lekko po bokach. Pol w gore, pol strzykawki w dolna. Zabieg minal zadziwiajaco przyjemnie. Teosyal reklamuje sie jako bardzo trwaly, najnowoczesniejszy (hmm, kto to wie...) produkowany w Szwajcarii (to mnie przekonalo) i bardzo malo bolesny poprzez zastosowanie specjalnej strzykawki. Dziewczyny, mnie nic nie bolalo!!!!!! Oczywiscie mialam znieczulenie, ale poprzednie dwa mnie bolaly mimo znieczulenia, a przed ostatni bardzo bolal.... Ani jedna lza mi nie poplynela i nie bylo krwiakow podczas zabiegu. Wczoraj pojawil mi sie malusienki siniaczek, ale juz zanika. Usta troszeczke spuchniete, wrzuce zdjecie, jak opuchlizna zejdzie. Jak narazie jestem bardzo zadowolona, gdyz efekt jest widoczny. Wkleje zdjecia za tydzien. Pozdrawiam!
#198 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesc Angela! I jak sie maja usteczka teraz???
![]() |
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Diana!!! Slyszalam, ze zeby bylo mozliwe wstrzykniecie stalego preparatu, trzeba pozbyc sie zupelnie kwasu hialuronowego. Ja nie wiem czy to prawda, ale lepiej zapytaj sie najpierw lekarzy czy dziewczyn, ktore to robily. Kiedys widzialam program w UK o pewnym gosciu Pete Burnsie w Anglii dosyc znany, (chyba w Big Brotherze wystapil i jest piosenkarzem) mianowicie u niego wystapila reakcja na preparat gdyz pomieszal jakies dwa srodki i usta mu ropialy i musial przejsc szereg operacji plastycznych i wyglada teraz koszmarnie, zerknij http://www.thisislondon.co.uk/showbi...ery/article.do Pete najpierw mial robiony wiele razy kolagen, pozniej wstrzykneli mu cos na stale (preparat o nazwie Evolution) i zaszla reakcja i powstaly ropiejace, pekajace grudki. Pete mial ponad 100 operacji plastycznych by moc skorygowac usta.... Ojej, przerazilo mnie to troche, naszczescie u mnie wszystko w porzadku, raczej nie zrezygnuje z kwasu hialuronowego, gdyz u mnie super dziala.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Jestem juz po trzecim zabiegu. Preparat szwajcarskiej firmy na bazie kwasu hialuronowego Teosyal Kiss, tanszy niz Restylane, nie powoduje grudek, podobno bardziej trwaly, zabieg nic nie bolal!!! Wstrzyknieto mi go w srodki i lekko po bokach.
Jestes tym co jesz ![]() Edytowane przez Caramel Babe Czas edycji: 2009-02-01 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście ładny efekt, kiedys widziałam jedna zana modelkę, która miała perfidne slady po igle, dokładnie było widac gdzie jej wstrzykiwali u Ciebie super to wygląda, ładne usteczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Witaj,Caramel
![]() Usta masz naprawdę śliczne,gdybym zobaczyła Cię pierwszy raz,nie przyszłoby mi do głowy,że miałaś coś "robione",super efekt ![]() Mam parę pytań do Ciebie: Czy po wcześniejszych preparatach zostały Ci grudki? Czy to naprawdę bezpieczne,znaczy czy na pewno to wchłanianie nie powoduje żadnych szkód w organizmie (wiem,że to naturalny preparat,ale wolę się upewnić ![]() A czy gronkowiec może być w ten sposób przeniesiony?(wydaje mi się,że nie,bo nie ma żadnej krwi,tylkop sterylna igła) Bałabym się efektu "kaczki"z profilu...
Edytowane przez Nemezja Czas edycji: 2007-06-21 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
wooow... jestem pod wrazeniem.. po prostu marzenie!
a powiedz.. nie czujesz tego preparatu w ustach kiedy naciskasz wargę wargą? czy to jest naturalne odczucie?
#204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czesc Phdwao! Dziekuje bardzo za wiadomosc. U mnie sladow po igle rzeczywiscie nie widac i nawet zaraz po zabiegu nie bylo, moze tej modelce wstrzykiwali cos innego, co wymagalo wiekszej igly??? Mam znajoma, ktorej pobierano tluszcz z posladka strzykawka i pozniej wstrzykiwano jej to w usta, napewno taki zabieg wymaga grubej igly. Co do znajomej, to nie byla z zabiegu zadowolona, bo tluszcz sie szybko wsiaknal... Dziekuje slicznie i pozdrawiam
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Nemezjo, rowniez dziekuje za mila wiadomosc. Tak, po restylane mialam grudki, ale jak sie wsiaknal, to zniknely. Po Hydra Fillu 3 i po Teosyal zero grudek, fajnie rowniutko wstrzykniete. Slyszalam, ze te preparaty sa bezpieczne, poniewaz kwas hialuronowy jest naturalnie w naszych organizmach, podczas zabiegu jest wstrzykiwany w ogromnej ilosci i nie uczula, gdyz organizm juz go zawiera. Tak tlumaczyla mi to kobieta, ktora mi go wstrzykuje. Nie mialam zadnych reakcji alergicznych, kwas sie ladnie wchlania po pol roku do roku, jedynie spotkalam sie z przypadkami ze po dwoch tygodniach dziewczyny nie widza zadnego efektu. Zazwyczaj mozna zlozyc reklamacje i dostrzykuja za darmo. Jedna rzecz, ktora mnie martwi, to dlaczego kobiety w ciazy nie moga tego robic... Przed zabiegiem musialam podpisac taki dokument ze nie jestem w ciazy. Chyba dziala to w takim razie jakos na organizm, moze ktos bardziej doswiadczony sie wypowie??? Sa rozne metody wstrzykiwania, 1 ml jest to minimum, mnie jednak wystarcza. Chyba nie mozna wstrzyknac wiecej podczas jednej sesji niz 2ml. Ja zawsze wstrzykuje wiecej w gorna, gdyz byla kiedys polowe mniejsza od dolnej. teraz sa rowne. Droga Nemezjo, nie mam pojecia o gronkowcu... Wiem tylko ze zabieg jest przeprowadzany bardzo sterylnie, wszystko jest jednorazowe i kobieta dezynfekuje obszar ust. No i efekt kaczki... Mysle ze jest, jak sie wstrzyknie w sam srodek ust za duzo... "Kaczkowato" zawsze wygladam w trzy dni po zabiegu, heh, naszczescie to tylko opuchlizna. Bardzo serdecznie pozdrawiam.
![]() |
#206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj Rosaleno!!! Dziekuje bardzo!!! Rzeczywiscie czuje minimalnie preparat, gdy scisne palcami usta, w normalnym zyciu, np. podczas picia, calowania, sciskania ust w dziubek czy warga o warge, jedzenia ,nic a nic nie czuje, tylko obszar ust jest nieco wiekszy, heh. Jak scisnie sie palcami to wyczuwalne jest takie cos twardsze niz tkanka, ale bardzo elastyczne, tak jakby kauczuk??? Zupelnie nie przeszkadza i jest niezauwazalne w normalnym zyciu czy to przeze mnie czy chlopaka, ten wogole nie ma pojecia co zrobilam ![]() ![]() Dziekuje bardzo jeszcze raz i pozdrawiam!
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
![]() mój mąz niestety jest strasznie przeciwny wszelkim tego typu przemianom, musiałabym to zrobic po cichutku ![]() Bólu sie nie boję i kasa tez sie znajdzie. Ale mnie korci.. ![]() Ech, co tam kaczka przez 3 dni.. dla takiego efektu, to moge ja miec przez tydzien. Pozdrawiam rowniez bardzo serdecznie! ps mam chysia na punkcie błyszczykow i pomadek, mam ich ze dwie szuflady. Pewnie świetnie to rozumiesz? ![]()
#208 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odp.,Caramel i pozdrawiam również
![]()
#209 |
Zakorzenienie
|
Caramel Babe - widzę, ze juz Twój trzeci zabieg. BTW - bardzo ładny efekt
![]() Nie zastanawiałas się nad Aquamidem ? Wstrzykniesz raz i masz już spokój na zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ojej, wiem, wiem...ile ja sie nabiegalam kiedys za cudownymi powiekszajacymi blyszczykami, szminkami, kredkami do obrysowywania... tez byla tego cala armia, teraz mam blyszczyk perlowy z Nivei i blado rozowy water shine z maybelline ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.