![]() |
#2461 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)
My dzis bez gosci sie obylismy, dziec kimał w porze kosciólkowej, wiec znowu został w domu z babcią
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas głownie 86, chociaz spodnie 80 bo 86 przydługawe są ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46112103]Ezzo, no co ty ![]() Pobudki różnie, i to przez Agu. do 2 w nocy z nią spałam, potem do męża poszłam, po 5 Dorka przyraczkowała i to olała nasz pokoj i od razu do kuchni pędzi - więc zgarnęłam ten szał, tacie w łóżko wsadziłam a sama do niej do łóżka poszłam, po to, by zostać po 6 obudzoną przez siostrę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46113593] Dzięki w imieniu Dorotki, po wczorajszym chyba tak padnięta (bo potem na spacerze z godzinę za rękę szła, nie chciała na rękach!) że dzisiaj chodzi tylko trzymając się ścian, za rękę nawet nie bardzo chce a sama to wcale ![]() Dałam Agatce psikawkę i napuściłam na ojca, sesese ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() opis Waszej wizyty przyprawił mnie o delikatny wqrw ![]() Cytat:
![]() CHARLIZZ, jak po kosciólku? Ty to umiesz zadbac o zdrowie moherów ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Zakorzenienie
|
My bylismy dzis w zoo, cuudna pogoda byla, mnostwo ludziow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Lurker ;)
|
Dziewczyny- dla tych ktore jeszcze nie slyszaly
![]() ![]()
#2464 | ||
Zakorzenienie
|
tz usnął..bunga niet....:banghead:
Sylwia.... Ile bartulo wazy/mierzy? My nosimy 86, czasem 92-wiadomo roznie bywa z rozmiarowka.na lato kupuje 92 z reguly...ale HJE-Ty 98/104? ![]() Ile Pola wazy/mierzy? Ja myślałam ze mój Antonio to wielkoludek wątkowy? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Ja też kasy nie mam na kosmetyki w Rossie i może dobrze, bo zakupoholizm od razu by się odezwał, a tak - wejdę w środę, kupię krem do ciała, rzeczy dla małej i do kasy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 | ||||
Zakorzenienie
|
hej kochane !
![]() ![]() Hania daje bardzo popalić, czy u Was też jak dzieci zaczęły chodzić stały sie bardziej diabełkowate? Aktualnie czytam ksiażke "mądrzy rodzice" bo nagle dopadła mnie potrzeba dowiedzenia się jak postępować... ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane!!
Bosze ja nie potrafie nie jesc ![]() ![]() Kochane, jak cudownie miec dom ![]() ![]() A dzisiaj 3godz na plazy ![]() Wracamy a na majowke w Bieszczady <3 ahh!!! Buziaki Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie jutro wam napisze bo mam parę zagwozdek jak postępowac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurczę tak analizuję Twą wypowiedz i nie wiem o co chodzi ![]() Cytat:
![]() My dziś po południ pojechaliśmy na wycieczkę do lasku i Blanka karmiła jelonki. dołączam foto, bo dawno się nie pokazywaliśmy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chętnie Cię poczytam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i w ogóle ehh na tym drugim zdjęciu ona taka duża... a niedawno czekałaś na poród ![]()
![]() |
#2471 | |||||||
Zakorzenienie
|
Helloł kobitki po Świętach
![]() No raczej nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Weny mi brak... Święta szybko minęły, w niedzielę po śnaidaniu pojechaliśy do mamy, był brat z rodzinką i siostrze się udało przyjechać, całkeim miło było. Poniedziałek cały w sumie na świeżym powietrzu, Oli się wychodziła że hohoh, no i rowerek kupiliśy taki plastikowy -kołowiec, większość z Was ma i jest szał na niego, całą wieś objeżdżamy. Jak znajde chwilę to Wam coś w klubie napisze, mam z tym zagwostkę i nie wiem co zrobić?? A widziałm właśnei w rossie promocję...no i chyba coś zakupię chociaz kasy brak ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2472 |
Konto usunięte
|
Hej, co taka cisza?
![]() Tradycyjnie kwadrans po 6 starsza przylazła do nas, ja się ewakuowałam, a młodsza o 7 wstała. Ona zjadła, ja w trakcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46110016] Dorotka zrobiła swoje pierwsze SAMODZIELNE kroki ![]() ![]() Jezu Dziewczyny powiem Wam co mi się przytrafiło w piątek. Nigdy nie mogłam pojać jak dziecko może rodzicowi spaść z łóżka albo wypaść z wózka....właśnie do soboty. Mała siedziała w wózku, przodem do budy, buda złożaona, Młoda stała obok, ja się odwróciłam tylko pralkę włąćzyć a tu bum...Oliwka isę oparła o budę, podniosła pupkę i przeważyła wózek i poleciała razem z nim ( nie wypadła) Boże myśłałam że zawału dostanę, trochę stłukła policzek ale siniaka nie było...najgorsze że trzymała w ręku łyżeczkę ii tą łyżeczko troche zadarła policzek aż po ucho, ale jak pomyśle że mogła tą łyżeczką oko wybić to aż mi słabo. Oczywiście z oka nie spuszczałam, obserwowałam i tak dalej, no niby nic jej nie jest. Wieczorem ja posżłam do kościoła a Tż ją na spacer wziął i się wyrąbała na kostkę aż brodę mocna czerwoną miała...nie wiem jak ja to przeżyję ![]()
![]() |
#2474 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
![]() my już po śniadanku, w łaśnie piję kawę ![]() ![]() i Lady, potwierdzam, mieszkam w domku od roku i jest to nieprawawdobny komfort - nie patrze na to jak jestem ubrana, czy pomalowana, biorę kawę i myk na dwór ![]() ![]() ![]() Bokeh - bez zmian z nimi ![]() ![]() ![]() fewciu, witaj ![]()
![]() |
#2475 |
Wtajemniczenie
|
Lenova, te zdjęcia
![]() u nas jest szał na taczkę w takim oto wydaniu ![]()
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46121313]Hej, co taka cisza?
![]() Tradycyjnie kwadrans po 6 starsza przylazła do nas, ja się ewakuowałam, a młodsza o 7 wstała. Ona zjadła, ja w trakcie ![]() ![]() hej...jestem i ja na posterunku...TŻ ma dziś urodzinki..lecę pod prysznic... ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 | |||
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Miałam dziś jechać do pracy rowerem, no ale... ![]() W pracy zastałam moje kubki z niedopitą kawą, w których nowe formy cywilizacji już były na etapie wynalezienia koła. Masakra. Umyłam, wyparzyłam, ale nadal się boję, więc mam kawę w zwykłej szklance. Trzeba sobie radzić ![]() Cytat:
![]() A co do domu, to też mi się marzy. Cały czas szukam opcji, by sfinansować te moje marzenia, ale jak już nieraz pisałam, trzeba poczekać, co z naszym biznesem. Cytat:
![]() Cytat:
Co to tztów - ja ze swoim rozmawiałam wczoraj wieczorem jeszcze. Tym razem głównie ja gadałam - co mnie męczy, co mi przeszkadza, co myślę. Wolę powiedzieć niż potem się wkurzać, że się nie domyślił. Zresztą ja też mam swoje za uszami. Na moje stwierdzenie "bo wiesz, ja rozumiem, że ze mną czasami ciężko wytrzymać" powiedział "ja wytrzymam". Fajne to było. Dobra, do roboty. Miłego dnia! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | ||||
Wtajemniczenie
|
Rany ile str do nadrobienia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Pstryczek jestes Wielka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2479 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nooo jeszcze niedawno moja Blaneczka kopała mnie w brzuszku ![]() Cytat:
![]() A Młoda co? Nie zauważyła ? Alee super jazda ![]() Dzień dobry ! ![]() Blanka po dniu pełnym wrażeń przespała całą noc ![]() Dziewczyny mam pytanie bo mamy od jakiegoś czasu problem z jedzeniem jak wspominałam. Co jest lepszym złem czy bieganie po całym domu z jedzeniem i wkładanie łyżki w chwili nieuwagi, czy posadzenie dziecka przed teledyskami na lapku kiedy grzecznie siedzi i wtedy grzecznie i spokojnie zjada??? Bo u nas tylko takie opcje póki co wchodzą w grę i nie wiem ;/ |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Czesc!
yellow klamki to pikus. Yae nauczyla sie otwierac okno balkonowe i stale wychodzi na balkon. To pol biedy, ale wyrzuca rozne przedmioty na dol a sasiedzi je tylko znosza i klada obok skrzynki pocztowej. ![]() Poza tym robi fikolki na podlodze i wali plecami w podloge jakby co najmniej przegrala walke w zapasach. Zeby bylo weselej - wchodzi na stol. Mam dosc. Amen ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
Nie ma lepszego zla. Pomoz Blance zglodniec! Nocy zazdroszcze: u nas zasypia najwczesniej o 22, co najmniej 3 pobudki i wstaje przed 6. Takze ten tego ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Jeszcze dzis nie bylo drzemki, to znaczy Yae zasnela, ale po 5 minutach zostala obudzona przez helikopter policyjny; byla jakas oblawa w salonie gier na tylach naszego domu. Az wlozylam okulary, zeby lepiej wszystko widziec. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem ze wstydem że śniadanie jemy przy włączonym tv przy bajkach..., siedzi grzecznie jak jest głodna to zajada, a jak nie jest za bardzo głodna to nawet ten tv jej nie utrzyma w miejscu...
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci że z powodzeniem od kilku dni stosuję "Twój" ![]()
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, ze sie sprawdza. Sa jakies wiesci od malej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zadomowienie
|
SYLWIETTA, byłam, dwa dni z rzędu razem z Ola
![]() ma ktoś info od MAŁEJ?? FEWCIU, co Ty taki przyczajony tygrys ukryty smok? ![]() Neti, musisz mniej TŻ polewać,to by może tak szybko nie zasnął ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owoc np świeży kładę jej drobno pokrojony na deseczce do krojenia na niskim stoliku - jeśli chce to sobie weźmie. Nigdy nie stosowałam tv. Czasem bywa włączony przy niej na chwilę ale nie interesuje jej - chyba że reklama, które przęłączam. Ogólnie nie oglądam przy dziecku prawie tv, przy jedzeniu też nie. Zdjęcia Wasze cudowne, świetnie ci w tej fryzurce i jaka Blanka wystrojona ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ja mam w śr i czw na 7.00 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ------------------------- Ale piękna pogoda ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-04-22 o 10:31 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2489 | |||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() a co tu tak cicho? my cały dzień na podwórku spędzamy, Hania chodzi sobie, śpiewa pod nosem, karmi pieski ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2490 |
Wtajemniczenie
|
Witam się poświątecznie
![]() tak bym chciała do Was wrócić, ale zupełnie nie wiem jak mam to zrobić.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.